Tahan sellist mütsi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Barett võib olla väga elegantne.

https://uudis.net/7263695

Minu arust väga šikk ja üldsegi mitte vanamutilik. Barett isegi lisab naiselikkust ja õrnust.

https://issuu.com/p6hjakeskus/docs/rakv ... 2023_pages

https://www.joom.com/et/products/6312af ... 01b325bc62
Külaline

Olen TA, ma ei otsi seksikust ega õrnust. Sooja, mõnusat mütsi otsin. Selle baretikese puhub tuul pealaelt minema.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 11:03Väga inetu müts!
Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 10:44Mu meelest täiesti kohutav kesksooliste müts.
Küsis keegi või miks peaks su arvamust oluliseks pidama?
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 12:09Küsis keegi või miks peaks su arvamust oluliseks pidama?
Ohhooo, oled politseinik?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:10
Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 12:09Küsis keegi või miks peaks su arvamust oluliseks pidama?
Ohhooo, oled politseinik?
Mõtlesid end arvamusliidriks ja tunded said haavatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:09
Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 11:03Väga inetu müts!
Anonymous kirjutas: 22 Sept 2024 10:44Mu meelest täiesti kohutav kesksooliste müts.
Küsis keegi või miks peaks su arvamust oluliseks pidama?
Ei küsinud. Täiesti enda initsiatiivil avaldasin arvamust. Miks enda arvamuse avaldamine keelatud on?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:29 Ei küsinud. Täiesti enda initsiatiivil avaldasin arvamust. Miks enda arvamuse avaldamine keelatud on?
Küsisingi, miks su arvamus kellelgi peale sinu enda korda peaks minema? Võõrad inimesed räägivad kust taolist mütsi saaks, sa plärtsatad vahele "nii kole", ei mingit teemasse vastust, omapoolset soovitust või vaatenurka või mida iganes. Endale tundub igati adekvaatne...?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:43
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:29 Ei küsinud. Täiesti enda initsiatiivil avaldasin arvamust. Miks enda arvamuse avaldamine keelatud on?
Küsisingi, miks su arvamus kellelgi peale sinu enda korda peaks minema? Võõrad inimesed räägivad kust taolist mütsi saaks, sa plärtsatad vahele "nii kole", ei mingit teemasse vastust, omapoolset soovitust või vaatenurka või mida iganes. Endale tundub igati adekvaatne...?
Täpselt samamoodi võib ju sinu kommentaaride kohta küsida, miks su arvamuse peale su enda peaks korda minema? Miks sa siin kommenteerid?

Kui mitu inimest ütlevad, et teemaalgatuses lingitud müts on kole, siis on see igati teemasse vastust. Ehk jätab TA selle koleda asja ostmata.

Ehk siis teisisõnu! Sina ei dikteeri, mida keegi öelda tohib või ei tohi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:48
Täpselt samamoodi võib ju sinu kommentaaride kohta küsida, miks su arvamuse peale su enda peaks korda minema? Miks sa siin kommenteerid?

Kui mitu inimest ütlevad, et teemaalgatuses lingitud müts on kole, siis on see igati teemasse vastust. Ehk jätab TA selle koleda asja ostmata.

Kas sul on arusaam, et TA on nii ebakindel, et teda mõjutab mõne anonüümse inimese arvamus? Sellise mütsi kandja ei ole ebakindel.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 11:53 Barett võib olla väga elegantne.

https://uudis.net/7263695

Minu arust väga šikk ja üldsegi mitte vanamutilik. Barett isegi lisab naiselikkust ja õrnust.

https://issuu.com/p6hjakeskus/docs/rakv ... 2023_pages

https://www.joom.com/et/products/6312af ... 01b325bc62
Minule on hakanud baretid meeldima ja hiljuti just muretsesin endale taolise roosa. Tumeda mantli juurde sobib kenasti.

Nokatsid pole mu lemmikud, aga annan endale aru, et nad on ülimalt praktilised. Tegelen matkamisega ja olen teistel näinud sellist Fjällräveni mütsi nagu siin ühel lingil oranž. See on soe ja väga praktiline, sest selle saab balaklaavaks teha. Nii et mõistan täiesti, miks ta põhjamaa kliimas popp on.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:48 Ehk siis teisisõnu! Sina ei dikteeri, mida keegi öelda tohib või ei tohi.
Kuidas siis nüüd selle arvamus avaldamisega on? Pead seda ainult enda privileegiks?
Teemaalgataja ei küsinud ka su arvamust, teema oli kust sellist mütsi osta saab. Ta ostab endale ikka sellise mütsi mis temale isiklikult meeldib, anonüümse foorumlase arvamusest on teistel täiesti poogen. Lihtsalt vastik lugeda, kui konkreetsele küsimusele vastamise asemel üritatakse teiste maitset igati maha teha ja enda oma upitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:50

Kas sul on arusaam, et TA on nii ebakindel, et teda mõjutab mõne anonüümse inimese arvamus? Sellise mütsi kandja ei ole ebakindel.
Ma ei usu, et TA on ebakindel. Samas, mina ilmselt võtaks teisi inimesi kuulda, kui lausa mitmed laidavad mu valikut maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 13:06
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:48 Ehk siis teisisõnu! Sina ei dikteeri, mida keegi öelda tohib või ei tohi.
Kuidas siis nüüd selle arvamus avaldamisega on? Pead seda ainult enda privileegiks?
Teemaalgataja ei küsinud ka su arvamust, teema oli kust sellist mütsi osta saab. Ta ostab endale ikka sellise mütsi mis temale isiklikult meeldib, anonüümse foorumlase arvamusest on teistel täiesti poogen. Lihtsalt vastik lugeda, kui konkreetsele küsimusele vastamise asemel üritatakse teiste maitset igati maha teha ja enda oma upitada.
Kust sa seda välja lugesid, et ma arvamuse avaldamist ainult enda privileegiks pean? Mina arvan, et siin tohivad kõik kirjutada, ja kõik tohivad oma arvamust avaldada. Teemaalgataja sai ilusti oma vastuse ka - kust sellist mütsi saab soetada. Samuti andis keegi veel mingi sarnase mütsi soovituse. Seega, konkreetsele küsimusele on ta saanud konkreetse vastuse.

Aga, miks TOHIB ainult TA küsimusele vastata ja teemat kuidagi laiendada ei tohi, sellest ma küll aru ei saa? On see kuskil foorumireeglites kirjas, et tuleb ainult konkreetsele küsimusele vastata ja sellega on teema lõppenud?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 13:10
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 12:50

Ma ei usu, et TA on ebakindel. Samas, mina ilmselt võtaks teisi inimesi kuulda, kui lausa mitmed laidavad mu valikut maha.
Ju siis sina oled ebakindel. Mina igal juhul ei muudaks meelt, kui keegi mingi mütsi kohta ütleks, et jube kole. Mina ostaks ikka sellise, mida mina tahan. Ja ilmselgelt TA ei soovi seda mütsi ilu pärast, vaid selleks, et oleks mugav ja soe. Mingi barett, mida siin kiidetakse, ei anna väga sooja ja seeneriietega oledki selle baretiga nagu mingi penskarist mutt.
Külaline

Milline arusaamatu fenomen, et nõukaajal, kui mitte kuskil mitte midagi ei olnud saada, tegid inimesed suuri jõupingutusi, et ilus välja näha ja kenasti riides käia, kuigi siis oleks olnud isegi õigustatud vatijope ja viltidega ringi jooksmine. Tänapäeval, kui poed on umbe riideid täis, on paljude jaoks ikka ainult " peaasi, et oleks mugav". Valikut on ju küll ja veel, kas viisakate riiet seas tõesti ei leidu ka mugavaid esemeid, et peab neid jubedaid lätusid ja koledaid kaltse kandma, mis kandjat mitte kuidagi ei kaunista?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 14:24 Milline arusaamatu fenomen, et nõukaajal, kui mitte kuskil mitte midagi ei olnud saada, tegid inimesed suuri jõupingutusi, et ilus välja näha ja kenasti riides käia, kuigi siis oleks olnud isegi õigustatud vatijope ja viltidega ringi jooksmine. Tänapäeval, kui poed on umbe riideid täis, on paljude jaoks ikka ainult " peaasi, et oleks mugav". Valikut on ju küll ja veel, kas viisakate riiet seas tõesti ei leidu ka mugavaid esemeid, et peab neid jubedaid lätusid ja koledaid kaltse kandma, mis kandjat mitte kuidagi ei kaunista?
Äkki selle pärast, et igaühel oleks võimalik leida just selline riideese, mis just talle meeldib. Selle peale oled mõelnud?
Külaline

Uskumatu, et viitsite mingi mütsi ümber nii pikalt jahuda :lol:
Tobe müts tõesti, aga keegi seda teile pähe ei suru ju. Las teemaalgataja kannab kui meeldib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 6 külalist