Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
-
Külaline
Jah, suhtun eelarvamustega.
-
Külaline
Sa ikka elad tõepoolest oma luulumaailmas, on üsna mõttetu siin midagi seletada, sa eitad tuima näoga. Ja tegelikult ei vastanud küsimusele- kas su õde on siis värske emana ÕNNETU, kade, tige ja kibestunud?...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 19:22
Õde sai mõned aastat tagasi esmakordselt emaks ja viibisin sünnitusel. Punane lilla verine võine laps voolab sealt august välja purustades naha oma teekonnal. Ei ole body horror?!
Võibolla sealt ongi su horror partus pärit või oled kogu aeg selline olnud? On viga igasuguseid neurootikuid lasta sünnitust passima, mis sa seal augu juures istusid... Mis su õde asjast arvab, ka kahetseb ja kadetseb sind ja on tige või on hoopis oma eluga ja emadusega rahul?
Pole veel kohanud emadusega rahulolevat naist
-
Külaline
Mitte väga. Öeldakse, et sünnitusel on valu enne lapse saamist, keisril on pärast- taastumine, haavavalu ja hilisem tundetus närvide taastumiseni. Võib päris tükk aega minna, enne kui ennast hästi tunned (ma küll lasin 24t hiljem mööda haiglatreppe nagu orav, sest soovitused on, et mida kiiremini liikuma hakata, seda hõlpsam taastumine, voodis vedelemine ei aita kaasa- oli erakorraline keiser, mitte korraline, tahtsin ikka ise sünnitada, aga ei õnnestunud). Olen teinud mõlemad läbi, esimesena keisri ja hilisema sünnituse- no hilisem oli keisriga võrreldes kökimöki, 8t, laps käes, ei mingeid rebendeid ega muresid.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:18 Lõpuks ma tegin selle ise ka läbi. Aga nii suur hirm oli sünnituse ees küll. Mõned teevad selle lõpu läbi ka operatsiooni teel. Ei tea kas see on kergem?
-
Külaline
Peale selle teema lugemist suhtun eelarvamusega.
-
Külaline
Otseloomulikult on.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 11:47Sa ikka elad tõepoolest oma luulumaailmas, on üsna mõttetu siin midagi seletada, sa eitad tuima näoga. Ja tegelikult ei vastanud küsimusele- kas su õde on siis värske emana ÕNNETU, kade, tige ja kibestunud?...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 19:22
Õde sai mõned aastat tagasi esmakordselt emaks ja viibisin sünnitusel. Punane lilla verine võine laps voolab sealt august välja purustades naha oma teekonnal. Ei ole body horror?!
Võibolla sealt ongi su horror partus pärit või oled kogu aeg selline olnud? On viga igasuguseid neurootikuid lasta sünnitust passima, mis sa seal augu juures istusid... Mis su õde asjast arvab, ka kahetseb ja kadetseb sind ja on tige või on hoopis oma eluga ja emadusega rahul?
-
Külaline
Jajah, teada on, et kõik sünnitanud naised üle maailma on kibestunud, pettunud ja depressioonis;))Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:31Otseloomulikult on.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 11:47Sa ikka elad tõepoolest oma luulumaailmas, on üsna mõttetu siin midagi seletada, sa eitad tuima näoga. Ja tegelikult ei vastanud küsimusele- kas su õde on siis värske emana ÕNNETU, kade, tige ja kibestunud?...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 19:22
-
Külaline
Mis seal hirmsat ei ole? 18 aastat lapse järgi elu seada, rahakulu, muretse ette ja taha kas lapsel on kõik korras. Tüütud lastesünnipäevad,etendused,laadad,mängutoad.ise veel põiepidamatusega eluks ajaks kimpus,mingi lapse pärast..,,õudne fuhKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 09:18 Kui lapse saamise puhul keskenduda vaid rasedusele ja sünnitusele, võib see olla küll hirmus. Nagu mingi 9 kuuline haigus- algul on mitu kuud iiveldust, siis hakkab kõht kasvama, ja lõpuks tunde ja tunde valudes olemist. Samas see kestab vaid 9 kuud õnneks. Võivad jääda küll mõned tüsistused- striiad ja põiepidamatus. Mina rasedana vaatasin naisi kel lapsed, nagu kangelasi. Nad on selle kõik kuidagi läbi teinud. No kuidas küll. Lõpuks ma tegin selle ise ka läbi. Aga nii suur hirm oli sünnituse ees küll. Mõned teevad selle lõpu läbi ka operatsiooni teel. Ei tea kas see on kergem?
-
Külaline
Kes ütles kõikKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:33Jajah, teada on, et kõik sünnitanud naised üle maailma on kibestunud, pettunud ja depressioonis;))Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:31Otseloomulikult on.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 11:47
Sa ikka elad tõepoolest oma luulumaailmas, on üsna mõttetu siin midagi seletada, sa eitad tuima näoga. Ja tegelikult ei vastanud küsimusele- kas su õde on siis värske emana ÕNNETU, kade, tige ja kibestunud?...
-
Külaline
Jajah, need mõned ei loe. Eks sina tead paremini.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 16:35Kes ütles kõik) mõni arusaamatutel põhjustel õnnelik, eks hormoonid aitasid looduse poolne stockholmi sündroom
-
Külaline
Tean.
-
Külaline
Sul ju ongi need sinu poolt päevas kümmekond korda loetletud kusepidamatus jm tüsistused, lihtsalt peas. Enamikul sünnitanutest midagi niisugust ei ole.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:35emaka prolapsi ja kusepidamatusega. Saan lapsi, miks ei peaks. Olen fertiilses eas, päevad käivad, kõik on korras. Oma valikutega leppimisel peab võtma koopiumit “teised tahaks väga, nad lihtsalt ei saa! Tegelikult väga tahavad”. No ei taha.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:30
kõht on veel väike horror laste saamisega kaasnev, diastaas, pidamatus, emaka prolaps, hüpertensioon, preeklempsia, krooniline seljavalu, vaagnavalu, võimalik keiser ja tüsistused. Ma ei tahks 50 aastaselt selliseid kõrvalnähte ja laps elab ameerikas ja näen teda kord paar aasta jooksul. Mulle peab mu kõht ENDALE meeldima peeglis, duši all, riideid kandes. Mingist mehest on täiesti….Mees on olemas, tema ei leia mõtet oma keha retsimisel laste saamiseks. Mine sünnitusmajja residendiks, saad mõnuga kuulda mida kõike see ilus sünnitus ja emadus kaasa võib tuua
-
Külaline
Sul on kogu suguvõsa Ameerikas? Teistel ei ole.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:37
Sa pole tõesti kõige kurkam kriit. No kui tihti siis kõik need AMEERIKAS elavad sugulased oma vanemaid vaatama jõuavad?
Mina nt ei taha suuremat osa oma suguvõsa tundagi.
-
Külaline
Mis te temaga vaidlete. Näha ju, et inimene on kroonilises armstuse ja hoolimise puuduses. Tõenäoliselt juba lapsepõlves.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 15:38 Muidugi on, see et ma seda pere juurde ei taha tekitada vagiina ja tervise rikkumisega ei puutu üldsegi asjasse. Sellist lastega vanurit ei tulda vaatama kes ootab oma lastelt kogu oma elu pausile panekut memme lõbustamiseks
Kirjaoskamatu ka.
Püüab siin rääkida asjadest, millest midagi ei tea, kogemus puudub.
Tundke kaasa ja ignoreerige.
-
Külaline
Katsu natukenegi kirjapandust aru saada.
-
Külaline
Lastetutesse ei suhtu eelarvamusega, küll aga suhtun eelarvamusega inimestesse, kellel on 10+ last. Kui tegemist lahkusulistega, siis mõistan.
-
Külaline
Suure sünnikaakuga laste emadel pigem on alatii probleeme. Ei viskaks loteriid kas pean välja pressima 3 kilose probleemivabalt või tuleb 5 kilone koljat kelle pärast tehakse erakorraline keiser, emakas kukub alla ja kusi püksis eluaeg. Milline laps niisugust loteriid väärt on?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:46Sul ju ongi need sinu poolt päevas kümmekond korda loetletud kusepidamatus jm tüsistused, lihtsalt peas. Enamikul sünnitanutest midagi niisugust ei ole.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:35emaka prolapsi ja kusepidamatusega. Saan lapsi, miks ei peaks. Olen fertiilses eas, päevad käivad, kõik on korras. Oma valikutega leppimisel peab võtma koopiumit “teised tahaks väga, nad lihtsalt ei saa! Tegelikult väga tahavad”. No ei taha.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:30
kõht on veel väike horror laste saamisega kaasnev, diastaas, pidamatus, emaka prolaps, hüpertensioon, preeklempsia, krooniline seljavalu, vaagnavalu, võimalik keiser ja tüsistused. Ma ei tahks 50 aastaselt selliseid kõrvalnähte ja laps elab ameerikas ja näen teda kord paar aasta jooksul. Mulle peab mu kõht ENDALE meeldima peeglis, duši all, riideid kandes. Mingist mehest on täiesti….Mees on olemas, tema ei leia mõtet oma keha retsimisel laste saamiseks. Mine sünnitusmajja residendiks, saad mõnuga kuulda mida kõike see ilus sünnitus ja emadus kaasa võib tuua
-
Külaline
Armastust on. Kogu maailma armastus ja hoolimine ei paneks mind oma tervist rikkuma tittede pärast. Võimas armastus, laps rikub terviseKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:57Mis te temaga vaidlete. Näha ju, et inimene on kroonilises armstuse ja hoolimise puuduses. Tõenäoliselt juba lapsepõlves.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 15:38 Muidugi on, see et ma seda pere juurde ei taha tekitada vagiina ja tervise rikkumisega ei puutu üldsegi asjasse. Sellist lastega vanurit ei tulda vaatama kes ootab oma lastelt kogu oma elu pausile panekut memme lõbustamiseks
Kirjaoskamatu ka.
-
Külaline
Ja jah, saime juba ammu aru, et sa vihkad rase olemist. Ehk aitab nüüd.
-
Külaline
Mine küsi emalt, miks ta aborti ei teinud, siis saad äkki vastuse oma probleemile? Kui ema oleks aborti teinud, siis oleks sul ju õigus, kui ei oleks, siis peaksid oma hirme mõnele arstile rääkima, ehk aitaks sind? Foorumis sellist rumalust kirjutada on tobe.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 14:14Armastust on. Kogu maailma armastus ja hoolimine ei paneks mind oma tervist rikkuma tittede pärast. Võimas armastus, laps rikub terviseKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:57Mis te temaga vaidlete. Näha ju, et inimene on kroonilises armstuse ja hoolimise puuduses. Tõenäoliselt juba lapsepõlves.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 15:38 Muidugi on, see et ma seda pere juurde ei taha tekitada vagiina ja tervise rikkumisega ei puutu üldsegi asjasse. Sellist lastega vanurit ei tulda vaatama kes ootab oma lastelt kogu oma elu pausile panekut memme lõbustamiseks
Kirjaoskamatu ka.
-
Külaline
Tahtis lapsi ja võimalikud kõrvalmõjud ei morjendanud teda? Ema sai ka jah rebendid sünnitusel. Kuidas minu EMA otsus minu otsusega seotud on? Kui mu ema leppis sünnituse valuga, rebenditega ja venitusarmidega, peaksin ka minagi leppima? Väga tänulik sellistele hirmudele, kui neid ei oleks, oleksin teadmatusest ema ja oma unistustele vee peale tõmmanudKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 14:20Mine küsi emalt, miks ta aborti ei teinud, siis saad äkki vastuse oma probleemile? Kui ema oleks aborti teinud, siis oleks sul ju õigus, kui ei oleks, siis peaksid oma hirme mõnele arstile rääkima, ehk aitaks sind? Foorumis sellist rumalust kirjutada on tobe.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 14:14Armastust on. Kogu maailma armastus ja hoolimine ei paneks mind oma tervist rikkuma tittede pärast. Võimas armastus, laps rikub terviseKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:57
Mis te temaga vaidlete. Näha ju, et inimene on kroonilises armstuse ja hoolimise puuduses. Tõenäoliselt juba lapsepõlves.
Kirjaoskamatu ka.