Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:20 Ehk fertiilses eas olles suhtusin neisse eelarvamusega. Nüüd kui mu lapsed on täiskasvanud, pole meil nagu mingit erilist vahet. Elame üsna ühesuguseid eluseid. St kohustustevabu laste ees.
Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
-
Külaline
-
Külaline
Nagu siinsete läbipõlenud emade tigedast vahutamisest näha, ei pea naisel küll kumbagi olema, et lapsed saada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:08 Ilmselt ei ole neil naistel head iseloomu ja vähemalt keskpärast välimust mis on takistanud neil mehele saada.
-
Külaline
Lõpeta nüüd oma trollimine ära, sa jätad endast järjest nõmedama mulje. Mitte emad ei paista siin kibestunud, kadedad ja rõuskavad.
-
Külaline
Paistavad, imelikud. Proovivad veenda teisi laste saamise headuses ja kui ülimegaimeline kogemus see veel on. Siis lähevad pereelu rubriiki kurtma kuidas laps, mees teeb seda ja toda. Kahetsevad oma otsust. Üks ema puisas siiralt südant, kui saaks uuesti valida ei valiks emadust, tema lapsed on terved ja hästikasvatatud.lapsi ta ju tagasi ei pane,.0Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:04 Lõpeta nüüd oma trollimine ära, sa jätad endast järjest nõmedama mulje. Mitte emad ei paista siin kibestunud, kadedad ja rõuskavad.
-
Külaline
Sugulased on ju neil….minu vanavanemate peres oli 3 õde-venda, 2 said lapsed 1 oli lastetu. Temal ei olnud lapsi kuid tema õdedel-vendadel ju olid lapsed. Ühtehoidva pere eripärad, teistes käiakse ehk ainult oma vanemate ja vanavanematega läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:59Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:20 Ehk fertiilses eas olles suhtusin neisse eelarvamusega. Nüüd kui mu lapsed on täiskasvanud, pole meil nagu mingit erilist vahet. Elame üsna ühesuguseid eluseid. St kohustustevabu laste ees.
-
Külaline
Kui õdedel vendadel lapsi ei tule siis pohui kes vaatama tuleb. Selleks ajaks kui uued lastetud põlvkonnad vanaks saavad on olemas suhtlusrobotid ja lademetes meelelahutust, pole inimest töllerdama vajagi sinna
-
Külaline
Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:35Sugulased on ju neil….minu vanavanemate peres oli 3 õde-venda, 2 said lapsed 1 oli lastetu. Temal ei olnud lapsi kuid tema õdedel-vendadel ju olid lapsed. Ühtehoidva pere eripärad, teistes käiakse ehk ainult oma vanemate ja vanavanematega läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:59Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:20 Ehk fertiilses eas olles suhtusin neisse eelarvamusega. Nüüd kui mu lapsed on täiskasvanud, pole meil nagu mingit erilist vahet. Elame üsna ühesuguseid eluseid. St kohustustevabu laste ees.
-
Külaline
Me räägime lastest, mitte meestest. Nendest toredatest pereisadest on järjekord lastevabade naiste ukse taga.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:08See võib nii olla. Ilmselt ei ole neil naistel head iseloomu ja vähemalt keskpärast välimust mis on takistanud neil mehele saada. Või on siis latt kõrgel.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:31Minu elukogemus näitab, et just neil mööda baare olesklejatel on tavaliselt hulk lapsi, kõik erinevate meestega. Ei tea ühtegi lastetut peotüdrukut. Lastetud on pigem need ülikorralikud, kes palju koolis käinud, teevad hoolikalt oma igapäevast tööd ja hea, kui 1-2 suhet elu jooksul on olnud, millest ka midagi püsivamat pole arenenud, seetõttu ongi lastetud.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 07:41 Elu sisu on ainult baarid ja mõttetud jutud möödunud nädalavahetusest. Kuuldud ja nähtud kõrvalt lõputult. Ei oska isegi arvata, mis võiks selle lõputu olesklemise eesmärk olla.
-
Külaline
Järelikult ei tule nad ka oma vanemaid vaatama siis.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:42Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:35Sugulased on ju neil….minu vanavanemate peres oli 3 õde-venda, 2 said lapsed 1 oli lastetu. Temal ei olnud lapsi kuid tema õdedel-vendadel ju olid lapsed. Ühtehoidva pere eripärad, teistes käiakse ehk ainult oma vanemate ja vanavanematega läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:59
Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?
-
Külaline
Ja kes nüüd trollib? Miks peab keegi üldse pidevalt vaatamas käima? Mis sa tüütad teisi inimesi ja elad oma lastel seljas. Noortel on vaja oma elu elada, töö- ja pereeluga hakkama saada, neil muudki teha. Sellised vanurid on jube tüütud, kes ise endaga hakkama ei saa, mingeid hobisid ega huvialasid ei ole, ainult nuiavad lähedaste tähelepanu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:42 Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?
-
Külaline
Siis ei tule nad ka oma vanemaid vaatama. Arvan muideks küll. Käivad vaatavad su vanadekodus ära 2 tundi külastusajal ja edasi? Jääd sinna samamoodi vedelema ja õde ootama nagu kõrvalvoodi lastetuKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:42Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:35Sugulased on ju neil….minu vanavanemate peres oli 3 õde-venda, 2 said lapsed 1 oli lastetu. Temal ei olnud lapsi kuid tema õdedel-vendadel ju olid lapsed. Ühtehoidva pere eripärad, teistes käiakse ehk ainult oma vanemate ja vanavanematega läbi.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:59
Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?
-
Külaline
+1Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:50Ja kes nüüd trollib? Miks peab keegi üldse pidevalt vaatamas käima? Mis sa tüütad teisi inimesi ja elad oma lastel seljas. Noortel on vaja oma elu elada, töö- ja pereeluga hakkama saada, neil muudki teha. Sellised vanurid on jube tüütud, kes ise endaga hakkama ei saa, mingeid hobisid ega huvialasid ei ole, ainult nuiavad lähedaste tähelepanu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:42 Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?
-
Külaline
Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:47Järelikult ei tule nad ka oma vanemaid vaatama siis.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:42Arvad et need Ameerikas elavad sugulased tulevad vanatüdrukust tädi vaatama vanadekodusse?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 12:35
Sugulased on ju neil….minu vanavanemate peres oli 3 õde-venda, 2 said lapsed 1 oli lastetu. Temal ei olnud lapsi kuid tema õdedel-vendadel ju olid lapsed. Ühtehoidva pere eripärad, teistes käiakse ehk ainult oma vanemate ja vanavanematega läbi.
-
Külaline
Eriti sellist, kelle suhtumine juba noorema oli "polegi vaja neid TÖLLERDAMA". Miks peaks sellist üldse keegi külastama... Kindlasti on sellisel suur ja ühtehoidev pere, ma "usun" täiestiKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 13:57 Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.
-
Külaline
Sa pole tõesti kõige kurkam kriit. No kui tihti siis kõik need AMEERIKAS elavad sugulased oma vanemaid vaatama jõuavad?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 13:57Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.
Mina nt ei taha suuremat osa oma suguvõsa tundagi.
-
Külaline
ei suhtu. igaühe oma asi. aga natuke kahju on neist küll - mul on ainult kolm last ja küll tahaks, et oleks viis/kuus. 
-
Külaline
Inimesed on tõesti erinevad, mina sureksin, kui mul oleks kolm last, rohkemast rääkimata. Närvid on mul seejuures korras, olen lihtsalt introvertne ja mitte eriti energiline inimene, kellele meeldib palju omaette käia ja mõtiskleda. Loomulikult tuleksin kohusetundest toime, nt. keskajal, kui valida ei saanud, aga ma ei naudiks totaalset oma aja puudumist aastakümnete kaupa. Ma ei oleks siis enam mina ise.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:58 ei suhtu. igaühe oma asi. aga natuke kahju on neist küll - mul on ainult kolm last ja küll tahaks, et oleks viis/kuus.![]()
-
Külaline
Vahet pole kas sul on lapsed või mitte, igapäevane plaan ja tegevus peab sul ikka olema. Krooniline ootamine pole ju suurem asi tegevus, millega oma vanaduspõlve täita. Kui tihti need lapsed ikka tulla saavad, eriti kui elavad teises linnas või suisa riigis. Tulevad ja lähevad varsti ära, neil oma elu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:59Noorena on kõik lastetud ja elu elatakse üsna ühtemoodi. Teatud aeg, tite-väikelapseiga on raskem võrreldes lastetuga, edasi kergem ja lõbusam, lapsed ju iseseisvuvad ja saavad kaaslasteks, mitte hooldatavaks ei jää. Oma perele ikka tähelepanu pöörad, tähelöepanu ja huvi enda vastyu vajavad teismelised ja noored rohkem kui emmetamist. Kui lapsed on suured ja kodust välja, ollakse tõesti teatud eluetapil jälle ühesuguse, lasteta inimese elustiilis-käid tööl, elad oma elu, ise veel terve ja kobe, saab kõike teha. Aga vanaduses on vahe ikka väga märgatav- ühel on pere, järeltulevad põlved (mu vanaema nägi lapselapselapsed ära), tugivõrgustik, mis on lastetul vanuril? Isegi mees sureb varem ära kõrvalt, edasi? Kedagi enam sire kõht ja rikkumata vagiina ka ei eruta pensionäril. Mis su plaan on vanaduseks, sõbrannad?? Need ka vanad ja haiged. Hooldekodu? Kes seal vaatamas käiks?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:20 Ehk fertiilses eas olles suhtusin neisse eelarvamusega. Nüüd kui mu lapsed on täiskasvanud, pole meil nagu mingit erilist vahet. Elame üsna ühesuguseid eluseid. St kohustustevabu laste ees.
Lastel ei pruugi alati hästi minna ja siis on vanema elu ka muret täis. Näinud omajagu neid, kes enne surma pikad aastad lapse tõttu pidevas mures elanud. Ei olnud rahulikku minekut.
-
Külaline
Oma eluaja jooksul vagiinast beebi mitte välja pressimine Ei muuda veidrikuks. Teistpidiselt tundub olema…..Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 13:57Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.
Sinu pere on selline kes lastetud sugulased saadab p…? “Hea” pere sul ikka, paljunege veel palun selliseid oleks kindlasti juurde vaja hädasti
-
Külaline
Muidugi on, see et ma seda pere juurde ei taha tekitada vagiina ja tervise rikkumisega ei puutu üldsegi asjasse. Sellist lastega vanurit ei tulda vaatama kes ootab oma lastelt kogu oma elu pausile panekut memme lõbustamiseksKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:23Eriti sellist, kelle suhtumine juba noorema oli "polegi vaja neid TÖLLERDAMA". Miks peaks sellist üldse keegi külastama... Kindlasti on sellisel suur ja ühtehoidev pere, ma "usun" täiestiKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 13:57 Kuidas see siit järeldub? Oma vanemaid, õdesid, Vendi, nende lapsi peetakse oma pere liikmeteks. Ema või isa (kes ehk juba surnud) veidrikust õde, vaevalt.Pole elu osanud elada, nii et vanaduses õnnelik oleks, siis nii ongi. Aga sellist vist ei tuleks vaatama ka lihased lapsed, isegi kui neid oleks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist