Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:13 Kas suhtute eelarvamusega inimestesse kellel pole lapsi?
Ei. Paljulapselistesse suhtun küll.
Külaline

Ei suhtu.
Külaline

Jahh. Mina suhtun. Kogemused. Eriti eemale tõukavad on naised ilma lasteta. Sellised egoistlikud MINA, MINA karjuvad tegelased kelledel on küüned alati enda poole. Üldjul ronivad üle laipade ja läbi erinevate voodite tähtede poole. Mingi hetk on neil ka eelis vajalike meeste voodidesse ronimiseks, et karjääri teha. Üldjuhul abielumeeste. Edukal mehel on üldjuhul ka pere ja lapsed. Nn 'edukal" aga ahtral naisel on võimalus iga kell kui vaja. Keskeas on need mutid üksikud, kibestunud ja ikka mehe jahil, sest üksik pole üldsegi hea olla. Sõbrannadel ka kõigil pered. Aga mehed ei pea lastetuid naisi usaldusväärseteks. Ja ongi kõik. Välimus läinud, karjäör ei edene jne. Muuta ka midagi enam ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:23 Jahh. Mina suhtun. Kogemused. Eriti eemale tõukavad on naised ilma lasteta. Sellised egoistlikud MINA, MINA karjuvad tegelased kelledel on küüned alati enda poole. Üldjul ronivad üle laipade ja läbi erinevate voodite tähtede poole. Mingi hetk on neil ka eelis vajalike meeste voodidesse ronimiseks, et karjääri teha. Üldjuhul abielumeeste. Edukal mehel on üldjuhul ka pere ja lapsed. Nn 'edukal" aga ahtral naisel on võimalus iga kell kui vaja. Keskeas on need mutid üksikud, kibestunud ja ikka mehe jahil, sest üksik pole üldsegi hea olla. Sõbrannadel ka kõigil pered. Aga mehed ei pea lastetuid naisi usaldusväärseteks. Ja ongi kõik. Välimus läinud, karjäör ei edene jne. Muuta ka midagi enam ei saa.

Lennukas fantaasia. Peale lapse saamist mehed enam ei taha alt laia ja lödisevat naist, et nii vihane?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:23 Jahh. Mina suhtun. Kogemused. Eriti eemale tõukavad on naised ilma lasteta. Sellised egoistlikud MINA, MINA karjuvad tegelased kelledel on küüned alati enda poole. Üldjul ronivad üle laipade ja läbi erinevate voodite tähtede poole. Mingi hetk on neil ka eelis vajalike meeste voodidesse ronimiseks, et karjääri teha. Üldjuhul abielumeeste. Edukal mehel on üldjuhul ka pere ja lapsed. Nn 'edukal" aga ahtral naisel on võimalus iga kell kui vaja. Keskeas on need mutid üksikud, kibestunud ja ikka mehe jahil, sest üksik pole üldsegi hea olla. Sõbrannadel ka kõigil pered. Aga mehed ei pea lastetuid naisi usaldusväärseteks. Ja ongi kõik. Välimus läinud, karjäör ei edene jne. Muuta ka midagi enam ei saa.
Ridade vahelt võib lugeda: “olen nende üle kade aga proovin tõestada vastupidist”. Enamus lastetuid naisi on püsisuhtes muideks, puhast statistika.
Külaline

Ei suhtu, mul on mitmed sõbrannad lastetud erinevatel põhjustel. Alati mitte omal valikul. Küll aga tean inimesi (enamasti sellised 50+), kes ütlevad, et see pole normaalne, kui naine lapsi ei taha. Mu töökaaslased nende hulgas. Eriti jääb silma üks õpetaja, kes utsitab kõiki noori naisi lapsi saama (sest kes teine ikka rahvast edasi viib, kui mitte meie ise), aga kui küsida, kui kaugel ta lapselapsed on (tal tütar 34), siis ütleb, et pole kiiret ja see on tema valik, millal ja kas saada üldse lapsi.
Külaline

Üldiselt ei. Aga paar lastetut(noored veel) on üritanud "head nõu" anda või kukuvad õpetama, kuidas nemad teeks ja õige oleks kasvatuslikes küsimustes toimida. See küll häirib.
Hiljem siiski ka ise lapsed saanuna söövad oma sõnu.
Külaline

Ei suhtu, olen ka ise üks neist teadlikest lapsevabadest. Mitmeid klassiõdesid, sõbrannasid, töökaaslaseid on ka. Räägime ikka vanusest, kus keegi enam "ümber ei mõtle". Enamus suhtes/abielus.

Kohutavalt imelik on tänapäeval isegi mingit ekstra huvi tunda, kas inimesel on lapsi või ei. Mida see muudab või mis infot peaks inimese kui isiksuse kohta edasi andma? Ei mingit. Kuna rasestumisvastased vahendid on olemas, saab igaüks täielikult oma elu kontrollida.
Külaline

Selle peale kuulame laulu Annikast
https://www.youtube.com/watch?v=OqNvCTFsN7I
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:45
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:41 Ei suhtu, olen ka ise üks neist teadlikest lapsevabadest. Mitmeid klassiõdesid, sõbrannasid, töökaaslaseid on ka. Räägime ikka vanusest, kus keegi enam "ümber ei mõtle". Enamus suhtes/abielus.

Kohutavalt imelik on tänapäeval isegi mingit ekstra huvi tunda, kas inimesel on lapsi või ei. Mida see muudab või mis infot peaks inimese kui isiksuse kohta edasi andma? Ei mingit. Kuna rasestumisvastased vahendid on olemas, saab igaüks täielikult oma elu kontrollida.
Postitus on kustutatud
Kohutavalt imelik, et ma peaks ühe-kahetoalises korteris kõrgharidusega viletsat palka saades ühiskonnale midagi TAGASI ANDMA. Mida see ühiskond mulle tagasi andnud on, peale vaeste ja keskklassi kottimise?
Kui ma mõtlen nüüd, ma ei pea kellegi heaks 9 kuud rase olema, sünnitama ja siis lapsega kodus istuma, ohustama sellega oma karjääri ja heaolu. Kui mind väikeste laste pärast tööle ei taheta võtta, kus see ÜHISKOND siis on? Sünnitagu oma rikkustoovaid käsilasi üles, olen mõnuga parasiit. Tavainimeselt võetakse rohkem kui tagasi antakse. Emadus ei tee naisest naist, enne oled mees või? Imelik jutt
Külaline

Mina eelarvamusega ei suhtu. Kui on vallaline inimene 40+ kes pole meest või naist leidnud, siis saan nendest aru. Kui on aga tegu paariga, kes koos kaua elanud, siis mõtlen küll, et huvitav miks neil lapsi ei ole. Kas ei saa või siis ei taha? Näiteks üks suvesulastest on selline kelle peale olen mõelnud. Aga lõpuks iga inimese enda valik. Minu arvates annavad lapsed elule mõtte. Mul on neid kaks ja pole kahetsenud kordagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:53 Postitus on kustutatud
+1 😂😂😂
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:48 Postitus on kustutatud
Viinamarjad on hapud
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:51
Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:41 Ei suhtu, olen ka ise üks neist teadlikest lapsevabadest. Mitmeid klassiõdesid, sõbrannasid, töökaaslaseid on ka. Räägime ikka vanusest, kus keegi enam "ümber ei mõtle". Enamus suhtes/abielus.

Postitus on kustutatud
See on iseloomuomadus ja see ei tulene laste saamisest. Samasuguseid organisaatoreid on lademetes emade, isade hulgas. Üritustele tulevadki külalised kohale, pressimine? Kui terve nädalavahetus kujuneb mehe ja laste teenriks olemisele on muidugi võõrastav, kuidas teine sellisesse ämbrisse ei astunud ja saab nautida
Külaline

Elan mehega oma majas, oleme pikaajalises suhtes. Lihtsalt ei taha lapsi. Tundub võõrastav, et keegi kuskil salaja mõtleb miksssss ei taha:) Mina ausõna ei mõtle, miks keegi last tahtis, ma luban.

Mehel üks suur laps olemas. Ma tean, et siin on veidi teistsugune seltskond, kelle rahustuseks ma lihtsalt pean selle ära mainima. Hundid-lambad... seega.
Külaline

Kle “pere väärtus” suurem osa hooldekodude elanikke on kellegi emad ja isad. Enne istud sina seal. Või koolevad üksi oma korterisse ära, leitakse vaid skelett aastate pärast nagu mitmetes uudistes lugeda saab.
Külaline

Ja siis ka “pere väärtus” tunneb huvi võimaliku pärandi osas😂😂vot sulle
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 11:45

Postitus on kustutatud
Appi kui rõve suhtumine. Ma küll oma lapsi ei saanud selle mõttega, et ühiskonnale mingit andamit teha. Üsna egoistlikud põhjused olid, sain, sest tahtsin. Ei arva kuidagi teistmoodi nendest naistest, kes ei taha, rääkimata nendest, kellel on meditsiinilised põhjused. Samasugused naised nagu minagi.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Mõelda, et sellised inimesed, kes siin omavahel kriiskavad ja kraaklevad, on päriselt olemas. Üsna hirmus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, dmy, kaegu, libakägu, triin112 ja 8 külalist