Seda juhul kui mul on kange häda sinna piknikupaika pääseda. See oli meil ju antud eelduseks.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:25Selle asemel, et kusagil vaikses kohas rahulikult oma võileib ära süüa, seisad mingi seltskonna kõrvale ja vahid neile suhu, kuni nad on lõpetanud, et jumala eest saaks ennast sama laua taha pressida?
RMK platsid on kõigile kasutamiseks
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Külaline
Mina mingit kasutuskorda ei tea, aga nagu ma ise arvanud ja kogenud olen, siis toimivad need põhimõttel "kes ees, see mees". Kui seltskond on koha hõivanud, siis sinna omakorda pressima ei hakka. Nagunii lähed juba selle arvestusega, et ei pruugi löögile saada, nii et plaan b on alati olemas. Sama näen ka teisi tegemas, kes sõidavad kohale ja avastavad, et neile pole ruumi seal.
Võõraste hulka istuma küll ei lähe lihtsalt seepärast, et mul on see õigus. Selleks peaks eriline pohhuist olema, et lähed ja potsatad suvaliste keskele maha ja arvad, et kõigil on jube hea meel selle üle. Matkajaid pole ma isiklikult kuskil kohanud, tullakse ikka autoga ja mitmekesi.
Võõraste hulka istuma küll ei lähe lihtsalt seepärast, et mul on see õigus. Selleks peaks eriline pohhuist olema, et lähed ja potsatad suvaliste keskele maha ja arvad, et kõigil on jube hea meel selle üle. Matkajaid pole ma isiklikult kuskil kohanud, tullakse ikka autoga ja mitmekesi.
-
Külaline
Jah, kõik said aru, et sul oli kange häda oma võileiba just seal süüa, kus võõras seltskond istub. Nagu aru saada, kuuludki just sellesse punti, kellel on kange häda tühjas rannas teiste kõrvale end pressida, tühjas parklas teise auto kõrvale parkida ja tühjas metsas võõraid inimesi täis lauda ronida.Simon says: kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:28 Seda juhul kui mul on kange häda sinna piknikupaika pääseda. See oli meil ju antud eelduseks.
-
Simon says:
- Kontakt:
Nii teen jah. Mis sa teha saad? Kel jõud, sel õigus. Loengut võid kodus oma hülgevuntsidega munadeta pässile lugeda.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:57Jah, kõik said aru, et sul oli kange häda oma võileiba just seal süüa, kus võõras seltskond istub. Nagu aru saada, kuuludki just sellesse punti, kellel on kange häda tühjas rannas teiste kõrvale end pressida, tühjas parklas teise auto kõrvale parkida ja tühjas metsas võõraid inimesi täis lauda ronida.Simon says: kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:28 Seda juhul kui mul on kange häda sinna piknikupaika pääseda. See oli meil ju antud eelduseks.
-
Külaline
Keda ühe matsi jõud huvitab? Mitte kedagi.Simon says: kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:25 Nii teen jah. Mis sa teha saad? Kel jõud, sel õigus. Loengut võid kodus oma hülgevuntsidega munadeta pässile lugeda.
-
Simon says:
- Kontakt:
Mul mitu sõpra. Egas ma üksi joomas ei käi.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:35Keda ühe matsi jõud huvitab? Mitte kedagi.Simon says: kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:25 Nii teen jah. Mis sa teha saad? Kel jõud, sel õigus. Loengut võid kodus oma hülgevuntsidega munadeta pässile lugeda.
-
Külaline
Nojah, sa räägid vaid autoga ja seltskonnaga pidutsema tulijatest, kel on tõesti võimalus edasi sõita ja uus koht otsida.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:53 Mina mingit kasutuskorda ei tea, aga nagu ma ise arvanud ja kogenud olen, siis toimivad need põhimõttel "kes ees, see mees". Kui seltskond on koha hõivanud, siis sinna omakorda pressima ei hakka. Nagunii lähed juba selle arvestusega, et ei pruugi löögile saada, nii et plaan b on alati olemas. Sama näen ka teisi tegemas, kes sõidavad kohale ja avastavad, et neile pole ruumi seal.
Me oleme seljakotimatkajatena sattunud õhtul suure seltskonna hulka ja meile on alati ruumi tehtud.
Samuti on minu matkagrupiga õhtu jooksul liitunud veel kümmekond inimest, ka eri rahvusest - no kuidas ma ometi saaksin neid keelata? Loomulikult teeme ruumi, elementaarne viisakus.
See on kõigi jaoks võrdne võimalus telk üles panna ja endale õhtusöök valmistada. Ning hommikusöök samuti.
Te ärge rääkige vaid pidudest, need platsid pole tasuta pummeldamiseks mõeldud vaid just matkajatele puhkamiseks ja söögi valmistamiseks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:53 Mina mingit kasutuskorda ei tea, aga nagu ma ise arvanud ja kogenud olen, siis toimivad need põhimõttel "kes ees, see mees". Kui seltskond on koha hõivanud, siis sinna omakorda pressima ei hakka. Nagunii lähed juba selle arvestusega, et ei pruugi löögile saada, nii et plaan b on alati olemas. Sama näen ka teisi tegemas, kes sõidavad kohale ja avastavad, et neile pole ruumi seal.
-
Külaline
No see on täiesti teine olukord. Kuigi sina pole matkajaid kunagi kohanud, siis ei tähenda ju, et neid üldse ei RMK platsidel ei käiks.
Mis sa siis teeksid, kui oled oma seltskonnaga end pidu pidama sättinud ja siis vastu õhtut saabub 4-5 jalgsimatkajat? Ajad ära või? Ehk ikka lubad neil ka süüa teha?
-
Külaline
Täpselt nii. Ja see matkainimeste omavaheline sõbralikkus on just selline asi, mis südame alati soojaks teeb. Kedagi ei jäeta hätta, vajadusel jagatakse vett või matkatarbeid. Peale pikka päeva või päevi matkarajal istuda toolil ja kui veel seljatugi ka juhtub olema, see on puhas õndsusKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:48Nojah, sa räägid vaid autoga ja seltskonnaga pidutsema tulijatest, kel on tõesti võimalus edasi sõita ja uus koht otsida.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:53 Mina mingit kasutuskorda ei tea, aga nagu ma ise arvanud ja kogenud olen, siis toimivad need põhimõttel "kes ees, see mees". Kui seltskond on koha hõivanud, siis sinna omakorda pressima ei hakka. Nagunii lähed juba selle arvestusega, et ei pruugi löögile saada, nii et plaan b on alati olemas. Sama näen ka teisi tegemas, kes sõidavad kohale ja avastavad, et neile pole ruumi seal.
Me oleme seljakotimatkajatena sattunud õhtul suure seltskonna hulka ja meile on alati ruumi tehtud.
Samuti on minu matkagrupiga õhtu jooksul liitunud veel kümmekond inimest, ka eri rahvusest - no kuidas ma ometi saaksin neid keelata? Loomulikult teeme ruumi, elementaarne viisakus.
See on kõigi jaoks võrdne võimalus telk üles panna ja endale õhtusöök valmistada. Ning hommikusöök samuti.
Te ärge rääkige vaid pidudest, need platsid pole tasuta pummeldamiseks mõeldud vaid just matkajatele puhkamiseks ja söögi valmistamiseks.
Proovige!
Matk õpetab lihtsatest asjadest lugu pidama. Kemmergust, muuhulgas.
Autoga võid sõita mujale, aga kuhu sa jalgsi pimedas minema hakkad. Näed ju vahet ometi? Matkajad näevad...
Ei taha keegi seda krdi võileiba, vaid sooja lõkketoitu.
Ei, ma ei tule rannas kellelegi külje alla, lõpetage ära. Parklas oskan samuti parkida.
-
Külaline
Ja kui hästi maitseb kuum supp õhtul või puder hommikul, kui nagunii oled päeva jooksul vaid kiireid võileibu närinud!
Ei kujuta küll ette, et mõni seltskond seda matkalistele keelaks, olgu nad pealegi ees ja mees.
-
Külaline
Minu arust siin räägitakse aiast ja aiaaugust.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 23:19Ja kui hästi maitseb kuum supp õhtul või puder hommikul, kui nagunii oled päeva jooksul vaid kiireid võileibu närinud!
Ei kujuta küll ette, et mõni seltskond seda matkalistele keelaks, olgu nad pealegi ees ja mees.
Ühed räägivad mingitest metsa sees asuvatest telkimisvõimalusega lõkkekohtadest, teised räägivad mingitest (ilmselt vaatega) piknikuplatsidest, kus telkimisvõimalust ei olegi. Ilmselgelt sinna viimasesse matkajad öö hakul ei satu ja esimestes jälle pole kellelgi probleemi matkajatele ruumi tegemisega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist