Teleteenus interneti ja järelvaatamisega
-
Külaline
Teleteenus interneti ja järelvaatamisega
Soovitage palun teleteenust koos interneti ja järelvaatamisega. Seniajani olen kasutanud Elisat, aga selle järelvaatamine ei tööta enam hästi. Et korda saada, on vaja valida uus pakett uue kallima hinnaga, eraldi juurde osta internet ja kõik seadmed välja vahetada. Kuna niigi on hind pidevalt üles roninud, vaataks nüüd uue pakkujat, sest praegune pakkumine kõlab rohkem väljapressimisena.
-
Külaline
Eestis on täpselt 3 teenuseosutajat, kes kõik kallimad.
-
Külaline
Meie majapidamises on aegade algusest olnud Eesti Telefon/Elion/Telia.
Viimased kuuarved on olnud nii 45-48€ vahemikku.
Selle hinna sees on meil:
lauatelefon + Fiiberoptilise kaabliga internetiühendus+majasisene wifi, 29,47€
suur laar telekanaleid+salvestamine+nn sisuleidja (palju filme seriaale seal sees) TVteenus arvel 15€, sellest telepilt (pakett Mini) 8€ ja 7€ salvestamine
ja kui on väga palju kõnesid, nt kaugekõned, siis on mõned eurod lisaks
Aga nende teenusepakkujatega on nii, et iga firma igas piirkonnas teenust ei pakugi. kui me kunagi siia kolisime, siis mingi telepildi pakkuja tahtis hirmsasti end meile pähe määrida, aga kui aadressi teada sai, siis selgus, et nende kaablid tulid vaid teispool raudteed, mite meie pool.
ma arvan, et sa peaksid kõigi suuremate teenusepakkujate käest pakkumised küsima, sest võibolla mõni neist isegi ei ole sinu piirkonnas teenust pakkumas.
suur laar telekanaleid+salvestamine+nn sisuleidja (palju filme seriaale seal sees) TVteenus arvel 15€, sellest telepilt (pakett Mini) 8€ ja 7€ salvestamine
Aga nende teenusepakkujatega on nii, et iga firma igas piirkonnas teenust ei pakugi. kui me kunagi siia kolisime, siis mingi telepildi pakkuja tahtis hirmsasti end meile pähe määrida, aga kui aadressi teada sai, siis selgus, et nende kaablid tulid vaid teispool raudteed, mite meie pool.
ma arvan, et sa peaksid kõigi suuremate teenusepakkujate käest pakkumised küsima, sest võibolla mõni neist isegi ei ole sinu piirkonnas teenust pakkumas.
-
Külaline
Mul on Elisaga seoses täpselt samad mõtted. Järelvaatamisel jookseb pilt kinni, lepingus lubatud netikiirusest võib samuti vaud und näha. Mõttetu maksta, kvaliteedist pole enam mõtet rääkida.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:01 Soovitage palun teleteenust koos interneti ja järelvaatamisega. Seniajani olen kasutanud Elisat, aga selle järelvaatamine ei tööta enam hästi. Et korda saada, on vaja valida uus pakett uue kallima hinnaga, eraldi juurde osta internet ja kõik seadmed välja vahetada. Kuna niigi on hind pidevalt üles roninud, vaataks nüüd uue pakkujat, sest praegune pakkumine kõlab rohkem väljapressimisena.
Vaatan ka ringi ja jälgin teemat.
Telia kaabel on kindla peale minek. Pole odav, aga vähemalt kvaliteetne. Aga kaabel on reeglina linnas, kus on maju palju. Kui sinu majani Telia kaablit ei tule, siis teda ei tule. Pead valima sellise pakkuja, kes levib läbi õhu. Neid on vist erinevaid, aga nende kvaliteet pidi olema kõikuv. Ma ise ei ole neid proovinud, vajadus puudub.
-
Külaline
TA olen, pakkumist on vaja Tallinnas. Seega kaablipakkujaid võiks olla palju. Seniajani olen kaubanduskeskuste teenuspakkujatele öelnud, et olen Elisaga väga rahul, aga nüüd peaks neid kuulama hakkama.
-
Külaline
Kaubanduskeskustes ju just Elisat põhiliselt pakutaksegi ju.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 23:10 TA olen, pakkumist on vaja Tallinnas. Seega kaablipakkujaid võiks olla palju. Seniajani olen kaubanduskeskuste teenuspakkujatele öelnud, et olen Elisaga väga rahul, aga nüüd peaks neid kuulama hakkama.
Aga ise lasin Elisast jalga. Mul oli Starmani kaardiga lahendus ja kui see Elisa alla läks, siis mingil hetkel tahtsin oma telekapaketti parema vastu vahetada. Ja ma lihtsalt ei saanud nende klienditeenindusega ühendust. Kuna mul nett oli nagunii Telialt, siis lõpuks lõpetasin üritamise ja kolisin ka teleka Telia alla. Ei ole siiani põhjust kurta olnud, järelvaatamine töötab ka mul ilusti.
-
Külaline
ma Tallinna kesklinna ühes konkreetses asumis. meie juurde Starmani pakkuda ei saa, oleme uurinud. Ütlevad et siin pole nende kaableid ja tuua oleks kallis
-
Külaline
Starmani ei ole enam aastaid.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 10:10 ma Tallinna kesklinna ühes konkreetses asumis. meie juurde Starmani pakkuda ei saa, oleme uurinud. Ütlevad et siin pole nende kaableid ja tuua oleks kallis
-
Külaline
Pealinna magalarajoonides oli vanasti kaabeltelevisioon. Pakkujaid oli 2-Starman ja STV. Starmani ostis ära Elisa. Telia eelkäijal oli majadesse veetud telefonikaabel. Ehk siis kui sul majja mingi kaabel veetud, siis saad nende pakkujate vahel valida. Kui majja kaablit veetud ei ole (seda pole eramajade rajoonis tihtipeale), siis mingit kaabli kaudu internetti sul ei saagi olema. Jääb järgi läbi õhu, 4G, 5G. Saad valida nende pakkujate vahel.
-
Külaline
Eramajade rajoonis pole, kuna inimesed pole suvatsenud maksta. Mul on lisaks ka Telia valguskaabel.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 11:43 Pealinna magalarajoonides oli vanasti kaabeltelevisioon. Pakkujaid oli 2-Starman ja STV. Starmani ostis ära Elisa. Telia eelkäijal oli majadesse veetud telefonikaabel. Ehk siis kui sul majja mingi kaabel veetud, siis saad nende pakkujate vahel valida. Kui majja kaablit veetud ei ole (seda pole eramajade rajoonis tihtipeale), siis mingit kaabli kaudu internetti sul ei saagi olema. Jääb järgi läbi õhu, 4G, 5G. Saad valida nende pakkujate vahel.
Mul oli Telia kaabel, kuid mega aeglane, läksin 4G ruuteri peale üle. Algselt oli Elisa 4G internet ca 12eur kuu, kuid kuna eelmise aasta elektrikatkestuste korral oli nett pea olematu ja tahvel ka Elisa, siis nüüd on Tele2 piiramatu internetimahuga telefonipakett 4G ruuteris sees ca 10eur/kuu. Telepildi jaoks on Xiaomi TV pulk, mingi 50eur tuuris. Ja pulgale laed alla Google play st omale kas Telia, Elisa või nt Go3 äpi ja sõlmid siis vastava teleteenuse osutajaga ka lepingu. Minul on Go3 mingi 7eur kuus, koos viasati filmikanalitega ja nädalase järelevaatamisvõimekusega 2 vaatajakohaga. Signaal 4G ruuterist TV pulka on läbi wifi. Ja kasutan vaid telepulga pulti, mis lükkab ka teleri käima ja välja.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Tahtsin sama kirjutada. Netikiirus on vaid pool lubatust, kui sedagi. Ruuter kusjuures on eelmisel aastal välja vahetatud, ikka loivab. Järelvaatamine jookseb kokku, ei lähe üldse käima või tuleb sealt paari piksli jagu pilti. "Klienditoega" olen ühendust võtnud korduvalt, ega nad peale kaugrestardi midagi muud teha mõista ega vist saagi. Kui tehnikust rääkida, siis väljakutse maksab 20 eurot. See on ju väljapressimine, mitte teenusepakkumine.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:55Mul on Elisaga seoses täpselt samad mõtted. Järelvaatamisel jookseb pilt kinni, lepingus lubatud netikiirusest võib samuti vaud und näha. Mõttetu maksta, kvaliteedist pole enam mõtet rääkida.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:01 Soovitage palun teleteenust koos interneti ja järelvaatamisega. Seniajani olen kasutanud Elisat, aga selle järelvaatamine ei tööta enam hästi. Et korda saada, on vaja valida uus pakett uue kallima hinnaga, eraldi juurde osta internet ja kõik seadmed välja vahetada. Kuna niigi on hind pidevalt üles roninud, vaataks nüüd uue pakkujat, sest praegune pakkumine kõlab rohkem väljapressimisena.
Vaatan ka ringi ja jälgin teemat.
Täiesti mõttetu maksta. Kunagisest heast kvaliteedist ja eksklusiivsest järelvaatamisest pole midagi järel. Ei tea, mis neil seal juhtus, ilmselt töötegijad on õhuvõngutajate vastu välja vahetatud, sel juhul kaotab varem või hiljem klient tähtsuse ja edasi võib firma kinni panna.
Mõte liigub järjest enam Telia poole. Jälgin teemat.
-
Külaline
On Elisa, kuigi järelvaatamine on paras peavalu (tihti mingi müstiline "tõrge", kerimine on eriti vigane). Muus osas ok.
Vaatasin tuttava juures proovi mõttes Telia telekat ja järelvaatamist, kogu ülesehitus oli väga võõras ja tundus palju ebamugavam kui Elisal.
Vaatasin tuttava juures proovi mõttes Telia telekat ja järelvaatamist, kogu ülesehitus oli väga võõras ja tundus palju ebamugavam kui Elisal.
-
Külaline
Kaugekõned? Milleks need, kui kõik helistavad whatsappi, viberi, facetime'i või millegi sellise kaudu? Ja lauatelefon ka, ei teagi ühtki inimest, kellel see veel on.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:43 Meie majapidamises on aegade algusest olnud Eesti Telefon/Elion/Telia.
-
Külaline
Ma tean, et sa imestad nüüd kulmud kukla taha, aga meie hulgas on inimesi, kellel pole nutitelefoni ega arvutit.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 17:10
Kaugekõned? Milleks need, kui kõik helistavad whatsappi, viberi, facetime'i või millegi sellise kaudu? Ja lauatelefon ka, ei teagi ühtki inimest, kellel see veel on.
-
Külaline
Nuti ei peagi olema, nuppudega mobiil on ka 90-aastastel. Ja kui ei ole, siis tuleb kurjalt lähedastele otsa vaadata.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:19Ma tean, et sa imestad nüüd kulmud kukla taha, aga meie hulgas on inimesi, kellel pole nutitelefoni ega arvutit.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 17:10
Kaugekõned? Milleks need, kui kõik helistavad whatsappi, viberi, facetime'i või millegi sellise kaudu? Ja lauatelefon ka, ei teagi ühtki inimest, kellel see veel on.
-
Külaline
Sellised asjad tehakse ju iseteeninduses, mitte ei aeta telefoni teel inimesi taga :OKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 01:24Kaubanduskeskustes ju just Elisat põhiliselt pakutaksegi ju.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 23:10 TA olen, pakkumist on vaja Tallinnas. Seega kaablipakkujaid võiks olla palju. Seniajani olen kaubanduskeskuste teenuspakkujatele öelnud, et olen Elisaga väga rahul, aga nüüd peaks neid kuulama hakkama.
Aga ise lasin Elisast jalga. Mul oli Starmani kaardiga lahendus ja kui see Elisa alla läks, siis mingil hetkel tahtsin oma telekapaketti parema vastu vahetada. Ja ma lihtsalt ei saanud nende klienditeenindusega ühendust. Kuna mul nett oli nagunii Telialt, siis lõpuks lõpetasin üritamise ja kolisin ka teleka Telia alla. Ei ole siiani põhjust kurta olnud, järelvaatamine töötab ka mul ilusti.
-
Külaline
Õpeta siis meidki nuputelefoniga whatsappi ja viberit kasutama.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:45
Nuti ei peagi olema, nuppudega mobiil on ka 90-aastastel. Ja kui ei ole, siis tuleb kurjalt lähedastele otsa vaadata.
-
Külaline
Ma ka Tallinna kesklinnas ja juba aastaid Telia TV + internet. Meie tänaval on 40/10 maksimaalne, naabertänavatel on kiire internet ka olemas, telekas on täitsa ok. Starmani pole kunagi olnud, pakuti vaid kortermajadele kui kunagi uurisin (siis olime veel kaabliga STV kliendid, kaabel jooksis läbi õhu naabermajast, pilt hangus pidevalt). Meil oli siis veel lauatelefon olemas, tundus loogiline ka interneti ja televisiooni peale sama kaabliga üleminek. Järelvaatamisega pole probleeme, wifi on küll kehvake, 40/10-st jääb järele umbes 20/1 peaks vist teema üles võtma, ehk uema ruuteriga saab veidi parem, polegi ammu teist vahetatud.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 10:10 ma Tallinna kesklinna ühes konkreetses asumis. meie juurde Starmani pakkuda ei saa, oleme uurinud. Ütlevad et siin pole nende kaableid ja tuua oleks kallis
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline