Mind tsiteerid. Mina olen näinud mitu korda. Ja veel imelikum, et roolis on olnud meesterahvad.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:10Olen linnaliikluses igapäevane autojuht ja pole sellist asja näinud mitte ühtgi korda.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 22:13 Ei vihasta, aga imestan siiralt, et väga palju on autojuhte, kes ringteele sisenedes näitavad vasakut suunatuld. Veel rohkem imestan selle üle, et sageli on selliselt käituvad juhid mehed.
Liiklusraev
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust on sinu kommentaarid manipuleerivad. Kutsud üles endale ja oma vanaemale kaasa tundma ja kurja onu teguviisi laitma, saamata aru, et kogu konflikt sai alguses siiski sinu valest käitumisest.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 12:42Olen selle algse jutu kirjutaja, mitte papi valele käitumisele viitav kirjutaja.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 12:05Ei, papikese käitumine ei ole õige. Aga sinu käitumine samuti mitte. Miks sa ometi pöörad iseenda valelt käitumiselt fookuse papi käitumisele?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 23:22 No kuulge halloo, te jätate selle üldse tähelepanuta, et võõras inimene pagitab teise auto uksi niimodi, et juhu käsi sinna peaargu vahele jääb???
Ja enim härib teid just töötav mootor?
Et siis papikese võõra autoukse lahti rebimine ja kinni lajatamine on õigustatud käitumine?
Ma ei viitsi rohkem sel teemal vaielda. Võtan teadmiseks, et ju siis käitusin valesti. Mida ikka enam jaurata. See juhtus aastaid tagasi, oma 10 kindlasti, kui vanaema veel elas. Muideks see akujama juhtus vaid korra enne seda. Uut akut polnud vajagi. Lihtsalt pikemaid otsi, et aku ka laeks.
Nüüdseks on juba ammu ammu uus auto ja Eestis ma enam ei ela. Ei olnud ka mingi vana musta diislitossu ajav ront. Bensiinimootoriga auto.
Teised võivad vaielda. Mina enam selle kohta ei kirjuta rohkem.
-
Külaline
Minuarust ei olnu kellegil õigus tulla ütlema, et ma auto mootori seiskaksin kuskil poe parklas.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:44 Minu arust on sinu kommentaarid manipuleerivad. Kutsud üles endale ja oma vanaemale kaasa tundma ja kurja onu teguviisi laitma, saamata aru, et kogu konflikt sai alguses siiski sinu valest käitumisest.
Ja kui tahan siis auto mootor töötab. Kas suvel jahutust saada või talvel sooja.
Mind häirivad hoopis valesti parkijad, kes ei oska joonte vahele parkida.
-
Külaline
Õnneks saab selle totruse välja lülitada
-
Külaline
Sul võib kakelda meeldida, aga kui mõnel relv kaasas, siis võid tina saada.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 16:37 Mulle kakelda meeldib, vaatame kes peale jääb!
-
Külaline
Isegi, kui konkreetses parklas ei ole õuealale viitavat märki (mille korral ei tohi mootor töötada kauem kui kaks minutit), siis kas sa nagu ise tahaksid parklas viibides heitgaasi pilve endale sisse hingata?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:51Minuarust ei olnu kellegil õigus tulla ütlema, et ma auto mootori seiskaksin kuskil poe parklas.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:44 Minu arust on sinu kommentaarid manipuleerivad. Kutsud üles endale ja oma vanaemale kaasa tundma ja kurja onu teguviisi laitma, saamata aru, et kogu konflikt sai alguses siiski sinu valest käitumisest.
Ja kui tahan siis auto mootor töötab. Kas suvel jahutust saada või talvel sooja.
-
Külaline
Mis mõttes mingid inimesed isegi ei ela Tallinnas, aga koguaeg räägivad...? Esiteks, ma elan Tallinnas ja tööleminekuks-tagasiminekuks läbin iga päev Vabaduse puiesteed. Teiseks, ma ei ole rääkinud koguaeg nendest ratturitest. Kust sa seda näed? Lihtsalt nimetasin, et mind häirivad trenni tegevad jalgratturid sellel alal. Õnneks ei ole neid igapäevaselt ja massiliselt. Aga mõnikord siiski tuleb ette.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 12:26Pole neid trenni tegevaid Tallinnas küll näinud. Mingid inimesed ei ela isegi Tallinnas, aga räägivad koguaeg nendest ratturitest. See ongi see viha, kus vihatakse kedagi ilma et ise sellega kokku oleks isegi puutunud.
-
Külaline
Ära jampsi, pole seal mingeid trenni tegijaid. Mis trenni seal saaks teha kui iga 100 meetri järel on foor.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:00Mis mõttes mingid inimesed isegi ei ela Tallinnas, aga koguaeg räägivad...? Esiteks, ma elan Tallinnas ja tööleminekuks-tagasiminekuks läbin iga päev Vabaduse puiesteed. Teiseks, ma ei ole rääkinud koguaeg nendest ratturitest. Kust sa seda näed? Lihtsalt nimetasin, et mind häirivad trenni tegevad jalgratturid sellel alal. Õnneks ei ole neid igapäevaselt ja massiliselt. Aga mõnikord siiski tuleb ette.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 12:26Pole neid trenni tegevaid Tallinnas küll näinud. Mingid inimesed ei ela isegi Tallinnas, aga räägivad koguaeg nendest ratturitest. See ongi see viha, kus vihatakse kedagi ilma et ise sellega kokku oleks isegi puutunud.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 11:53
On, aga tehku oma trenni kuskil mujal, mitte Tallinnas, tipptunni ajal, ühel enim koormatud tänaval.
-
Külaline
Ahsoo! Et mõtlesin selle lihtsalt välja? Noh, seda enam on imelik valida omale trenni tegemiseks selline tänav, kus on foor fooris kinni. Võimalik, et inimene liikus siis lihtsalt seda teedpidi oma päris treeningalale, aga kas sel juhul ei oleks ohutum kõnniteel sõita? Jah, liiklusreeglite järgi on jalgratturi koht sõiduteel, mitte kõnniteel, aga arvestades, et sealsed kõnniteed ei ole paksult inimesi täis, siis võiks tõesti kasutada rattaga liikumiseks pigem kõnniteid.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:02Ära jampsi, pole seal mingeid trenni tegijaid. Mis trenni seal saaks teha kui iga 100 meetri järel on foor.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:00Mis mõttes mingid inimesed isegi ei ela Tallinnas, aga koguaeg räägivad...? Esiteks, ma elan Tallinnas ja tööleminekuks-tagasiminekuks läbin iga päev Vabaduse puiesteed. Teiseks, ma ei ole rääkinud koguaeg nendest ratturitest. Kust sa seda näed? Lihtsalt nimetasin, et mind häirivad trenni tegevad jalgratturid sellel alal. Õnneks ei ole neid igapäevaselt ja massiliselt. Aga mõnikord siiski tuleb ette.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 12:26
Pole neid trenni tegevaid Tallinnas küll näinud. Mingid inimesed ei ela isegi Tallinnas, aga räägivad koguaeg nendest ratturitest. See ongi see viha, kus vihatakse kedagi ilma et ise sellega kokku oleks isegi puutunud.
-
Külaline
Kauas sa seal parklas oled? Ei hängi seal.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:55Isegi, kui konkreetses parklas ei ole õuealale viitavat märki (mille korral ei tohi mootor töötada kauem kui kaks minutit), siis kas sa nagu ise tahaksid parklas viibides heitgaasi pilve endale sisse hingata?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:51Minuarust ei olnu kellegil õigus tulla ütlema, et ma auto mootori seiskaksin kuskil poe parklas.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:44 Minu arust on sinu kommentaarid manipuleerivad. Kutsud üles endale ja oma vanaemale kaasa tundma ja kurja onu teguviisi laitma, saamata aru, et kogu konflikt sai alguses siiski sinu valest käitumisest.
Nagunii enamus kes seisavad on mootor väljas ja on poes. Üksikud kel auto mootor ehk töötab. Linna vahel kõnniteel ka ei käi või
-
Külaline
Sa krants valetad muidugi, ma sõidan seda teed iga päev ja seal pole iialgi mingit trennimeest. Nii et isegi kui vahel mõni sõidab, siis see pole levinud probleem.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:12Ahsoo! Et mõtlesin selle lihtsalt välja? Noh, seda enam on imelik valida omale trenni tegemiseks selline tänav, kus on foor fooris kinni. Võimalik, et inimene liikus siis lihtsalt seda teedpidi oma päris treeningalale, aga kas sel juhul ei oleks ohutum kõnniteel sõita? Jah, liiklusreeglite järgi on jalgratturi koht sõiduteel, mitte kõnniteel, aga arvestades, et sealsed kõnniteed ei ole paksult inimesi täis, siis võiks tõesti kasutada rattaga liikumiseks pigem kõnniteid.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:02Ära jampsi, pole seal mingeid trenni tegijaid. Mis trenni seal saaks teha kui iga 100 meetri järel on foor.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:00
Mis mõttes mingid inimesed isegi ei ela Tallinnas, aga koguaeg räägivad...? Esiteks, ma elan Tallinnas ja tööleminekuks-tagasiminekuks läbin iga päev Vabaduse puiesteed. Teiseks, ma ei ole rääkinud koguaeg nendest ratturitest. Kust sa seda näed? Lihtsalt nimetasin, et mind häirivad trenni tegevad jalgratturid sellel alal. Õnneks ei ole neid igapäevaselt ja massiliselt. Aga mõnikord siiski tuleb ette.
Ja veel, vea oma jäme tagumik ka vahel autost välja, võib head teha ka mõistusele, mine tea.
-
Külaline
Ja mina ütlesin, et see on LEVINUD probleem? Ma kirjeldasin vaid olukorda, mis mind liikluses häirib. Ka siis, kui seda juhtub harva, on see siiski väga häiriv olukord.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:27Sa krants valetad muidugi, ma sõidan seda teed iga päev ja seal pole iialgi mingit trennimeest. Nii et isegi kui vahel mõni sõidab, siis see pole levinud probleem.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:12Ahsoo! Et mõtlesin selle lihtsalt välja? Noh, seda enam on imelik valida omale trenni tegemiseks selline tänav, kus on foor fooris kinni. Võimalik, et inimene liikus siis lihtsalt seda teedpidi oma päris treeningalale, aga kas sel juhul ei oleks ohutum kõnniteel sõita? Jah, liiklusreeglite järgi on jalgratturi koht sõiduteel, mitte kõnniteel, aga arvestades, et sealsed kõnniteed ei ole paksult inimesi täis, siis võiks tõesti kasutada rattaga liikumiseks pigem kõnniteid.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:02
Ära jampsi, pole seal mingeid trenni tegijaid. Mis trenni seal saaks teha kui iga 100 meetri järel on foor.
Ja veel, vea oma jäme tagumik ka vahel autost välja, võib head teha ka mõistusele, mine tea.
Minu tagumik ei ole jäme. Teen trenni kolm-neli korda nädalas. See, et ma liigun tööle ja tagasi autoga, ei tähenda, et ma oleksin paks, lodev ja treenimata inimene.
Revolver möllab jälle?
-
Külaline
Sa treenid valesid kohti oma kehas ja see paistab kaugele;)))Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:37Ja mina ütlesin, et see on LEVINUD probleem? Ma kirjeldasin vaid olukorda, mis mind liikluses häirib. Ka siis, kui seda juhtub harva, on see siiski väga häiriv olukord.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:27Sa krants valetad muidugi, ma sõidan seda teed iga päev ja seal pole iialgi mingit trennimeest. Nii et isegi kui vahel mõni sõidab, siis see pole levinud probleem.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:12
Ahsoo! Et mõtlesin selle lihtsalt välja? Noh, seda enam on imelik valida omale trenni tegemiseks selline tänav, kus on foor fooris kinni. Võimalik, et inimene liikus siis lihtsalt seda teedpidi oma päris treeningalale, aga kas sel juhul ei oleks ohutum kõnniteel sõita? Jah, liiklusreeglite järgi on jalgratturi koht sõiduteel, mitte kõnniteel, aga arvestades, et sealsed kõnniteed ei ole paksult inimesi täis, siis võiks tõesti kasutada rattaga liikumiseks pigem kõnniteid.
Minu tagumik ei ole jäme. Teen trenni kolm-neli korda nädalas. See, et ma liigun tööle ja tagasi autoga, ei tähenda, et ma oleksin paks, lodev ja treenimata inimene.
Revolver möllab jälle?
-
Külaline
Sind, Revolver, vaevab lisaks liiklusraevule ka raev naiste vastu. Lisaks on sul foorumiraev ja ilmselt üleüldse raev kogu maailma vastu.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:39Sa treenid valesid kohti oma kehas ja see paistab kaugele;)))Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:37Ja mina ütlesin, et see on LEVINUD probleem? Ma kirjeldasin vaid olukorda, mis mind liikluses häirib. Ka siis, kui seda juhtub harva, on see siiski väga häiriv olukord.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:27
Sa krants valetad muidugi, ma sõidan seda teed iga päev ja seal pole iialgi mingit trennimeest. Nii et isegi kui vahel mõni sõidab, siis see pole levinud probleem.
Revolver möllab jälle?
Vihapunn!