Kiiksud, mida häbenete
-
Külaline
Kiiksud, mida häbenete
On teil mõni kiiks, mida ei taha eriti avaldada, sest ümberkaudsed ei mõistaks teid?
-
Külaline
Olen veits ebausklik teatud asjade suhtes. Ebausku seostatakse aga rumalusega, seega ma üldiselt hoian sel teemal suu kinni.
-
Külaline
Mulle nii meeldivad sompus ja pilves ilmad, aga ei julge seda poole sõnagagi mainida. Nii et kui selline ilm juhtub olema, siis kirun tööl koos teistega, et KUI jube see ilm ikka täna on.
-
Külaline
Ma olen üldiselt väga privaatne inimene, seega oma kiikse teadlikult laiemale avalikkusele ei presenteeri aga ega ma samas ei häbene ega varja ka neid. Põhimõttel "The ones who matter don't mind, and the ones who mind don't matter" 
-
Külaline
Mul on see värk, et kirjutan siin külalisena jutu valmis, siis login kasutajana sisse ja laigin oma juttu 
-
Külaline
See pole küll midagi häbenemisväärset, ise peabki enda suurim cheerleader olemaKülaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 18:08 Mul on see värk, et kirjutan siin külalisena jutu valmis, siis login kasutajana sisse ja laigin oma juttu![]()
-
Külaline
Mulle ka sombune ilm meeldib. Eriti fännan uduseid sügishommikuid ja ega minagi sellega kelgi, sest tuttavad ja töökaaslased on enamus sellised päikesekummardajad, et vähegi pilvisem ilm ajab neil juba nina kirtsu.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 17:58 Mulle nii meeldivad sompus ja pilves ilmad, aga ei julge seda poole sõnagagi mainida. Nii et kui selline ilm juhtub olema, siis kirun tööl koos teistega, et KUI jube see ilm ikka täna on.
Kui veel oma kiiksudest rääkida, siis ma olen ämblikufoobik. Olid ajad, kui igal õhtul enne magama minekut piilusin voodi alla, et ega seal ämblikke ei ole. See kiiks tuli mul ka seetõttu, et ühel korral ma sealt juhtumisi ühe ämbliku leidsin, hiljem aga mitte kunagi. See aga ei takistanud mul iga jumala õhtu voodialust üle kontrollimast. Nüüdseks olen omal selle kombe tasapisi küljest ära harjutanud ja eks kaasa aitas ka see, et kolisin mehega kokku.
Komme vahel tubades nurgad ja kapitagused üle kontrollida on aga jäänud, näiteks, kui ööbin mõnes vanas talus või sarnases kohas, aga ma proovin seda teha nii, et ülejäänud pereliikmed midagi aru ei saaks. Maskeerin selle näiteks koristamiseks või puhtuse kontrolliks.
-
Külaline
Ma just kelgiks, vastanduda on nii põnev.
-
Külaline
Mu ainuke häbenemisväärt komme on siin passida. Muus osas olen eeskujulik!
Mina ei salli päikest talvel ja sügisel. Keegi ei mõista samamoodi mindKülaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 17:58 Mulle nii meeldivad sompus ja pilves ilmad, aga ei julge seda poole sõnagagi mainida. Nii et kui selline ilm juhtub olema, siis kirun tööl koos teistega, et KUI jube see ilm ikka täna on.
-
Külaline
Mina kardan tigusid. Ja seda teavad vaid lähimad sõbrad, teistele ütlen loodusesse või kuskile aiasoppi istuma kutse peale alati mingit hädavalet.
-
Külaline
-
Külaline
Ma lakun taldriku peale sööki puhtaks.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:25Nokin üksi kodus nina.
-
Külaline
Eh, ma teine samasuguneKülaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:25Nokin üksi kodus nina.
-
Sadullajeva
Mina jätan alati rinnahoidja selga kui vanainimese asja teen. See võib vabalt tuleneda sellest, et ma pisut häbenen oma rindu.
-
Külaline
Mida su kaaslane sellest arvab? Äkki talle su rinnad meeldivad hoopis?Sadullajeva kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:52 Mina jätan alati rinnahoidja selga kui vanainimese asja teen. See võib vabalt tuleneda sellest, et ma pisut häbenen oma rindu.
-
Sadullajeva
Millist kaaslast sa konkreetselt silmas pead? Kas esimest kümnendat või kahekümnendat?
-
Külaline
Ma ei julge öelda, et armastan palavaid ilmu. Temp 25+, siis on mul hea olla. Õige eestlane ähib ja toriseb, mina õitsen.
-
Külaline
Loomulikult. Ma tõmban restos ka leivaga taldriku puhtaks. Mul suva, mida mõeldakse, head sööki ei raisata.
-
Külaline
Kui kuulen, kuidas trepikoja välisuks käib, siis vahel hiilin koridori, et tulijat piiluda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist