Ma kahtlen, et põhjus oli välimuses ja selles, et Harry neid naiseks ei tahtnud.
Prints Harry ja Megham
-
Külaline
-
Külaline
Ta sai korve. Meghan see-eest shoppas briti aristokraate, ega harri tal esimene polnud.
-
Külaline
Ta ju oli juba 10 aastat enne abiellumist Williamiga paar ja see pani tema enda karjäärile ja huvitavale elule piirid peale. Kohe oli kolinaga kollase meedia pildil, kui vähegi rohkem pidutseda julges.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 17:59Ehe ta näitlejana kindlasti ei ole, aga ka minu jaoks on ta Kate`ist palju huvitavam. Kate on lihtsalt igav.
Kui mõtlesid karma all Kate`i haigust, siis selles osas ma muidugi ei nõustu. Vähi eest pole me kleegi kaitstud.
-
Külaline
Valis endale sobivaima, nagu sina isegi.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:05 Ta sai korve. Meghan see-eest shoppas briti aristokraate, ega harri tal esimene polnud.
-
Külaline
Ma ütleks, et kogu maailma avaliku elu tegelastest üks silmakirjalikemaid. Eheda vastand pigem.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 14:42 Vähemalt on ehe inimene, vastupidiselt Katele. Karma ikka töötab.
-
Külaline
Mida täpsemalt see Kate siis tegema peaks sinu arvates? See, et inglastel üldse tänapäeval veel kuningakoda on, see on omaette küsimus. Aga neil on. Ja ei kujuta küll ette, et keegi võiks esiprintsessi rolli paremini täita kui Kate. Ta ei astu sammu ka valesti.. Ja see täpselt ongi tema töö. Olla printsess ja mitte astuda sammu ka valesti.
-
Külaline
Ütle vähem, paistad targem välja. "Mina tean, sest Daily Mail kirjutas", ei ole küll asi millega avalikkuse ees kilgata.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:31 Ma ütleks, et kogu maailma avaliku elu tegelastest üks silmakirjalikemaid. Eheda vastand pigem.
-
Külaline
Võib-olla on ta väga soe ja südamlik inimene oma eraelus tõesti, seda ma ei tea. Ilmselgelt ma räägin tema kuvandist.
Ta on ise ja oma kanalites niipalju avalikult esinenud, et Daily Maily ei ole küll vaja selleks, et mingit pilti omada temast.
Ja selle pildi kohaselt ütlengi, et Meghanil üks kõige enam läbikukkunud kuvand maailma staaridest.
-
Külaline
Harry eelmised kaaslased ei tahtnud seda kuniglikku elu. Sellepärast ka naiseks ei saanud.
Oli mingi dokumentaal, kus üks endine võttis sõna ja nii ütles.
Meghan aga just seda kõike tahtis. Draamat, raha ja kuulsust.
-
Külaline
Ilmselgelt elavad royalistid täiesti teises infoväljas ülejäänud inimestest. Neid teisi, kelle jaoks pole ei Meghani ega Harry kujundil viga midagi, on ikka väga palju rohkem.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:45 Võib-olla on ta väga soe ja südamlik inimene oma eraelus tõesti, seda ma ei tea. Ilmselgelt ma räägin tema kuvandist.
Ta on ise ja oma kanalites niipalju avalikult esinenud, et Daily Maily ei ole küll vaja selleks, et mingit pilti omada temast.
Ja selle pildi kohaselt ütlengi, et Meghanil üks kõige enam läbikukkunud kuvand maailma staaridest.
-
Külaline
Kui sai, siis ikka selgus, et tahtis ainult selle elu hüvesid, aga mitte kohustusi.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:54 Harry eelmised kaaslased ei tahtnud seda kuniglikku elu. Sellepärast ka naiseks ei saanud.
-
Külaline
Nojah, võib-olla te teete mingeid Megani fännklubi kokkusaamisi või midagi. Siis võib tõesti tunduda, et maru palju. Ja rojalistid? Mis rojalistid sul on Eestis? Päris üks ühele sa ikka ei saa siia kopida oma päheõpitud tekstikesi tiktokistKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:57Ilmselgelt elavad royalistid täiesti teises infoväljas ülejäänud inimestest. Neid teisi, kelle jaoks pole ei Meghani ega Harry kujundil viga midagi, on ikka väga palju rohkem.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 18:45 Võib-olla on ta väga soe ja südamlik inimene oma eraelus tõesti, seda ma ei tea. Ilmselgelt ma räägin tema kuvandist.
-
Külaline
Kas mitte viimane suurem artikkel, mis Meghani maatasa tegi, polnud mitte Hollywoodis avaldatud? https://www.hollywoodreporter.com/busin ... 235996963/
Ega ei tulegi pähe ühtegi teist kuulsust, kes pole kriminaal ega terrorist, aga on nii laiahaardeliselt põlatud.
-
Külaline
Kui fännad briti kuningapere, oled kõigi nende eraelude, raamatute, artiklite, saadete, dokumentaalide, kõmunupukestega jne. kursis ja kõige selle juures eelistad Willyt ja Kate'i Harryle ja Meghanile - oled royalist, ükskõik kus sa elad.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:25 Nojah, võib-olla te teete mingeid Megani fännklubi kokkusaamisi või midagi. Siis võib tõesti tunduda, et maru palju. Ja rojalistid? Mis rojalistid sul on Eestis? Päris üks ühele sa ikka ei saa siia kopida oma päheõpitud tekstikesi tiktokist![]()
-
Külaline
No ta on ju väga kena välimusega, alustuseks. Minu meelest ilusam kui Kate. Tean, et paljude meelest on ta kole, aga minu meelest need inimesed ei ole absoluutselt objektiivsed selles suhtes.
Võib-olla ka Harry ise otsis sellist naist, kes teda natuke kontrollib ja juhendab, sellist kuuluvuse tunnet. Meghan ju suunas Harry asju pakkima ja Ameerikasse kolima, võib-olla see polegi Harry jaoks halvem variant, kui viienda rattana Williami ja Kate sabas jõlkuda.
Tundub jaa inimesena selline kontrolliv ja natuke ebameeldiv, aga ega mina temaga abielus pole. Mis Kate puudutab, siis minu jaoks on lihtsalt igav, liiga püüdlik oma rollis. Saan aru muidugi, et hea ema, hea naine ja ilmselt ka hea kuninganna tulevikus, aga minu jaoks igav. See ei tähenda, et ma mingit pidutsejat tema asemel ette kujutaks, pigem mingit intellektuaalsemat ja natuke po...istlikumat tüüpi.
Samas mul on Kate-ist tohutult kahju selle nõmeda kollase pressi tümitamise pärast, täiesti haiged inimesed on need tabloidide kirjatsurad ja nende lugejad. Ei imestaks, kui vähk oleks samuti stressist põhjustatud, see tohutu pinge ja Kate ei julge ju süüagi. Tal oleks tavalise farmeri abikaasana palju parem ja stressivabam elu. Kohe, kui Kate pildilt kadus, asuti ju uusi pööraseid teooriad välja töötama. Haiged inimesed tõesti.
Võib-olla ka Harry ise otsis sellist naist, kes teda natuke kontrollib ja juhendab, sellist kuuluvuse tunnet. Meghan ju suunas Harry asju pakkima ja Ameerikasse kolima, võib-olla see polegi Harry jaoks halvem variant, kui viienda rattana Williami ja Kate sabas jõlkuda.
Tundub jaa inimesena selline kontrolliv ja natuke ebameeldiv, aga ega mina temaga abielus pole. Mis Kate puudutab, siis minu jaoks on lihtsalt igav, liiga püüdlik oma rollis. Saan aru muidugi, et hea ema, hea naine ja ilmselt ka hea kuninganna tulevikus, aga minu jaoks igav. See ei tähenda, et ma mingit pidutsejat tema asemel ette kujutaks, pigem mingit intellektuaalsemat ja natuke po...istlikumat tüüpi.
Samas mul on Kate-ist tohutult kahju selle nõmeda kollase pressi tümitamise pärast, täiesti haiged inimesed on need tabloidide kirjatsurad ja nende lugejad. Ei imestaks, kui vähk oleks samuti stressist põhjustatud, see tohutu pinge ja Kate ei julge ju süüagi. Tal oleks tavalise farmeri abikaasana palju parem ja stressivabam elu. Kohe, kui Kate pildilt kadus, asuti ju uusi pööraseid teooriad välja töötama. Haiged inimesed tõesti.
-
Külaline
Ei ole kursis nende asjadega, mis sa nimetasid. Ma eelistan praktiliselt kõiki kuulsusi Harryle ja Meghanile. No annab ikka olla ebasümpaatsem. JA jällegi, ei tea mina, millised nad päriselus on. Ma räägin kuvandist. Seda, mis juttu nad suust välja ajavad ja mida teevad. Või, siis noh, pigem, et ütlevad, et kohe hakkavad tegemaKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:44Kui fännad briti kuningapere, oled kõigi nende eraelude, raamatute, artiklite, saadete, dokumentaalide, kõmunupukestega jne. kursis ja kõige selle juures eelistad Willyt ja Kate'i Harryle ja Meghanile - oled royalist, ükskõik kus sa elad.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:25 Nojah, võib-olla te teete mingeid Megani fännklubi kokkusaamisi või midagi. Siis võib tõesti tunduda, et maru palju. Ja rojalistid? Mis rojalistid sul on Eestis? Päris üks ühele sa ikka ei saa siia kopida oma päheõpitud tekstikesi tiktokist![]()
Villist ja Keidist on mul üsna ükskõik, ei tea neist eriti palju. Arvan ka, et nad on igavad.
-
Külaline
Huvitav, sina arvad, et teiste arvamus pole objektiivne, aga sinu arvamus millegipärast on kohe palju objektiivsem? Kole ta muidugi ei ole, kena naine. Aga Kate'st ilusam küll mitte.No ta on ju väga kena välimusega, alustuseks. Minu meelest ilusam kui Kate. Tean, et paljude meelest on ta kole, aga minu meelest need inimesed ei ole absoluutselt objektiivsed selles suhtes.
-
Külaline
Võib-olla otsis, võib-olla mitte, seda me ei saa kunagi teada ja kas ta isegi teab.Anonymous kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:00Võib-olla ka Harry ise otsis sellist naist, kes teda natuke kontrollib ja juhendab, sellist kuuluvuse tunnet. Meghan ju suunas Harry asju pakkima ja Ameerikasse kolima, võib-olla see polegi Harry jaoks halvem variant, kui viienda rattana Williami ja Kate sabas jõlkuda.
Aga kui sa leiad omale naise, kes on oma pere liikmetega tülis ja suudab su ka sinu pere liikmetega nii tülli ajada, et isegi su oma isa ei leia aega, et sinuga kokku saada, siis see ei tundu just väga unistuste eluna.
-
Külaline
No aga Harry on täiskasvanud inimene, 40 aastat vana, laste isa, ja prints. Ta suudab oma elus ka ise otsuseid vastu võtta, loodetavasti.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:21Võib-olla otsis, võib-olla mitte, seda me ei saa kunagi teada ja kas ta isegi teab.Anonymous kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:00Võib-olla ka Harry ise otsis sellist naist, kes teda natuke kontrollib ja juhendab, sellist kuuluvuse tunnet. Meghan ju suunas Harry asju pakkima ja Ameerikasse kolima, võib-olla see polegi Harry jaoks halvem variant, kui viienda rattana Williami ja Kate sabas jõlkuda.
Aga kui sa leiad omale naise, kes on oma pere liikmetega tülis ja suudab su ka sinu pere liikmetega nii tülli ajada, et isegi su oma isa ei leia aega, et sinuga kokku saada, siis see ei tundu just väga unistuste eluna.
Ma ei kaitse sugugi Meghanit, aga panna vastutus mehe eest 100% naise peale ei ole ka õige. Isiklikult tundub tõepärane see variant, et Harry tahtis ammu oma pere juurest kuhugi mujale pääseda ja Meghan andis talle selle võimaluse. Teine variant oleks abielluda mõne sobiva inglannaga, ja täita elu lõpuni kuningliku perekonna liikme kohustusi, lõigata linte läbi ja osaleda paraadidel. Võib-olla Harry tundis end selle juures üleliigsena, ma ei tea, ei tunne ju kedagi neist inimestest.
Naisena, printsessina oleks see muidugi lihtsam, aga meeste ego on suurem.
-
Külaline
Sa räägid iseendale vastu. Täiskasvanud iseseisev ja ise otsustav inimene ei vaja oma elu muutmisrks kedagi teist ja saab oma elu muutmisega ka nii hakkama, et ei lähe oma perega põhjalikult tülli. Ega ta pere temaga sellepärast ei suhtle, et neile ei sobi, et ta kuninglikke kohustusi ei taha täita. Neile ei sobi hoopis see, et ta nende pealt tahab raha teenida ja et teda pole võimalik usaldada.Anonymous kirjutas: ↑19 Sept 2024 20:49 No aga Harry on täiskasvanud inimene, 40 aastat vana, laste isa, ja prints. Ta suudab oma elus ka ise otsuseid vastu võtta, loodetavasti.
Ma ei kaitse sugugi Meghanit, aga panna vastutus mehe eest 100% naise peale ei ole ka õige. Isiklikult tundub tõepärane see variant, et Harry tahtis ammu oma pere juurest kuhugi mujale pääseda ja Meghan andis talle selle võimaluse. Teine variant oleks abielluda mõne sobiva inglannaga, ja täita elu lõpuni kuningliku perekonna liikme kohustusi, lõigata linte läbi ja osaleda paraadidel. Võib-olla Harry tundis end selle juures üleliigsena, ma ei tea, ei tunne ju kedagi neist inimestest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Pepsi ja 4 külalist