Kungla rahvas
-
Külaline
Kungla rahvas
Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
-
Külaline
Mina oleks ka häiritud. Ei jõudnud kogu artiklit lugeda, teen seda hiljem, aga sain aru, et see laulumaja on ehitatud piirkonda, kuhu on lubatud rajada vaid elamuid. Ja nüüd siis käib parkimisralli, kuna võsukesed tuleb ju ometi autoga viia-tuua...
-
Külaline
Sellist kohta polegi, kus ainult elamud on lubatud.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 07:37 Mina oleks ka häiritud. Ei jõudnud kogu artiklit lugeda, teen seda hiljem, aga sain aru, et see laulumaja on ehitatud piirkonda, kuhu on lubatud rajada vaid elamuid. Ja nüüd siis käib parkimisralli, kuna võsukesed tuleb ju ometi autoga viia-tuua...
-
Külaline
Kungla tänava ääres asub ka staadion(!), mingi erakliinik ja hostel. Ei tundu just väga eraldatud ja privaatne piirkond, kohe sealsamas ka Tartu tihedaima liiklusega magistraal - Riia tänav. Ei tea, mis metsakohinat ja linnulaulu nad linna keskel ootasid ...
-
Külaline
Junga tänav asub Laeva külas Tln-Trt maantee ääres. Mis juhtum seal oli?? Pole nagu kuulnud...Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 10:27 Kas junga tänava juhtum on maha rahunenud?
-
Külaline
See junga tänav oli kuskil Tartus. Mingid jorsid seal hakkasid marutama, et nemad ei taha sihukese nimega tänavas elada, sest junga on kõige tähtsusetum tegelane laevas, aga nemad on tähtsad;))) Peaks olema admirali tänav või vähemalt kapteni;))
Tartlased on väga tundlikud omaenese tähtsuse suhtes;))
-
Külaline
Mõistan, et püüad enda arust nalja teha, aga no ei tööta. Kui annet pole antud, siis mis sa tühja punnitad. Sellenimelist tänavat igatahes ülikoolilinnas ei ole, sulle teadmiseks. Ürita pareminiKülaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 12:19See junga tänav oli kuskil Tartus. Mingid jorsid seal hakkasid marutama, et nemad ei taha sihukese nimega tänavas elada, sest junga on kõige tähtsusetum tegelane laevas, aga nemad on tähtsad;))) Peaks olema admirali tänav või vähemalt kapteni;))
-
Külaline
-
Külaline
Oli jah madruse hoopis! Aga muu jabur jama jääb samaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:11 Jaur käis Madruse tänava ümber.
https://tartu.postimees.ee/3870953/kohu ... nime-asjus
-
Külaline
Jah, kellelegi tundus alandav elada Madruse tänaval. Meedias oli palju artikleid selle saaga kohta. Naerma ajas küll.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:17Oli jah madruse hoopis! Aga muu jabur jama jääb samaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:11 Jaur käis Madruse tänava ümber.
-
Külaline
Selline lugu oli kindlasti olemas, aga minu mäletamist mööda oli tegu Madruse tänavaga.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:08Mõistan, et püüad enda arust nalja teha, aga no ei tööta. Kui annet pole antud, siis mis sa tühja punnitad. Sellenimelist tänavat igatahes ülikoolilinnas ei ole, sulle teadmiseks. Ürita pareminiKülaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 12:19See junga tänav oli kuskil Tartus. Mingid jorsid seal hakkasid marutama, et nemad ei taha sihukese nimega tänavas elada, sest junga on kõige tähtsusetum tegelane laevas, aga nemad on tähtsad;))) Peaks olema admirali tänav või vähemalt kapteni;))Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 11:45
Junga tänav asub Laeva külas Tln-Trt maantee ääres. Mis juhtum seal oli?? Pole nagu kuulnud...
-
Earworm
See on nüüd sinu süü, et mul hommikust saati peale selle teema lugemist kummitab "Kungla rahvas" kõrvus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 05:52 Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
-
Külaline
Mul kaEarworm kirjutas: ↑02 Okt 2024 20:27See on nüüd sinu süü, et mul hommikust saati peale selle teema lugemist kummitab "Kungla rahvas" kõrvus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 05:52 Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
"Kui Kungla rahvas kuldsel a’al
kord istus maha sööma,
siis Vanemuine murumaal
läks kandlelugu lööma.
Läks aga metsa mängima,
läks aga laande lauluga.
Läks aga metsa mängima,
läks aga laande lauluga.
Läks lauluga, läks lauluga,
läks lauluga!"
See on ainuke osa mis mul meeles veel koolist on
-
Külaline
Sealt saivad lind ja lehepuu ja loomad laululugu,Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 23:45
"Kui Kungla rahvas kuldsel a’al
kord istus maha sööma,
siis Vanemuine murumaal
läks kandlelugu lööma.
Läks aga metsa mängima,
läks aga laande lauluga.
Läks aga metsa mängima,
läks aga laande lauluga.
Läks lauluga, läks lauluga,
läks lauluga!"
See on ainuke osa mis mul meeles veel koolist on![]()
siis laulis mets ja meresuu ja eesti rahva sugu.
Läks aga metsa mängima...
Siis kõlas kaunilt lauluviis ja pärjad pandi pähe
ja murueide tütreid siis sai eesti rahvas näha.
Ma laulan mättal, mäe peal ja õhtul hilja õues,
ja Vanemuise kandlehääl, veel põksub minu põues.
-
Külaline
Probleem pole mitte niivõrd parkimises, kui selles kuidas laulupesa selle koha sai. Puhas korruptsioon!Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 05:52 Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
-
Külaline
Kes siis oleks pidanud saama?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 07:34Probleem pole mitte niivõrd parkimises, kui selles kuidas laulupesa selle koha sai. Puhas korruptsioon!Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 05:52 Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
-
Külaline
Mina muidugi, kes siis veel?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 09:32Kes siis oleks pidanud saama?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 07:34Probleem pole mitte niivõrd parkimises, kui selles kuidas laulupesa selle koha sai. Puhas korruptsioon!Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 05:52 Kas Tartus Kungla tn rahvas on häiritud peamiselt parkimisest ja sellest et Laulupesa tekkimisega sinna on tänavarahu rikutud?
-
Külaline
Sinna samma erakliiniku majja see Laulupesa koliski ja nüüd on rahval häda, et autod ummistavad.
-
Külaline
See Madruse tänava saaga...Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:20Jah, kellelegi tundus alandav elada Madruse tänaval. Meedias oli palju artikleid selle saaga kohta. Naerma ajas küll.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:17Oli jah madruse hoopis! Aga muu jabur jama jääb samaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 13:11 Jaur käis Madruse tänava ümber.
Seda lugu olen rääkinud, kui olen teisest riigist pärit sõpradega ja siis igaüks seltskonnast jutustab ühe jabura loo, mis tema riigis aset leidnud. Kindel favoriit.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 11 külalist