Sa ei saa ka midagi aru, siin teemas ongi selleks "hulluks" ju TA, kuigi pealkirjast võiks vastupidist järeldadaKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 15:30 Kõige hullem on, et selliste hulludega pole midagi teha. Lähenemiskeeldu ei saa ka nõuda, vähemalt seni kuni nad ei kujuta ohtu teisele poolele.
ei saa mehest lahti
-
Külaline
-
Külaline
Teema pealkiri on veidi ebamäärane, aga kõik, kes vähegi kaasa loevad, saavad ometi aru, millest tegelikult jutt käib.
Teemas püstitatud probleem on sellest, et ei saa ennast, oma mõtteid mehe küljest lahti. Arutelu käib selle ümber, kuidas vabaneda sundmõtetest, sõltuvusest ja sellest suurest ahvivaimustusest.
Kui teid see teema ei kõneta, siis ärge tulge siin solkima ja mingitele tühiasjadele selgitusi nõudma, see on tüütu ja ebavajalik.
Teemas püstitatud probleem on sellest, et ei saa ennast, oma mõtteid mehe küljest lahti. Arutelu käib selle ümber, kuidas vabaneda sundmõtetest, sõltuvusest ja sellest suurest ahvivaimustusest.
Kui teid see teema ei kõneta, siis ärge tulge siin solkima ja mingitele tühiasjadele selgitusi nõudma, see on tüütu ja ebavajalik.
-
Külaline
Ja kõik, kes kaasa mõtlevad, saavad ka aru, et siin väljamõeldud loos on ohvriks mees- mitte naispool. Sellele tähelepanu suunamine pole teema solkimine, vaid õigele rajale juhtimine. Pole nii, et kannataja naine ja tropp mees, millest siin nii mõnigi arutleja paistab lähtuvat.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:13 Teema pealkiri on veidi ebamäärane, aga kõik, kes vähegi kaasa loevad, saavad ometi aru, millest tegelikult jutt käib.
-
Külaline
Mitte kusagilt pole võimalik sellist asja välja lugeda. Sul on endal samasugused kinnisideed kui sellel teemaalgatajal. Otsi abi, ausalt.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:23Ja kõik, kes kaasa mõtlevad, saavad ka aru, et siin väljamõeldud loos on ohvriks mees- mitte naispool. Sellele tähelepanu suunamine pole teema solkimine, vaid õigele rajale juhtimine. Pole nii, et kannataja naine ja tropp mees, millest siin nii mõnigi arutleja paistab lähtuvat.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:13 Teema pealkiri on veidi ebamäärane, aga kõik, kes vähegi kaasa loevad, saavad ometi aru, millest tegelikult jutt käib.
-
Külaline
Ei hoia see mees seda naist kuidagi soojas, sest mingit seksi nende vahel ju pole. Kui mees hoiaks soojas, siis käiks ta seda naist vahetevahel keppimas, aga seda ju ei toimu.
-
Külaline
Otsi ise abi ausalt! Siin on eelnevalt hea kokkuvõte TA postitusest tehtud. Ja kui tema versioon on juba selline, siis ei pea sherlock olema, et näha, mis tegelikult toimub. 100% ahistaja, kellest lahti ei saada 10 aastat juba. Kindlasti need nn ilusad sõnumid pärinevad ka esimesest "suhtluse" aastast, edasi on suhtlus olnud nagu haige inimesega see võimalik on.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:35Mitte kusagilt pole võimalik sellist asja välja lugeda. Sul on endal samasugused kinnisideed kui sellel teemaalgatajal. Otsi abi, ausalt.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:23Ja kõik, kes kaasa mõtlevad, saavad ka aru, et siin väljamõeldud loos on ohvriks mees- mitte naispool. Sellele tähelepanu suunamine pole teema solkimine, vaid õigele rajale juhtimine. Pole nii, et kannataja naine ja tropp mees, millest siin nii mõnigi arutleja paistab lähtuvat.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:13 Teema pealkiri on veidi ebamäärane, aga kõik, kes vähegi kaasa loevad, saavad ometi aru, millest tegelikult jutt käib.
-
Külaline
Kõige suurem kannataja on siin loos hoopis selle mehe naine, mitte kinnisideega kleeplindist TA, kes ennast peale surub ja aru ei saa, et teda ei taheta.
-
Külaline
Kustkohast te ahistamist välja loete? Teemaalgataja on teadlik, et on ta on emotsionaalselt nõrk ja mehele kuldse kuu selga mõelnud. Kõigest sellest soovib TA nüüd vabaneda.
Kui oleks ahistamine, siis oleks see mees juba ammu öelnud paar krõbedamat sõna, naise blokkinud või muid meetmeid kasutanud. Siin vestleb mees kaasa, saab kokku ja veidi aega hiljem saadab ka sõnumi, kuidas läheb. Ahistatud mees ei otsiks ise niimoodi kontakti, olge nüüd mõistlikud!
Me võime oletada, mida see mees mõtleb või tunneb, kas naudib naise tähelepanu või pole ta teemaalgataja tunnetest üldse teadlik, tema jaoks on tegu lihtsalt ühe pika ajalooga naissoost semuga.
Mul on tunne, et üks või kaks kommenteerijat üritavad siit teemat kaaperdada ja rööbastelt maha sõita. Palun tehke endale eraldi teema ahistatud meestest ja hulludest naistest ning arutage seal oma teooriaid.
Kui oleks ahistamine, siis oleks see mees juba ammu öelnud paar krõbedamat sõna, naise blokkinud või muid meetmeid kasutanud. Siin vestleb mees kaasa, saab kokku ja veidi aega hiljem saadab ka sõnumi, kuidas läheb. Ahistatud mees ei otsiks ise niimoodi kontakti, olge nüüd mõistlikud!
Me võime oletada, mida see mees mõtleb või tunneb, kas naudib naise tähelepanu või pole ta teemaalgataja tunnetest üldse teadlik, tema jaoks on tegu lihtsalt ühe pika ajalooga naissoost semuga.
Mul on tunne, et üks või kaks kommenteerijat üritavad siit teemat kaaperdada ja rööbastelt maha sõita. Palun tehke endale eraldi teema ahistatud meestest ja hulludest naistest ning arutage seal oma teooriaid.
-
Külaline
Võin lihtsalt ta telefoni numbri ära kustutada. Kui mina temaga ühendust ei võta, siis ongi "suhe" läbi.. Tema ise mind otsima ei tule.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:09 Kustkohast te ahistamist välja loete? Teemaalgataja on teadlik, et on ta on emotsionaalselt nõrk ja mehele kuldse kuu selga mõelnud. Kõigest sellest soovib TA nüüd vabaneda.
ma ei taha kedagi teist. ja keegi ei taha mind ka. ma olen veids imelik
ma olen sada korda otsustanud, et nüüd on kõik. pean vastu nädala ja siis ikka võtan ühendust.
Olen jah ülimeheks mõelnud. Mulle tundub, et minu enda suurim väärtus on see vähene tähelepanu, mis ma talt välja kauplen
Üks tunne on mul veel. Kuidagi nii, et kui ma temast lahti lasen, siis tema võidab. Et "seda ta ju tahabki"
Võib-olla mõtlen aasta pärast, et oleks ikkagi pidanud edasi suhtlema.. mis siis et harva ja tema tingimustel. Aga vähemalt on ta mul elus olemas. Nagu side mingi coolide inimeste maailmaga.
täna siis saatsin mehele sõnumi, et saame kokku...aga vastanud ta mulle ei ole kuigi luges.
-
Külaline
Igaüks loeb välja enda peegeldust mingile asjale.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:09 Kustkohast te ahistamist välja loete?
Mina tunnen end mõlemas rollis.
-
Külaline
ja sellise nimekirja koostamine ei ole obsessioon? igatipidi on teemaalgataja ju tunnistanud, et tal on väga raske lahti lasta. see näitabki ju et on raske. ja kui ta nüüd üritab, siis mees tunneb, et kala hakkab õnge otsast ära minema ja otsib ise kontakti. täielik klassika.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:12Võin lihtsalt ta telefoni numbri ära kustutada. Kui mina temaga ühendust ei võta, siis ongi "suhe" läbi.. Tema ise mind otsima ei tule.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:09 Kustkohast te ahistamist välja loete? Teemaalgataja on teadlik, et on ta on emotsionaalselt nõrk ja mehele kuldse kuu selga mõelnud. Kõigest sellest soovib TA nüüd vabaneda.
ma olen sada korda otsustanud, et nüüd on kõik. pean vastu nädala ja siis ikka võtan ühendust.
Olen jah ülimeheks mõelnud. Mulle tundub, et minu enda suurim väärtus on see vähene tähelepanu, mis ma talt välja kauplen
Üks tunne on mul veel. Kuidagi nii, et kui ma temast lahti lasen, siis tema võidab. Et "seda ta ju tahabki"
Võib-olla mõtlen aasta pärast, et oleks ikkagi pidanud edasi suhtlema.. mis siis et harva ja tema tingimustel. Aga vähemalt on ta mul elus olemas. Nagu side mingi coolide inimeste maailmaga.
täna siis saatsin mehele sõnumi, et saame kokku...aga vastanud ta mulle ei ole kuigi luges.
ma arvan, et sa oled kas ise teemaalgataja ja tõesti lihtsalt üritad mingit konflikti üles tõmmata või on sul peas täiesti segi midagi. hullemini kui teemaalgatajal.
-
Külaline
Tõmban konflikti üles või mul peas midagi täiesti segi? Ja seda me väidame siis selle põhjal, et tsiteerin postitust, kus on TA kirjutised kokku võetud. Kah huvitav.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:21ja sellise nimekirja koostamine ei ole obsessioon? igatipidi on teemaalgataja ju tunnistanud, et tal on väga raske lahti lasta. see näitabki ju et on raske. ja kui ta nüüd üritab, siis mees tunneb, et kala hakkab õnge otsast ära minema ja otsib ise kontakti. täielik klassika.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:12Võin lihtsalt ta telefoni numbri ära kustutada. Kui mina temaga ühendust ei võta, siis ongi "suhe" läbi.. Tema ise mind otsima ei tule.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:09 Kustkohast te ahistamist välja loete? Teemaalgataja on teadlik, et on ta on emotsionaalselt nõrk ja mehele kuldse kuu selga mõelnud. Kõigest sellest soovib TA nüüd vabaneda.
ma arvan, et sa oled kas ise teemaalgataja ja tõesti lihtsalt üritad mingit konflikti üles tõmmata või on sul peas täiesti segi midagi. hullemini kui teemaalgatajal.
-
Külaline
Ma pole see kellele sa vastad, aga minule tundub ka, et sa oled TAga üsna võrdselt peast segi. Selle nimekirja koostamine juba näitab, et sul pole peas kõik korras. Ja nimekiri on sul muide ka kallutatud. Sest sa oled võtnud ainult need osad, mis TAd halvast küljest näitavad. Ta on väga avameelselt jaganud nii seda poolt kui ka seda poolt, kuidas mees teda moosinud on. Kasvõi see tänahommikune sõnumivahetus neil. Aga sinuga vaielda on mõttetu, sest sul ei ole peas kõik korras tõesti. Nagu ka TA'l ei ole. Vahe on ainult selles, et üks tunnistab seda, teine mitte. Nii et TA'l on lootust. Sinul, mitte eriti.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:35Tõmban konflikti üles või mul peas midagi täiesti segi? Ja seda me väidame siis selle põhjal, et tsiteerin postitust, kus on TA kirjutised kokku võetud. Kah huvitav.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:21ja sellise nimekirja koostamine ei ole obsessioon? igatipidi on teemaalgataja ju tunnistanud, et tal on väga raske lahti lasta. see näitabki ju et on raske. ja kui ta nüüd üritab, siis mees tunneb, et kala hakkab õnge otsast ära minema ja otsib ise kontakti. täielik klassika.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:12
Võin lihtsalt ta telefoni numbri ära kustutada. Kui mina temaga ühendust ei võta, siis ongi "suhe" läbi.. Tema ise mind otsima ei tule.
-
Külaline
Ma TSITEERISIN (copy-paste) selle nimekirja kellegi postitusest, mitte ei koostanud ise. Sest sellele nimekirjale viidati juba varasemalt ja see sobis vastuseks järjekordsele uhhuule siin libateemas.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:49Ma pole see kellele sa vastad, aga minule tundub ka, et sa oled TAga üsna võrdselt peast segi. Selle nimekirja koostamine juba näitab, et sul pole peas kõik korras. Ja nimekiri on sul muide ka kallutatud. Sest sa oled võtnud ainult need osad, mis TAd halvast küljest näitavad. Ta on väga avameelselt jaganud nii seda poolt kui ka seda poolt, kuidas mees teda moosinud on. Kasvõi see tänahommikune sõnumivahetus neil. Aga sinuga vaielda on mõttetu, sest sul ei ole peas kõik korras tõesti. Nagu ka TA'l ei ole. Vahe on ainult selles, et üks tunnistab seda, teine mitte. Nii et TA'l on lootust. Sinul, mitte eriti.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:35Tõmban konflikti üles või mul peas midagi täiesti segi? Ja seda me väidame siis selle põhjal, et tsiteerin postitust, kus on TA kirjutised kokku võetud. Kah huvitav.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:21
ja sellise nimekirja koostamine ei ole obsessioon? igatipidi on teemaalgataja ju tunnistanud, et tal on väga raske lahti lasta. see näitabki ju et on raske. ja kui ta nüüd üritab, siis mees tunneb, et kala hakkab õnge otsast ära minema ja otsib ise kontakti. täielik klassika.
Sa võid õigluse nimel nimekirja täiendada selle osaga, kuidas see mees TA-d moosinud on, paistad õige hästi kõigega kursis olevat. Tore on vist iseendaga kirjutada, nüüd paar kõrvalist rikkusid kogu loo ära.
-
Külaline
-
Külaline
Teema on sellest, kuidas saada üks mees oma ajukäärude vahelt välja, MITTE palve analüüsida-oletada, kes on ohver ja kes süüdlane/ahistaja. Punkt.
TA, kui sa siia satud siis ära tee sellest ühest trollijast välja. Siin on inimesi, kes suudavad lugeda ja kaasa mõelda,
TA, kui sa siia satud siis ära tee sellest ühest trollijast välja. Siin on inimesi, kes suudavad lugeda ja kaasa mõelda,
-
Külaline
Missugune tänahommikune moosiv sõnumivahetus?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:49Ma pole see kellele sa vastad, aga minule tundub ka, et sa oled TAga üsna võrdselt peast segi. Selle nimekirja koostamine juba näitab, et sul pole peas kõik korras. Ja nimekiri on sul muide ka kallutatud. Sest sa oled võtnud ainult need osad, mis TAd halvast küljest näitavad. Ta on väga avameelselt jaganud nii seda poolt kui ka seda poolt, kuidas mees teda moosinud on. Kasvõi see tänahommikune sõnumivahetus neil. Aga sinuga vaielda on mõttetu, sest sul ei ole peas kõik korras tõesti. Nagu ka TA'l ei ole. Vahe on ainult selles, et üks tunnistab seda, teine mitte. Nii et TA'l on lootust. Sinul, mitte eriti.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:35Tõmban konflikti üles või mul peas midagi täiesti segi? Ja seda me väidame siis selle põhjal, et tsiteerin postitust, kus on TA kirjutised kokku võetud. Kah huvitav.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:21
ja sellise nimekirja koostamine ei ole obsessioon? igatipidi on teemaalgataja ju tunnistanud, et tal on väga raske lahti lasta. see näitabki ju et on raske. ja kui ta nüüd üritab, siis mees tunneb, et kala hakkab õnge otsast ära minema ja otsib ise kontakti. täielik klassika.
Täna kl 17.12 kirjutab TA siin teemas: "täna siis saatsin mehele sõnumi, et saame kokku...aga vastanud ta mulle ei ole kuigi luges."
Tundub, et 24/7 pommitab seda meest
-
Külaline
See sõnum on millalgi varem saadetud, mitte tänaKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:44Missugune tänahommikune moosiv sõnumivahetus?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:49Ma pole see kellele sa vastad, aga minule tundub ka, et sa oled TAga üsna võrdselt peast segi. Selle nimekirja koostamine juba näitab, et sul pole peas kõik korras. Ja nimekiri on sul muide ka kallutatud. Sest sa oled võtnud ainult need osad, mis TAd halvast küljest näitavad. Ta on väga avameelselt jaganud nii seda poolt kui ka seda poolt, kuidas mees teda moosinud on. Kasvõi see tänahommikune sõnumivahetus neil. Aga sinuga vaielda on mõttetu, sest sul ei ole peas kõik korras tõesti. Nagu ka TA'l ei ole. Vahe on ainult selles, et üks tunnistab seda, teine mitte. Nii et TA'l on lootust. Sinul, mitte eriti.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 17:35
Tõmban konflikti üles või mul peas midagi täiesti segi? Ja seda me väidame siis selle põhjal, et tsiteerin postitust, kus on TA kirjutised kokku võetud. Kah huvitav.
Täna kl 17.12 kirjutab TA siin teemas: "täna siis saatsin mehele sõnumi, et saame kokku...aga vastanud ta mulle ei ole kuigi luges."
-
Külaline
Sul on kogu timeline sassis. Teemaalgataja ütles selge sõnaga täna hommikul kell 09:56:Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:44 Missugune tänahommikune moosiv sõnumivahetus?
Tee nüüd uus teema ja seleta seal oma veidrat teooriat, kuidas ahistatud, ohvrid, suhtes olevad mehed saadavad hommikutervitusi ja jagavad päevakava oma ahistajatega.Oijah.. ma ei saatnud öösel sõnumit. Mitte midagi ei teinud. Niisama ahastasin omaette ja läksin magama ära. Ja no hommikul tuli mehelt hoopis sõnum. Vaat seda ma küll ei oodanud. Ühtegi otsest põhjust ei olnud, miks ta oleks pidanud kirjutama. Meie viimane vestlus ei lõppenud ühegi lahtise küsimusega. Aga täna soovis ilusat päeva ja rääkis, mis tal täna päeval plaanis on.
Kõtt siit teemast!
-
Külaline
Aga jätsid kogemata lisamata: Vahetasime terve rea sõbralikke, aga neutraalseid sõnumeidKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:52Sul on kogu timeline sassis. Teemaalgataja ütles selge sõnaga täna hommikul kell 09:56:Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:44 Missugune tänahommikune moosiv sõnumivahetus?
Tee nüüd uus teema ja seleta seal oma veidrat teooriat, kuidas ahistatud, ohvrid, suhtes olevad mehed saadavad hommikutervitusi ja jagavad päevakava oma ahistajatega.Oijah.. ma ei saatnud öösel sõnumit. Mitte midagi ei teinud. Niisama ahastasin omaette ja läksin magama ära. Ja no hommikul tuli mehelt hoopis sõnum. Vaat seda ma küll ei oodanud. Ühtegi otsest põhjust ei olnud, miks ta oleks pidanud kirjutama. Meie viimane vestlus ei lõppenud ühegi lahtise küsimusega. Aga täna soovis ilusat päeva ja rääkis, mis tal täna päeval plaanis on.
Kõtt siit teemast!
Kus see moosiv sõnumivahetus siis ikkagi on? Kui see mees ennast ka ahistatuna või ohvrina ei tunne, siis TA tegeleb ahistamisega kohe päris kindlasti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist