Misery loves company, tundsid laste saamist kohustusena, maruvihased kuidas teised naised julgevad otsustada teiste valikute kasuks.,,, Oleks ju hea kui oleks rohkem naisi kellega koos sama teed kannatada, kurta…. Mina ei proovi lastega naisi veenda selles kuidas nad peaks lapsed lastekodusse andma... Vastupidine propa töötab täistuuridel, tahavad teisi tõmmata sinnasamusesse porimülkasse kuhu isegi kinni jäänud. Loen siin mõne ema kommentaare, sealt loeb ridade vahelt pettumuse, kibestumise, kadeduse.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:39 Kuskilt vanast ajast on jäänud vist arusaam, et kui lapsi pole, siis kindlasti on see paratamatus ja mingi tervisemure.
Tänapäeval on siiski väga palju teadlikult mittepaljunevaid inimesi ja neid, kel raskusi aitab enamasti kaasaegne meditsiin.
Jääb ka mulje, et lastetuid ei häiri kui kellelgi on lapsed, vastupidine aga küll. Kuidas? Miks?! Arusaamatu. Lapsevabad on kindlasti head vaiksed naabrid, puuduvad laste tekitatud nutt ja lärm, head kolleegid, kes pole lastega hoolduselehel jne.
Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
-
Külaline
-
Külaline
Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
Sa ikka saad aru, et teed kõigi lastetutel margi praegu täis oma räuskamisega? Teised pole sellised hullud ja ei tähtsusta seda üle, et lapsi ei taha, aga sina hullud ju...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:46 Misery loves company, tundsid laste saamist kohustusena, maruvihased kuidas teised naised julgevad otsustada teiste valikute kasuks.,,, Oleks ju hea kui oleks rohkem naisi kellega koos sama teed kannatada, kurta…. Mina ei proovi lastega naisi veenda selles kuidas nad peaks lapsed lastekodusse andma... Vastupidine propa töötab täistuuridel, tahavad teisi tõmmata sinnasamusesse porimülkasse kuhu isegi kinni jäänud. Loen siin mõne ema kommentaare, sealt loeb ridade vahelt pettumuse, kibestumise, kadeduse.
-
Külaline
See on tegelikult väga hea, et sa lapsi ei taha. Nii halbu geene ei ole vajagi edasi anda.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:28No ei taha kusepidamatust kui laps peaks juhtuma 4 kilone koljat kes mu vaagna ära retsib. Või rõve keisrilõige. Ei taha seda last nii palju, et enda tervist retsida no ei tahaKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 07:45Hea vastus. Tõesti, keda huvitab su keha. See niikui nii pole mingist ajast alates enam ilus ja ei peagi olema. Ma olin noorena väga hea väljanägemisega, nüüd, pärast kolme last enam mitte nii väga. Ja see pole absoluutselt oluline. Minu lapsed on maailma parim asi mulle, kas mul on seetõttu mõni arm kehal rohkem või vähem, isegi ei mõtle sellele. Ilmselt ikka ei saada lapsi, siis mõeldakse nii ajuvabasid põhjendusi välja.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 01:35
Mis lapse mulin see oli? Saad ikka aru, kui oled 50 on kõik see bling-bling kadunud, teistel on lapsed ja sina oled puruüksi siin maailmas. Keda huvitab su kõht kui oled juba üle 30 aasta vana? Mitte kedagi. Keda huvitab naise kõht, ta vaatab nagunii nooremaid kui sina siis oled. Kui sul ei ole meest, armastust ja tänu sellele lapsi, siis nii ütlegi. aga ära aja oma gaasivalguse juttu venitusarmidest ja kui meditsiinilähedane sa oled![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:08 Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
Muidugi on väga hea. Kui üks väga halbade geenidega juba lapsed sai siis milleks juurde lisada, tegid minu eest ka panuseKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:17See on tegelikult väga hea, et sa lapsi ei taha. Nii halbu geene ei ole vajagi edasi anda.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:28No ei taha kusepidamatust kui laps peaks juhtuma 4 kilone koljat kes mu vaagna ära retsib. Või rõve keisrilõige. Ei taha seda last nii palju, et enda tervist retsida no ei tahaKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 07:45
Hea vastus. Tõesti, keda huvitab su keha. See niikui nii pole mingist ajast alates enam ilus ja ei peagi olema. Ma olin noorena väga hea väljanägemisega, nüüd, pärast kolme last enam mitte nii väga. Ja see pole absoluutselt oluline. Minu lapsed on maailma parim asi mulle, kas mul on seetõttu mõni arm kehal rohkem või vähem, isegi ei mõtle sellele. Ilmselt ikka ei saada lapsi, siis mõeldakse nii ajuvabasid põhjendusi välja.
-
Külaline
Sai kümnesse tabatud, sellise vastuse puhul… ei hullu siin keegi, peale mõne ema kes on hullunud kuidas naised ei taha rasedad ollaKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:10Sa ikka saad aru, et teed kõigi lastetutel margi praegu täis oma räuskamisega? Teised pole sellised hullud ja ei tähtsusta seda üle, et lapsi ei taha, aga sina hullud ju...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:46 Misery loves company, tundsid laste saamist kohustusena, maruvihased kuidas teised naised julgevad otsustada teiste valikute kasuks.,,, Oleks ju hea kui oleks rohkem naisi kellega koos sama teed kannatada, kurta…. Mina ei proovi lastega naisi veenda selles kuidas nad peaks lapsed lastekodusse andma... Vastupidine propa töötab täistuuridel, tahavad teisi tõmmata sinnasamusesse porimülkasse kuhu isegi kinni jäänud. Loen siin mõne ema kommentaare, sealt loeb ridade vahelt pettumuse, kibestumise, kadeduse.
-
Külaline
Väga tubli! Tohid riiulist klaaskausist nüüd ühe küpsise võtta.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:08 Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
Ära trolli. Loll vastus.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:47Väga tubli! Tohid riiulist klaaskausist nüüd ühe küpsise võtta.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:08 Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
Piirdu oma laste patroniseerimisega kallaKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:47Väga tubli! Tohid riiulist klaaskausist nüüd ühe küpsise võtta.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:08 Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
See võib nii olla. Ilmselt ei ole neil naistel head iseloomu ja vähemalt keskpärast välimust mis on takistanud neil mehele saada. Või on siis latt kõrgel.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:31Minu elukogemus näitab, et just neil mööda baare olesklejatel on tavaliselt hulk lapsi, kõik erinevate meestega. Ei tea ühtegi lastetut peotüdrukut. Lastetud on pigem need ülikorralikud, kes palju koolis käinud, teevad hoolikalt oma igapäevast tööd ja hea, kui 1-2 suhet elu jooksul on olnud, millest ka midagi püsivamat pole arenenud, seetõttu ongi lastetud.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 07:41 Elu sisu on ainult baarid ja mõttetud jutud möödunud nädalavahetusest. Kuuldud ja nähtud kõrvalt lõputult. Ei oska isegi arvata, mis võiks selle lõputu olesklemise eesmärk olla.
-
Külaline
See on sinu ettekujutus ja sina teed veel hullema kuvandi- omadega sassis räuskav naine, kes ei tea ise ka, mida elult tahab. Keegi teine pole su hädades süüdi, mõtle välja, mida tahad ja miks ei taha, meie pole sinu tupikus osalised. Sul ilmselgelt piinab see teema, tegele sellega.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37 Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.
-
Külaline
Tasuta meelelahutus vaadata kuidas emad vihastavad. Ei taha lapsi, sünnitada, rase olla, ei kahetse, bioloogiliselt saaks lapsi ja olen uhke. Olge vihasedKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:10See on sinu ettekujutus ja sina teed veel hullema kuvandi- omadega sassis räuskav naine, kes ei tea ise ka, mida elult tahab. Keegi teine pole su hädades süüdi, mõtle välja, mida tahad ja miks ei taha, meie pole sinu tupikus osalised. Sul ilmselgelt piinab see teema, tegele sellega.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37 Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.
-
Külaline
Ole siis uhke nii kaua kui veel saad. Varsti enam ei saa...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:20Tasuta meelelahutus vaadata kuidas emad vihastavad. Ei taha lapsi, sünnitada, rase olla, ei kahetse, bioloogiliselt saaks lapsi ja olen uhke. Olge vihasedKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:10See on sinu ettekujutus ja sina teed veel hullema kuvandi- omadega sassis räuskav naine, kes ei tea ise ka, mida elult tahab. Keegi teine pole su hädades süüdi, mõtle välja, mida tahad ja miks ei taha, meie pole sinu tupikus osalised. Sul ilmselgelt piinab see teema, tegele sellega.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37 Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.![]()
-
Külaline
Sellise räuskamisega sa ainult süvendad seda väidetKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:37Häda on selles, tuleb ümberkummutada mõne ema luulud kuidas lastetud on ainult baaris ja reisil, tegelikut tahavad lapsi aga ei saa, ei ole meest. Puhas vale ja ma ei lase neil sellist kuvandit tekitada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 10:08 Sellistesse nagu alates 9:27 mitu vastust jahvatanud tibin, suhtun vägagi eelarvamusega- mitte lastetuse fakti pärast, vaid ta on selle teema koha pealt peast ikka päris haige. Mis häda sul on selle rasedusega ja lastega, et nii pidevalt peab ennast õigustama, kellele?? Kui sa lapsi ei saa, ongi kõigile parem! Oled rahul nüüd lõpuks ja suudad vait jääda?
-
Külaline
Emad on väga rahulikud, nad on ammu oma tasakaalu leidnud. Ainult lastetud elu mõtet otsivad tibud räuskavad siin.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:38Ole siis uhke nii kaua kui veel saad. Varsti enam ei saa...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:20Tasuta meelelahutus vaadata kuidas emad vihastavad. Ei taha lapsi, sünnitada, rase olla, ei kahetse, bioloogiliselt saaks lapsi ja olen uhke. Olge vihasedKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:10
See on sinu ettekujutus ja sina teed veel hullema kuvandi- omadega sassis räuskav naine, kes ei tea ise ka, mida elult tahab. Keegi teine pole su hädades süüdi, mõtle välja, mida tahad ja miks ei taha, meie pole sinu tupikus osalised. Sul ilmselgelt piinab see teema, tegele sellega.![]()
-
külaline
Pean tunnistama, et selles jutus on mingi iva. Olin ise selline. Mingil ajal tundus juba nagu mingi ettemääratud saatus, et on töö ja väljaspool tööaega hobid, aga mingeid lapsi olema ei saa. Kui võimalus tekkis, ei peatanud enam miski (mind ei huvitanud, kas mind peetakse hulluks või mitte) ehk sain järjest kolm last.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 08:31Lastetud on pigem need ülikorralikud, kes palju koolis käinud, teevad hoolikalt oma igapäevast tööd ja hea, kui 1-2 suhet elu jooksul on olnud, millest ka midagi püsivamat pole arenenud, seetõttu ongi lastetud.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 07:41 Elu sisu on ainult baarid ja mõttetud jutud möödunud nädalavahetusest. Kuuldud ja nähtud kõrvalt lõputult. Ei oska isegi arvata, mis võiks selle lõputu olesklemise eesmärk olla.
Lastetuid olen muidugi kohanud. Olen märganud, et nende lastetutega, kes lapsi ei taha, aga kellele on väljapool tööd oluline ka oma kodu või/ja mingid armsad huvitegevused, ei ole üldse raske suhestuda.
Totaalsete saavutus-inimestega, ma mõtlen, sellistega, kes räägivad midagi sellist, et sa pead kasutama iga vaba hetke, et mingi saavutuse poole liikuda vms., lastega kodus oldud aeg olevat raiskamine ja lihtsalt tühi aeg (kus sa midagi arendavat ei tee) olevat ka õudne raiskamine, nendega mingit ühisosa leida on raskem. Samuti siin kirjeldatud päeval tööl/õhtul baaris inimtüübiga on raskem suhestuda. Kokkuvõttes: ilmselt ei ole asi ainult lapse olemasolu/puudumise faktis, vaid annab tunda mingi ellushtumiste vaheline kuristik - need asjad, mis tunduvad neile inimestele elus kohutavalt tähtsad, ei ole seda mulle ja vastupidi.
-
Külaline
Kahjurõõm on kõige suurem rõõm...Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:23Kes viimasena naerab...
-
Külaline
Kindlasti on, need kadedusest kibestumusest õhkuvad vihapursked näitavad kuidas emadus mõjunud on. Aru ju saada.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 11:40Emad on väga rahulikud, nad on ammu oma tasakaalu leidnud. Ainult lastetud elu mõtet otsivad tibud räuskavad siin.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist