Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 15:36
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 13:57
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 12:47

Järelikult ei tule nad ka oma vanemaid vaatama siis.
Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.
Oma eluaja jooksul vagiinast beebi mitte välja pressimine Ei muuda veidrikuks. Teistpidiselt tundub olema…..
Sinu pere on selline kes lastetud sugulased saadab p…? “Hea” pere sul ikka, paljunege veel palun selliseid oleks kindlasti juurde vaja hädasti
Lapsed ja ka sünnitus ei ole nii suur asi kui sulle tundub..
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 15:27
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 11:59
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 08:20 Ehk fertiilses eas olles suhtusin neisse eelarvamusega. Nüüd kui mu lapsed on täiskasvanud, pole meil nagu mingit erilist vahet. Elame üsna ühesuguseid eluseid. St kohustustevabu laste ees.
Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?
Vahet pole kas sul on lapsed või mitte, igapäevane plaan ja tegevus peab sul ikka olema. Krooniline ootamine pole ju suurem asi tegevus, millega oma vanaduspõlve täita. Kui tihti need lapsed ikka tulla saavad, eriti kui elavad teises linnas või suisa riigis. Tulevad ja lähevad varsti ära, neil oma elu.
Lastel ei pruugi alati hästi minna ja siis on vanema elu ka muret täis. Näinud omajagu neid, kes enne surma pikad aastad lapse tõttu pidevas mures elanud. Ei olnud rahulikku minekut.
Ei usu, lapsed saades kostub maagiline orelihelin ja algab imenunnu meganummi pereelu kus kõik on vanaduseni terved ja tublid, ühtegi probleemi ei ole ja lapsed tulevad vanaduses iga päev külla. Jumal nendega kes ise seda muinasjuttu usuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 15:40
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 15:36
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 13:57
Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.
Oma eluaja jooksul vagiinast beebi mitte välja pressimine Ei muuda veidrikuks. Teistpidiselt tundub olema…..
Sinu pere on selline kes lastetud sugulased saadab p…? “Hea” pere sul ikka, paljunege veel palun selliseid oleks kindlasti juurde vaja hädasti
Lapsed ja ka sünnitus ei ole nii suur asi kui sulle tundub..
Täielik body horror on.
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 15:41 Täielik body horror on.
Ja tead sa kust?? Guugledasid? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mitu korda nädalas sa seda guugeldad, et endale sisendada ja lapseisu ära läheks...?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 14:58 ei suhtu. igaühe oma asi. aga natuke kahju on neist küll - mul on ainult kolm last ja küll tahaks, et oleks viis/kuus. :)
Sama siin. Ka vaid kolm last, aga tahtnud oleks rohkem, õigel ajal ei olnud oidu tegemiseks. Kõik kolm tublid, kahel ülikool lõpetatud, kolmas õpib veel. Eluaeg käinud kõik sporti teinud, lapsepõlve meenutavad hea sõnaga. Õed ja vend väga kokku hoidvad, ütlevadki, et sõpru on palju ja sõbrad võivad olla, aga õde-venda ei asenda miski. Oleks võinud tõesti paar last veel olla, mingit suurt rikkust neile pakkuda polnud, aga kõik vajalik ja rohkemgi veel olemas, samuti terveks eluks lähedased inimesed olemas kui ema-isa enam pole.
Külaline

Lenaa kirjutas: 25 Sept 2024 16:09
Mitu korda nädalas sa seda guugeldad, et endale sisendada ja lapseisu ära läheks...?
Ei pea googeldama, instagram, reddit, facebook vahetevahel harib nende teemade alal. Miks ma peaksin vabatahtlikult seda infot uurima, naljanina
Külaline

Lenaa kirjutas: 25 Sept 2024 16:09
Õde sai mõned aastat tagasi esmakordselt emaks ja viibisin sünnitusel. Punane lilla verine võine laps voolab sealt august välja purustades naha oma teekonnal. Ei ole body horror?!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:42 Ei pea googeldama, instagram, reddit, facebook vahetevahel harib nende teemade alal. Miks ma peaksin vabatahtlikult seda infot uurima, naljanina
No mida sa valetad... sul ju läheb lambike peas põlema iga raseduse teema juures ja siis ei saa enam pidama. Ikka nii väga huvitab!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:44 Õde sai mõned aastat tagasi esmakordselt emaks ja viibisin sünnitusel. Punane lilla verine võine laps voolab sealt august välja purustades naha oma teekonnal. Ei ole body horror?!
Võibolla sealt ongi su horror partus pärit või oled kogu aeg selline olnud? On viga igasuguseid neurootikuid lasta sünnitust passima, mis sa seal augu juures istusid... Mis su õde asjast arvab, ka kahetseb ja kadetseb sind ja on tige või on hoopis oma eluga ja emadusega rahul?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:48
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:44 Õde sai mõned aastat tagasi esmakordselt emaks ja viibisin sünnitusel. Punane lilla verine võine laps voolab sealt august välja purustades naha oma teekonnal. Ei ole body horror?!
Võibolla sealt ongi su horror partus pärit või oled kogu aeg selline olnud? On viga igasuguseid neurootikuid lasta sünnitust passima, mis sa seal augu juures istusid... Mis su õde asjast arvab, ka kahetseb ja kadetseb sind ja on tige või on hoopis oma eluga ja emadusega rahul?
Pole veel kohanud emadusega rahulolevat naist
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:45
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 16:42 Ei pea googeldama, instagram, reddit, facebook vahetevahel harib nende teemade alal. Miks ma peaksin vabatahtlikult seda infot uurima, naljanina
No mida sa valetad... sul ju läheb lambike peas põlema iga raseduse teema juures ja siis ei saa enam pidama. Ikka nii väga huvitab!
Ausalt käsi südamel, punnkõhud ja rasedapaistetused ei paku mulle vähimatki huvi. Sotsiaalmeediaplatvormid vaatavad kasutaja vanus, fertiilses eas naine järelikult teda huvitab sünnitusega ja rasedusega seotu kuna kindlasti planeerib ju last sellises vanuses. Ei aita ka pole huvitatud märkimine, vastavat sisu tuleb edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:24
Ausalt käsi südamel, punnkõhud ja rasedapaistetused ei paku mulle vähimatki huvi. Sotsiaalmeediaplatvormid vaatavad kasutaja vanus, fertiilses eas naine järelikult teda huvitab sünnitusega ja rasedusega seotu kuna kindlasti planeerib ju last sellises vanuses. Ei aita ka pole huvitatud märkimine, vastavat sisu tuleb edasi.
Aga sa vastad - ja mitte ühe korra - absoluutselt igas laste saamisega seotud teemas. Kui huvi ei paku, kuidas sa sattusid siia kirjutama siis?
Külaline

No näiteks ma võin öelda, käsi südamel, et mulle absoluutselt ei paku huvi valjuveljed.. Ja ma tõesti pole mitte kunagi mitte ühtegi korda võtnud sõna ega ilmselt isegi mõelnud valuvelgedest :)
Sama ka näiteks näitusekoerad. Või tiibklaverid..
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:36 Aga sa vastad - ja mitte ühe korra - absoluutselt igas laste saamisega seotud teemas. Kui huvi ei paku, kuidas sa sattusid siia kirjutama siis?
Kas sulle pole selline mõte pähe tulnud, et sarnaselt vastajaid on rohkem kui üks?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:36
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:24
Aga sa vastad - ja mitte ühe korra - absoluutselt igas laste saamisega seotud teemas. Kui huvi ei paku, kuidas sa sattusid siia kirjutama siis?
Kallikene…siin on mitmeid inimesi postitamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:46
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:36 Aga sa vastad - ja mitte ühe korra - absoluutselt igas laste saamisega seotud teemas. Kui huvi ei paku, kuidas sa sattusid siia kirjutama siis?
Kas sulle pole selline mõte pähe tulnud, et sarnaselt vastajaid on rohkem kui üks?
Enamasti võtab siin küll üks sõna, selgelt äratuntav kirjaviis.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:22

Mina näiteks olen väga rahul. Kõik olemas, kolm last, mees, suur aed, ilus kodu, eraettevõtja, kaks kõrgharidust ka, kui see peaks olema oluline. Ma ei mõista, miks ma ei peaks olema rahul, et mul on lapsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:20
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 19:22

Mina näiteks olen väga rahul. Kõik olemas, kolm last, mees, suur aed, ilus kodu, eraettevõtja, kaks kõrgharidust ka, kui see peaks olema oluline. Ma ei mõista, miks ma ei peaks olema rahul, et mul on lapsed.
Ah, mis sa toidad trolli.. Inimene ju selgelt lollitab või siis on peast kergelt sassis..
Külaline

Kui lapse saamise puhul keskenduda vaid rasedusele ja sünnitusele, võib see olla küll hirmus. Nagu mingi 9 kuuline haigus- algul on mitu kuud iiveldust, siis hakkab kõht kasvama, ja lõpuks tunde ja tunde valudes olemist. Samas see kestab vaid 9 kuud õnneks. Võivad jääda küll mõned tüsistused- striiad ja põiepidamatus. Mina rasedana vaatasin naisi kel lapsed, nagu kangelasi. Nad on selle kõik kuidagi läbi teinud. No kuidas küll. Lõpuks ma tegin selle ise ka läbi. Aga nii suur hirm oli sünnituse ees küll. Mõned teevad selle lõpu läbi ka operatsiooni teel. Ei tea kas see on kergem?
Külaline

Küsimus oli, kas suhtute eelarvamusega ja nüüd küil jahuvad oma lastest ja sünnitustest.
MOTT. Iga teema võtavad üle ja räägivad vaid ühest asjast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist