Blogijad
-
Külaline
Blogijad
Minuarust M läks eile ikka väga üle piiri Miiu mõnitamisega. Oma osa on heast peast saanud ka kunagi Merje, kui too mingi kassikalendri valmis tegi. M kukkus lihtsalt heast peast mõnitama.
Ja no sellest, milliste meiste vastu ta Kardo välja vahetanud on ei hakka rääkimagi. Neid blogijaid muidugi mitmeid, kellel pereelust villand saanud on ja siis järsku pere maha jätavad ja kahtlased valikuid tegema hakkavad.
Ja no sellest, milliste meiste vastu ta Kardo välja vahetanud on ei hakka rääkimagi. Neid blogijaid muidugi mitmeid, kellel pereelust villand saanud on ja siis järsku pere maha jätavad ja kahtlased valikuid tegema hakkavad.
-
Külaline
Uusi mehi kommenteerima ei hakka, aga ma alati imestan selle Kardo ülistamist. Mida imet selles arvutisõltlasest tossikeses nähakse, kes peaks niiiiiiiiii hea mees olema?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 00:06 Minuarust M läks eile ikka väga üle piiri Miiu mõnitamisega. Oma osa on heast peast saanud ka kunagi Merje, kui too mingi kassikalendri valmis tegi. M kukkus lihtsalt heast peast mõnitama.
-
Külaline
Mida on mõeldud selle halvustava "tossike" all?
Kas meest, kellel ei ole tungi igal sammul särada, silma paista, võidelda/võistelda, midagi tõestada, äss olla? Sellega olen nõus, et pereeluks ei olegi kõike seda tingimata vaja. Veelgi enam - rahulik mees, kellel pole kahju kulutada aega lastega olemisele ja kodus nokitsemisele, võib olla pereisana täielik lotovõit. Sellise väljavahetamisest mingi säraja (kes aga kodus/lastega ei pruugi olla teab mis hea) vastu, ütleme jah, ma ei saa aru.
Või siis on "tossikese" all mõeldud hästi laiska ja (liiga) mugavat tüüpi, kelle tegelikult pole erilist huvi mitte millegi vastu, kes pole eriti asjalik, vajub kergesti oma mugavasse ajaviitesse (arvutimängud) ja kelle kogu liigutamine põhineb sellel, et aktiivsem pool surgib/torgib, veab järel? Sel juhul võin aktiivsema poole rahulolematustundest ja lahkuminekusoovist aru saada küll.
Kas meest, kellel ei ole tungi igal sammul särada, silma paista, võidelda/võistelda, midagi tõestada, äss olla? Sellega olen nõus, et pereeluks ei olegi kõike seda tingimata vaja. Veelgi enam - rahulik mees, kellel pole kahju kulutada aega lastega olemisele ja kodus nokitsemisele, võib olla pereisana täielik lotovõit. Sellise väljavahetamisest mingi säraja (kes aga kodus/lastega ei pruugi olla teab mis hea) vastu, ütleme jah, ma ei saa aru.
Või siis on "tossikese" all mõeldud hästi laiska ja (liiga) mugavat tüüpi, kelle tegelikult pole erilist huvi mitte millegi vastu, kes pole eriti asjalik, vajub kergesti oma mugavasse ajaviitesse (arvutimängud) ja kelle kogu liigutamine põhineb sellel, et aktiivsem pool surgib/torgib, veab järel? Sel juhul võin aktiivsema poole rahulolematustundest ja lahkuminekusoovist aru saada küll.
-
Külaline
Kui sa blogi lugema pole olnud ja ei tea milline K oli abielus, siis milleks su esmane postitus kuivõrd väärt mees ta oli ikka ja kui mõttetud teised?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:16 Mida on mõeldud selle halvustava "tossike" all?
-
Külaline
Miiu osas tundus küll lihtsalt soov mingit draamat jälle tekitada suvalisest kohast. Kui Miiu talle üldse ei meeldi ja igatpidi närvi ajab, siis miks tema sisu üldse vaadata..
-
Külaline
Ilmselt, et fookus oma elu kitsaskohtadelt minema juhtida. Madal ja nõme võte urgitseda teiste elus ja eikuskilt draama välja imeda, samas oma elus on küsimärke küllaga, aga need vaikib mugavalt maha. Nagu alati. Madal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, libakägu, Triibu ja 9 külalist