Kiiksud, mida häbenete

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 12:50 Kui kuulen, kuidas trepikoja välisuks käib, siis vahel hiilin koridori, et tulijat piiluda.
Läbi uksesilma siis, selle unustasin kirjutamata.
Külaline

Minul oli kiiks, et kui satun kella tunni- ja minutinäitu vaadates samadele numbritele (22:22 või 14:14), siis saan soovi soovida ja see läheb täide. Ma olen muidu ratsionaalne inimene ja ammu täiskasvanu, aga millegipärast oli selline tunne lapsepõlvest sisse jäänud, et see töötabki. Aga viimasel ajal enam ei tunne nii. Kindlalt on mul veel kiikse, aga praegu rohkem ei meenu miskipärast. Aa nüüd meenus tegelt see ka, et minu meelest on laksu saamine erootilises mõttes erutav. Mitte nagu päris sado-maso, mis tundub valus ja alandav, see mind kindlalt ei erutaks, mingid nahkriided ja näomaskid või orjateema, ei. Igatahes ma pole seda tõesti mitte kellelgi öelnud, kaasa arvatud paarilistele, kes elus olnud on, sest see tundub kuidagi nii napakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 12:50 Kui kuulen, kuidas trepikoja välisuks käib, siis vahel hiilin koridori, et tulijat piiluda.
Ma vaatan aknast väljaminejaid, mõnikord.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 14:04
Piilumisega seoses meenus. Käisin välismaal ühes sellises kohas, kus sai salaja väikesest august piiluda seksivat paarikest. Raha eest. Siis omakorda oli veel võimalus piiluda väikesest august salaja neid inimesi, kes omakorda piilusid seksivat paarikest.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 14:04
Kas teie kandis on neid aknast väljujaid siis kohe hulgem? 😯

(Tegelikult sain aru küll, mida mõeldi, aga esimese hooga lugesin nii.)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 13:50 Minul oli kiiks, et kui satun kella tunni- ja minutinäitu vaadates samadele numbritele (22:22 või 14:14), siis saan soovi soovida ja see läheb täide. Ma olen muidu ratsionaalne inimene ja ammu täiskasvanu, aga millegipärast oli selline tunne lapsepõlvest sisse jäänud, et see töötabki. Aga viimasel ajal enam ei tunne nii. Kindlalt on mul veel kiikse, aga praegu rohkem ei meenu miskipärast. Aa nüüd meenus tegelt see ka, et minu meelest on laksu saamine erootilises mõttes erutav. Mitte nagu päris sado-maso, mis tundub valus ja alandav, see mind kindlalt ei erutaks, mingid nahkriided ja näomaskid või orjateema, ei. Igatahes ma pole seda tõesti mitte kellelgi öelnud, kaasa arvatud paarilistele, kes elus olnud on, sest see tundub kuidagi nii napakas.
:evil:

Mul on sama, et laksu saamine erutab. Ma ei rääkinud sellest väga kaua mitte kellelegi, tundus ka kuidagi piinlik ja napakas. Aga ükskord vaatasime mehega koos filmi "A Dangerous Method" (selleks ajaks olime mingi 8-9 aastat juba koos). Ma siis võtsin julguse kokku ja ütlesin, et mulle tundub, et mingi leebem versioon sellest võiks mind ka erutada ja võiks seda proovida. Õnneks mees ei arvanud, et ma napakas olen :D
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 13:50 Minul oli kiiks, et kui satun kella tunni- ja minutinäitu vaadates samadele numbritele (22:22 või 14:14), siis saan soovi soovida ja see läheb täide. Ma olen muidu ratsionaalne inimene ja ammu täiskasvanu, aga millegipärast oli selline tunne lapsepõlvest sisse jäänud, et see töötabki. Aga viimasel ajal enam ei tunne nii. Kindlalt on mul veel kiikse, aga praegu rohkem ei meenu miskipärast. Aa nüüd meenus tegelt see ka, et minu meelest on laksu saamine erootilises mõttes erutav. Mitte nagu päris sado-maso, mis tundub valus ja alandav, see mind kindlalt ei erutaks, mingid nahkriided ja näomaskid või orjateema, ei. Igatahes ma pole seda tõesti mitte kellelgi öelnud, kaasa arvatud paarilistele, kes elus olnud on, sest see tundub kuidagi nii napakas.
Mul on see võime, pole kunagi suutnud mõista kuidas on võimalik vaadata kella just sarnaste tunni ja minuti numbrite korral. Aga alati satub nii. Ma mingeid soove pole osanud soovida.
Külaline

Eh, mu mõlemad lapsed suutisd sündimiseks valida sellise kellaja. Ühel 5:55, teisel 1:11 Pole kunagi selle peale tulnud, et sellist kellaega võiks soovimiseks kasutama hakata:)
Ja laksud erutavad mind ka, ma isegi ei häbene seda. Mu partner teab seda ja pakub seda mulle.

Kiiksud, mida päriselt häbenen - mulle meeldib pigistada vinne ja nokkida enda nahka. kui kuskil mingi kärn on, siis ei taha see kuidagi paraneda, sest kipun ikka ja jälle selle kärna pealt ära kakkuma.

Ja veel asi, millest ma väga ei räägi. Ma ei usu mingeid horoskoope ega numeroloogiat ega... aga läbi mu elu on mind saatnud kolmega jaguvad arvud.. Nii enda kui laste sünnipäevad ja aastad jne. Nii et pean kolme või selle kordseid oma õnnearvudeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 20:46
:evil:

Mul on sama, et laksu saamine erutab. Ma ei rääkinud sellest väga kaua mitte kellelegi, tundus ka kuidagi piinlik ja napakas. Aga ükskord vaatasime mehega koos filmi "A Dangerous Method" (selleks ajaks olime mingi 8-9 aastat juba koos). Ma siis võtsin julguse kokku ja ütlesin, et mulle tundub, et mingi leebem versioon sellest võiks mind ka erutada ja võiks seda proovida. Õnneks mees ei arvanud, et ma napakas olen :D
Mulle meeldivad ka laksud tagumikule. Ütlesin mehele ka, et meeldib ja vahel siis ikka laksutab. See on minu jaoks ikka üsna tavaline ja süütu asi erootiliste veidruste maailmas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 09:58
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 21:27
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 21:25Nokin üksi kodus nina.
Ma lakun taldriku peale sööki puhtaks.
Loomulikult. Ma tõmban restos ka leivaga taldriku puhtaks. Mul suva, mida mõeldakse, head sööki ei raisata.
Prantsusmaal peetaks halvaks tooniks kui sa seda heas restos EI teeks :)
Külaline

Laks tagumikule. Kaks meest vaidlevad kellel paksem naine. Üks ütleb. Annan naisele õhtul laksu tagumikule ja see väriseb tund aega
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 00:01 Postitus on kustutatud
Kui see nüüd väljamõeldis pole, võiks sind lausa kadestada. Kuidas sul nii paljudega säde ja tõmme tekib?? Vot see on müstika. (Just see kord kuus Tinderist mees-osa)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 21:10

Kiiksud, mida päriselt häbenen - mulle meeldib pigistada vinne ja nokkida enda nahka. kui kuskil mingi kärn on, siis ei taha see kuidagi paraneda, sest kipun ikka ja jälle selle kärna pealt ära kakkuma.
Kõlab nagu dermatillomaania. Ise õnneks olen sellest "välja kasvanud", aga üks laps nokib küll koguaeg, isegi AB ravi sai selle tõttu. Küüne alt läheb bakter naha alla ja ei paranegi ära. Alguse sai sügelevatest sääsepunnidest.
Külaline

Milleks häbeneda? See on ju SINU elu, sinu valikud ja kedagi sa sellega ei kahjusta. Minu meelest lase käia. Paljud mehed harrastavad sellist eluviisi, miks siis naised ei või?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 10:56
Milleks häbeneda? See on ju SINU elu, sinu valikud ja kedagi sa sellega ei kahjusta. Minu meelest lase käia. Paljud mehed harrastavad sellist eluviisi, miks siis naised ei või?
Samas ta ei täpsustanud, kas ta ise on mees või naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 11:19 Samas ta ei täpsustanud, kas ta ise on mees või naine.
Suures plaanis pole sel ka vahet.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 11:38
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 11:19
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 10:56
Samas ta ei täpsustanud, kas ta ise on mees või naine.
Postitus on kustutatud
Ma olen neist svingerite üritustest küll teisiti aru saanud või ehk on siis moodne iga seksiorgiat svingerluseks nimetada
Külaline

Seksiorgiat nimetataksegi poliitkorrektselt svingerluseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 13:32
Läbi uksesilma siis, selle unustasin kirjutamata.
Ma juba kujutasin ette kuidas hiilid kikivarvul, küür seljas ja piilud kusagil pimedamas trepikojanurgas pahaaimamatuid sisenejaid :lol: :lol:
Külaline

EI mõista, mis selles kord-kuus-tinderdaja postituses nii kustutamisväärset oli, adminnid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kana, Roosad tulbid ja 7 külalist