Mis tundeid teis see artikkel tekitab, selle ülesehitus, sisu ja pealkiri? Mis on selle artikli mõte ja mis on õigupoolest üldse teemaks?
Paraku on artikkel avatud vaid tellijatele.
Ei ole samad tegelased, see on kirjas.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:28 Tekkis täpselt sama küsimus, mis teemaalgatajal.
Kas mõni aeg tagasi mitte ei olnud Kuuuurijas või mingis taolises saates nendest pedofiiliküttidest juttu?
Mingi omakohus pole lubatud. Nii võib ükskõik kelle tembeldada pedofiiliks ja peksa anda, näiteks.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:50 Pudru ja kapsad artikkel. Annab pedofiilidele vähemalt meelerahu, võib julgelt 10 aastase Mariga kohtama minna (iroonia!). Vähemalt see punt on maha võetud enne kui nad midagi tehagi jõudsid. Mõnel juhul on politsei ikka väga osav, ainult et võiks pedofiilide tabamisega sama osavad olla, kui pedofiiliküttide tabamisega.
Iga mehe, kes läheb kohtama 10 aastase Mariga, võib tõesti tembeldada pedofiiliks. Mul küll kahju pole, kui selline füüsilise õppetunni saaks. Aga sulle, vaata, et siis sama resoluutne oled ka siis, kui mõni onu sinu lapsega lähedaseks sõbraks saab ja ta peput paitab.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:07Mingi omakohus pole lubatud. Nii võib ükskõik kelle tembeldada pedofiiliks ja peksa anda, näiteks.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:50 Pudru ja kapsad artikkel. Annab pedofiilidele vähemalt meelerahu, võib julgelt 10 aastase Mariga kohtama minna (iroonia!). Vähemalt see punt on maha võetud enne kui nad midagi tehagi jõudsid. Mõnel juhul on politsei ikka väga osav, ainult et võiks pedofiilide tabamisega sama osavad olla, kui pedofiiliküttide tabamisega.
Ah ära jaura, keegi ei kaitse pedofiili. Lihtsalt selline pedofiili kütt ütleb järgmiseks sinu kohta pedofiil ja annab peksa. Kas siis lõpuks mõikad?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:32Iga mehe, kes läheb kohtama 10 aastase Mariga, võib tõesti tembeldada pedofiiliks. Mul küll kahju pole, kui selline füüsilise õppetunni saaks. Aga sulle, vaata, et siis sama resoluutne oled ka siis, kui mõni onu sinu lapsega lähedaseks sõbraks saab ja ta peput paitab.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:07Mingi omakohus pole lubatud. Nii võib ükskõik kelle tembeldada pedofiiliks ja peksa anda, näiteks.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:50 Pudru ja kapsad artikkel. Annab pedofiilidele vähemalt meelerahu, võib julgelt 10 aastase Mariga kohtama minna (iroonia!). Vähemalt see punt on maha võetud enne kui nad midagi tehagi jõudsid. Mõnel juhul on politsei ikka väga osav, ainult et võiks pedofiilide tabamisega sama osavad olla, kui pedofiiliküttide tabamisega.
Miks ta peaks mind pedofiiliks nimetama ja peksa andma. Mul pole kombeks võõraid lapsi neti teel kohtuma kutsuda, ega pea kartma, et mingite küttide otsa satuks. Kas sa kutsud võõraid lapsi kohtama, et peksa kardad saada?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:36Ah ära jaura, keegi ei kaitse pedofiili. Lihtsalt selline pedofiili kütt ütleb järgmiseks sinu kohta pedofiil ja annab peksa. Kas siis lõpuks mõikad?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:32Iga mehe, kes läheb kohtama 10 aastase Mariga, võib tõesti tembeldada pedofiiliks. Mul küll kahju pole, kui selline füüsilise õppetunni saaks. Aga sulle, vaata, et siis sama resoluutne oled ka siis, kui mõni onu sinu lapsega lähedaseks sõbraks saab ja ta peput paitab.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:07
Mingi omakohus pole lubatud. Nii võib ükskõik kelle tembeldada pedofiiliks ja peksa anda, näiteks.
Neid asju uurib meil ikka politsei.
Ma ütlesin sulle, ära jaura.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:49Miks ta peaks mind pedofiiliks nimetama ja peksa andma. Mul pole kombeks võõraid lapsi neti teel kohtuma kutsuda, ega pea kartma, et mingite küttide otsa satuks. Kas sa kutsud võõraid lapsi kohtama, et peksa kardad saada?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:36Ah ära jaura, keegi ei kaitse pedofiili. Lihtsalt selline pedofiili kütt ütleb järgmiseks sinu kohta pedofiil ja annab peksa. Kas siis lõpuks mõikad?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:32
Iga mehe, kes läheb kohtama 10 aastase Mariga, võib tõesti tembeldada pedofiiliks. Mul küll kahju pole, kui selline füüsilise õppetunni saaks. Aga sulle, vaata, et siis sama resoluutne oled ka siis, kui mõni onu sinu lapsega lähedaseks sõbraks saab ja ta peput paitab.
Mis sa ise jaurad? Esiteks sõitsid lambist ise omakohtu jutuga sisse ja nüüd jaurad siin. Kusagilt ikka king pigistab vist. Üldse võiks asju laiemalt näha, sellised kütid ja omakohtu algatused on signaaliks, et ühiskonna õiglustunne on riivatud. Ju siis ei olda rahul ei uurimiste ega karistusmääradega. Mingi tont võibki rahulikult kohtuda kellega tahes, kuidas sa tõendad, et ta pedofiil. Tekib "kõik teavad", aga teha ei saa midagi olukord.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:52Ma ütlesin sulle, ära jaura.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:49Miks ta peaks mind pedofiiliks nimetama ja peksa andma. Mul pole kombeks võõraid lapsi neti teel kohtuma kutsuda, ega pea kartma, et mingite küttide otsa satuks. Kas sa kutsud võõraid lapsi kohtama, et peksa kardad saada?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:36
Ah ära jaura, keegi ei kaitse pedofiili. Lihtsalt selline pedofiili kütt ütleb järgmiseks sinu kohta pedofiil ja annab peksa. Kas siis lõpuks mõikad?
Ükskõik keda võib pedofiiliks nimetada.
Kui pole rahul, siis mine miilitsa kooli või kus neid uurijaid õpetatakse, päris nii ikka asjad ei käi, et anname aga peksa, äkki on pederast.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:13Mis sa ise jaurad? Esiteks sõitsid lambist ise omakohtu jutuga sisse ja nüüd jaurad siin. Kusagilt ikka king pigistab vist. Üldse võiks asju laiemalt näha, sellised kütid ja omakohtu algatused on signaaliks, et ühiskonna õiglustunne on riivatud. Ju siis ei olda rahul ei uurimiste ega karistusmääradega. Mingi tont võibki rahulikult kohtuda kellega tahes, kuidas sa tõendad, et ta pedofiil. Tekib "kõik teavad", aga teha ei saa midagi olukord.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:52Ma ütlesin sulle, ära jaura.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:49
Miks ta peaks mind pedofiiliks nimetama ja peksa andma. Mul pole kombeks võõraid lapsi neti teel kohtuma kutsuda, ega pea kartma, et mingite küttide otsa satuks. Kas sa kutsud võõraid lapsi kohtama, et peksa kardad saada?
Ükskõik keda võib pedofiiliks nimetada.
Väga tõenäoliselt.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 14:27 Tegemist lihtsalt alaealiste pättidega kes tahtsid pedofiilide sildi alt välja pressida.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 7 külalist