Palun rääkige Uberist (Tallinn)
-
Külaline
Palun rääkige Uberist (Tallinn)
Minu elukohariigis Uberit ei ole, nüüd sooviksin Tallinnas aga seda kasutada. Palun jagage natuke õpetust. Tõmban endale äpi ja tellin auto - kas maksmine toimub ka kohe tellides online? Ja auto viib uksest ukseni nagu tavaline takso? On neil autodel ka mingi märgistus peal, et neid ära tunda? Tekkis veel ka selline küsimus, et kas need Uberi juhid on ikka usaldusväärsed ja turvalised? Mõtlen, et äkki mingi suvaline purjus polt vöi mingi pervert sõidab autoga ringi ... On neil mingi kvaliteedikontroll ka? Pean pärast oppi üksinda sõitma, tahaks ikka turvalist värki.
-
Külaline
Või võite ka soovitada usaldusväärset taksofirmat, mis ei oleks hinna poolest päris kallite killast (nagu nt Tulika).
-
Külaline
Ei ole Boldiga ka sõitnud. Kas see on parem kui Uber?Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 13:55 Boldiga ka pole sõitnud? Sama täpselt.
-
Külaline
Eestis ja pooles maailmas on kasutusel Bolt. Uber oli mingi 10 ja enam aastaid tagasi.
Kui põhinõue on turvalisus, siis võta Forus takso, see on põhimõtteliselt endine Tulika takso. Kui sõit pole pikk, siis mis seal vahet kas maksad 10 või 16 eurot. Bolt vs Forus näiteks. Turvalisus eelkõige!
-
Külaline
Aitäh, nii ilmselt teengi. Ei osanud lihtsalt taksofirmat valida, nii palju teisi.
-
Külaline
Ega hind ei taga, et taksojuht mingi pätt ei ole. Bolt kontrollib tausta täpselt samamoodi nagu Forus. Boldil saad kohe ka teate saata, kui midagi on viltu. Boldil näed näod kohe ära. Musti ma väidin, sest sõidavad imelikult.
-
Külaline
Foruses ikka neid nigeeria musti poisse naljalt ei kohta. Nad ilmselt ikkagi vaatavad rohkem, keda tööle võtavad. Bolti saab tööle lihtsamalt ja seal kohtab igasugu juhte. Loomulikult on Boltis täitsa korralikke tegelasi.
-
Külaline
Kui sul on mingi rassistlik eelarvamus, siis küll, mis kontrolli siin vaja, näost on juba näha, kes on must. Kas neid ei tohi korralik firma tööle võtta või? Mis need venelased ja ukrainlased siis paremad on, kes Forumis on.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 21:26Foruses ikka neid nigeeria musti poisse naljalt ei kohta. Nad ilmselt ikkagi vaatavad rohkem, keda tööle võtavad. Bolti saab tööle lihtsamalt ja seal kohtab igasugu juhte. Loomulikult on Boltis täitsa korralikke tegelasi.
-
Külaline
Ma ei sooviks hakata mingit rassistlikku juttu siin ajama. See ei oleks poliitiliselt korrektne aastal 2024. Las see teema nüüd jääb sinnapaika.
-
Külaline
Juba ajasid ju. Ütlesid, et Forumis mingeid nigeeria trolle pole, kontrollitakse põhjalikumalt. Minu vastus oli, et mida siin on kontrollida. Kui must võrdub sinu jaoks pätt, siis näost juba näha ju, kes ei sobi, mingi taustakontroll pole vajalik.
-
Külaline
Kasuta Bolti. Uber imeb, vähemalt Tallinnas. Peale viimast kogemust mõtlesin selle üldse uninstallida, kuid otsustasin seda siiski mitte teha lihtsalt sel põhjusel, et Rootsis toimib see hästi ja seal kasutan ikka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist