Murphy seadus
-
Külaline
Murphy seadus
Millised on teie enam korduvad Murphy seadused?
Mul hetkel enamus lapsega seotud:
- Millegipärast, kui ma isegi toidule või kuumale kohvile mõtlen, ärkab laps üles.
- Muidu üldiselt on päeval kehva magaja aga kui on kellaajaliselt kusagil olla vaja, siis põõnab mõnuga ja pean und segama.
Mitte lapsega seotud:
- Kui on kuhugi kiire ja juba hiljaks jäämas, siis autoga kõik valgusfoorid on punased ja ebatavaöine ummik kusagil.
- Kõik kodutarbed kipuvad korraga otsa saama(pesuvahendid nt).
Mul hetkel enamus lapsega seotud:
- Millegipärast, kui ma isegi toidule või kuumale kohvile mõtlen, ärkab laps üles.
- Muidu üldiselt on päeval kehva magaja aga kui on kellaajaliselt kusagil olla vaja, siis põõnab mõnuga ja pean und segama.
Mitte lapsega seotud:
- Kui on kuhugi kiire ja juba hiljaks jäämas, siis autoga kõik valgusfoorid on punased ja ebatavaöine ummik kusagil.
- Kõik kodutarbed kipuvad korraga otsa saama(pesuvahendid nt).
-
Külaline
-
Külaline
Jaa! Täna just paar tundi tagasi oli mul kaKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 19:53 Klassika..see järjekord, kus mina seisan venib alati aeglasemalt.
Kes siin hakkab iseteenindust soovitama, siis oli selline ost, mida ei saa seal teha(lotopilet).
-
Külaline
Lotopilet ostetakse internetist, mitte ei seista selle järgi kuskil sabas.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 20:11
Jaa! Täna just paar tundi tagasi oli mul kaalguses venis see, kus seisin ja siis läksin teise ja siis hakkas see venima.
Kes siin hakkab iseteenindust soovitama, siis oli selline ost, mida ei saa seal teha(lotopilet).
-
Külaline
Kraabitavaid ei saa internetist ostaKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 21:41Lotopilet ostetakse internetist, mitte ei seista selle järgi kuskil sabas.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 20:11
Jaa! Täna just paar tundi tagasi oli mul kaalguses venis see, kus seisin ja siis läksin teise ja siis hakkas see venima.
-
Külaline
Muidu tühjal teel kohtuvad 2 autot ja jalgrattur, kellest emb-kumb mööda sõitma peab.
Jah, kui on kiire, on kõik foorid punased, raudtee ülesõitu ootad 7 minutit ja keegi lihtsalt uimab ees.
Muidugi liiguvad kiiresti kõik järjekorrad, va sinu oma.
Kes teisele auku kaevab, sellel peab redel augus olema.
Ära kunagi arva, et enam sitemini minna ei saa, kuid üldiselt, tunnistades, et saab minna veel sitemini, lahkub ebaõnn järgmise juurde.
Jah, kui on kiire, on kõik foorid punased, raudtee ülesõitu ootad 7 minutit ja keegi lihtsalt uimab ees.
Muidugi liiguvad kiiresti kõik järjekorrad, va sinu oma.
Kes teisele auku kaevab, sellel peab redel augus olema.
Ära kunagi arva, et enam sitemini minna ei saa, kuid üldiselt, tunnistades, et saab minna veel sitemini, lahkub ebaõnn järgmise juurde.
-
Külaline
Kui sa oled leidnud mingile asjale täiesti lollikindla lahenduse, siis... lollid on leidlikud!
Klassika, mitu kord olnud, et lähen lühemasse järjekorda, ja minu ees oleval härral/proual tekib probleem mida lahendatakse 10-15 minutit.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 19:53 Klassika..see järjekord, kus mina seisan venib alati aeglasemalt.
-
Külaline
Mul on samuti nii. Lisaks olen tihtipeale järjekorras viimane. Enne mind on mitukümmend inimest ja võiks nagu eeldada, et tuleb veel mitukümmend pärast mind, aga ei, see kaob nagu võiaväel.
-
Külaline
Mul ka see poejärjekorra asi, aga kuna viimasel ajal kasutan toidupoes pulti/iseteenindust, siis nii närvi enam ei aja.
Parklas tahab kõrvalolevasse autosse keegi minuga samal ajal sisse/välja saada, poeparklates juhtub seda praktiliselt iga kord.
Kui kiire on, siis kukuvad kõik asjad käest maha.
Parklas tahab kõrvalolevasse autosse keegi minuga samal ajal sisse/välja saada, poeparklates juhtub seda praktiliselt iga kord.
Kui kiire on, siis kukuvad kõik asjad käest maha.
-
Külaline
Täpselt. Ja kurat kui närvi ajab.
-
Külaline
Mul nagu Murphy seadus, et kui kiire ja aja peale minek, siis on kõik asjad kadunud. Kapist ei leia õigeid riideid välja, just see vajalik huulepulk on kadunud, kott ja isegi jalanõud kadunud, ei leia võtmeid, mobiili jms.Tegelikult lõpuks on kõik need asjad omal kohal nagu peab, aga lihtsalt nagu ei näe. Mobiil on tavaliselt endal käes, kui seda taga otsin
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Pepsi ja 5 külalist