EKRE võimule?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 19:42 Araablasi on üle 400 miljoni.
Kas kõik maailma ingliskeelsed inimesed on sinu arvates inglased?
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 19:50
Kui küsimuse all oleks "inglaste genotsiid", siis ma oleks tõesti üpris pettunud, et see ei puudutagi ameeriklasi, austraallasi või näiteks Kanada elanikke;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 12:47 Tegelikult muudab ikka rohkem kui sa arvad, sest selle varjus saavad ju erinevad huvigrupid julgelt lobistada. Lobistatakse feminismi, lgbt, aga seda tehakse ainult rahade pärast. Liberaalsed demokraatlikud riigid peavadki toetama rahaliselt feminismi ja lgbt, nemad teenivad sellega raha. Aga see sõnum mida ühiskond saab, on puhas jamps. Naised ei saa meheks hakata ja vastupidi. Kui ajupestud noorel pole enam identiteeti, siis ta ei saavutagi elus midagi. See ongi kõik puhas uhuuutamine ja eesti riik laob sinna raha alla, peaasi kui me oleme liberaalne riik. Tulemuseks on üha kasvavad vaimsed probleemid riigi kodanikel kes ei oska enam õnne leida. Kasvõi PK lugedes oli üha rohkem naisi kes ei tahtnud kooselus olla, sest iseseisvana nad kindlasti teeks karjääri, investeeriks. Kui palju hakkasidki seda uskuma, aga üksi jäädes jäädi õnnetuks ja hakati PK lihtsalt mehi sõimama, kuigi mis osa meestel selles oli.

Riik mis ikkagi samasooliste abielusid ei toeta, toetabki ju normaalset mehe ja naisevahelist suhet, st perekonda, lapsi, turvalisust. Muidugi ei pea samasoolisi taga kiusama, aga riigil peaks olema ikkagi üks ja kindel siht.
Kes ja kus sul naisi meesteks käseb hakata? Palun viiteid.
Täiesti vastupidi. Naistele propageeritakse, et ta pole õige naine, kui pole pardimokki, juuksepikendusi, hiidtisse, kurvikat tagumikku jne. Polegi enam ühtegi kuulsat, kes poleks iluopil käinud. Täiesti teistpidi äärmus. Naistel eeldatakse, et nad oleks veatult ilusad ja hoidku eemale kõigest, mis seda rikkuda võib. Tited ja sünnitamine on üks neist naise ilu lõhkujatest. Mehed ise tahavad neid pardinäo ja ideaalkurvidega nukukesi.
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 20:32
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 19:50
Kui küsimuse all oleks "inglaste genotsiid", siis ma oleks tõesti üpris pettunud, et see ei puudutagi ameeriklasi, austraallasi või näiteks Kanada elanikke;)))
Inglased panid toime suuri massimõrvu näiteks Indias. Sa oled delfi troll eks, ajalooteadmised olematud, aga venejuudi agressiivse maailma pealesurumine on nagu tavaline asi. Simoni kontoga ei julgenud tulla, siis tegid kippa uue. Millises trollivabrikus sa siis töötad?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 21:31
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 12:47 Tegelikult muudab ikka rohkem kui sa arvad, sest selle varjus saavad ju erinevad huvigrupid julgelt lobistada. Lobistatakse feminismi, lgbt, aga seda tehakse ainult rahade pärast. Liberaalsed demokraatlikud riigid peavadki toetama rahaliselt feminismi ja lgbt, nemad teenivad sellega raha. Aga see sõnum mida ühiskond saab, on puhas jamps. Naised ei saa meheks hakata ja vastupidi. Kui ajupestud noorel pole enam identiteeti, siis ta ei saavutagi elus midagi. See ongi kõik puhas uhuuutamine ja eesti riik laob sinna raha alla, peaasi kui me oleme liberaalne riik. Tulemuseks on üha kasvavad vaimsed probleemid riigi kodanikel kes ei oska enam õnne leida. Kasvõi PK lugedes oli üha rohkem naisi kes ei tahtnud kooselus olla, sest iseseisvana nad kindlasti teeks karjääri, investeeriks. Kui palju hakkasidki seda uskuma, aga üksi jäädes jäädi õnnetuks ja hakati PK lihtsalt mehi sõimama, kuigi mis osa meestel selles oli.

Riik mis ikkagi samasooliste abielusid ei toeta, toetabki ju normaalset mehe ja naisevahelist suhet, st perekonda, lapsi, turvalisust. Muidugi ei pea samasoolisi taga kiusama, aga riigil peaks olema ikkagi üks ja kindel siht.
Kes ja kus sul naisi meesteks käseb hakata? Palun viiteid.
Täiesti vastupidi. Naistele propageeritakse, et ta pole õige naine, kui pole pardimokki, juuksepikendusi, hiidtisse, kurvikat tagumikku jne. Polegi enam ühtegi kuulsat, kes poleks iluopil käinud. Täiesti teistpidi äärmus. Naistel eeldatakse, et nad oleks veatult ilusad ja hoidku eemale kõigest, mis seda rikkuda võib. Tited ja sünnitamine on üks neist naise ilu lõhkujatest. Mehed ise tahavad neid pardinäo ja ideaalkurvidega nukukesi.
Aga palun trollile leiba https://www.reddit.com/r/Eesti/comments ... _ja_lasta/
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 19:42
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 19:31
Chop-Chop kirjutas: 30 Sept 2024 19:26 Kas sina toetad araablaste terrorit?
Mina toetan palestiinlaste õigust enesemääratlusele ja kahe riigi lahendust. Sina ilmselgelt toetad juutide toimepandavat genotsiidi.
Suured sõnad. Genotsiid tähendab kogu rahva hävitamist rahvusliku tunnuse alusel. Araablasi on üle 400 miljoni. Pole vist karta, et 10 miljonile juudile oleks jõukohane 40 korda suurema rahva hävitamine viimseni.
Juute hävitati omal ajal 6 miljonit ja isegi seda ei nimetatud genotsiidiks, nagu teada. Ainult holokaust. Ehk massitapp.

Mis puutub Palestiina riiki, siis selle loomist takistab küll ainult araablaste omavaheline tüli.
Iisraelis ei ela 10 miljonit juuti kulla venelane, nii palju võiksid ju guugeldada. Oled eriteenistuste töötaja, viha õhutaja. Juute tapsid ainult sakslased , mis meil eestlastel sellega seost? Oled ju sinagi kurjuse riigi kodanik kes tuli siia eesti viha õhutama.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Teemaks oli EKRE võimule, aga viimased kommentaarid räägivad Gaza sektorist, palestiinlastest, juutidest jne-
Aga teemasse ka. Järgmised Riigikogu valimised on 2027 märtsis. Siis rahvas jälle otsustab, milline erakond saab võimu juurde ehk kes loovad valitsuse. Seniks peab Martin vaikselt hambaid krigistama opositsioonis ja ma ei ole kindel, kas EKRE-t 2027 valitsusse võetakse. Meil on demokraatia ja nii asjad käivad.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Mina toetan palestiinlaste õigust enesemääratlusele ja kahe riigi lahendust. Sina ilmselgelt toetad juutide toimepandavat genotsiidi.
Mina samuti, aga kuidas see haakub praeguse sõjaga terroristliku organisatsiooni vastu? Hamas selle sõja palestiinlasetele kaela tõmbas, ja palestiinlaste huvides oleks ka hamasi võimalikult kiire hävimine, sest alles siis saab hakata mõtlema läbirääkimistele suveräänsuse üle. Hamasiga läbi ei räägita ja rahu ei tehta. Punkt.

Ja jutu mingist juutidepoolsest genotsiidist võib riputada konspiratsiooniteoreetikute foorumisse...
Külaline

taivopalm kirjutas: 30 Sept 2024 21:57 Teemaks oli EKRE võimule, aga viimased kommentaarid räägivad Gaza sektorist, palestiinlastest, juutidest jne-
Aga teemasse ka. Järgmised Riigikogu valimised on 2027 märtsis. Siis rahvas jälle otsustab, milline erakond saab võimu juurde ehk kes loovad valitsuse. Seniks peab Martin vaikselt hambaid krigistama opositsioonis ja ma ei ole kindel, kas EKRE-t 2027 valitsusse võetakse. Meil on demokraatia ja nii asjad käivad.
Pole ju vahet, ei muutu ka 2027 eestis midagi, kõik jääb samaks. Kui sul läheb hästi, tore, kui hakkab halvasti minema, siis läheb igavesti halvasti. Rahvas ei otsusta e-valimiste puhul mitte kui midagi. Või oled ise ka see kes arvab teisiti?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Sept 2024 22:03
Mina samuti, aga kuidas see haakub praeguse sõjaga terroristliku organisatsiooni vastu? Hamas selle sõja palestiinlasetele kaela tõmbas, ja palestiinlaste huvides oleks ka hamasi võimalikult kiire hävimine, sest alles siis saab hakata mõtlema läbirääkimistele suveräänsuse üle. Hamasiga läbi ei räägita ja rahu ei tehta. Punkt.

Ja jutu mingist juutidepoolsest genotsiidist võib riputada konspiratsiooniteoreetikute foorumisse...
Aga Hamas ongi Mossadi loodud organisatsioon mis pidi nõrgestama POV ehk Yāsir ‘Arafāti kes on ammu surnud juba. See sama Hamas pöördus ise iisraeli kui oma looja vastu. Kas tõesti teist mitte keegi ei tunne lähis-ida ajalugu?
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:09
taivopalm kirjutas: 30 Sept 2024 21:57 Teemaks oli EKRE võimule, aga viimased kommentaarid räägivad Gaza sektorist, palestiinlastest, juutidest jne-
Pole ju vahet, ei muutu ka 2027 eestis midagi, kõik jääb samaks. Kui sul läheb hästi, tore, kui hakkab halvasti minema, siis läheb igavesti halvasti. Rahvas ei otsusta e-valimiste puhul mitte kui midagi. Või oled ise ka see kes arvab teisiti?
Jah mina arvan teisiti. Rahvas just otsustab. Ise jalutan alati jaoskonda valima (5 min). Mina usun ütlusesse-igaüks on oma õnne sepp ja mis see valitsus siia puutub. Väga ju vahet pole, kas peaminister oli Kaja või Jüri (koos Martiniga). Mul läks ikka samamoodi. Martinil muidugi peaministriks saada ei õnnestu ja ega ta vast välja ka ei veaks, lapsesuu nagu ta on. Vahel oleks targem tegu keel hammaste taga hoida. Ma tundun siin foorumis nagu mingi Toomas Alatalu, kes peab inimestele lahti seletama, kuidas toimub demokraatlikus riigis riigi juhtimine.
Külaline

taivopalm kirjutas: 30 Sept 2024 22:14
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:09
Jah mina arvan teisiti. Rahvas just otsustab. Ise jalutan alati jaoskonda valima (5 min). Mina usun ütlusesse-igaüks on oma õnne sepp ja mis see valitsus siia puutub. Väga ju vahet pole, kas peaminister oli Kaja või Jüri (koos Martiniga). Mul läks ikka samamoodi. Martinil muidugi peaministriks saada ei õnnestu ja ega ta vast välja ka ei veaks, lapsesuu nagu ta on. Vahel oleks targem tegu keel hammaste taga hoida. Ma tundun siin foorumis nagu mingi Toomas Alatalu, kes peab inimestele lahti seletama, kuidas toimub demokraatlikus riigis riigi juhtimine.
Head lootused sul, mina ei usu nendesse. Kuidas pole vahet, kes on peaminister, kas Kaja või Jüri???? Kaja hakkas väitma, kuidas eesti on sõjas (kõik investorid kadusid), Kaja hakkas väitma kuidas eelarve on tasakaalust väljas, samas valimiste ajal väitis - maksud ei tõuse, lugege mu huultelt. Nii kui ta võimule sai, hakkas makse tõstma, st omakorda investeeringute tagasi tõmbamist. Kui nüüd räägime Ratasest, siis Ratas seda ju ei teinud? Ta ei hakanud rääkima Koroona kriisis maksude tõstmisest jne vaid hoopis jagas raha ettevõttetele, et inimestel säiliks töö. Kuna tema erakonnas olid tegelased, kes tegelesid korruptsiooniga, siis ta loobus peaministrikohast ja saatis valitsuse laiali. Aus mees eks? Ausad olid ka ekre ministrid, tegid nad kino, astusid tagasi, eks? Ka Helmed astusid tagasi erinevalt Kajast. Peaksid ju ise nägema, eestis ei saa midagi enam paremaks minna.

Sa pole keegi Toomas Alatagu.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:11 Kas tõesti teist mitte keegi ei tunne lähis-ida ajalugu?
Kas peaks tundma?
Mina ei tunne mingit huvi. Niipalju kui artilite pealkirjadest olen kuulnud.
Külaline

Toomas Alatalu vigade parandus.

Ekre ei soovi võimule saada, aga kuna eestlastele meeldib demoniseerida, kes neile ei meeldi nagu vanasti oli suur vaenlane Savisaar, kes oli ju ka NLKP liige, paljude teiste erakondade juhtivate liikmete NLKP parteikaaslane. NLKP olid ju kõik - siim kallas, maruste, savisaar, rein lang, ansip, neinar seli jpt. Nad kõik olid ühe partei velled, osad hakkasid end sinimustvalgeks pidama.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:11

Aga Hamas ongi Mossadi loodud organisatsioon mis pidi nõrgestama POV ehk Yāsir ‘Arafāti kes on ammu surnud juba. See sama Hamas pöördus ise iisraeli kui oma looja vastu. Kas tõesti teist mitte keegi ei tunne lähis-ida ajalugu?

Järjekordne konspiratsiooniteooria.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:24
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 22:11 Kas tõesti teist mitte keegi ei tunne lähis-ida ajalugu?
Kas peaks tundma?
Mina ei tunne mingit huvi. Niipalju kui artilite pealkirjadest olen kuulnud.
Vaimust vaesed pidid õndsad olema nagu juba piibel kirjutas.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Sept 2024 22:27

No kuidas siis, kas tõesti ei oska guuglet kasutada=?

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Hamas

With its takeover of Gaza after the 1967 war with Egypt, Israel tolerated and at times encouraged Islamic activists and groups as a counterweight to the secular nationalists of the PLO and its dominant faction, Fatah.[27][28] Israel hunted down secular Palestinian Liberation Organization factions, but dropped the previous Egyptian rulers' harsh restrictions against Islamic activists.[27]
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Sept 2024 22:27

https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_support_for_Hamas

pole ju raske kasutada internetti eks, aga see pole ju oluline või mis?
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Sellisel juhul ju geniaalselt loodud ja geniaalselt mättasse löödud organisatsioon;))
Mitte et arafat palju parem oleks olnud;)))
Arafati tütar, muide, multimiljardär, ei raiska sentigi õnnetute Palestiina pagulaste heaks;))) Veel enam, ta isegi ei oska araabia keelt... Sihuke "vabadusvõitleja" siis...
Külaline

Panen sulle guugle tõlke otse üles:

Iisraeli endine peaminister Ehud Olmert ütles 2023. aastal Politicole antud intervjuus, et "viimase 15 aasta jooksul on Iisrael teinud kõik, et alandada Palestiina omavalitsuse reitingut ja anda hoogu Hamasile." Ta jätkas, öeldes: "Gaza oli kokkuvarisemise äärel, sest neil ei olnud ressursse, neil ei olnud raha ja Palestiina Omavalitsus keeldus Hamasile raha andmast. Bibi päästis nad. Bibi sõlmis Katariga kokkuleppe ja nad hakkasid Gazasse liigutama miljoneid ja miljoneid dollareid." [10] 2019. aastal toimunud Likudi parteikonverentsil ütles Benyamin Netanyahu:[11][12]

"Igaüks, kes tahab takistada Palestiina riigi loomist, peab toetama Hamasi toetamist ja raha ülekandmist Hamasile... See on osa meie strateegiast – isoleerida Gazas elavad palestiinlased palestiinlastest Jordani Läänekaldal."

Peaminister Netanyahu vastas Hamasi rahastamise ja tugevdamise süüdistustele, nimetades neid "naeruväärseteks". [13]

19. jaanuaril 2024 teatas Reuters, et EL-i välispoliitika juht Josep Borrell ütles Valladolidi ülikoolist audoktori kraadi saamisel, et "Iisrael on rahastanud Palestiina sõjalise rühmituse Hamas loomist, mis on avalikult vastuolus peaminister Benjamin Netanyahuga, kes on selliseid süüdistusi eitanud." ja et "Borrell lisas, et ainus rahumeelne lahendus hõlmas Palestiina riigi loomist. "Me usume ainult, et väljastpoolt peale surutud kahe riigi lahendus tooks rahu, kuigi Iisrael nõuab negatiivset," ütles ta." [14] [15] Borrell kirjeldas ka Iisraeli kui "Hamasi loonud", kuid jätkas kohe, öeldes, et "jah, Hamasi rahastas Iisrael Palestiina omavalitsuse nõrgestamiseks". [16] [17] [18]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist