Hull naaber!
-
Külaline
Kahjuks minu oma ema oli see hull naaber(alkoholismi pärast) ja kord, kui naabrimees helistas(elan teises riigis), et ema vehib noaga nende juures ja ka lubas ennast ära tappa, siis politsei EI reageerinud. Kästi joodik koju magama suunata 

-
Külaline
Need ennast ära tappa lubajad on enamasti bluffijad. Meie maja hulluke näitab ca 50cm saapapaela ja lubab ennast sellega üles puua. Möödub mõni minut ja uued ideed.
-
Külaline
Ülespuhutud teema. Kaks varianti-koli paremasse piirkonda, pole ahvatlev piirkond-, oota, et keegi teataks. Lõpuks keegi teavitab ikka möödujatest. Probleemi lahendus algab sinust. Tee midagi, ära oota, et teine teeks.
-
Külaline
Politseil pole võimalusi. Antud juhul ainult kohtu kaudu sundravile saata. Ja miks peaks ma kolima, pole ju üürnik.Ülespuhutud teema. Kaks varianti-koli paremasse piirkonda, pole ahvatlev piirkond-, oota, et keegi teataks. Lõpuks keegi teavitab ikka möödujatest. Probleemi lahendus algab sinust. Tee midagi, ära oota, et teine teeks.
Üles
-
Külaline
Sa võid üürile anda ja ise mujal üürida. Sa võid ka osta. Miks peaks kolima? Sest kui tegemist pole just jõuka naisega, mida ilmselt pole, miks tahad elada selles piirkonnas ja mitte paremas piirkonnas? Kui TLN ei käi jõud üle, võid osta ka mujale mingi toreda korteri normaalsete naabrite juurde.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 15:23Politseil pole võimalusi. Antud juhul ainult kohtu kaudu sundravile saata. Ja miks peaks ma kolima, pole ju üürnik.Ülespuhutud teema. Kaks varianti-koli paremasse piirkonda, pole ahvatlev piirkond-, oota, et keegi teataks. Lõpuks keegi teavitab ikka möödujatest. Probleemi lahendus algab sinust. Tee midagi, ära oota, et teine teeks.
Üles
Probleem on sinul, mitte naabril.
Kuidas on võimalik, et kõik MINU naabrid on normaalsed? Sina ju teda sundravile ei saada, selleks peab silmnähtavalt olema ohtlik endale või teistele, aga karjumine seda pole. Ega ongi raske elada, kui sind ei kuulata ja tehakse ikka enda moodi. Siis kui teeb enda moodi, pead sina tegema teistmoodi. Või kannatama.
-
Külaline
Miks ütlesin, et ülespuhutud, sest ise räägid, kuidas juba on lärm tänavale jõudnud. See eeldab siis, et rohkem inimesi märkab. Mida rohkem inimesi märkab, seda suurem on tõenäosus, et keegi tegeleb. Capice?
-
Külaline
-
Annikale
Ma tõepoolest võtan linti ja panen netti üles sinu skorpioni horoskoobi fännidest sõbrakesedKülaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 18:04 Järjest hullemaks läheb. Lubas kõigile kättemaksu, kes tema vastu avaldusi teevad.
-
Annikale
Ma tõepoolest võtan linti ja panen netti üles sinu skorpioni horoskoobi fännidest sõbrakesedKülaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 18:04 Järjest hullemaks läheb. Lubas kõigile kättemaksu, kes tema vastu avaldusi teevad.
-
Külaline
Annikale kirjutas:Ma tõepoolest võtan linti ja panen netti üles sinu skorpioni horoskoobi fännidest sõbrakesedJärjest hullemaks läheb. Lubas kõigile kättemaksu, kes tema vastu avaldusi teevad.
Katus sõidab?
-
Külaline
Meie maja hullukese hommik. Kell 6 hommikul raadio kõvasti mängima panna. Siis minna õue suitsu tegema ja karjuda, et kuidas ma vihkan maja elanikke. Et majas elavad litsid ja väärakad.
-
Külaline
https://moodnekodu.delfi.ee/artikkel/12 ... idele-kaibKülaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 08:06 Meie maja hullukese hommik. Kell 6 hommikul raadio kõvasti mängima panna. Siis minna õue suitsu tegema ja karjuda, et kuidas ma vihkan maja elanikke. Et majas elavad litsid ja väärakad.
-
Külaline
Mul kell 6 peksab naabermaja kojamees prügimaja plekkustega, prügiautode tagurdamise helihäire ja iga rong annab helisignaali. Iga hommik.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 08:06 Meie maja hullukese hommik. Kell 6 hommikul raadio kõvasti mängima panna. Siis minna õue suitsu tegema ja karjuda, et kuidas ma vihkan maja elanikke. Et majas elavad litsid ja väärakad.
-
Külaline
Mu naabrid on jälle nii häälekad seksijad, et pidime lausa lapsed teise korteri otsa kolima. Mitu korda nädalas ei saa lapsi ikka täiesti magamata ka kooli-lasteaeda saata. Kui talvisel perioodil saavad sellest vaid lähimad naabrid osa, siis suvel lahtiste akendega kostab naise huilgamine üle kogu ümbruskonna. Vastasmaja naabrimehed päris mitmest korterist sätivad end sel ajal rõdul suitsule 
-
Külaline
Need asjad, mida kirjeldad, ei ole ju pahatahtlikud, vaid paratamatu normaalse linnaelu osa. Või tahaksid sa, et hommikul uksest välja astudes oleks ukseesine lumest rookimata, prügikastid ajaksid üle ja rongid ei sõidaks? Seega on sinu kommentaar kohatu.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 09:11Mul kell 6 peksab naabermaja kojamees prügimaja plekkustega, prügiautode tagurdamise helihäire ja iga rong annab helisignaali. Iga hommik.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 08:06 Meie maja hullukese hommik. Kell 6 hommikul raadio kõvasti mängima panna. Siis minna õue suitsu tegema ja karjuda, et kuidas ma vihkan maja elanikke. Et majas elavad litsid ja väärakad.
Seevastu kl 6 oma muusika üürgama panemine ja maja ette karjuma minemine ei ole päris kindlasti mingi vältimatu normaalse elu osa.
-
Külaline
Rong saab sõita ilma tuututamata ja uksi saab sulgeda vaikselt (kuidas uste paugutamine on seotud lumekoristusega?). Rongijuhi poolt eriti sadistlik käitumine, tema rikub tuhandete und.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 09:23Need asjad, mida kirjeldad, ei ole ju pahatahtlikud, vaid paratamatu normaalse linnaelu osa. Või tahaksid sa, et hommikul uksest välja astudes oleks ukseesine lumest rookimata, prügikastid ajaksid üle ja rongid ei sõidaks? Seega on sinu kommentaar kohatu.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 09:11Mul kell 6 peksab naabermaja kojamees prügimaja plekkustega, prügiautode tagurdamise helihäire ja iga rong annab helisignaali. Iga hommik.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 08:06 Meie maja hullukese hommik. Kell 6 hommikul raadio kõvasti mängima panna. Siis minna õue suitsu tegema ja karjuda, et kuidas ma vihkan maja elanikke. Et majas elavad litsid ja väärakad.
Seevastu kl 6 oma muusika üürgama panemine ja maja ette karjuma minemine ei ole päris kindlasti mingi vältimatu normaalse elu osa.
-
Külaline
Ka mul läks naabril korra katus sõitma ja kutsusime politsei. See üritas aru saada, kui ohtlik naaber on ja kui tuli välja, et oli lubanud ühe teise naabri koera maha lüüa, siis viidi ära- ähvardus kellegi tapmiseks, sh ka koera, oli see piir, kust maalt loeti tõsiseltvõetavaks. Et sama loogika järgi võiks nagu olla põhjust isoleerimiseks?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 21:46 Hull naaber lõugab ka öösel. Lubab kõiki ära tappa. Politsei ütleb, ohtu pole. Ilmselt peab see vaimuhaige midagi korda saatma, et siis oleks mingi reageering.
-
Külaline
Meie naaber lubas palju kordi meie lapse ära tappa. Laps oli väike, käis lasteaias. Kui seda politseile ütlesime, siis too riidles hoopis meiega, et miks me lapse üldse koduaeda mängima laseme, hoidku me teda toas! Ning läks minema, ilma aitamata. Paigutasime siis lapse voodi meie magamistuppa, sest ta ei julgenud enam oma toas magada (kuna tema tuba asus naabri maja poolsel küljel) ja kui kooli läks, siis helistas alati, kui hakkas kodutänavat pidi meie majale lähenema, keegi kodust läks siis ruttu värava juurde ja eskortis koolist kojutuleva lapse koduväravast majaukseni naabri karjumise ja ropendamise saatel.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 08:20Ka mul läks naabril korra katus sõitma ja kutsusime politsei. See üritas aru saada, kui ohtlik naaber on ja kui tuli välja, et oli lubanud ühe teise naabri koera maha lüüa, siis viidi ära- ähvardus kellegi tapmiseks, sh ka koera, oli see piir, kust maalt loeti tõsiseltvõetavaks. Et sama loogika järgi võiks nagu olla põhjust isoleerimiseks?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 21:46 Hull naaber lõugab ka öösel. Lubab kõiki ära tappa. Politsei ütleb, ohtu pole. Ilmselt peab see vaimuhaige midagi korda saatma, et siis oleks mingi reageering.
-
Külaline
Ei usu seda juttu ja kui see on tõsi, miks ei esitanud kaebust sellise politsei kohta?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 10:19Meie naaber lubas palju kordi meie lapse ära tappa. Laps oli väike, käis lasteaias. Kui seda politseile ütlesime, siis too riidles hoopis meiega, et miks me lapse üldse koduaeda mängima laseme, hoidku me teda toas! Ning läks minema, ilma aitamata. Paigutasime siis lapse voodi meie magamistuppa, sest ta ei julgenud enam oma toas magada (kuna tema tuba asus naabri maja poolsel küljel) ja kui kooli läks, siis helistas alati, kui hakkas kodutänavat pidi meie majale lähenema, keegi kodust läks siis ruttu värava juurde ja eskortis koolist kojutuleva lapse koduväravast majaukseni naabri karjumise ja ropendamise saatel.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 08:20Ka mul läks naabril korra katus sõitma ja kutsusime politsei. See üritas aru saada, kui ohtlik naaber on ja kui tuli välja, et oli lubanud ühe teise naabri koera maha lüüa, siis viidi ära- ähvardus kellegi tapmiseks, sh ka koera, oli see piir, kust maalt loeti tõsiseltvõetavaks. Et sama loogika järgi võiks nagu olla põhjust isoleerimiseks?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 21:46 Hull naaber lõugab ka öösel. Lubab kõiki ära tappa. Politsei ütleb, ohtu pole. Ilmselt peab see vaimuhaige midagi korda saatma, et siis oleks mingi reageering.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 11 külalist