Miks keegi niiii ilust maja ära ei osta?

vana hea klassika
Külaline

Miks keegi niiii ilust maja ära ei osta?

Postitus Postitas Külaline »

https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
Palegi ju kõige kallim ja meil rikkureid niikui muda.
Külaline

Asukoht on jama. Või noh, sobib vähestele. Selle raha eest saab juba Pirital mere ääres ka korraliku maja. Kust Tallinna kesklinna lähed 15 minutiga.
Külaline

Huvitav miks see üldse ehitati kui kohe müüma hakati?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
maja mulle täitsa meeldib, aga mul juba on maja.
Külaline

Aitäh lingi eest. Ootan järgmist palgapäeva oktoobris, siis ostan ära 😀
Külaline

Asukoht on parim asi selle maja juures. Muus mõttes kuidagi liiga kitš.
Külaline

Absuluutselt ei saa aru, miks ma peaks 2M eest (kui mul oleks) kuhugi pärapõrgusse metsa kolima?
Külaline

Selle raha eest saab Hispaaniasse sellise lossi, et suu jääb lahti. Tundub, et juba igasse maailma punkti saab selle raha eest kenama maja, kui kuskile metsakolkasse.
Külaline

Jajah, kui juba arhidekti poolt tehtud planeeringud siis on kõvasti küll, mis me maainimesed ka teame :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 16:51
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
maja mulle täitsa meeldib, aga mul juba on maja.
Hea teada, et sul maja on :lol: Aga kuna sa oled niiiiiii rikas siis võta see ka ära. Homme võib hilja olla. Saad maja kätte siis anna siin ka teada
Külaline

Meeldivad väikesed nunnud majad. Selline koloss kindlasti mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 17:51 Absuluutselt ei saa aru, miks ma peaks 2M eest (kui mul oleks) kuhugi pärapõrgusse metsa kolima?
See ei ole pärapõrgu, vaid üpris Tallinna lähedal. Metsas on vaikus ja rahu. Naabri jõuramine ja disko sind ei mõjuta. Pole pidevat autode fooni taustaks. Mujal maailmas ei oska paljud isegi unistada, et võiks nii rahulikult elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 16:03 Asukoht on jama. Või noh, sobib vähestele. Selle raha eest saab juba Pirital mere ääres ka korraliku maja. Kust Tallinna kesklinna lähed 15 minutiga.
Pirtal on sul enne merd räme lakkamatu autode vooluga sõidutee. Naabriks Vasja, kelle vene diskol otsa ega lõppu pole.
Külaline

Ma sooviks rikas olla. Kahjuks olen vaene kui püksinööp.
Aga ma ei ostaks seda ka siis, kui raha oleks ja odavam ka oleks.
Mulle ei meeldinud absoluutselt üksgi asi seal majas(kui siis võib-olla vann kuju poolest ainult).
Külaline

Need suuremustrilised tapeedid on liig mu jaoks. Tundub väga slaavilik see sisekujundus.
Külaline

Kas see on puumaja?
Külaline

nii maitsetut asja sellise raha eest ju ikka ei ostaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 19:33
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 17:51 Absuluutselt ei saa aru, miks ma peaks 2M eest (kui mul oleks) kuhugi pärapõrgusse metsa kolima?
See ei ole pärapõrgu, vaid üpris Tallinna lähedal. Metsas on vaikus ja rahu. Naabri jõuramine ja disko sind ei mõjuta. Pole pidevat autode fooni taustaks. Mujal maailmas ei oska paljud isegi unistada, et võiks nii rahulikult elada.
No ma elan Tallinnas ja mul on normaalsed naabrid. Ei mingit jõuramist ega diskot. Suure teeni on linnulennult ca 100m ja kuna vahepedl on majad ees, siis mul on siin vaikne.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 22:01
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 19:33
No ma elan Tallinnas ja mul on normaalsed naabrid. Ei mingit jõuramist ega diskot. Suure teeni on linnulennult ca 100m ja kuna vahepedl on majad ees, siis mul on siin vaikne.
Ei saa ka aru, millest jutt. Elan 3 km Rocca al Mare keskusest ja meil on vaikne nagu metsas. Naabrid on vaiksed ja mingit tänavamüra ei kosta. Isegi vanalinnas on väga vaikseid kohti olemas, isegi eramaju. Ja isegi need ei maksa 2 miljonit.
Külaline

Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist