Your connection is not private
-
Külaline
Your connection is not private
NET::ERR_CERT_AUTOHORITY_INVALID
Paar päeva tagasi tekkis selline probleem, et ma ei pääse telefoniga enam ei Delfit ega Õhtulehte lugema. Postimees endiselt loetav.
Telefonile restart tehtud, ei olnud abi.
Kasutan Chrome.
Mida teha? Palun lihtsat õpetust.
Paar päeva tagasi tekkis selline probleem, et ma ei pääse telefoniga enam ei Delfit ega Õhtulehte lugema. Postimees endiselt loetav.
Telefonile restart tehtud, ei olnud abi.
Kasutan Chrome.
Mida teha? Palun lihtsat õpetust.
-
Külaline
Check date and time settings. ...Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 16:28 ajalugu ja küpsised kustutatud, ei aidanud.
Clear cache and cookies. ...
Try incognito or private browsing mode. ...
Update your browser. ...
Verify the SSL certificate. ...
Check your antivirus and firewall. ...
Visit the website via HTTP.
-
Külaline
Kas probleem esineb ainult koduses wifi võrgus? Kui jah, siis teha ruuterile restart (vool välja ja tagasi sisse)
-
Külaline
Seda tegin kõigepealt.
Mis oluline erinevus on Postimees.ee-l (sinna pääsen) ja teistel? Ühtemoodi probleem nii kodus kui tänaval.
-
Külaline
Ilmselt vaja brauserit värskendada. Kas kasutad chrome ja android telefoni?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei tea, kas oled värskendusi kontrollinud või oskad seda teha. Üks võimalus selkeks on Play pood avada ja sealt otsida välja Google Chrome. Kui sul brauser värskendamata, peaks seal olema valik "värskenda", muul juhul on "ava". Teine variant samasse kohta jõudmiseks on sealt samast kolme punkti alt (kus sirvimisandmete kustutamise valik oli) valida Seaded, avanenud valikutest vali Ohutuskontroll ja siis edasi Värskendused. Sealt näed, kas saab värskendada. Kui saad värskendada, siis pärast võid kõik avatud lehed kinni panna ja siis uuesti avada ja nt delfit katsetada.
Kui värskendada ei saa või värskendamine ei aita, siis küll ei oska aidata
-
Külaline
-
Külaline
Mh, väga imelik, et värskendamise valikut ei paku. Mul on nt 11 sept viimane värskendus olnud, see 2022 ikka väga vana versioon
-
Külaline
See on paha mõte. Kui uuendusi ei paku, siis ilmselt on TA-l nii vana telefon või selle mälu täis ja kui ta Chrome maha installib, siis peale seda enam ei saa. Kas ei ühti uus Chrome telefoni tarkvaraga või ei ole uue versiooni jaoks piisavalt vaba ruumi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 00:20Mh, väga imelik, et värskendamise valikut ei paku. Mul on nt 11 sept viimane värskendus olnud, see 2022 ikka väga vana versioonSiis ei oska muud soovitada, kui chrome uninstallida ja siis lihtsalt uuesti peale installida
-
Külaline
-
Külaline
Kust võtad, et vana pastel on?Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 08:16 Loe postimeest või viska oma vana pastel minema
-
Külaline
Tõmbasin Opera Mini ja sellega vähemalt praegu pääsen kõike lugema.
-
Külaline
Kuna nüüd kasutan Opera mini, kas võin Chrome maha installida?
-
Külaline
Ära seda jumala eest küll tee!
-
Külaline
Kui uut Chrome peale ei saa, siis saab kasutada kasvõi brauserit, mis telefoniga algselt kohe kaasas on. Vana Chrome, mis ennast uuendada ei lase, on hea mõte maha installida igal juhul, esiteks see oli kasutuskõlbmatu, teiseks sellisega surfamine on turvarisk.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 07:10See on paha mõte. Kui uuendusi ei paku, siis ilmselt on TA-l nii vana telefon või selle mälu täis ja kui ta Chrome maha installib, siis peale seda enam ei saa. Kas ei ühti uus Chrome telefoni tarkvaraga või ei ole uue versiooni jaoks piisavalt vaba ruumi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 00:20Mh, väga imelik, et värskendamise valikut ei paku. Mul on nt 11 sept viimane värskendus olnud, see 2022 ikka väga vana versioonSiis ei oska muud soovitada, kui chrome uninstallida ja siis lihtsalt uuesti peale installida
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist