Sõltlane
Aitäh, et tegite selle foorumi
-
Külaline
Aitäh, et tegite selle foorumi
Mulle siin meeldib. Meeldis PK ka ja olin lausa õnnetu, kui see kinni pandi. Aga nüüd on uus ja toimib hästi. Suur tänu, et viitsisite teha ja seda ikka käigus hoiate.
Sõltlane
Sõltlane
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Tänud ka minu poolt!
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Ma ka tänan ja loodan, et teenite sellega ka piisavalt.
-
Külaline
Väga lahe foorum
Tsillisin seal perekooli haual ja seal ei toimunud küll mittemidagi. Aga siis sain teada, et tuleb siia tulla. Tänud asjaliku asja eest.
-
Külaline
Vaikselt see foorum sureb välja. PKs oli ikka palju palju rohkem inimesi, aga kui siin koguaeg bännitakse ja kustutatakse, milleks tõesti aega kulutada.
-
Sadullajeva
Siin see jama, et nalja visata ei tohi. Kui viskad nalja, siis kohe keegi kaebab ja algab kustutamine. Kirjuan siia prooviks paar luulerida, vaatame kaua need siin püsivad.
Ma Maarja surnuaial veetsin mõne tunni
Teed viimset viidavat seal nägin suur ja karvast...
Autor on Viiding
Ma Maarja surnuaial veetsin mõne tunni
Teed viimset viidavat seal nägin suur ja karvast...
Autor on Viiding
-
Külaline
Siin on teemadel palju vaatamisi, aga vähe vastuseid ja uusi teemasid eriti juurde ei tulegi. Miks ainult vaatate?
-
Külaline
Vaatan pereelu foorumisse, seal neid vastuseid ikka tuleb palju. Vastasin mõnele TAle esimesel leheküljel, pole midagi kirjutada enam hiljem kuuendal lehel. Ütlesin oma arvamuse ja muud polegi arvata ega öelda. Enamasti läheb teema ka käest ära mingiks mõnitamiseks, ei taha seal osaleda.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 23:07 Siin on teemadel palju vaatamisi, aga vähe vastuseid ja uusi teemasid eriti juurde ei tulegi. Miks ainult vaatate?
Sama ka ajaviitejuttudes - kirjutasin, mis arvan, aga kui keegi hakkab mind tsiteerima ja imestama, kuidas ikka nii saab või kas ma olen päris loll, ei näe põhjust vastamiseks. Vihkan mõnitamist ja ei lähe kaasa, ei vasta.
On alafoorumeid, mida on hea ja ilmselt ka kasulik lugeda, aga pole võimalik sõna sekka öelda - nt tervisefoorum, paljuski ka hobifoorum. Ilu ja tutvumine ei puuduta mind üldse, ei loe.
Aga foorum meeldib ikka, hästi tehtud ja modereeritud.
Kõik ei vaja igapäevast kismat vaid turvalist kohta, kus peksa saamata kirjutada ja oma arvamus välja öelda, aga mitte lõputult vaielda ja mõttetuid lauseid kirja panna.
Ei pea olema sadu tühje vastuseid, piisab paarist asjalikust.
-
Külaline
Äkki oleneb naljast ja teemast, milles seda teed? Häid nalju pole keegi kustutanud, kaebamisest hoolimata.
-
Külaline
Vastuste vähesuse üle ei saa otseselt kurta, aga..
Kahjuks on siin üks või paar naistevihkajat, kelle puhul ilmselgelt pole eesmärk arutleda, vaid lihtsalt ära panna.
See rikub peaaegu kõik teemad ära ja sellest on tõesti kahju.
Kahjuks on siin üks või paar naistevihkajat, kelle puhul ilmselgelt pole eesmärk arutleda, vaid lihtsalt ära panna.
-
Külaline
See pole enam ärapanemine, vaid ta/nad on täisperverdid, kel jutt käib vaid augu ümber. Nende tõttu enam mõnes foorumis ei käi. Miks turvasiil neid hoiab, kui nad ilmselgelt foorumit tapavad, ei tea.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 06:16 Vastuste vähesuse üle ei saa otseselt kurta, aga..
-
Külaline
Nad on imselt külalisena siin lehel. St, et ole kasutajat teinud. Sellisel juhul ei saagi ju kedagi ka blokeerida(nii olen mina aru saanud).Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 14:51See pole enam ärapanemine, vaid ta/nad on täisperverdid, kel jutt käib vaid augu ümber. Nende tõttu enam mõnes foorumis ei käi. Miks turvasiil neid hoiab, kui nad ilmselgelt foorumit tapavad, ei tea.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 06:16 Vastuste vähesuse üle ei saa otseselt kurta, aga..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline