Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 16:07See asjade hulk, mida mitte mahutada, on kah muljetavaldav. Mina viin peaaegu kõik taimed käeotsas maale, seemnekartul on loomulikult seal ees. Multšikile, katteloor, reha, sae. Aga ma saan aru, et te veate murutraktori iga nädal edasi-tagasi, paari telekat ja tolmuimejat.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 15:51Sul ei ole vist lapsi ega isegi kui maakodu on, ei tee sa seal midagi. See asjade hulk on muljetavaldav, mis tuleb autosse mahutada.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 14:54
Iga kord viid värvipurke ja ja paar prügikotti munakoori? Ei usu. A ma olen kah sae rongiga kohale viibud. Sedaani pakiruumi mahub kah.
Ok, kui sulle see sobib, siis on ju kõik hästi. Mul ei tule mõttessegi hakata kartulite, väetiste, vahet pole millega + veel lastega ühistranspordiga sõitma, ma peaks peast ogar olema. Käsisaega metsa ei tehta enam, käsitsi kartulit ei võeta, aga vot autodega peame hobuste aega tagasi minema. Ma sõitsin viimati ühistranspordi ja saja kotiga siias, kui olin eelkooliealine ehk siis aastatel 1974- mõned aastad veel. Praegu, kui ma saan mugavalt ja kiirelt koos oma pere ja pampudega minna kuhu tahes, maale või linna, aga peaks mingi põhimõtte pärast minema hoopis bussiga....lollakad on osad siin või.