Jaa, ma panen järgmine päev need samad. Ülejärgmine päev panen ka. Mis selles imelikku on? Aluspüksid... Sa pole vist kunagi matkal käinud?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:06Ehket kui kannad, ütleme, 5-8h neid sokke, siis paned järgmisel päeval samad. Ning trennisokke omakorda järgmises trennis?
Aluspükstega sama?
Kui palju tarbite vett?
-
Külaline
-
Külaline
Rõve naine. Mis see matk siia puutub?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:15Jaa, ma panen järgmine päev need samad. Ülejärgmine päev panen ka. Mis selles imelikku on? Aluspüksid... Sa pole vist kunagi matkal käinud?
-
Külaline
Kas sa võtad 10päevasele matkale kaasa 10 paari aluspükse siis? Ja 10 paari sokke? Iga gramm seljakotis arvel.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:27Rõve naine. Mis see matk siia puutub?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:15Jaa, ma panen järgmine päev need samad. Ülejärgmine päev panen ka. Mis selles imelikku on? Aluspüksid... Sa pole vist kunagi matkal käinud?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:06
Ehket kui kannad, ütleme, 5-8h neid sokke, siis paned järgmisel päeval samad. Ning trennisokke omakorda järgmises trennis?
Aluspükstega sama?
-
Külaline
Talvel vb on vähe keeruline. Aga soojal ajal saab väga edukalt need ühed alukad ära pesta.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:29Kas sa võtad 10päevasele matkale kaasa 10 paari aluspükse siis? Ja 10 paari sokke? Iga gramm seljakotis arvel.
Jahedamal ajal aitaks kuivatada isegi lõkkesoojus.
See nüüd küll pole eriti nutikas "vabandus" et matkamise ajal 10 päeva jutti samu musti(kantud) alukaid kanda.
-
Külaline
10 päevane matk tehakse ära 2 paari sokkide ja 2 paari alukatega. Pestakse kokku end kolm korda matka jooksul.
-
Külaline
Kes siin matkast rääkis? Jutt on kodusest veekulust. Kodus ma küll 2 päeva sama pesu ei kanna, sokke vahel küll, kui ma nad vaid pooleks tunniks jalga panen.
-
Külaline
Ila ajad va looduse reostaja. Sul tilgub vedel maa sisse ja mürgitad põhjavett. Ainult paks pask veetakse kord poole aasta jooksul äraKülaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 14:18See on tohutult. Meil 10 tonnine mahuti ja üks kord poole aasta peale tühjendame. Inimesi 5Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 13:41 Mis on teie veetarbimise suurus kuu kohta? Lisage ka inimeste arv.
Huvitav oleks võrrelda, kas meil on normaalne tarbimine või priiskame liiga palju (endale ei tundu, mehele tundub). Keskmiselt 12m3 kuus, 2 täiskasvanut ja 3 väikest last.
-
Külaline
Väga nilbe mees. Selline zevakini moodi mees. Ennem õue minekut ikka geeli ka pähe paned?Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 08:27Kui sokid on jalga pandud, siis nad on kohe automaatselt mustad. Kui ma võtan sokid jalast ära, siis ainuke koht, kuhu nad lähevad, on mustapesukast. Mitte mingil juhul ei ole nii, et ma panen kasutatud sokid uuesti jalga. M49.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 21:44Iga päev vahetate sokke?
N28
-
Külaline
Mis Zevakinil viga? Normaalne mees ongi puhas. Elementaarne, et kasutab ka lõhna ning kannab ilusaid riideid. Kasutab näokreemi ning paneb, olenevalt lõikusest ka juuksegeeli.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:17Väga nilbe mees. Selline zevakini moodi mees. Ennem õue minekut ikka geeli ka pähe paned?Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 08:27Kui sokid on jalga pandud, siis nad on kohe automaatselt mustad. Kui ma võtan sokid jalast ära, siis ainuke koht, kuhu nad lähevad, on mustapesukast. Mitte mingil juhul ei ole nii, et ma panen kasutatud sokid uuesti jalga. M49.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 21:44Iga päev vahetate sokke?
N28
-
Külaline
Pole otseselt teemasse, aga matkajana ütlen, et iga päev vahetan nii aluspesu kui sokke. Võimalusel pesen kantud asjad puhtaks, kuivatan lõkke lähedal ja telgis. Matkaja peab olema leidlik. Musta pesu kandmine päevi järjest tekitab ebamugavustunnet ja seent, hügieen ei saa meelest minna ka matkamise perioodil.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:34Talvel vb on vähe keeruline. Aga soojal ajal saab väga edukalt need ühed alukad ära pesta.
See nüüd küll pole eriti nutikas "vabandus" et matkamise ajal 10 päeva jutti samu musti(kantud) alukaid kanda.
-
Külaline
Sry. Ei mõelnud Zevakinit. See ongi norm mees. Vaid seda akbiinost moegurut kes telekas pidevalt nn moe nõu annab.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:20Mis Zevakinil viga? Normaalne mees ongi puhas. Elementaarne, et kasutab ka lõhna ning kannab ilusaid riideid. Kasutab näokreemi ning paneb, olenevalt lõikusest ka juuksegeeli.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:17Väga nilbe mees. Selline zevakini moodi mees. Ennem õue minekut ikka geeli ka pähe paned?Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 08:27
Kui sokid on jalga pandud, siis nad on kohe automaatselt mustad. Kui ma võtan sokid jalast ära, siis ainuke koht, kuhu nad lähevad, on mustapesukast. Mitte mingil juhul ei ole nii, et ma panen kasutatud sokid uuesti jalga. M49.
N28
-
Külaline
Seen ei teki mustusest, tobu, see on nakkus.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:29Pole otseselt teemasse, aga matkajana ütlen, et iga päev vahetan nii aluspesu kui sokke. Võimalusel pesen kantud asjad puhtaks, kuivatan lõkke lähedal ja telgis. Matkaja peab olema leidlik. Musta pesu kandmine päevi järjest tekitab ebamugavustunnet ja seent, hügieen ei saa meelest minna ka matkamise perioodil.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:34Talvel vb on vähe keeruline. Aga soojal ajal saab väga edukalt need ühed alukad ära pesta.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:29
Kas sa võtad 10päevasele matkale kaasa 10 paari aluspükse siis? Ja 10 paari sokke? Iga gramm seljakotis arvel.
Sõja ajal olid sõdurid veendunud, et täid tekivad mustusest;))))
-
Külaline
Appi... Seen tekib, kui tupe mikrofloora tasakaal saab häiritud. Põhjus võib olla kasvõi stress.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 14:12Seen ei teki mustusest, tobu, see on nakkus.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:29Pole otseselt teemasse, aga matkajana ütlen, et iga päev vahetan nii aluspesu kui sokke. Võimalusel pesen kantud asjad puhtaks, kuivatan lõkke lähedal ja telgis. Matkaja peab olema leidlik. Musta pesu kandmine päevi järjest tekitab ebamugavustunnet ja seent, hügieen ei saa meelest minna ka matkamise perioodil.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 19:34
Talvel vb on vähe keeruline. Aga soojal ajal saab väga edukalt need ühed alukad ära pesta.
-
Külaline
Meie räägime siin jalaseenest;) Tupeseen sõdureid ei vaevanud, kuigi stress oli kõva;)))Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 19:56Appi... Seen tekib, kui tupe mikrofloora tasakaal saab häiritud. Põhjus võib olla kasvõi stress.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 14:12Seen ei teki mustusest, tobu, see on nakkus.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 13:29
Pole otseselt teemasse, aga matkajana ütlen, et iga päev vahetan nii aluspesu kui sokke. Võimalusel pesen kantud asjad puhtaks, kuivatan lõkke lähedal ja telgis. Matkaja peab olema leidlik. Musta pesu kandmine päevi järjest tekitab ebamugavustunnet ja seent, hügieen ei saa meelest minna ka matkamise perioodil.
-
Külaline
Ega naised omale sokke pesu sisse topi tõesti.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 20:05Meie räägime siin jalaseenest;) Tupeseen sõdureid ei vaevanud, kuigi stress oli kõva;)))
-
Külaline
Ära sa ütle, rinnahoidjatesse topivad küll
-
Külaline
Ole normaalne. Vaata oma tutvuskond üle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist