Naljakad juhtumised elus.
-
Külaline
Kusjuures mulle praegu meenus, mismoodi kadunud tädi rääkis mingi aeg tihti rikkis "putsulutsutajast" . Ma siiani ei tea mida see tähendab, eks vast googeldamise kaudu selguks. Aga lapsena pakkus palju nalja. See tuli selle lõuna eesti maainimeste jutu peale meelde 
-
Külaline
Minu teada ka tolmuimeja, aga mitte putsulutsutaja, vaid putsunutsutaja.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 21:58Tolmuimeja.
-
Külaline
Mu peipsiäärne sugulane lõi ikka muna praadides "munne pannile". Meil lapsena nalja kuipalju.
-
Külaline
Võru keeles on putsunutsija.
-
Külaline
Pärit lõunast ja siinkandis on see kummist wc puhastaja, millega ummistunud toru lahti saab.
-
Külaline
See tundub pisut loogilisem.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 15:09 Pärit lõunast ja siinkandis on see kummist wc puhastaja, millega ummistunud toru lahti saab.
Kas keegi mäletab, mis asi oli nõukaajal pulpulaator?
-
Külaline
Mis siin hirnuma ajab?
-
Külaline
Oktoobrikuu ajakirjas "Mobile - Communications International" tagakaanel oli firma Evistel reklaam - ja tema reklaamil ilutseb pesuehtne töötav pulpulaator
Mis asi aga on pulpulaator ?
Vene sõjaväes oli rividrill, kui komandant kõige ees teatas reameestele, et "meile saabus lattu 10 uut ämbrit, öelge nüüd teie mida nendega võiks teha?" - "vett kanda, mulda tassida, pesu pesemiseks" vastasid järjest mehed, kuni üks mees ütles lihtsalt "ma võin nendest pulpulaatorid teha". Kuna komandant polnud enne sellist sõna kuulnud, siis andiski ta kõik 10 ämbrit sellele reamehele ja käskis järgmise hommiku rivistusel pulpulaatorid ette näidata.
Järgmisel hommikul siis näitaski auguliseks tehtud ämbreid. Komandant karjuma, et "miks need augud on?" - "näe, paned vee sisse, aga see tuleb bull-bull-bull välja - ongi pulpulaator" ütles reamees - komandant muidugi maruvihane et ämbrid lihtsalt ära lõhutud ja käseb need prügimäele visata. Järgmisel päeval tuli nende juurde suur kapten ringkäigule ja vaatab kuidas neil kord on jnejne. Satub siis ka prügimäest mööda minema, näeb seal neid äravistud ämbreid ja küsib siis maruvihaselt "kes see lollakas 10 tutikat pulpulaatorit ära on visanud?"...
-
Rein
Sulle on see pulpulaator ikka hinge läinud
Hea näha/kuulda et üks paarkümmend aastat vana anekdoot ikka veel töötab...
-
Külaline
Esimest korda kuulsin. Lihtsalt kiire otsing Google'is, kopi-peist ja Reinukesel midagi tõusis...Rein kirjutas: ↑13 Sept 2024 16:18 Sulle on see pulpulaator ikka hinge läinud![]()
Ja hing on mul endiselt puhas nagu neitsil kuuvalgel ööl.
-
Külaline
Eriti libedal talvehommikul kukkusin tööle minnes korralikult käpuli. õhtul koju minnes lonkasin bussipeatusesse. Pingil istub joodik, kes teatab- neiu, teil oleks keppi vaja. Väike paus. Ma elan siinsamas, suusahüppetorni juures.
-
Külaline
Reinukesel tõusis juba seal, kust sa copy-paste tegid. Rõõm ju näha, et ka 14 aastat hiljem veel tõuseb või kuidasKülaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 16:27Esimest korda kuulsin. Lihtsalt kiire otsing Google'is, kopi-peist ja Reinukesel midagi tõusis...Rein kirjutas: ↑13 Sept 2024 16:18 Sulle on see pulpulaator ikka hinge läinud![]()
-
Külaline
Tore, kohtume Reinuga uuesti 2038. aastal. Nii siin kui seal.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:01Reinukesel tõusis juba seal, kust sa copy-paste tegid. Rõõm ju näha, et ka 14 aastat hiljem veel tõuseb või kuidasKülaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 16:27Esimest korda kuulsin. Lihtsalt kiire otsing Google'is, kopi-peist ja Reinukesel midagi tõusis...Rein kirjutas: ↑13 Sept 2024 16:18 Sulle on see pulpulaator ikka hinge läinud![]()
-
Külaline
see oli kummimusi
-
Külaline
Mul selline lugu. Jube kiire oli ja jooksin bussi peale. Bussi ukse ees astus sisse just üks meesterahvas, kellel olid dressipüksid jalas. Mul olid kontsad all ja komistasin enne esimesele astmele astumist. Haarasin mehel dressipükste tagumikust kinni, et mitte kukkuda. Muidugi tõmbasin selle aktsiooni käigus mehel püksid veidi alla. No kann ikka paistis. Mees vaatas üle õla ja kähvas, "no nii kiire kohe, et ei jõua istmenigi oodata". Pärast naersime mõlemad. Papil oli vähemalt huumorisoont.
-
Külaline
Sellega seoses meenus kah üks lugu, mis oli pigem visuaalselt naljakas, aga panen ikka kirja.Suslik kirjutas: ↑14 Sept 2024 17:29 Mul selline lugu. Jube kiire oli ja jooksin bussi peale. Bussi ukse ees astus sisse just üks meesterahvas, kellel olid dressipüksid jalas. Mul olid kontsad all ja komistasin enne esimesele astmele astumist. Haarasin mehel dressipükste tagumikust kinni, et mitte kukkuda. Muidugi tõmbasin selle aktsiooni käigus mehel püksid veidi alla. No kann ikka paistis. Mees vaatas üle õla ja kähvas, "no nii kiire kohe, et ei jõua istmenigi oodata". Pärast naersime mõlemad. Papil oli vähemalt huumorisoont.
Meie kabinet töö juures asus toona eriti maalähedasel esimesel korrusel, nii et aknast sai vabalt ruumi sisse vaadata. Olime ruumis kahekesi - minu nooruke ja kenake ülemus ja mina. Ülemus võttis parajasti ühelt vanemalt meesterahvalt, ehk siis papilt, tellimust vastu. Vahepeal oli ülemuse parim sõbranna suitsupausil ja enne sisse tulemist otsustas vaikselt aknast sisse piiluda, et mis me seal teeme (olgu öeldud, et aken jäi ülemuse selja taha, nii et tema ja tellimust sisse andev klient ei näinud midagi, minust jäi aga aken ettepoole, nii et mina nägin kõike) ja ühtlasi end veidi lõbustada. Oli teine kuskilt peotäie takjaid korjanud ja nüüd asus neid tasakesi oma sõbranna suunas pilduma. Ülemus mõtles, et vist mingi putukas ja hakkas nihelema, sai siis aga mitme takja tabamuse korraga ja kuidagi rehmas käega tahapoole, aga sellise hooga, et rebis pluusilt kõik ülemised nööbid (oli selline pisikesi pärlmutternööbikesi täis tikitud pluus) ära ja need lendasid igas suunas üle kabineti. Papil kukkus ülemuse ootamatult paljastunud pitsrinnahoidjat nähes suu imestusest lahti (tema ju takjasõda ei näinud), seejärel hakkas muhelema ja ütles meelitatult: "Kes oleks seda arvanud, et mina veel oma vanuses näen noort naist pluusinööpe avamas."
-
Külaline
Väga huvitav, sest need nööbid ei tule nii kergesti ära. Peavad olema paari niidiga kinni, aga siis ei püsi pluus tavaoludes eest kinni. Tean, sest tahtsime koolinäidendis sellist stseeni teha, et rebid kellegi eest nööbid ära, aga sellist pluusi oli võimatu leida. Enne läks riie puruks kui need nööbid oleks eest ära kukkunud.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 17:48Sellega seoses meenus kah üks lugu, mis oli pigem visuaalselt naljakas, aga panen ikka kirja.Suslik kirjutas: ↑14 Sept 2024 17:29 Mul selline lugu. Jube kiire oli ja jooksin bussi peale. Bussi ukse ees astus sisse just üks meesterahvas, kellel olid dressipüksid jalas. Mul olid kontsad all ja komistasin enne esimesele astmele astumist. Haarasin mehel dressipükste tagumikust kinni, et mitte kukkuda. Muidugi tõmbasin selle aktsiooni käigus mehel püksid veidi alla. No kann ikka paistis. Mees vaatas üle õla ja kähvas, "no nii kiire kohe, et ei jõua istmenigi oodata". Pärast naersime mõlemad. Papil oli vähemalt huumorisoont.
Meie kabinet töö juures asus toona eriti maalähedasel esimesel korrusel, nii et aknast sai vabalt ruumi sisse vaadata. Olime ruumis kahekesi - minu nooruke ja kenake ülemus ja mina. Ülemus võttis parajasti ühelt vanemalt meesterahvalt, ehk siis papilt, tellimust vastu. Vahepeal oli ülemuse parim sõbranna suitsupausil ja enne sisse tulemist otsustas vaikselt aknast sisse piiluda, et mis me seal teeme (olgu öeldud, et aken jäi ülemuse selja taha, nii et tema ja tellimust sisse andev klient ei näinud midagi, minust jäi aga aken ettepoole, nii et mina nägin kõike) ja ühtlasi end veidi lõbustada. Oli teine kuskilt peotäie takjaid korjanud ja nüüd asus neid tasakesi oma sõbranna suunas pilduma. Ülemus mõtles, et vist mingi putukas ja hakkas nihelema, sai siis aga mitme takja tabamuse korraga ja kuidagi rehmas käega tahapoole, aga sellise hooga, et rebis pluusilt kõik ülemised nööbid (oli selline pisikesi pärlmutternööbikesi täis tikitud pluus) ära ja need lendasid igas suunas üle kabineti. Papil kukkus ülemuse ootamatult paljastunud pitsrinnahoidjat nähes suu imestusest lahti (tema ju takjasõda ei näinud), seejärel hakkas muhelema ja ütles meelitatult: "Kes oleks seda arvanud, et mina veel oma vanuses näen noort naist pluusinööpe avamas."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Pepsi ja 6 külalist