ei saa mehest lahti

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Teemaalgataja, kuidas edeneb?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 12:57 Teemaalgataja, kuidas edeneb?
Täitsa enam-vähem. Vahetasime paar ebaolulist sõnumit pärast kohtumist. Aga üldiselt praegu on mul päris palju lootust. Lootust siis selles osas, et ma saan siiski lõpetatud ja oma õige olemise tagasi.
See raamatusoovitus, mis siin keegi andis, osutus väga heaks. Ma ostsin audio variandi ja tõesti on tunne nagu sõber oleks kõrval :) Seal on nii, et iga päev kuulad ühe peatüki. Ja ma täitsa ootan neid kuulamisi. Tunne on üsna helge. Mingit masendust või nuttu mul küll pole. Ei ole ka viha vms. ainult lootus, et äkki ma siis kuu aja pärast tõesti enam ei igatse ja ei mõtle ainult ühest asjast nagu poolearuline.
Aga noh, praegu on siiski ainult kolm päeva möödas. Mul on varemgi olnud pause. Ükskord isegi kahe kuu pikkune, ikka kukkusin tagasi.
Nii et eks näis, kuidas seekord läheb.
Külaline

Üks asi veel, äkki on kellelgi kasu. See on sealt raamatust soovitus.
Et kui ketrab peas kõiki ilusaid hetki, mis on koos olnud. Siis raamatu soovitus on, et: olgu, mõtle sellele kui ilus oli. See on lubatud. Võid detailselt meenutada, isegi kirja panna kui hea see hetk oli, mida tema ütles ja tegi sulle ja kui õnnelik sa olid.
AGA kui oled selle läbi mõelnud, siis kohe otsa valid mõne halva hetke ja mõtled selle ka sama detailselt läbi.
See on mu meelest ülihea soovitus. Sest ega ei saa ju mälust kustutada neid ilusaid hetki. Ja no ikka hullumoodi panevad igatsema need. Ja tekitavad seda "äkki tegin valesti" tunnet.
Aga jah, kui kohe otsa võtta mõni sama kaaluga negatiivne hetk, siis tõmbab kenasti reaalsusesse tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 15:52
Mulle tundub, et ma olen natuke selline mees.
Kuidas ma peaksin ise käituma?
Osta ka see raamat...
Külaline

Nagu ma arvasin, siis ega meeleheide tulemata ei jää. Kolmanda päeva õhtu ja nüüd on esimest korda kui mõtlen, et.. no igast asju.
Tuletan endale meelde, et sel viimasel kohtumisel ta mainis muu hulgas, et ma olen tore küll, aga mitte kuigi oluline. Ja et "pole seda väärt" jne..
Miks mul niimoodi kripeldab.. ma peaks solvunud olema. No ei saa aru inimhingest.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 20:46 Nagu ma arvasin, siis ega meeleheide tulemata ei jää. Kolmanda päeva õhtu ja nüüd on esimest korda kui mõtlen, et.. no igast asju.
Tuletan endale meelde, et sel viimasel kohtumisel ta mainis muu hulgas, et ma olen tore küll, aga mitte kuigi oluline. Ja et "pole seda väärt" jne..
Miks mul niimoodi kripeldab.. ma peaks solvunud olema. No ei saa aru inimhingest.
Saada mehele sõnum, et sa igatsed ja kutsu ta teatrisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 20:50
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 20:46 Nagu ma arvasin, siis ega meeleheide tulemata ei jää. Kolmanda päeva õhtu ja nüüd on esimest korda kui mõtlen, et.. no igast asju.
Hea soovitus! :D No kuidas ma ise selle peale ei tulnud..
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 20:52
Kas see teatrisse kutsumine on mingi trikiga asi?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 21:52
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 20:52
Kas see teatrisse kutsumine on mingi trikiga asi?
Ei, no mis trikiga.. Kes ei tahaks teatrisse minna mehega, kes eelmisel päeval sulle ütles, et sa ei ole midagi väärt. Mina kadestan küll. Kõlab nii ihaldusväärselt
Külaline

Anonymous kirjutas: 25 Sept 2024 21:52Kas see teatrisse kutsumine on mingi trikiga asi?
Peale teatrit juuakse alati koos tassike teed,
Külaline

Mul on algusest peale uudishimu, et mis selle mehe nii ägedaks teeb? TA mainib mitu korda, et ta on nii äge, sellise klassi meest ta enam iial ei saaks jne (vabandan, kui sõnastus oli teine, ei hakanud kõiki lk läbi käima). On ta väga ilus? Tugev? Intelligentne? Humoorikas ? Rikas? Edukas? Hea kuulaja? Need kõik kokku? Lihtsalt selline imelik mitte-päris-teemasse-huvi, aga no küsin ikka ära. Ei pea vastama, kui ei soovi, sest ega mu sõnavõtt TA kuidagi vist ei aita küll...
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:03
Anonymous kirjutas: 25 Sept 2024 21:52Kas see teatrisse kutsumine on mingi trikiga asi?
Olen teemaalgataja. Üsna kindel, et see mees kahjuks ei taha enam minu teed..
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:05 Mul on algusest peale uudishimu, et mis selle mehe nii ägedaks teeb? TA mainib mitu korda, et ta on nii äge, sellise klassi meest ta enam iial ei saaks jne (vabandan, kui sõnastus oli teine, ei hakanud kõiki lk läbi käima). On ta väga ilus? Tugev? Intelligentne? Humoorikas ? Rikas? Edukas? Hea kuulaja? Need kõik kokku? Lihtsalt selline imelik mitte-päris-teemasse-huvi, aga no küsin ikka ära. Ei pea vastama, kui ei soovi, sest ega mu sõnavõtt TA kuidagi vist ei aita küll...
Ta oli rikas ja edukas jah, aga ma olen ise ka rikas, nii et sellest üsna ükskõik. Aga ta oli hea kuulaja. Kui me koos olime siis ta oli alati väga hell. Üliromantiline. Hästi hoolitsev. Ta oli väga väga tark. Rääkis teadusest ja filosoofiast jms. Ja ta viitsis mind kuulata kuigi mina nii tark ei ole. Teda huvitas, mis ma teen ja mis ma arvan asjadest.
Kui ma temaga koos olin, siis ma tundsin, et mitte miski maailmas ei pääse minuni. Et ta on nii võimekas, et ta suudab mind kõige eest kaitsta. Ma pole mitte kunagi tundnud ennast nii turvaliselt kui koos temaga. Mitte sinnapoolegi.
Rääkimata sellest, et iga jumala kord kui ma teda nägin, läksid mul jalad nõrgaks :) Ja seks.. oo mai gaad :) See oli selline seks, kus mitte midagi muud pole olemas. Ainult see üks inimene..

Oi jah.. krt, kui armunud ma olin.. Aga nüüd selle meenutamise peale ma igatsen nii, et mul tõmbub seest kõik kokku praegu. Nii et ma lähen nüüd mõtlema kõikidest kordadest kui ta mind üksi jättis.. Neid pole ka vähe.
Külaline

Ma pean nüüd kirjutama halbu asju ka tema juures. Näiteks ükskord ma sõitsin ainult tema pärast kolmeks päevaks New Yorki. Ainult selleks, et temaga koos olla. Ta ise kutsus, minule tuli üllatusena. Ja kui ma kohale jõudsin, siis ta läks sõpradega välja ja jättis minu üksinda hotelli.
Või siis kui mingi tüli oli.. ja ma väga rahulikult - nagu õpikust - kirjutasin, mida mina tunnen. Siis ta lihtsalt ei vastanud. Mitte midagi. See oli päris õudne komme lihtsalt mitte vastata.
Ja ta ei täitnud oma lubadusi. Pidevalt kinnitas kui väga ta tahab mind. Ja kuidas ta "üritab meile midagi korraldada". No tõesti ma ei teagi, mitu korda ta lubas seda "millegi korraldamist". Midagi ei korraldanud.
Ja ta oli teenindajate jms personali vastu kärsitu ja üsna ülbe.
(Oeh, palju parem sai nüüd :D)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:05
Minu tutvusringis on mees, keda mingi naine taga ajab ja lahti tast ei saa. Sõbrad soovitavad tal resoluutselt see naine prs-e saata või 100% ignoreerida, ära blokkida jne. Aga mees on pehmo, tal pole nö südant otse näkku väga halvasti öelda. See, et ta käitub selle naisega nagu kaltsuga, naist ei morjenda. Äkki TA on see naine. Sel juhul sa ei taha teada, mis hüüdnimi sul on, kui ta näiteks sinust oma sõpradega räägib. Õigemini ta küll ei raiska aega sinust rääkimisele, piisab sellest "ah jälle see ... (ei kannata trükimusta)"
Külaline

Kui teatris olete siis ütle vaheajal et sul ei ole täna aluspükse jalas. Usun et peale seda ütlust läheb suuremaks tee joomiseks ja mitte ainy...
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:34

Minu tutvusringis on mees, keda mingi naine taga ajab ja lahti tast ei saa. Sõbrad soovitavad tal resoluutselt see naine prs-e saata või 100% ignoreerida, ära blokkida jne. Aga mees on pehmo, tal pole nö südant otse näkku väga halvasti öelda. See, et ta käitub selle naisega nagu kaltsuga, naist ei morjenda. Äkki TA on see naine. Sel juhul sa ei taha teada, mis hüüdnimi sul on, kui ta näiteks sinust oma sõpradega räägib. Õigemini ta küll ei raiska aega sinust rääkimisele, piisab sellest "ah jälle see ... (ei kannata trükimusta)"
Sa tundud nii tore inimene. Ja nii tore sõpruskond
Külaline

Olen teemaalgataja. Kõigepealt, et minul pole siin kemplevate inimestega midagi pistmist.
Foorumis ärapanemine on küll viimane asi, mis mind praegu huvitab.
Nüüd jõudis mulle vist kohale alles, mis toimub. Aga miks mul nii valus on, ma ei saa aru. Minu varasemad suhted, mis sai lõpetatud, küll niimoodi haiget ei teinud.
Praegu ma kahetsen, et ei osanud seda ära siluda.
Ma ei kirjuta talle, aga ma väga tahan. Võib-olla ainult selle pärast et on öö..
Kas see peabki nii valus olema?
Külaline

Jah, see peabki valus olema. Võta endale kaks nädalat, et valu ära valutada, siis võiks juba parem olla, aga kindlasti mitte päris korras. Ka aasta hiljem võib see igatsus peale tulla, küll mitte nii intensiivselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 08:22 Jah, see peabki valus olema. Võta endale kaks nädalat, et valu ära valutada, siis võiks juba parem olla, aga kindlasti mitte päris korras. Ka aasta hiljem võib see igatsus peale tulla, küll mitte nii intensiivselt.
Sellele inimesele on see mees juba 10 aastat kinnisidee, mis kahe nädala ära valutamisest sa räägid. Ükskord suutis "isegi" 2 kuud eemal olla, siis kukkus jälle auku. Ehk siis ilmselt hakkas taas sõnumite, kirjade ja telefonikõnedega ahistama.

Kui ma seda teemat siin loen, siis tunnen kaasa sellele mehele, selle loo ohver on tema. Selline kinnisideeline on lihtsalt jube nähtus. Minu tuttav sõber, keda mingi naine endale tahab ja aastaid ahistab, on näiteks mures oma elukaaslase pärast, et see hull võib armukadedusest ta elukaaslast rünnata. Ta ei julge numbrit vahetada ega hullu blokeerida, sest siis see naine tuleb kohale, võib jälitama hakata jms. Ta on korduvalt läbi aastate naisega kokku saanud ja üritanud naisele arusaadavas keeles selgeks teha, et neil pole suhet ja nende vahel pole midagi. Heaga ei saa, siis naine tõlgendab seda valesti, kurjaga ei saa, siis teeb stseeni, ähvardab enesetappudega, kaldub äärmuslikust alandlikkusest fuuriani. Üldiselt pole neist vestlustest mingit tolku olnud, korraks võib näo teha nagu oleks aru saanud. Õudus lihtsalt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist