Mis asi selle supi vastikuks, vängeks teeb
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 22:54On jah, kõige odavam on söödav, ukrainlaste oma on ka kuidagi enamvähem.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 00:06Sama asi. Ma juba mõtlesin, et olen äkki koroonat põdenud ja sellepärast on paljud asjad imeliku maitsega. Aga tuttavad räägivad sama. Suitsuvorstidel on imelik maitse, proovisin mingi päev pihve, neil täiesti teine maitse, ma ei taha enam midagi eriti poest osta. Rassilnikut sõime eelmisel talvel päris tihti, proovisin mitmed ära, üksainuke oli hea maitsega, kusjuures kõige odavam, teised kohe ebameeldivad. Nüüd tegin hunniku boršipõhjasid ise. Varsti võtan sea ka, kui nii jätkub (nali muidugi, aga tõesti on toitude maitsed läinud väga halvaks).
-
Külaline
minu jaoks just rassolnik on üks nende suppe, mida söön üsna hea meelega. Paras soola ja hapu vahekord, maitse annavad loorber ja pipar. Söön hapukoorega.
Hartšoo ja suitsulihaga hernesupp meeldivad ka.
Hartšoo ja suitsulihaga hernesupp meeldivad ka.
-
Külaline
Salvesti jm purgisupid on nagu on jah maitse imelik aga see maitse oli neil selline juba enne covidit.
Proovisin hiljuti Matsimoka frikadellisuppi. Ootused olid kõrged, sest lihatooted neil üldiselt hästi maitsestatud ja meeldivad, aga supp ausalt sama halb või halvemgi kui Salvesti oma.
Proovisin hiljuti Matsimoka frikadellisuppi. Ootused olid kõrged, sest lihatooted neil üldiselt hästi maitsestatud ja meeldivad, aga supp ausalt sama halb või halvemgi kui Salvesti oma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist