Vaene naine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Vaene naine

Postitus Postitas Külaline »

Vaese mehe teemas käis korra läbi, et miks vaese naise teemat pole. Uudishimust ja aususe huvides tegin siis selle teema ka. Tuld :D

Kas oleksite koos naisega, kes on kena, vaimukas ja igati tore aga vaene? Töötu või näiteks invaliidistunud(st raske või võimatu tööd teha), kes elab töötu- või töövõimetoetusest. Elab sotsiaalpinnal või tuleb ots otsaga kokku et oma ühetoalise puumajas asuva korteri üür ära maksta.
Kas te abielluks, saaks hiljem temaga lapsi? Annaksite sellisele suhtele võimaluse?
Külaline

Ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 08:50 Vaese mehe teemas käis korra läbi, et miks vaese naise teemat pole. Uudishimust ja aususe huvides tegin siis selle teema ka. Tuld :D

Kas oleksite koos naisega, kes on kena, vaimukas ja igati tore aga vaene? Töötu või näiteks invaliidistunud(st raske või võimatu tööd teha), kes elab töötu- või töövõimetoetusest. Elab sotsiaalpinnal või tuleb ots otsaga kokku et oma ühetoalise puumajas asuva korteri üür ära maksta.
Kas te abielluks, saaks hiljem temaga lapsi? Annaksite sellisele suhtele võimaluse?
Ma arvan, et kui naine on tõeliselt vaene, siis 90% ei ole ta kena, vaimukas, haritud. Jätaks invaliidid praegu asjast välja. Muidugi on ilu vaataja silmades, mis ühele kena, see teisele pehmelt öeldes mitte nii kena. Ma kunagi nooruses (aastal 1995 vms) tutvusin ühe sellise "kunstiinimesega" või "märsilohistajaga" nagu sel ajal öeldi. Ei olnud tal sentigi hinge taga, ei tea millest elas, samas ta kole ei olnud, täitsa normaalse välimusega. Andsin talle veel ükskord söögiraha. Tõsist suhet meil ei olnud, vast mingi kolm korda deitisime. Ma ikkagi ei oleks suutnud mõelda sellise variandi puhul tõsise suhte peale. Pikas perspektiivis poleks me ka klappinud, sest ma ei ole "kunstiinimese" tüüpi meesterahvas.
Külaline

Ma olen selline vaene naine :oops:

Mees (ja lapsed) on olemas, aga minu vaesus on talle stressiallikas ja ma ikka vaatan töökuulutusi ja pean plaani, kuidas tulevikus raha teenida. Ega see talle meeldi, et mul pole isiklikku motivatsiooni "paremini elada", mõtlen raha peale ainult pere pärast ja ise oleksingi nõus sandikopikate eest tööd tegema, peaasi, et poleks minu arvates igav/kasutu/halb töö. Ülikoolis õpin praegu perspektiivitut eriala, kõik mind huvitavad valdkonnad on sellised, mille eest peab pigem peale maksma :cry:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 08:50 Kas oleksite koos naisega, kes on kena, vaimukas ja igati tore aga vaene?
Miks mitte temaga koos olla? Mis asjad näiteks tegemata jäävad, mida mõne teisega teha saaks?
Juuksed ja nahk oleksid tal keemiast rikkumata, riiete osas mehed nagunii suuremat ei taipa...tavalised naisedki kannavad akrüüli ja polüestrit ja kunstnahast kingi, mis osas nad paremad siis on
Külaline

Mina mõtlen, et kui see vaesus naist ei riku ja ta on vaimukas, kena ja tore, oskab meest kuulata, talle silmavaadata, siis mida oleks ühel mehel veel soovida, mida võiks üks naine mehele veel pakkuda?
Revolver, sina alustasid selle küsimusega. Sind naise rahakott ja töökoht ei huvita. Võrdlevad kogemused? Kogemuste võrdlus?
Külaline

Kui on kena ja ilusa kehaga naine, siis mehi väga ei huvita. Samas kenad naised tavaliselt ikkagi ülivaesed pole, mõni mees on ikka ära korjanud. Noorus on muidugi ka nr 1, keskealine naine võib suurema tõenäosusega täitsa hädas olla. Kui noor naine paremat meest ei saa, siis mingi vanamehe ikka. Vaatan, et sobivad ka vaimse puudega ja invaliidid, kui on noor ja kena.
Chanel

Postitus Postitas Chanel »

Coco Chanel ütles nii. Kui ilus naine on vaene, siis ta on lihtsalt loll.
Dior

Postitus Postitas Dior »

Eks see kena ja tore olemine nõuab naiselt raha. Kui oled aga vaene, siis ...
Külaline

Dior kirjutas: 11 Juun 2024 12:10 Eks see kena ja tore olemine nõuab naiselt raha. Kui oled aga vaene, siis ...
Noorena mitte nii väga. 40+ hakkab jah raha võtma. Kui oled naturaalne iludus, siis ma arvan, et vaeseks ei jää ka.
Külaline

Chanel kirjutas: 11 Juun 2024 12:08 Coco Chanel ütles nii. Kui ilus naine on vaene, siis ta on lihtsalt loll.
Loll naine ei ole tegelikult ilus. Juhm pilk võtab koheselt selle ilu ära
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 12:23
Chanel kirjutas: 11 Juun 2024 12:08 Coco Chanel ütles nii. Kui ilus naine on vaene, siis ta on lihtsalt loll.
No meeste arust vist mitte. Ma tean hulgaliselt ilusaid ja lolle naisi, kes on meeste hulgas väga populaarsed. Ja kes on üldse loll. Koolitarkuse mõttes võib see inimene loll olla, aga samas meeste tillitamise alal väga osav.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 12:33
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 12:23
No meeste arust vist mitte. Ma tean hulgaliselt ilusaid ja lolle naisi, kes on meeste hulgas väga populaarsed. Ja kes on üldse loll. Koolitarkuse mõttes võib see inimene loll olla, aga samas meeste tillitamise alal väga osav.
Kiida lolli, loll rabab. Tillitamine on kõva töö. Ühed tühjad - tähjad mõlemad minu silmis
Külaline

Ei, siis on tal moraal ja eetika. Kumbagi neist polnud Chanel'l endal. Ime, et prantslased teda lihtsalt ära ei lintšinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:04
Ei, siis on tal moraal ja eetika. Kumbagi neist polnud Chanel'l endal. Ime, et prantslased teda lihtsalt ära ei lintšinud.
Minu arust ei huvita moraal ja eetika mitte kedagi, pole kunagi huvitanud. Lugu peetakse nendest, kellel on raha, vahet pole, kuidas see on saadud, kui vaadata neid meie praguse aja staare, igasugu suunamudinad ja muud põhulõuad. Välimuse ostad ka juurde ja ongi saanud vaesest koledast naisest ihaldatud kaunitar. Saagim sai ka jõukaks meeste tillitamisega ja oma välimust kasutades, nüüd on aeg siis soliidne proua olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:10
Minu arust ei huvita moraal ja eetika mitte kedagi, pole kunagi huvitanud. Lugu peetakse nendest, kellel on raha, vahet pole, kuidas see on saadud, kui vaadata neid meie praguse aja staare, igasugu suunamudinad ja muud põhulõuad. Välimuse ostad ka juurde ja ongi saanud vaesest koledast naisest ihaldatud kaunitar. Saagim sai ka jõukaks meeste tillitamisega ja oma välimust kasutades, nüüd on aeg siis soliidne proua olla.
Mind huvitab moraal ja eetika!
Külaline

Rikkaid austatakse, see on tõsi. Mida vaesem, moraalsem, eetilisem oled seda rohkem saad tümitada paraku.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:32
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:29

Rikkaid austatakse, see on tõsi. Mida vaesem, moraalsem, eetilisem oled seda rohkem saad tümitada paraku.
Alaväärsuskompleks? Milles rikas inimene teistmoodi on? Mida ta elus teistmoodi teeb?
Nähtuse nimi “f*ck you money”
Mida rikkam sa oled, seda vähem saab sind kottida. Kui oled vaene, pead olema alandlik suhteid hoidma.
Rikas saab lubada endale vabadust, minna, tulla, olla kuodas tahab.
Külaline

[/quote]
Kui oleksid rikas, siis ei peaks enam emaga elama?
[/quote]

See nüüd küll mingi eriline näitaja ei ole, kas elad koos ema või isaga. Küll aga, kui otsid suhet sihiga kellegi juurde elama minna, siis see kõneleb nii mõndagi. Seda nimetatakse ärakasutamiseks või nagu kõrvalteemas käsitletud muidusööjad mehed. Kui oled ise hakkamasaav, isegi vaesena, siis sellist suhtumist ja suhtlemist ei toimu, tehakse asju teisiti.
Tõeliselt rikkad inimesed on elus niipalju kogenud, et nemad jäävad oma olmega üldjuhul märkamatuks ja tagasihoidlikuks, sest neil on võimekust ja puudub sellekohane tõestusvajadus.
Ma võin oma tööriista mitte tahta sulle laenata, aga ma ei tule sealjuures ka sinu tööriista kasutamiseks küsima. Kui vaja, hangin ise. Kui laenan sinu oma, siis olen ka tänulik. Selles on point
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:40
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:36
Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:32
Alaväärsuskompleks? Milles rikas inimene teistmoodi on? Mida ta elus teistmoodi teeb?
Nähtuse nimi “f*ck you money”
Mida rikkam sa oled, seda vähem saab sind kottida. Kui oled vaene, pead olema alandlik suhteid hoidma.
Rikas saab lubada endale vabadust, minna, tulla, olla kuodas tahab.
Kas rikastel polegi depressiooni ja muret mis saab siis kui raha saab otsa? Rikkad ei haigestugi vähki ja ei sure ära?
Rikka vabadus on siis minna kuhu? Poodigi ei saa minna, kohe keegi tahaks ära röövida. George Clooney kirjutas kunagi, ta pole 10 aastat käinud üheski avalikus kohas, sest ta on nii kuulus ja see on nii väsitav, kui kõik tahavad temaga suhelda. Kõik need rikkad elavad kuldpuurides, nad ei saa minna suvalt kinno ilma, et ajakirjandus kohe pasundaks. Sul on väga naiivne arusaam sellest rikkusest.
Kui oleksid rikas, siis ei peaks enam emaga elama?
Õpi mõtestatult lugema vahelduseks.
Raha ei võta kõiki probleeme kõigilt ja seda ma ei kirjutanudki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist