Kas villasegused mantlid ongi rasked?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas villasegused mantlid ongi rasked?

Postitus Postitas Külaline »

Mul ei ole ammu pikka villasegust talvemantlit olnud. Nüüd käin juba mitu korda poes ühte mantlit proovimas ja imetlemas - sobib nagu valatult ja tundub ka soe. Aga ... nii raske on! Mõtlen, kas kõik need ilusad soojad villasisaldusega mantlid, mis tänaval on silma jäänud, ongi tegelikult seljas rasked? Sellel konkreetsel mantlil on villasisaldus 50%, ülejäänu on polüester ja fiiber. Kas on ka villaseid mantleid, mis ei kaalu palju? Olen nii kahevahel, kas osta või mitte. Pole kindel, kas ilus kaalub ebamugavuse üles.
Külaline

Ei oska öelda kas just KÕIK rasked on, ostsin ise eelmisel aastal ka villase mantli ja see samuti raske. Samas mulle just meeldib - vahelduseks puhvis kergetele sulejoppidele/parkadele.
Külaline

Ohkab.
Jah, loomulikult.
Külaline

On jah rasked. Lisaks pole ka praktilised kui elad meie kliimas ja kasutad ühistransporti. Endise perekooli prouadest, kes villast mantlit, mida nad alati leidsid endale sobiva numbri ja täiesti uuena kusagilt müstilistest kaltsukatest, kiitsid taevani, nendest pole kunagi aru saanud. Mul endal on tõesti villasesegu riidest jakid olemas, aga kandes vaatan alati, et ei oleks vihmane, lörtsine ilm. Koeraga õhtul jalutama minnes, viskan ikka mingi muu jope või mantli selga.
Külaline

Näeb kena välja, aga jah meie kliimas peab sellega välja minnes enne ilmateadet vaatama. Vihma ja sopaga ei ole mugav valik.
Külaline

Kahjuks rasked jah.
Külaline

Sellepärast 20 aastat uuena vastu pidas, et seisis kapis ja koisid ei olnud. :D
Külaline

Mul on Ted Bakeri villaseid mantleid mitu, need on kašmiiriga villasest riidest. Ei ole rasked. Aga neil pole ka paksu voodrit, äkki see teeks raskeks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist