Eks siis TA oleks pidanud oma loo paremini läbi mõtlema. Jah, nüüd on südamed ja värgid. Aga kõige esimest postitust ja mitmeid järgnevaid tagantjärele ju ei muuda. Sealt jääb ikka konkreetselt mulje, et ühenduse võtja ja kirjutaja on TA. Kui TA ei võtaks ühendust, siis suhe olekski läbi. Kui TA ise kirjutab, siis mees vastab, kui viitsib. Lugu muutub ajas, sain aru küll...Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 13:42Kust sa võtad, et kõik 10a suhtlust siia kirjutatud on, iga kord? Mõtled ikka pool juurde oma mätta otsast. Ilmselge on, et ega mees nüüd ei tõrju oma "ahistajat" küll mitte, vastupidi. Mis see siis on, ise ei taha ja lahti ka ei lase- manipuleerimine.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 13:07 Jutt on ka kümnest aastast, jube vähe ikka selle aja kohta mehepoolset initsiatiivi.
Loe nüüd, mees saadab sõnumeid, südameid jne. Selge jama ju, su teooria.
ei saa mehest lahti
-
Külaline
-
Külaline
Isegi kui ta oleks, siis mis hea pärast ta seda sulle siin avaldama peaks hakkama?
-
Külaline
Miks napakad? Ma näiteks mängin kaasa ajaviiteks, et kui oleks nii ja naa ning sellised lähteandmed (selge ju, et väljamõeldis, mis sellest). Aga mu jaoks keeras ära, sest jutt on muutunud nii initsiatiivi kui ka n*ssi kohta. Nii ei saa ju kaasa mängidaKülaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 13:51 Kuulge, see teemataja ju lõbustab end ja lollitab teid, ajaviiteks noh, te napakad.![]()
-
Külaline
Olen teemaalgataja. Ma saan aru küll miks mõjub libateemana. Oleks hea jah kui oleks.
Aga tegelikult ei ole kahjuks.
Kogu suhe on selgelt minu initsiatiivil. Algusest peale on olnud minul palju rohkem huvi. See ei tähenda, et temal üldse huvi poleks. Aga tema jaoks pole lõpetamine kunagi mingi probleem olnud. "lõpeta kui tahad". Ja ta vastab mulle küll. Päris alati ei vasta ka, aga no enam-vähem.
Kui pahane on siis ei vasta ja vahel niisama ei viitsi jne.
Vahel ta saadab ise ka sõnumeid. Näiteks jah, täna hommikul saatis. Mis tuli mulle üllatusena sest tavaliselt kui on olnud mingid tõsisemad teemad, siis ta kaob päris ära. Aga seal pole nii väga vahet, mis ta saadab või ei saada.
Tema ei taha mind. Suhtlemise vastu tal ei ole midagi.. aga ta ei taha mind nii nagu mina tahan teda. Ma tean seda ja tunnistan, aga ei suuda suhet lõpetada. Suhtlemist lõpetada.. suhet kui sellist põhimõtteliselt ei ole. Päris suhet pole meie vahel kunagi olnud. Seksinud olema jah palju. Aga see oli ammu. Kui ta üldse ei tahaks minuga suhelda, oleks mul ju palju lihtsam.
Kogu teema mõte oli mul üldse see, et "palun öelge mulle et ma olen kalts ja idioot". Või siis öelge, et "sa saad küll. pea vastu". Vahet pole, teeb sama välja, lihtsalt taktika on erinev.
Raiskangi iseenda elu selle peale. Aga see justkui ei oleks minu kontrolli all.
Kogu jutt mehest endast ja kes on kui rikas ja mingid hullud tagamõtted ja ahistamised.. see on kõik täiesti teemast mööda. Mingit ahistamist ei ole. Mingeid rahalisi suhteid ei ole. Keegi otseselt halb ja paha ei ole. Ega see mees ei ole halb minu vastu. Tal on suva lihtsalt. Probleem on selles, et mina ei suuda lahti lasta. Lihtsalt ei suuda ja kõik ja see vaikselt sööb mind.
Kogu suhe on selgelt minu initsiatiivil. Algusest peale on olnud minul palju rohkem huvi. See ei tähenda, et temal üldse huvi poleks. Aga tema jaoks pole lõpetamine kunagi mingi probleem olnud. "lõpeta kui tahad". Ja ta vastab mulle küll. Päris alati ei vasta ka, aga no enam-vähem.
Vahel ta saadab ise ka sõnumeid. Näiteks jah, täna hommikul saatis. Mis tuli mulle üllatusena sest tavaliselt kui on olnud mingid tõsisemad teemad, siis ta kaob päris ära. Aga seal pole nii väga vahet, mis ta saadab või ei saada.
Tema ei taha mind. Suhtlemise vastu tal ei ole midagi.. aga ta ei taha mind nii nagu mina tahan teda. Ma tean seda ja tunnistan, aga ei suuda suhet lõpetada. Suhtlemist lõpetada.. suhet kui sellist põhimõtteliselt ei ole. Päris suhet pole meie vahel kunagi olnud. Seksinud olema jah palju. Aga see oli ammu. Kui ta üldse ei tahaks minuga suhelda, oleks mul ju palju lihtsam.
Kogu teema mõte oli mul üldse see, et "palun öelge mulle et ma olen kalts ja idioot". Või siis öelge, et "sa saad küll. pea vastu". Vahet pole, teeb sama välja, lihtsalt taktika on erinev.
Kogu jutt mehest endast ja kes on kui rikas ja mingid hullud tagamõtted ja ahistamised.. see on kõik täiesti teemast mööda. Mingit ahistamist ei ole. Mingeid rahalisi suhteid ei ole. Keegi otseselt halb ja paha ei ole. Ega see mees ei ole halb minu vastu. Tal on suva lihtsalt. Probleem on selles, et mina ei suuda lahti lasta. Lihtsalt ei suuda ja kõik ja see vaikselt sööb mind.
-
Külaline
Kui te ammu juba ei seksi ka, siis milleks üldse see suhtlus? Nii arusaamatu mu jaoks. Oleks, et hea seks siiani vähemat, aga muidu suhe jama. Kurat, seksi ka pole ja midagi nagu pole, ainult harva mingid mõttetud sõnumid ja ikka ei suuda loobuda. Mis sa üldse tast tahad?
-
Külaline
Kurb jah kui kõik on naisele kui elu raiskamine nagu see elu oleks mingi eriline asi. Endaga rahulolu tuleb ise leida, teised seda tühimikku täita ei saa.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 15:27 Olen teemaalgataja. Ma saan aru küll miks mõjub libateemana. Oleks hea jah kui oleks.
-
Külaline
Saskial oli 3 last, abielu, päritud vara ning elas pool aega Hispaanias. Katzal oli elukaaslane noorem mees ning mehega eraldi mõlemad varakad. Ilmselgelt pole käesoleval juhul kummagagi tegu.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:55Ega sa ometi Perekooli Katza või saskia2 pole oma väidetava rikkusega? Ühel neist oli 10+ a noorem mees, kes kogu oma maise vara naisega kohtudes ühisvaraks kirjutas, samas proua enda väidetud varandus jäi temale endale. Teise eraeluga pole nii detailselt kursis, küll aga meeldis hoobelda oma kümnete kinnisvaraobjektide ja finantsvabadusega. Pole kindel, kumb oli kumb. Ega ometi pole neist kumbki sina, TA?Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:03Olen teemaalgataja. Võin kinnitada, et n*ssinud olen temaga jah nii et vähe pole. Aga hüvesid pole mul tarvis. Ma olen ise ka rikas, mitte oluliselt vähem kui tema. Aga minu rikkus pole minu tehtud. Ja ma ei ole kaugeltki kaugeltki mitte nii võimukas.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 13:58
Sa arvad, et teemaalgataja n*ssib selle mehega ja saab selle eest mingeid hüvesid? Rikas mees ju.
-
Külaline
Mees on ilmselt 60+ vanuses ja tema isu on kadunud, enam ei viitsi või ei seisa hästi või siis mõlemad põhjused. See on selles vanuses meeste puhul normaalne.
-
Külaline
Minu jaoks samuti. Ma saaks veel siis asjale pihta, kui naine loodab seksi saada, aga mees ei viitsi ja puikleb kõrvale. Naine siis on ooteseisundis. Antud juhul nagu polegi ju tegelikult mingit suhet ja käib mingi trall olematu suhte lõpetamise üle. Teine võimalus on see, et naise jaoks on sajandi suursündmus, kui mees soostub temaga 20 minutit koos teed jooma ehk siis seda sündmust oodatakse pikisilmi.
-
Külaline
Mõlemad väited on õiged. Ülihästi sõnastatud: trall olematu suhte lõpetamise üle.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 21:56Minu jaoks samuti. Ma saaks veel siis asjale pihta, kui naine loodab seksi saada, aga mees ei viitsi ja puikleb kõrvale. Naine siis on ooteseisundis. Antud juhul nagu polegi ju tegelikult mingit suhet ja käib mingi trall olematu suhte lõpetamise üle. Teine võimalus on see, et naise jaoks on sajandi suursündmus, kui mees soostub temaga 20 minutit koos teed jooma ehk siis seda sündmust oodatakse pikisilmi.
Ja samal ajal on õige ka see: minu jaoks on suursündmus kui mees on nõus minuga 20minutit koos teed jooma. Täiesti naeruväärselt suursündmus. Sajandi ball.
-
Külaline
Jah, ma tegelt arvan küll, et ma pole paremat väärt. Või noh, ma arvan, et keegi ei taha mind.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 12:18 Teemaalgataja, oled Sa kunagi näinud, kuidas kass hiirega mängib? Väntsutab, loobib ja siis laseb natuke naugemale joosta ja hetkel, kui hiir on juba arvanud, et äkki pääses, paneb käpa peale...
Sama värk käib teil ka, rohkem mehe poolt (kellele ei meeldiks pime imetlemine, et keegi jookseb järele ükskõik kuhu sõrmenipsu peale...), natuke vastatikku ka, te mõlemad ei taha teist vabaks lasta, vastate, otsite ühendust- väga füsfunktsionaalne suhe. Miks sa enda ellu normaalset suhet ei ole 10a tahtnud kellegi teisega, arvad, et pole paremat väärt? Sa idealiseerid ju seda meest, tead kõiki sigadusi ja suhteid- ja eirad kõike. Jooksed järgi. Mis häda on mingeid "sõbralikke ja neutraalseid sünumeid" temaga vahetama hakata, kui tead, et kukud auku jälle? Nagu narkar ju. Ja narkarile ainule võimalik võõrutusravi on MITTE SÕLTUVUSTTEKITAVAGA KOKKU PUUTUDA. Vaheta siis ise number ära ja ära kopeeri tema numbrit uud telefoni, kõik kustuta ära, niiet kui ta helistab, ei hakka uuesti suhtlema!
Iseasi, et ma ei usu, et mul üksigi halb oleks otseselt. Kui ma mõistusega võtan.
Hea postitus, ma ennist ei märganudki seda. Nüüd juba 100 korda läbi lugenud
-
Külaline
Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka. See pole mingi happy ending. Olen õnnelik jah, aga see on narkari õnn, kes sai uue purgi pulbrit. Tegelikult tunnen, et kukkusin haledalt läbi. Ma lihtsalt olen liiga nõrk oma obsessioonist lahti saamiseks. Mina ei tea, kuidas teie kõik seda suudate. Mina ei suuda igatahes.
Libateema see tõesti ei olnud, aga minu poolt on selleks korraks lõpetatud. Eks ma poole aasta pärast teen uue teema kui jälle samas seisus olen. See aeg tuleb..
Libateema see tõesti ei olnud, aga minu poolt on selleks korraks lõpetatud. Eks ma poole aasta pärast teen uue teema kui jälle samas seisus olen. See aeg tuleb..
-
Külaline
Ma olen seda teemat kaootiliselt lugenud ja vbla jäi midagi kahe silma vahele. Millal te tülli läksite, et nüüd siis leppimine tuli? Kui ikka üldse ei suhtle, siis kuidas tülid tekivad?Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 01:03 Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka.
-
Külaline
Ma ilmselt ei täpsustanudki seda nii detailselt. Me suhtleme küll mingil määral. Aga ausalt öeldes pole see oluline. Mu probleem polnud algusest peale see mees või temaga suhtle parandamine.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 16:58Ma olen seda teemat kaootiliselt lugenud ja vbla jäi midagi kahe silma vahele. Millal te tülli läksite, et nüüd siis leppimine tuli? Kui ikka üldse ei suhtle, siis kuidas tülid tekivad?Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 01:03 Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka.
Mu probleem on see, et ma tean, et see suhe ei ole mulle hea, aga ma ei suuda seda lõpetada.
Ja no tahtsin ennast kätte võtta, tõesti tahtsin ja korraks uskusin ka, aga no ei tulnud välja.
-
Külaline
Aga miks alati kahetsed ja alandatuna end tunned? Miks mitte hoopis võtja olla, näete ma sain ikkagi mehe endale. Ole siis õnnelik, kui sul on sõltuvus, siis lepi sellega, ära koguaeg kahetse. Elu ongi pidev draama.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 01:03 Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka. See pole mingi happy ending. Olen õnnelik jah, aga see on narkari õnn, kes sai uue purgi pulbrit. Tegelikult tunnen, et kukkusin haledalt läbi. Ma lihtsalt olen liiga nõrk oma obsessioonist lahti saamiseks. Mina ei tea, kuidas teie kõik seda suudate. Mina ei suuda igatahes.
-
Külaline
Ma ei saa ka aru, mis jaur tegelikult käib. Seksi ei ole ja ma saan aru, ei tule ka enam. Aeg-ajalt räägitakse. No mida siin siis niiväga maha jätta? No räägi aiis temaga, räägi elu lõpuni. Mul kümneid selliseid suhteid, kolleegid, eks-kolleegid, trennikaaslased, hobikaaslased. Aeg-ajalt sõnumid, aeg-ajalt kokkusaamised.
-
Külaline
Raamatusoovitaja siin.Anonymous kirjutas: ↑29 Sept 2024 01:03Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka. See pole mingi happy ending. Olen õnnelik jah, aga see on narkari õnn, kes sai uue purgi pulbrit. Tegelikult tunnen, et kukkusin haledalt läbi. Ma lihtsalt olen liiga nõrk oma obsessioonist lahti saamiseks. Mina ei tea, kuidas teie kõik seda suudate. Mina ei suuda igatahes.
TA, sa oled sõltlane ja need libastumised on täiesti tavalised. Loe seda raamatut ja tee seal olevaid ülesandeid edasi. Sa andsid veidi liiga kiirelt alla. Minul oli veidi lihtsam, sest minu mehike nii agaralt ei sõnumeerinud. Suhtlemispausi ajal saingi ta peast välja.
Võib-olla teeb keskkonnavahetus head. Kaks nädalat puhkust kuskil täiesti uues keskkonnas, palmi all, seljakotiga mägedes, kuhu iganes su süda kutsub. Äkki on siis lihtsam telefonist ja sõnumite toksimisest eemal olla, samal ajal saad enda mõtlemise kallal tööd teha.
-
Külaline
No edu sulle! Teema lõpp.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 01:03 Viimane update. Leppisime ära. Minu initsiatiivil. Eks ta tuli üsna agaralt kaasa, aga ei hakka siin mingeid roosasid pilvi kokku rääkima. Mina vedasin, nagu ikka. See pole mingi happy ending. Olen õnnelik jah, aga see on narkari õnn, kes sai uue purgi pulbrit. Tegelikult tunnen, et kukkusin haledalt läbi. Ma lihtsalt olen liiga nõrk oma obsessioonist lahti saamiseks. Mina ei tea, kuidas teie kõik seda suudate. Mina ei suuda igatahes.
-
Külaline
Tegelikult on siiski asi kahepoolne ja nõustun kommenteerijaga. Kui naine ei teeks teemasid ega toidaks oma luulusid; ja blokeeriks numbri, ei saaks mees ühendust võtta. Jutt, et poole aasta pärast on sama lugu, on hirmutav. Ma arvan, et ka sellele mehele, sellepärast ta teda ei tahagi. Mehed ei taha naisi, kes ise end peale pressivad. Samas tuleb lihvida kivid suhte alguses, mitte nii, et luuakse pretsedent ja siis eeldatakse muud tulemust.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 11:19Kaua sa jaurad selle oma "tuttavaga" siin? Teemaalgatajal pole sinu väljamõeldud tuttava ja tema ahistajaga mingit pistmist. Palun loe tema tekst uuesti mõttega läbi, ehk saad aru. Mees on temaga ka ise ühendust võtnud, teda moosinud ja talle igati tähelepanu pööranud. Kaks täiesti erinevat teemat seega.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 10:56 Sellele inimesele on see mees juba 10 aastat kinnisidee, mis kahe nädala ära valutamisest sa räägid. Ükskord suutis "isegi" 2 kuud eemal olla, siis kukkus jälle auku. Ehk siis ilmselt hakkas taas sõnumite, kirjade ja telefonikõnedega ahistama.
Kui ma seda teemat siin loen, siis tunnen kaasa sellele mehele, selle loo ohver on tema. Selline kinnisideeline on lihtsalt jube nähtus. Minu tuttav sõber, keda mingi naine endale tahab ja aastaid ahistab, on näiteks mures oma elukaaslase pärast, et see hull võib armukadedusest ta elukaaslast rünnata. Ta ei julge numbrit vahetada ega hullu blokeerida, sest siis see naine tuleb kohale, võib jälitama hakata jms. Ta on korduvalt läbi aastate naisega kokku saanud ja üritanud naisele arusaadavas keeles selgeks teha, et neil pole suhet ja nende vahel pole midagi. Heaga ei saa, siis naine tõlgendab seda valesti, kurjaga ei saa, siis teeb stseeni, ähvardab enesetappudega, kaldub äärmuslikust alandlikkusest fuuriani. Üldiselt pole neist vestlustest mingit tolku olnud, korraks võib näo teha nagu oleks aru saanud. Õudus lihtsalt.
Minu meelest väga hea arutlus, mis pakub kaasa mõtlemist.
Ühel hetkel üks tüdineb, ja see, kes pole valmis ise lõpetama, saab rohkem haiget. Kasuta seda aega enda jaoks ja saada see mees sinna, kus kurat. Isegi, kui naine valetab siin ja tegelikult peletab igavust, siis aeg , mis siia teemasse kulutati, oleks võinud panna millessegi muusse. Mille eest tegelikult põgenetakse, see on küsimus. Objektiks mõeldud subjekt on tegelikult mugav vabandus millegi muu tegemata jätmiseks või millegi eest põgenemisks. Tunded pole teema. Juurpõhjus on mujal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist