Arutle CHAT

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Arutle CHAT

Postitus Postitas Külaline »

Mõtlesin, et teen sellise teema.
Teema põhimõte on, mida keegi täna tegi ja mis tal plaanis on.

Mul oli töövaba päev. Hommikul oli ühes asutuses aeg kinni pandud, sõitsin varakult kohale, tiirutasin autoga pool tundi ja ei leidnud ühtegi parkimiskohta, seega tühistasin oma aja viimasel minutil ja sõitsin sama targalt koju tagasi. Üritan homme uuesti :) Nüüd naudin läbi lahtise akna päikest ja sirvin veebilehti.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:34 Mõtlesin, et teen sellise teema.
Teema põhimõte on, mida keegi täna tegi ja mis tal plaanis on.

Mul oli töövaba päev. Hommikul oli ühes asutuses aeg kinni pandud, sõitsin varakult kohale, tiirutasin autoga pool tundi ja ei leidnud ühtegi parkimiskohta, seega tühistasin oma aja viimasel minutil ja sõitsin sama targalt koju tagasi. Üritan homme uuesti :) Nüüd naudin läbi lahtise akna päikest ja sirvin veebilehti.
Miks see CHAT seal pealkirjas istub?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:41 Miks see CHAT seal pealkirjas istub?
Les CHATS règnent en maître!
Külaline

Mis kohas see siis selline asi oli, et ei leidnud poole tunniga mingit parkimiskohta. Eestis ei saa sellist asja esineda. Siis tuleb parkida kaugemale (1 km käib inimene 10 minutiga), aga tavaliselt nii kaugele pole vaja minna. Poole tunniga saab koha ka siis, kui tahad täpselt ukse ette parkida ja ootad seal veidi. Minul pole küll aega nii palju, et ma tulen juba kohale, siis raiskan aega seal koha otsimiseks ja siis lähen koju tagasi, et uuesti tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:06
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:41 Miks see CHAT seal pealkirjas istub?
Les CHATS règnent en maître!
Oh, see tuletas meelde, et kontrolliksin, kas „Le Maître du Jeu“ uus hooaeg on juba alanud. Sahisedes ära
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Võiks ju reaalaja chat võimalus ka olla.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

See ju ongi üsna reaalajas, kui siin kirjutada üksteisega. Postitus ilmub ju silmapilkselt peale "sisesta" vajutamist, suht sama, mis oleks messengeris.
Külaline

vaba kuniks lapsed koolist koju laekuvad. Siis hakkan veidi ka tööasjadega tegelema. Naudin päikest ja seda, et keegi ei taha minult midagi. Täiuslik vaikus. Ok, koeraga pidin õues käima ja lähen veel. Õhtuks juba söögid valmis, koristatud, pesu pestud, homsed koosolekud kokku lepitud. Ainus häiriv faktor on kass, kes on pähe võtnud, et peab läpaka peal vedelema. Loobin teda siit muudkui maha, aga ta on vana ja väga kangekaelne, kogu aeg imbub tagasi pahase näoga.
Külaline

Käisin hommikul tennist mängimas, aga olen veel koba ja pean harjutama.

Kui kaua teil teistel läks, et juba enam-vähem tasemel mängida?
Käpp, Koba

Postitus Postitas Käpp, Koba »

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 15:27 Käisin hommikul tennist mängimas, aga olen veel koba ja pean harjutama.

Kui kaua teil teistel läks, et juba enam-vähem tasemel mängida?
Olen tennist proovinud vaid korra ja olin ka koba mis koba. Seevastu padel sobis, see tuli kohe esimesel korral.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

iiR kirjutas: 16 Sept 2024 13:52 See ju ongi üsna reaalajas, kui siin kirjutada üksteisega. Postitus ilmub ju silmapilkselt peale "sisesta" vajutamist, suht sama, mis oleks messengeris.
Seda küll. Ja reaalajas peab istuma mingi mode pidevalt kohal, sest juba siit foorumist on näha, et solvajatest ja trollidest puudu just ei tuleks.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 14:03
Egalitaar kirjutas: 16 Sept 2024 12:06 Võiks ju reaalaja chat võimalus ka olla.
Postitus on kustutatud
On see keelatud? :P
Külaline

See teema tuletas mulle meelde ammustest aegadest EMT Night Chat'i, oli vist selline asi kunagi sajandi alguses mingil telekanalil? Et sai saata sõnumeid teleekraanile, üks neiu seal modereeris seda asja, temaga taheti pidevalt tutvuda jne :). Kas ja mida seal veel tehti, seda enam ei mäleta.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 23:46 See teema tuletas mulle meelde ammustest aegadest EMT Night Chat'i, oli vist selline asi kunagi sajandi alguses mingil telekanalil? Et sai saata sõnumeid teleekraanile, üks neiu seal modereeris seda asja, temaga taheti pidevalt tutvuda jne :). Kas ja mida seal veel tehti, seda enam ei mäleta.
Kas see "neiu" polnud mitte Carmen :lol: ?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 17 Sept 2024 23:50
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 23:46 See teema tuletas mulle meelde ammustest aegadest EMT Night Chat'i, oli vist selline asi kunagi sajandi alguses mingil telekanalil? Et sai saata sõnumeid teleekraanile, üks neiu seal modereeris seda asja, temaga taheti pidevalt tutvuda jne :). Kas ja mida seal veel tehti, seda enam ei mäleta.
Oi, mulle meenub ka mingi öösaade, õigemini meenubki ilmselt just see "neiu" :lol: Enam täpselt ei mäletagi, mis lood taga olid, vist pln-d elupõline neiu
Külaline

Ööchat oli Kanal 2s ja täisealisele rahvale. Aga tegelikult oli selliseid programme veel ja isegi päevaseid. Üks neist oli pärastlõunal, täpselt peale koolipäeva lõppu, ka vist Kanal 2s. Ekraani ülemises osas mängisid kõik uued ja populaarsed muusikavideod, all jooksis chat. Said sõnumi teel tutvumiskuulutuse üles panna, sõpradele tervitusi saata ja muud juttu ajada :)
Külaline

Egalitaar kirjutas: 17 Sept 2024 23:50
Mis krdi Carmen. Terje oli see neiu, üks muusik sebis ta ära lõpuks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist