Lennuhirm
-
Külaline
Lennuhirm
Mida teha, kui nii väga tahaks reisida, aga hirm lendamise vastu on lausa hüsteeriline?
Paar kuud tagasi käisin oma peikaga reisil. Kahjuks oli nii minek kui ka tulek vahelendudega. Nii et kokku tuli neli lendu. Minekupäeval kaks lendu ja tulekupäeval kaks lendu. Nii lootsin, et harjun ära, aga ei.
Peika ei saanud üldse aru, et mis mul viga on. Ta on varem väga paljude inimestega koos reisinud ja ei ole kunagi näinud niimoodi kartvat inimest. Lausa küsis mult, et nii tahaks teada, mis tunne see on.
Kuidas vabaneda sellest hirmust?
Paar kuud tagasi käisin oma peikaga reisil. Kahjuks oli nii minek kui ka tulek vahelendudega. Nii et kokku tuli neli lendu. Minekupäeval kaks lendu ja tulekupäeval kaks lendu. Nii lootsin, et harjun ära, aga ei.
Peika ei saanud üldse aru, et mis mul viga on. Ta on varem väga paljude inimestega koos reisinud ja ei ole kunagi näinud niimoodi kartvat inimest. Lausa küsis mult, et nii tahaks teada, mis tunne see on.
Kuidas vabaneda sellest hirmust?
-
Külaline
Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Külaline
Pool pudelit konjakit teeb sama töö.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:24 Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Nisu Kuuno
Reisi autoga. Näiteks Poola, Tsehhi, Ungari. Ei mingit lennuhirmu.
-
Külaline
Ja-jahh vali auto ja halva liikluskultuuriga riigid, kus on miljon korda suurem tõenäosus, et sinuga midagi juhtub.
-
Külaline
Mis see täpselt on, mida sa kardad? Kui allakukkumist, siis peaks just õnnelik olema, et saab kohe surma. Laevahirm oleks palju realistlikum.
-
Külaline
Ega tal selle ees pole hirm.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 18:25
Ja-jahh vali auto ja halva liikluskultuuriga riigid, kus on miljon korda suurem tõenäosus, et sinuga midagi juhtub.
Lendamisel lennuki allakukkumise ees.
Tõenäosus väiksem, aga kui kõrgelt, siis hirmsam.
Tegelt kui mõtlema hakata, siis tükk aega oled veel õhus ka. Mõte töötab sel ajal veel kaua, kuni maha prantsatab.
-
Külaline
Arvad et autosõitu õnnestub vältida lendamisega;)))Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 18:25Ja-jahh vali auto ja halva liikluskultuuriga riigid, kus on miljon korda suurem tõenäosus, et sinuga midagi juhtub.
-
Külaline
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kuidas neid ravimeid leitakse? Hea küll, mul on ka mingit väikest veepudelit taga otsitud pagasist, aga keegi ei hakka ju heast peast pagasist mingeid tablette otsima?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:24 Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Külaline
Kõik lastakse masinast ju läbi, mis näitab tablettide olemasolu. Ka käsipagas.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 18:53Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kuidas neid ravimeid leitakse? Hea küll, mul on ka mingit väikest veepudelit taga otsitud pagasist, aga keegi ei hakka ju heast peast pagasist mingeid tablette otsima?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:24 Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Külaline
-
Külaline
Kes selle purjus inimesega seal siis reisil tegeleb sinu arust.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:36Pool pudelit konjakit teeb sama töö.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:24 Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Külaline
Sellisel hirmul pole ju reaalse eluga mingit seost.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 18:27 Mis see täpselt on, mida sa kardad? Kui allakukkumist, siis peaks just õnnelik olema, et saab kohe surma. Laevahirm oleks palju realistlikum.
-
Külaline
Mul on lihtsalt püksitaskus olnud. Mitte keegi pole leidnud.
Äraantavas pagasis on mitme inimese ravimid koos olnud ühes kotis ja minu kohvris. Kindlasti üle lubatud normi inimese kohta. Ei mingit kobinat mitte kunagi.
Käsipagasis on valuvaigistid ja veel mõni leht tablette igaks juhuks, pole pidanud seletama kunagi.
-
Külaline
Mul küll läks kaaslase kott lisakontrolli. Tähelepanu köitsid just ravimid. Tal on psoriaas ja palju erinevaid kreeme. Lisaks veel mitu erinevat sorti tablette. Just need ravimid kougiti tal kotist välja. Lend toimus eelmisel nädalal.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 21:13Mul on lihtsalt püksitaskus olnud. Mitte keegi pole leidnud.
Äraantavas pagasis on mitme inimese ravimid koos olnud ühes kotis ja minu kohvris. Kindlasti üle lubatud normi inimese kohta. Ei mingit kobinat mitte kunagi.
Käsipagasis on valuvaigistid ja veel mõni leht tablette igaks juhuks, pole pidanud seletama kunagi.
-
Külaline
Pool pudelit on tõesti nati palju, aga 100-200g teeb oma töö vast ära ning teeb vaid meeldivalt vindiseks.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 21:07Kes selle purjus inimesega seal siis reisil tegeleb sinu arust.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:36Pool pudelit konjakit teeb sama töö.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 13:24 Räägi perearstiga ja Xanax sisse enne lendu, võtab tugeva ärevuse maha. Ja mitte mingi 1/2 tk 0,25 mg tabletist, vaid ikka 1 mg, et töötaks. Suurem kogus vast teeb liiga zombiks. Kui on öine lend, siis saab unerohu abil lennu edukalt maha magada. Vaata ainult, et psühhotroopse retseptiravimiga reisides oleks vastavad tõendid kaasas, et kõik oleks seaduslik.
-
Külaline
No, kuidas sa sõidad rongiga Austraaliasse või Hispaaniasse?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 21:36 Ma kaaluks ka rongisõitu. Konjakit juua võib ka rongis (kupees)
-
Külaline
Pool pudelit ongi 250, see küll veel kedagi hulluks ei aja. Aga eks doosi võib varieerida, mõnele rohkem ja teisele vähem.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 21:35Pool pudelit on tõesti nati palju, aga 100-200g teeb oma töö vast ära ning teeb vaid meeldivalt vindiseks.
-
Külaline
Hispaaniasse saab rongiga küll. Ei ole kaugel ookeani taga, nagu üks Tartu staar laulis kunagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, Triibu ja 8 külalist