Üleolevad “holier than thou” inimtüübid
-
Külaline
Üleolevad “holier than thou” inimtüübid
Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
-
Külaline
Saan aru, et vajadus ära panna on tugev. Tegele sellega.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:21 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Sinu jaoks võivad need ju uued olla, minu sõnavaras on antud väljendid eksisteerinud aastaid, aga hea, et sinagi uued sõnad küpses(?) eas teada said.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:21 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Üleolevad tuleb paika panna ja asi ants. Kui liialt iseloomu näitama hakkavad
-
Külaline
Just märkasin üht siin.
-
Teadjanaine
Holier than thoule tuleb öelda get off your high horse. Simpel.
-
Külaline
Huvitav küsimus.
Ma arendaks teemat omalt poolt ja küsiks, et kas te üldiselt peate end teistest paremaks? Ega ju teistest kehvemaks ka ei pea?
Eestlane on ju küll tuntud soovist olla " naabrist parem"?
Ma arendaks teemat omalt poolt ja küsiks, et kas te üldiselt peate end teistest paremaks? Ega ju teistest kehvemaks ka ei pea?
-
Külaline
Midagi Eesti pärast siin küll ei ole. Üle maailma on täpselt sama lugu.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:01 Huvitav küsimus.
-
Külaline
Pole sellisest inimtüübist kuulnudki. Kas sellele on olemas ka eestikeelne selgitus? Väga häirib selline eesti-inglise segakeel.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:20 Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
-
Külaline
ei pea paremaks, ja ammugi mitte kehvemaks. Küll aga võin pidada erinevaks või imestada mõne inimese valikute üle.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:01 Huvitav küsimus.
Kui keegi endast üht- või teistpidi mõtleb, on tegu enesehinnangulise probleemiga.
-
Külaline
Sellega peetakse ikka silmas sellist moraalset üleolekut, mida annab välja rebida millest iganes. Näiteks valju häälega seletad kui värdjad on vorstisööjad või autoga sõitjad või üldse kõik kes looduse ära rikuvad nagu Greta thunberg või mis ta oli tegi. Umbes nii et kõik on lollid ja vaadake mind kui tahate veel midagi päästa.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:01 Huvitav küsimus.
-
Külaline
-
Külaline
On selliseid, kes peavad end paremaks või maskeerib see nende ebakindlust. Mis on naeruväärne, sest iga koostööpartner pole vaenlane ega eelda ülbikult, et ta oleks printsi soost.
-
Külaline
Sinu arvutis on google translate ja internet blokeeritud v?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 11:27 Paluks eestikeelset tõlget.
-
Külaline
Üleolevad ennast teistest paremaks pidajadKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:18Pole sellisest inimtüübist kuulnudki. Kas sellele on olemas ka eestikeelne selgitus? Väga häirib selline eesti-inglise segakeel.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:20 Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
-
Külaline
Miks peab eestikeelses foormumis teksti aru saamiseks seda tõlkima?
-
Külaline
Ainsana tuleb meelde kunagise ülemuse naine. Pidas ennast paremaks kui teised, kuna elas Viimsis. Tema arvates "valged inimesed" elasid ainult seal, mujal elajad olid rämpsinimesed. Mehel oli firma ja firmaauto, mida proua kasutas oma laste trenni viimiseks. Proua ise oli vilets sõidumees, seega pidid firma autojuhid neid põngerjajd trenni ja tagasi sõidutama. Kui proua ise transfeeri vajas, siis tagaistmel ta ei istunud, ainult esiistmel, juhi kõrval. Tagaiste oli tema arvates madalama klassi kodanikele ja tema jaoks ülimalt alandav.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:20 Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
See proua meenus mulle seetõttu, et mingi aeg tagasi nägin teda juhuslikult poes ühe kassiiriga pahandamas moel, mis näitas, et see inimene pole aastatega grammigi muutunud.
-
Külaline
Ei, sa oled valesti aru saanud. Selline on lihtsalt ülbik.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:26Ainsana tuleb meelde kunagise ülemuse naine. Pidas ennast paremaks kui teised, kuna elas Viimsis. Tema arvates "valged inimesed" elasid ainult seal, mujal elajad olid rämpsinimesed. Mehel oli firma ja firmaauto, mida proua kasutas oma laste trenni viimiseks. Proua ise oli vilets sõidumees, seega pidid firma autojuhid neid põngerjajd trenni ja tagasi sõidutama. Kui proua ise transfeeri vajas, siis tagaistmel ta ei istunud, ainult esiistmel, juhi kõrval. Tagaiste oli tema arvates madalama klassi kodanikele ja tema jaoks ülimalt alandav.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:20 Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
See proua meenus mulle seetõttu, et mingi aeg tagasi nägin teda juhuslikult poes ühe kassiiriga pahandamas moel, mis näitas, et see inimene pole aastatega grammigi muutunud.
Holier tahan thou on moraalselt kõrgemal olev isik, kellele sa lähedale ei saa jõuda ja kes on alati valmis selgitama miks.
Näiteks vegan, kes alati seda rõhutab ja vaatab varjamatu halvakspanuga lihasööjaid, kes kannavad endas maailma ära hävitamise pattu. Alati valmis sellest jahuma ja enda üleolekut demonstreerima.
-
Külaline
See äkki see joodikmutt kes siin räuskab rikkusest ja 16 a noorema mehega seksirallidestKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:26Ainsana tuleb meelde kunagise ülemuse naine. Pidas ennast paremaks kui teised, kuna elas Viimsis. Tema arvates "valged inimesed" elasid ainult seal, mujal elajad olid rämpsinimesed. Mehel oli firma ja firmaauto, mida proua kasutas oma laste trenni viimiseks. Proua ise oli vilets sõidumees, seega pidid firma autojuhid neid põngerjajd trenni ja tagasi sõidutama. Kui proua ise transfeeri vajas, siis tagaistmel ta ei istunud, ainult esiistmel, juhi kõrval. Tagaiste oli tema arvates madalama klassi kodanikele ja tema jaoks ülimalt alandav.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:20 Kui palju märkate enda ümbruses üleolevaid "holier than thou" tüüpi inimesi, kes peavad end teistest paremaks? Ülbikuid…
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, libakägu, Triibu ja 12 külalist