Polnud selles kommentaaris midagi roppu, aga küllap inimesed kaeblesid ja raporteerisid ja nii see kustutamisele läks.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 12:48 EI mõista, mis selles kord-kuus-tinderdaja postituses nii kustutamisväärset oli, adminnid?
Kiiksud, mida häbenete
-
Külaline
-
Külaline
Jah, olen isegi dermatillomaania peale mõelnud. Aga seda defineeritkase enamasti just näo näppimisena. Mina pigem näpin nahka mujalt. No mingi kriimustus kuskil käsivarrel või jalal ja ma ei lase sel paraneda, muudkui kakun uuesti verele. Või vahel nokin talla paksenenud nahka ära. Vinne muidugi üle keha igalt poolt, kus nad tulevad. Õnneks väga palju neid ei ole ja näol ei ole eriti üldse. Nii et nägu on suht puutumata, seega teistele mu tegevus välja ei pasita.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:20Kõlab nagu dermatillomaania. Ise õnneks olen sellest "välja kasvanud", aga üks laps nokib küll koguaeg, isegi AB ravi sai selle tõttu. Küüne alt läheb bakter naha alla ja ei paranegi ära. Alguse sai sügelevatest sääsepunnidest.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 21:10
Kiiksud, mida päriselt häbenen - mulle meeldib pigistada vinne ja nokkida enda nahka. kui kuskil mingi kärn on, siis ei taha see kuidagi paraneda, sest kipun ikka ja jälle selle kärna pealt ära kakkuma.
-
Külaline
Mul on keha augustamise foobia. Mul pole kõrvaauke, isegi mõte kõrvaaukude tegemisest ja kõrvarõngaste panemisest tekitab paanikat. Kui vahel harva keegi küsib, miks ma kõrvarõngaid kunagi ei kanna, siis on piinlik küll tunnistada, et mul siuksed veidrad hirmud.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 17:36 On teil mõni kiiks, mida ei taha eriti avaldada, sest ümberkaudsed ei mõistaks teid?
-
Külaline
Seks on enamuste jaoks tabu. Kuidas teisiti selgitada nende kitujate käitumist. Ise ei saa ja teised ei tohi. Kadedus mis muud.
-
Külaline
Mina armastan ka ja julgen seda ka öelda. Olen jube külmavares, 25 kraadi juures hakkan alles ennast hästi tundma. Praegu on tööl mõnus soe, aga kõik kisuvad aknaid lahti ja ähivad ja puhivad.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 08:06 Ma ei julge öelda, et armastan palavaid ilmu. Temp 25+, siis on mul hea olla. Õige eestlane ähib ja toriseb, mina õitsen.
-
Külaline
Ta ise häbenes. Milleks on vaja teise linna hotelli sõita? Vedagu koju niipalju, kui tahab.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 18:29Seks on enamuste jaoks tabu. Kuidas teisiti selgitada nende kitujate käitumist. Ise ei saa ja teised ei tohi. Kadedus mis muud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 17:58 Mulle nii meeldivad sompus ja pilves ilmad, aga ei julge seda poole sõnagagi mainida. Nii et kui selline ilm juhtub olema, siis kirun tööl koos teistega, et KUI jube see ilm ikka täna on.
Sa pole ainus. Mulle ka ei meeldi, kui päike lagipähe leemendab. Vastik.
-
Külaline
Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 20:43Ta ise häbenes. Milleks on vaja teise linna hotelli sõita? Vedagu koju niipalju, kui tahab.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 18:29Seks on enamuste jaoks tabu. Kuidas teisiti selgitada nende kitujate käitumist. Ise ei saa ja teised ei tohi. Kadedus mis muud.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 13:32
Polnud selles kommentaaris midagi roppu, aga küllap inimesed kaeblesid ja raporteerisid ja nii see kustutamisele läks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.
-
Külaline
Õpi enne keel ära, kui teisi hurjutama kukud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.
-
Külaline
Aktsepteeri kriitikat.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 15:38Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 20:43
Ta ise häbenes. Milleks on vaja teise linna hotelli sõita? Vedagu koju niipalju, kui tahab.![]()
![]()
![]()
sa ei tea vist sõna variser tähendust? Muidugi teeb igaüks lõpuks oma äranägemise järgi, aga variser on siiski see "peret omav" inimene, kes mujal seksimas käib. Olgu vallaline, milleks see kaaslane talle.
-
Külaline
Õpid ehk ise?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 15:49Õpi enne keel ära, kui teisi hurjutama kukud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 20:43
Ta ise häbenes. Milleks on vaja teise linna hotelli sõita? Vedagu koju niipalju, kui tahab.
https://arhiiv.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=variser
-
Külaline
Kuna ta on naisterahvas siis võib. On selge. Ega naine niisama nii käitu. Mees on kindlasti impo või siis siga. Samas ta ütles, et sellest tema seksirallist võidavad kõik. Ära rahuldatuna ei vingu kodus ja aitab mehel ka pinged kord kuus maha saada.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 15:38Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 20:43
Ta ise häbenes. Milleks on vaja teise linna hotelli sõita? Vedagu koju niipalju, kui tahab.![]()
![]()
![]()
sa ei tea vist sõna variser tähendust? Muidugi teeb igaüks lõpuks oma äranägemise järgi, aga variser on siiski see "peret omav" inimene, kes mujal seksimas käib. Olgu vallaline, milleks see kaaslane talle.
-
Külaline
Variseride. Nõrga d-ga.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.
-
Külaline
Õpi paremini. See pole ainus viga, rääkimata sisulisest veast.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 15:55Õpid ehk ise?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 15:49Õpi enne keel ära, kui teisi hurjutama kukud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 14:31
Kas sa sellele pole mõelnud, et inimesel pere. Lapsed jne. Pole vaja sinutaoliste variserite ja seksivaba elu elavate tegelaste kuulujuttude objektiks saada. Sinu taolised tühised inimesed levitavad kuulujutte. Pannes sinba pool juurde. Ja ilmselt olid sina see kes raporteeris sellest postitusest. Issad kui rõveeeee. Seksib teine kord kuus.
https://arhiiv.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=variser
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dimple, Mammut, Semrush [Bot] ja 11 külalist