Kaua sa jaurad selle oma "tuttavaga" siin? Teemaalgatajal pole sinu väljamõeldud tuttava ja tema ahistajaga mingit pistmist. Palun loe tema tekst uuesti mõttega läbi, ehk saad aru. Mees on temaga ka ise ühendust võtnud, teda moosinud ja talle igati tähelepanu pööranud. Kaks täiesti erinevat teemat seega.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 10:56 Sellele inimesele on see mees juba 10 aastat kinnisidee, mis kahe nädala ära valutamisest sa räägid. Ükskord suutis "isegi" 2 kuud eemal olla, siis kukkus jälle auku. Ehk siis ilmselt hakkas taas sõnumite, kirjade ja telefonikõnedega ahistama.
Kui ma seda teemat siin loen, siis tunnen kaasa sellele mehele, selle loo ohver on tema. Selline kinnisideeline on lihtsalt jube nähtus. Minu tuttav sõber, keda mingi naine endale tahab ja aastaid ahistab, on näiteks mures oma elukaaslase pärast, et see hull võib armukadedusest ta elukaaslast rünnata. Ta ei julge numbrit vahetada ega hullu blokeerida, sest siis see naine tuleb kohale, võib jälitama hakata jms. Ta on korduvalt läbi aastate naisega kokku saanud ja üritanud naisele arusaadavas keeles selgeks teha, et neil pole suhet ja nende vahel pole midagi. Heaga ei saa, siis naine tõlgendab seda valesti, kurjaga ei saa, siis teeb stseeni, ähvardab enesetappudega, kaldub äärmuslikust alandlikkusest fuuriani. Üldiselt pole neist vestlustest mingit tolku olnud, korraks võib näo teha nagu oleks aru saanud. Õudus lihtsalt.
Minu meelest väga hea arutlus, mis pakub kaasa mõtlemist.