No ja mis mõtestatud tegevust need lasteomanikud õhtuti harrastavad? Jõuavad kella seitsmeks puruväsinult koju ja üritavad tite või nutiseadmesse peitunud tiinekaga vestlust arendada. Kumbki neist ei vaja sind muuks kui toidu suhu panijaks ja kulude tasujaks.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:10Kuidas seda mõista? Lastetud peaks olema kadedad, kui üldse kadedusest rääkida. Kas see, et ei saa iga õhtu kuskil mõttetult aega veeta? Või midagi muud? Lastega elu on kordades rikkam, sellest saab alles laste olemasolul aru.
Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
-
Külaline
-
Külaline
Ma suhtun eelarvamusega inimestesse, kes ei saa isegi üle tänava mindud ilma kellessegi eelarvamusega suhtumata.
-
Külaline
Ja kus on kirjas, et laps tuleb kindlasti ema nägu ja tegu? Võib olla teeb see näotu ema lapse väga kena mehega ja laps tuleb täpselt mehe moodi. Võib olla tuleb laps üldse vanatädi moodi. Sellepärast ei pea küll laps sündimata jääma, et emal pole nägu ega tegu.
-
Külaline
Üldiselt peoloomad on esimesed, kes lapsevanemateks saavad, sest pidutsedes ja purjakil kipub apsakaid juhtuma. Pigem jäävad lapsetuks korralikud ja vaiksemat elu elavad naised. Lapsevanemate hulgas on väga palju olesklejaid. Mine vaid õhtul tänavale ja sa näed karjade kaupa ringi hulkuvaid lapsi, kelle tegemiste vastu vanemad mitte mingit huvi ei tunne.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:00 Suhtun eelarvamustega. Mõtlen, et tal on midagi viga, et ei saa lapsi ja on kahju. Kui peaks selguma, et ta ei taha lapsi, siis suhtun halvasti. See on see seltskond, keda huvitab ainult mina ise, pidu, liigne eneseimetlemine, selline tobe klass. Mõttetud lõputult olesklejad.
Ja seda, kas lastega või lasteta on elul mõte, saavad öelda vaid need, kes on mõlemat kogenud ehk siis lastega naised. Teised vaid oletavad ja targutavad.
-
Külaline
Lapsed ja pere on suur väärtus ja juba ise suur mõte. Laste kasvatamine ei olegi kerge. Aga kokkuvõttes suur rõõm. Üldiselt. Kes ei ole toredat pereelu elanud, sellele pole võimalik seda seletadagi. Millega lastetu naine hakkama on saanud. Sisuliselt mitte millegagi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 19:05No ja mis mõtestatud tegevust need lasteomanikud õhtuti harrastavad? Jõuavad kella seitsmeks puruväsinult koju ja üritavad tite või nutiseadmesse peitunud tiinekaga vestlust arendada. Kumbki neist ei vaja sind muuks kui toidu suhu panijaks ja kulude tasujaks.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:10Kuidas seda mõista? Lastetud peaks olema kadedad, kui üldse kadedusest rääkida. Kas see, et ei saa iga õhtu kuskil mõttetult aega veeta? Või midagi muud? Lastega elu on kordades rikkam, sellest saab alles laste olemasolul aru.
-
Püha õde
Mina teenin kloostris jumalat ja lastele ei mõtle
-
Külaline
Alustuseks võiksid lihtsalt maa peale tulla. Sinu keha ja sinu tervis, no arusaadav sel juhul, kui sul mingi puue on, mis ei lase last saada. Aga mõelda, et lapse saamine kahjustab keha ja sellepärast jätta laps saamata- sa oled lihtsalt poolearuline. Seada keha ettepoole lapsest. Ehk siis kõik väline ja pealiskaudne on oluline.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:51Loomulikult mina. Peaksin sinu ja suvalised ühiskonna tädikesed ja onukesed prioriteediks seadma? Naljanina.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 17:33Mina, mina, mina....nii haige maailmKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 17:28
Muidugi saame sellest aru. Mul ei oleks midagi laste saamise vastu kui see protsess toimuks kehaväliselt, see tähendab seda et minu keha ja tervis ei saa kahjustada ja ei oleks ebamugav. Leiutagu kehavälised emakad ja võin vabalt lapse saada. Nimelt on rasedus ja sünnitus esimene põhjus lastetuks olemisel, ei soovi sellist horrorit läbi teha
-
Külaline
Aaa, sul on tähelepanupuudus ja mitte keegi ei kiida sind.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:50Lapsed ja pere on suur väärtus ja juba ise suur mõte. Laste kasvatamine ei olegi kerge. Aga kokkuvõttes suur rõõm. Üldiselt. Kes ei ole toredat pereelu elanud, sellele pole võimalik seda seletadagi. Millega lastetu naine hakkama on saanud. Sisuliselt mitte millegagi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 19:05No ja mis mõtestatud tegevust need lasteomanikud õhtuti harrastavad? Jõuavad kella seitsmeks puruväsinult koju ja üritavad tite või nutiseadmesse peitunud tiinekaga vestlust arendada. Kumbki neist ei vaja sind muuks kui toidu suhu panijaks ja kulude tasujaks.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:10
Kuidas seda mõista? Lastetud peaks olema kadedad, kui üldse kadedusest rääkida. Kas see, et ei saa iga õhtu kuskil mõttetult aega veeta? Või midagi muud? Lastega elu on kordades rikkam, sellest saab alles laste olemasolul aru.
-
Külaline
Mitte midagi ei ole puudus. Olen olnud vallaline ja lastetu, elanud toredat vallalise elu, nüüd olen abielus, lapsed üles kasvatanud. On hea töökoht, ei kurda millegi üle. Võrdlus on olemas, mitte miski ei kaalu üles peret, mitte mingi asi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 22:03Aaa, sul on tähelepanupuudus ja mitte keegi ei kiida sind.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:50Lapsed ja pere on suur väärtus ja juba ise suur mõte. Laste kasvatamine ei olegi kerge. Aga kokkuvõttes suur rõõm. Üldiselt. Kes ei ole toredat pereelu elanud, sellele pole võimalik seda seletadagi. Millega lastetu naine hakkama on saanud. Sisuliselt mitte millegagi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 19:05
No ja mis mõtestatud tegevust need lasteomanikud õhtuti harrastavad? Jõuavad kella seitsmeks puruväsinult koju ja üritavad tite või nutiseadmesse peitunud tiinekaga vestlust arendada. Kumbki neist ei vaja sind muuks kui toidu suhu panijaks ja kulude tasujaks.
Sellest saab rääkida see, kes on mõlemat kogenud. Aga lastetutel on tähelepanupuudus, eriti, kui teistel ümberringi on pere ja lapsed ja palju tegemist, no kaua sa ikka oma järjekordsest baariskäigust või reisist või Mukist räägid, need ju kõik korduvad.
-
Külaline
Ei suhtu eelarvamusega. Miks ma peaksin? Endal on lapsed ja mukid ja kukid, elanud vallalise elu ka piisavalt. Mõlemal eluviisil on oma plussid ja miinused, seega soovitan, kui vähegi võimalik, elus läbida mõlemad etapid ja seda rõõmuga.
-
Külaline
Irw no sul ei õnnestu mind gaslightida kuidas rasedus ja sünnitus on mugav, vajalik ja ohutu protsess. See on naise elu kõige suurem vabatahtlikult võetud terviserisk. Meditsiinilähedase inimesena tean piisavalt hästi kui kahjustav see on. Jätan selle loterii mõnuga vahele. Enda tervis on muidugi tähtsam mingist võimalikust tulevasest lapsest. Ei taha vastikuid rebendeid, venitusarme, rääkimata hullematest kõrvalmõjudest. Sina aga saa edasi. Saa kohe kümme, minu eest.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:59Alustuseks võiksid lihtsalt maa peale tulla. Sinu keha ja sinu tervis, no arusaadav sel juhul, kui sul mingi puue on, mis ei lase last saada. Aga mõelda, et lapse saamine kahjustab keha ja sellepärast jätta laps saamata- sa oled lihtsalt poolearuline. Seada keha ettepoole lapsest. Ehk siis kõik väline ja pealiskaudne on oluline.
-
Külaline
Kui su elu ainult baaridest ja reisidest koosnes enne lapsi siis on igati mõistetav miks sul nii vildakas pilt lastetute elust on. Ise olid igav inimene ja arvad, et teised on ka. No ei ole, musi, ei ole.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 22:09Mitte midagi ei ole puudus. Olen olnud vallaline ja lastetu, elanud toredat vallalise elu, nüüd olen abielus, lapsed üles kasvatanud. On hea töökoht, ei kurda millegi üle. Võrdlus on olemas, mitte miski ei kaalu üles peret, mitte mingi asi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 22:03Aaa, sul on tähelepanupuudus ja mitte keegi ei kiida sind.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:50
Lapsed ja pere on suur väärtus ja juba ise suur mõte. Laste kasvatamine ei olegi kerge. Aga kokkuvõttes suur rõõm. Üldiselt. Kes ei ole toredat pereelu elanud, sellele pole võimalik seda seletadagi. Millega lastetu naine hakkama on saanud. Sisuliselt mitte millegagi.
Sellest saab rääkida see, kes on mõlemat kogenud. Aga lastetutel on tähelepanupuudus, eriti, kui teistel ümberringi on pere ja lapsed ja palju tegemist, no kaua sa ikka oma järjekordsest baariskäigust või reisist või Mukist räägid, need ju kõik korduvad.
-
Külaline
Pisut suhtun eelarvamusega, kuigi ei tahaks ja varjan seda loomulikult igati. Sest ma tean, et see pole õiglane, absoluutselt igasuguseid inimesi on nii lastetute kui lapsevanemate seas ja lastetuks jäävad inimesed ka erinevatel põhjustel. Võibolla põhjustab mu eelarvamust see, et kaks lastetut naist, keda ise pisut lähemalt tunnen, vastavad just mingis mõttes teatud stereotüübile. Üks (kes on ka täiesti avalikult välja öelnud, et on omal soovil lastetu) on selline üsna enesekeskne ja eneseimetleja, mis vahetevahel häirib. Teine (kelle puhul ma pole kindel, kas ta on ise soovinud lapsi mitte saada) on aastatega kuidagi pisut kummaliseks muutunud. On natuke eluvõõras teatud asjades ja vahepeal käitub rohkem nagu teismeline, mitte nagu 40+ naine. Kas nad oleksid teistsugused inimesed, kui oleksid lapsed saanud, ega ma ei tea. Aga teema oli eelarvamustest ja pean tunnistama, natuke mul neid on tõesti.
-
Külaline
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Sellist pole päriselus küll üksi lastetu rääkinud, et teate, ma ei saa lapsi, kuna lapse tegemine, kandmine ja sünnitamine pole mingi kangelastegu ja tegevustega, mis ei kvalifitseeru vähemalt kangelasteoks, nad tegeleda ei taha
Lastetud on öelnud, et nad ei saa lapsi, kuna ei suuda lastega koos olla.
Huvitaval kombel ühtegi nn. ideelist lastetut, kelle jaoks lastetus on mingi ideoloogia (et päästan siin keskkonda, lapsi ei saa) kohanud ei ole. Ainult foorumitest olen lugenud selliseid kommentaare, päriselus nii keegi öelnud pole. Ikka on öeldud, et ei saa lapsi, kuna ei suuda lastega koos olla.
Postitus on kustutatud
[/quote]
Sellist pole päriselus küll üksi lastetu rääkinud, et teate, ma ei saa lapsi, kuna lapse tegemine, kandmine ja sünnitamine pole mingi kangelastegu ja tegevustega, mis ei kvalifitseeru vähemalt kangelasteoks, nad tegeleda ei taha
Lastetud on öelnud, et nad ei saa lapsi, kuna ei suuda lastega koos olla.
Huvitaval kombel ühtegi nn. ideelist lastetut, kelle jaoks lastetus on mingi ideoloogia (et päästan siin keskkonda, lapsi ei saa) kohanud ei ole. Ainult foorumitest olen lugenud selliseid kommentaare, päriselus nii keegi öelnud pole. Ikka on öeldud, et ei saa lapsi, kuna ei suuda lastega koos olla.
-
Külaline
Pärast selle teema lugemist on mul täiesti ükskõik, mida mingi suvaline lapsevanem arvab või eelarvab seoses teiste inimeste laste või nende puudumisega.
Ja panin selle arvamuse siia kirja, sest - moodu värk, iga ükskõik kui loll arvamus tuleb kuskil internetiavarustes taasesitamist võimaldaval moel ära märkida.
Ja panin selle arvamuse siia kirja, sest - moodu värk, iga ükskõik kui loll arvamus tuleb kuskil internetiavarustes taasesitamist võimaldaval moel ära märkida.
-
Külaline
[/quote]Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 23:32
[/quote]
Eks siis ütlen, kui päriselus kohtuma peaksime.
-
Külaline
Kindlasti kui ta on üle 40 aasta vana. Meeste puhul on muidugi raske aru saada, kas tal on kusagil lapsed, aga naiste puhul on see lihtne.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 11:13 Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
-
Külaline
Mis lapse mulin see oli? Saad ikka aru, kui oled 50 on kõik see bling-bling kadunud, teistel on lapsed ja sina oled puruüksi siin maailmas. Keda huvitab su kõht kui oled juba üle 30 aasta vana? Mitte kedagi. Keda huvitab naise kõht, ta vaatab nagunii nooremaid kui sina siis oled. Kui sul ei ole meest, armastust ja tänu sellele lapsi, siis nii ütlegi. aga ära aja oma gaasivalguse juttu venitusarmidest ja kui meditsiinilähedane sa oledKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 23:04Irw no sul ei õnnestu mind gaslightida kuidas rasedus ja sünnitus on mugav, vajalik ja ohutu protsess. See on naise elu kõige suurem vabatahtlikult võetud terviserisk. Meditsiinilähedase inimesena tean piisavalt hästi kui kahjustav see on. Jätan selle loterii mõnuga vahele. Enda tervis on muidugi tähtsam mingist võimalikust tulevasest lapsest. Ei taha vastikuid rebendeid, venitusarme, rääkimata hullematest kõrvalmõjudest. Sina aga saa edasi. Saa kohe kümme, minu eest.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:59Alustuseks võiksid lihtsalt maa peale tulla. Sinu keha ja sinu tervis, no arusaadav sel juhul, kui sul mingi puue on, mis ei lase last saada. Aga mõelda, et lapse saamine kahjustab keha ja sellepärast jätta laps saamata- sa oled lihtsalt poolearuline. Seada keha ettepoole lapsest. Ehk siis kõik väline ja pealiskaudne on oluline.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 18:51
Loomulikult mina. Peaksin sinu ja suvalised ühiskonna tädikesed ja onukesed prioriteediks seadma? Naljanina.
-
Külaline
Ilmselgelt oled elus pettunud ja kibestunud inimene.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 23:00Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 21:50Lapsed ja pere on suur väärtus ja juba ise suur mõte. Laste kasvatamine ei olegi kerge. Aga kokkuvõttes suur rõõm. Üldiselt. Kes ei ole toredat pereelu elanud, sellele pole võimalik seda seletadagi. Millega lastetu naine hakkama on saanud. Sisuliselt mitte millegagi.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 19:05
No ja mis mõtestatud tegevust need lasteomanikud õhtuti harrastavad? Jõuavad kella seitsmeks puruväsinult koju ja üritavad tite või nutiseadmesse peitunud tiinekaga vestlust arendada. Kumbki neist ei vaja sind muuks kui toidu suhu panijaks ja kulude tasujaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kana, Kirile, libakägu ja 8 külalist