ei saa mehest lahti

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 17:12
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 17:09 Kustkohast te ahistamist välja loete? Teemaalgataja on teadlik, et on ta on emotsionaalselt nõrk ja mehele kuldse kuu selga mõelnud. Kõigest sellest soovib TA nüüd vabaneda.

Kui oleks ahistamine, siis oleks see mees juba ammu öelnud paar krõbedamat sõna, naise blokkinud või muid meetmeid kasutanud. Siin vestleb mees kaasa, saab kokku ja veidi aega hiljem saadab ka sõnumi, kuidas läheb. Ahistatud mees ei otsiks ise niimoodi kontakti, olge nüüd mõistlikud!

Me võime oletada, mida see mees mõtleb või tunneb, kas naudib naise tähelepanu või pole ta teemaalgataja tunnetest üldse teadlik, tema jaoks on tegu lihtsalt ühe pika ajalooga naissoost semuga.

Mul on tunne, et üks või kaks kommenteerijat üritavad siit teemat kaaperdada ja rööbastelt maha sõita. Palun tehke endale eraldi teema ahistatud meestest ja hulludest naistest ning arutage seal oma teooriaid.
Võin lihtsalt ta telefoni numbri ära kustutada. Kui mina temaga ühendust ei võta, siis ongi "suhe" läbi.. Tema ise mind otsima ei tule.

ma ei taha kedagi teist. ja keegi ei taha mind ka. ma olen veids imelik

ma olen sada korda otsustanud, et nüüd on kõik. pean vastu nädala ja siis ikka võtan ühendust.

Olen jah ülimeheks mõelnud. Mulle tundub, et minu enda suurim väärtus on see vähene tähelepanu, mis ma talt välja kauplen

Üks tunne on mul veel. Kuidagi nii, et kui ma temast lahti lasen, siis tema võidab. Et "seda ta ju tahabki"

Võib-olla mõtlen aasta pärast, et oleks ikkagi pidanud edasi suhtlema.. mis siis et harva ja tema tingimustel. Aga vähemalt on ta mul elus olemas. Nagu side mingi coolide inimeste maailmaga.

täna siis saatsin mehele sõnumi, et saame kokku...aga vastanud ta mulle ei ole kuigi luges.
Lihtsalt haige lugemine, sa häbistad naissugu! Ja inimene on sõitnud sellele tüübile veel teise maailma otsa järele, seal piltlikult jalaga saanud ja ta ikka jätkab. Kui päriselt jalaga tagumikku saaks, siis suudleks vist ka sama jalga. Mul tekib raev, kui madalale üks naine on laskunud. Ja nii 10 aastat, kui ebanormaalne
Külaline

Jah, oleks sellist suhet ja armumist kümme kuud, aga lausa kümme aastat. Võtab sõnatuks tõesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 19:33 Lihtsalt haige lugemine, sa häbistad naissugu! Ja inimene on sõitnud sellele tüübile veel teise maailma otsa järele, seal piltlikult jalaga saanud ja ta ikka jätkab. Kui päriselt jalaga tagumikku saaks, siis suudleks vist ka sama jalga. Mul tekib raev, kui madalale üks naine on laskunud. Ja nii 10 aastat, kui ebanormaalne
Kuule tupsu, rahune nüüd maha. Sulle võib tulla üllatusena, et naisi on igasuguseid, nagu ka mehi ja siin teist naist tema valikute tõttu maha teha on pehmelt öeldes mage.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:09 Kuule tupsu, rahune nüüd maha. Sulle võib tulla üllatusena, et naisi on igasuguseid, nagu ka mehi ja siin teist naist tema valikute tõttu maha teha on pehmelt öeldes mage.
Siin üks ongi kes muudkui tunneb häbi teiste naiste pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:40
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:09 Kuule tupsu, rahune nüüd maha. Sulle võib tulla üllatusena, et naisi on igasuguseid, nagu ka mehi ja siin teist naist tema valikute tõttu maha teha on pehmelt öeldes mage.
Siin üks ongi kes muudkui tunneb häbi teiste naiste pärast.
No siis on neid kaks, ka mul on piinlik lugeda, milline kalts võib mõni sookaaslane olla
Külaline

See ei ole ju armumine enam ammu. See on mingi haige võitlus. TA ise ju kirjutas:
"Üks tunne on mul veel. Kuidagi nii, et kui ma temast lahti lasen, siis tema võidab. Et "seda ta ju tahabki""

TA tahab ise võita. Saada oma tahtmist. Mehest kui inimesest, indiviidist, on tal tegelikult suva.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:52
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:40 Siin üks ongi kes muudkui tunneb häbi teiste naiste pärast.
No siis on neid kaks, ka mul on piinlik lugeda, milline kalts võib mõni sookaaslane olla
Äkki peate teraapiasse minema?
See tunne on teie enda sees ja muserdab teid.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 07:59
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 23:40 Siin üks ongi kes muudkui tunneb häbi teiste naiste pärast.
Äkki pead ise teraapiasse minema, kui sind häirib, et kellelgi on sinust erinevad väärtushinnangud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:10

Äkki pead ise teraapiasse minema, kui sind häirib, et kellelgi on sinust erinevad väärtushinnangud.
No neid kahte häiribki kui nende sookaaslasel on neist erinev väärtushinnang.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:23
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 08:10
No neid kahte häiribki kui nende sookaaslasel on neist erinev väärtushinnang.
Ja siis suunad teraapiasse? Kas siis ise jooksed kohe arstile, kui midagi piinlikku näed või kuuled? Eks sellepärast ongi arstidele pikad järjekorrad, et mõni käib iga kriimu peale ust kulutamas
Külaline

Teemaalgataja, oled Sa kunagi näinud, kuidas kass hiirega mängib? Väntsutab, loobib ja siis laseb natuke naugemale joosta ja hetkel, kui hiir on juba arvanud, et äkki pääses, paneb käpa peale...
Sama värk käib teil ka, rohkem mehe poolt (kellele ei meeldiks pime imetlemine, et keegi jookseb järele ükskõik kuhu sõrmenipsu peale...), natuke vastatikku ka, te mõlemad ei taha teist vabaks lasta, vastate, otsite ühendust- väga füsfunktsionaalne suhe. Miks sa enda ellu normaalset suhet ei ole 10a tahtnud kellegi teisega, arvad, et pole paremat väärt? Sa idealiseerid ju seda meest, tead kõiki sigadusi ja suhteid- ja eirad kõike. Jooksed järgi. Mis häda on mingeid "sõbralikke ja neutraalseid sünumeid" temaga vahetama hakata, kui tead, et kukud auku jälle? Nagu narkar ju. Ja narkarile ainule võimalik võõrutusravi on MITTE SÕLTUVUSTTEKITAVAGA KOKKU PUUTUDA. Vaheta siis ise number ära ja ära kopeeri tema numbrit uud telefoni, kõik kustuta ära, niiet kui ta helistab, ei hakka uuesti suhtlema!
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 16:23 Ja kõik, kes kaasa mõtlevad, saavad ka aru, et siin väljamõeldud loos on ohvriks mees- mitte naispool. Sellele tähelepanu suunamine pole teema solkimine, vaid õigele rajale juhtimine. Pole nii, et kannataja naine ja tropp mees, millest siin nii mõnigi arutleja paistab lähtuvat.
Jah?? Sul on mingid luulud, ega mees ei saa ju kunagi süüdi olla, süüdi on alati ussisugu, eks?

Oh vaene tagakiusatud, jälitatud ja ahistatud mees!!!

Loeme nüüd, mida Ta mehe käitumisest räägib:

kui ta ütleks mulle välja, et "lõpetame ära", siis ma lõpetaks ära küll.. aga ta seda ka ei ütle. ma olen mitu korda juttu alustanud, siis ta väidab, et ikka tahab jne.. vahel kirjutab mulle igast ilusaid asju. igas sõnumis on mingi kallike ja kullake jne...

mul kõige pikem pausi aeg on olnud kaks kuud. siis tuli mu sünnipäev ja ta saatis sõnumi. tema saatis, mitte mina. aga sealt läks jälle vanadesse rööbastesse tagasi.

Aga eile kirjutas mulle, et olen 13.00-16.00 linnas, kas saad tulla. 13.10 krjutas seda. Pluss kui ma kohe ei vastanud, kirjutas nii nõudlikult, et hallooo, miks ei vasta?

Augustis tegi sellise asja, et ütles mulle, et läheb neljaks päevaks Pärnusse, kas tahan kaasa tulla. Ma ütlesin, et olen küll kaks päeva nendest tööl, aga kaheks päevaks saan tulla. Siis kui pidin tulema, siis hommikul kirjutas mulle, et tal on õhtul plaanis mingite sõpradega kohtuda ja järgmisel päeval läheb juba tagasi Soome, et äkki kohtume ikka mingil ajal Tallinnas. Sain selle peale üpriski vihaseks ja ei vastanud talle ja pole vahepeal ühendust võtnud. Ja siis see vana tropp julges mulle eile kirjutada, et hallooo, et miks ei vasta, tema on ju nüüd siin.

Näiteks ükskord ma sõitsin ainult tema pärast kolmeks päevaks New Yorki. Ainult selleks, et temaga koos olla. Ta ise kutsus, minule tuli üllatusena. Ja kui ma kohale jõudsin, siis ta läks sõpradega välja ja jättis minu üksinda hotelli.

Nii käitub keegi ahistajaga või? Ei, nii käitub manipulaatorist mees, kellele meeldib, et keegi arulagedalt tal järel jookseb, kusjuures jooksjast endast on tal suht kama. Lihtsalt enesehinnagut kõditab natuke.

Ja arvesta, TA, et mida rohkem sina arvad vabanevat ja kaugenevat ja võtad harvem ühendust (loodetavasti üldse mitte!), siis seda rohkem hakkab tema pressima, kutsuma, ilusaid sõnumeid saatma- hiir on vaja ju uuesti kindlalt käpa alla saada.
Külaline

Eelmisele
Kuule see TA ju ise kirjutas, et kui tema ühendust ei võtaks, siis mees ka ei võta ja olekski läbi. Jutt on ka kümnest aastast, jube vähe ikka selle aja kohta mehepoolset initsiatiivi.

Pärnusse kutsumine oli kellegi X kirjutatud kogemus, mitte TA
13.00-16.00 linna kutsumine oli samuti kellegi X kogemus, mitte TA

Mis meil järele jääb?
See et TA pani New Yorki. Ilmselt mees ei arvanud, et TA tõesti New Yorki ka järele läheb.
Saatis sünnipäevaks sõnumi! Oi gaaad
Külaline

On siin alles elu käinud.. Olen teemaalgataja.
Update on see, et mul läheb halvasti. Täna hommikul ärgates oli mul täpselt see sõnum, mida ma olen kunagi nii väga oodanud. Südamed ja värgid. Jah, oli üllatav.
Ja ma ise olen nüüd nagu kahestunud. Üks pool minust on üdini õnnelik. Aga see pole see päris mina. Juhin tähelepanu, et teema pealkiri ei ole, "kuidas saada mees kätte". Ma tahan seda ära lõpetada ja see õnnelik olek teeb kõik ainult veel raskemaks.
Peaks lihtsalt ära blokkima. Aga ma ei suuda seda teha. Ja nüüd ma suudan seda veel vähem. Kuigi tahan isegi rohkem. Varem või hiljem peab see murdumispunkt mul tulema. Lihtsalt peab..
Hiire ja kassi mäng jah. Kõik õige. Armumisega pole siin enam kummaltki poolt midagi pistmist. Tema naudib tähelepanu ja mina võitlen oma kinnisideega.
Ma päris kõike ei jaksa kommenteerida, aga siit viimastest kommentaaridest. Mõned näited polnud jah minu tekstist, aga see pole otseselt oluline, sest täpselt analoogseid juhtumeid võiksin ma ka terve hulga kirjutada. Nii et kehtib täpselt samamoodi minu puhul ka.
Mis ahistamisse puutub, siis see on päriselust nii mööda, et seda pole isegi vaja väga kommenteerida või mind kaitsta. See mees on natuke suurema kaliibriga mees kui "oma linna parim raamatupidaja". Ta on ikka päriselt ka kõva mees. Minust lahtisaamine oleks talle ainult sõrmenips.
Ja ma olen korduvalt öelnud, et "kas tahad, lõpetame ära". Ta ei taha.
Ja normaalse inimese reaktsioon oleks ise lõpetada. Nagu ma ütlesin, ega see oleks minul ka üsna lihtne. Ei saada enam sõnumeid ja ongi kõik. Aga näedsiis.. ei saa hakkama. Kas ma lõpuks ise saadan või siis ikkagi tema saadab midagi.. ja tõesti nagu alkohoolik. Kohe pudel peas tagasi.
Jas iis veel, et see kalts ja eneseväärikus jms kommentaarid. See on kõik õige. Eriti mulle meeldis üks, et "saad jalaga perse ja siis suudled seda jalga". No veidi filigraanselt väljendatud, aga jep - see olen mina.
Ja peas on mul midagi valesti jah. Ma ei lähe vihaseks. Ma saan ainult kurvaks. Aga pmst kui mind lüüakse, siis ma lihtsalt keeran teise põse ette. (See oli näide, tegelikult keegi mind ei löö)
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 13:07 Jutt on ka kümnest aastast, jube vähe ikka selle aja kohta mehepoolset initsiatiivi.
Kust sa võtad, et kõik 10a suhtlust siia kirjutatud on, iga kord? Mõtled ikka pool juurde oma mätta otsast. Ilmselge on, et ega mees nüüd ei tõrju oma "ahistajat" küll mitte, vastupidi. Mis see siis on, ise ei taha ja lahti ka ei lase- manipuleerimine.

Loe nüüd, mees saadab sõnumeid, südameid jne. Selge jama ju, su teooria.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 13:29 See mees on natuke suurema kaliibriga mees kui "oma linna parim raamatupidaja". Ta on ikka päriselt ka kõva mees. Minust lahtisaamine oleks talle ainult sõrmenips.
Ju sa siis oled groupie... neetult järjekindel, 10a. Kahju pole oma elust ja noorusest?
Külaline

Kuulge, see teemataja ju lõbustab end ja lollitab teid, ajaviiteks noh, te napakad. :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 13:49Ju sa siis oled groupie... neetult järjekindel, 10a. Kahju pole oma elust ja noorusest?
Sa arvad, et teemaalgataja n*ssib selle mehega ja saab selle eest mingeid hüvesid? Rikas mees ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 13:58
Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 13:49Ju sa siis oled groupie... neetult järjekindel, 10a. Kahju pole oma elust ja noorusest?
Sa arvad, et teemaalgataja n*ssib selle mehega ja saab selle eest mingeid hüvesid? Rikas mees ju.
Olen teemaalgataja. Võin kinnitada, et n*ssinud olen temaga jah nii et vähe pole. Aga hüvesid pole mul tarvis. Ma olen ise ka rikas, mitte oluliselt vähem kui tema. Aga minu rikkus pole minu tehtud. Ja ma ei ole kaugeltki kaugeltki mitte nii võimukas.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 13:49
Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 13:29 See mees on natuke suurema kaliibriga mees kui "oma linna parim raamatupidaja". Ta on ikka päriselt ka kõva mees. Minust lahtisaamine oleks talle ainult sõrmenips.
Ju sa siis oled groupie... neetult järjekindel, 10a. Kahju pole oma elust ja noorusest?
On küll. Muidu ma ei oleks ju nii hädas iseendaga ja selle lõpetamisega. Võiks jättagi tiksuma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 6 külalist