No mingid toolid on sellise hinnaklassi puhul küll täiesti tähtsusetu detail. Kaks miljonit maksad, uued toolid maksavad mikroskoopilise osa sellest. Aga sellise hinna eest ei ostaks sellist maja sellises maailma punktis mitte mingil juhul. Täiesti arulage hind. Igal pool mujal maailma punktis saad parema maja selle raha eest. Kuidas Eesti kinnisvara sellisesse hinnaklassi on liikunud, on müstika. Pole siin head riiki, head ettevõtluskeskkonda, head kliimat, midagi ei ole.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:32Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
Palegi ju kõige kallim ja meil rikkureid niikui muda.
Miks keegi niiii ilust maja ära ei osta?
-
Külaline
-
Külaline
Toolid üksi ei ole, aga eks see on näide üldisest sisekujundusest. Ja sisekujundus on juba oluline küll maja juures.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:37No mingid toolid on sellise hinnaklassi puhul küll täiesti tähtsusetu detail. Kaks miljonit maksad, uued toolid maksavad mikroskoopilise osa sellest. Aga sellise hinna eest ei ostaks sellist maja sellises maailma punktis mitte mingil juhul. Täiesti arulage hind. Igal pool mujal maailma punktis saad parema maja selle raha eest. Kuidas Eesti kinnisvara sellisesse hinnaklassi on liikunud, on müstika. Pole siin head riiki, head ettevõtluskeskkonda, head kliimat, midagi ei ole.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:32Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
-
Külaline
Too näiteid samast hinnaklassist, kus riigis sa saad pealinnale nii lähedal sellise suure ja privaatse krundi ja uue maja? Mis meie kliimal viga? Mitte nii kaugel Euroopas inimesed surevad ja kaotavad oma kinnisvara uputustele, metsapõlengutele. Meile aga on lisandunud neljas suvekuu - september. Päikseline, soe, rahulik. Pole meil maavärinaid, pole meil massiivseid maalihkeid, orkaane, vulkaane jne. Pole meil kliimanähtuseid, mis su kodus hunniku pilpaid järele jätab. Vett meil ka jagub, mida paljudes maailma piirkondades juba kullahinnaga ja põhjustab sõdu.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:37No mingid toolid on sellise hinnaklassi puhul küll täiesti tähtsusetu detail. Kaks miljonit maksad, uued toolid maksavad mikroskoopilise osa sellest. Aga sellise hinna eest ei ostaks sellist maja sellises maailma punktis mitte mingil juhul. Täiesti arulage hind. Igal pool mujal maailma punktis saad parema maja selle raha eest. Kuidas Eesti kinnisvara sellisesse hinnaklassi on liikunud, on müstika. Pole siin head riiki, head ettevõtluskeskkonda, head kliimat, midagi ei ole.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:32Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
Sisekujundus pole minu maitse, aga selle krundi suureks boonuseks on ka korrastatud ja haljastatud maa-ala. Ei saa majaga kaasa suurt võpsikut.
-
Külaline
Kostab ikka küll. Isegi Kadrioru kõige vaiksemas kohas kuuleb päris massiivset autode fooni. See, et auto vahetult mööda ei sõida, ei tähenda, et automüra ei oleks. See ühtlane kohina foon on Tallinnas absoluutselt kõikjal. Toas ei kuule, aga õues küll.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:03Ei saa ka aru, millest jutt. Elan 3 km Rocca al Mare keskusest ja meil on vaikne nagu metsas. Naabrid on vaiksed ja mingit tänavamüra ei kosta. Isegi vanalinnas on väga vaikseid kohti olemas, isegi eramaju. Ja isegi need ei maksa 2 miljonit.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 22:01No ma elan Tallinnas ja mul on normaalsed naabrid. Ei mingit jõuramist ega diskot. Suure teeni on linnulennult ca 100m ja kuna vahepedl on majad ees, siis mul on siin vaikne.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 19:33
See ei ole pärapõrgu, vaid üpris Tallinna lähedal. Metsas on vaikus ja rahu. Naabri jõuramine ja disko sind ei mõjuta. Pole pidevat autode fooni taustaks. Mujal maailmas ei oska paljud isegi unistada, et võiks nii rahulikult elada.
Need on kõik ju ikkagi väikesed linnakrundid, kus sul on hulgim naabreid ja küünarnukitunne. Ümber maja väike lapike maad, kus midagi teha pole. naabrite grillimised, tegemised alati kuulda. Keegi kogu aeg niidab ja trimmerdab. No mõnele meeldib enda vahetus ümbruses inimesi näha ja kuulda, maitse asi. Elada nii Tallinna ja mere lähedal, aga samas nagu maal on Euroopas über luksus. Kuskil Tallinna mägedel üles kasvanud ja über linnastunud inimene muidugi on kabuhirmus, kui tema vahetus naabruses ei ole naabreid kuulda.
-
Külaline
Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
-
Külaline
-
Külaline
Seest on ikka üsna kole, seal elada küll ei tahaks, hubasus puudub. Isegi see pisike kõrvalhoone teeb peahoonele silmad ette.
-
Külaline
See on mingi Soome elementmaja baasil tehtud, a la Kastelli või Jettatalo või Omatalo või mis nad seal kõik on.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:14 Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
Sisustus on jah eestlase või skandinaavlase jaoks öäkk.
-
Külaline
Minu jaoks on arusaamatu, et üldpind on 500rm ja ainult 3 magamistuba.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:14 Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
-
Külaline
Jah kui ma nii padurikas oleks, eks ma siis kujundaks sellest mingi kõrvalhoone ja elumaja ehitaks nullist. Seal ruumi jagub. Vähemalt esialgu kärab, et kohe elama hakata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 11:40Minu jaoks on arusaamatu, et üldpind on 500rm ja ainult 3 magamistuba.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:14 Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
-
Külaline
Kui ma oleks padurikas, siis ma ei ostaks seda maja, vaid ehitakski endale maja kuskile nullist. Olen kindel, et kaht miljonit ei kuluks. Padurikkad ei saa ni loolid olla, et ostavad kahe miljoni eest koleda maja, et ehitada sinna uus. Ei tea miks peaks keegi sellist rumalust tegema?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 12:53Jah kui ma nii padurikas oleks, eks ma siis kujundaks sellest mingi kõrvalhoone ja elumaja ehitaks nullist. Seal ruumi jagub. Vähemalt esialgu kärab, et kohe elama hakata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 11:40Minu jaoks on arusaamatu, et üldpind on 500rm ja ainult 3 magamistuba.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:14 Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
-
Külaline
No sellest saaks teenijate majake. Lapsehoidja, aednik ja koristaja. Käib küll neile kolme peale.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 11:40Minu jaoks on arusaamatu, et üldpind on 500rm ja ainult 3 magamistuba.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 10:14 Ma arvan, et hinna ja krundi osas oleks ostjad küll, aga maja stiil ja sisustus pole nii väga eestlase maitse. Pead hakkama palju ümber kujundama. See nagu oleks venelase ja ameeriklase ühislooming. Ärge arvake, et ma siin mingi maakas olen, ikka mõisnik.
-
Külaline
Kas oled hubast lossi näinud?
-
Külaline
Küllap saab tingida. A koht on hea ja ala on juba korrastatud. Maja on igati kõlbulik külalistemajaks.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 12:57Kui ma oleks padurikas, siis ma ei ostaks seda maja, vaid ehitakski endale maja kuskile nullist. Olen kindel, et kaht miljonit ei kuluks. Padurikkad ei saa ni loolid olla, et ostavad kahe miljoni eest koleda maja, et ehitada sinna uus. Ei tea miks peaks keegi sellist rumalust tegema?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 12:53Jah kui ma nii padurikas oleks, eks ma siis kujundaks sellest mingi kõrvalhoone ja elumaja ehitaks nullist. Seal ruumi jagub. Vähemalt esialgu kärab, et kohe elama hakata.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 11:40
Minu jaoks on arusaamatu, et üldpind on 500rm ja ainult 3 magamistuba.
-
Külaline
Juba vähemalt aastast 2019 aina müüakse, korrastatakse, koristatakse, köetakse. Rikaste hobi! Ehk ei ostagi keegi ära, siis lammutamiskulud veel otsa.
-
Külaline
Olen. Aga see pole loss, see on suur ja kole maja.
-
Külaline
No iga asi ostetakse õige hinna eest ära. Ainult et selle eest on miljon ka palju tahetud.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:12 Juba vähemalt aastast 2019 aina müüakse, korrastatakse, koristatakse, köetakse. Rikaste hobi! Ehk ei ostagi keegi ära, siis lammutamiskulud veel otsa.
-
Külaline
Hind 10x madalamaks ja küll siis keegi ostab.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 13:12 Juba vähemalt aastast 2019 aina müüakse, korrastatakse, koristatakse, köetakse. Rikaste hobi! Ehk ei ostagi keegi ära, siis lammutamiskulud veel otsa.
-
Külaline
Maja väljastpoolt on ok, lihtsalt vaja üle värvida.
Ja majaga kaasneb siiski 13 000 m2 maad.
Ja majaga kaasneb siiski 13 000 m2 maad.
-
Külaline
Kas seal külm pole? Kogu seda kupatust on seal kütma pandud mingi 12kw-ne maasoojuspump, aga ma küll ei usu hästi, et isegi, kui tal igasugu cop-id head on, sellest jätkuks kõige mugavalt soojashoidmiseks. Ja kes seda kõike seal koristada ja kasida jaksab? Aed-värgid-särgid? Mingi teenijaskond peaks seal olema, et ise ennast saaks mugavalt seal tunda ja elu nautida.