RMK platsid on kõigile kasutamiseks

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen absoluutselt nõus, et muusika ja lärm võiks jääda renditud peokohta, mitte vaiksesse loodusesse. Väga, väga nõus.
Kuuldavasti politsei ei tule kohale, on artikleidki sellest. Kui politseivärvides masinat märgatakse, tõmmatakse tasaseks... kuni nende lahkumiseni. Eravärvides autost oleks rohkem kasu.
RMK tädile võid ju helistada, aga mida temagi teha saab, soovitab politseile helistada.
Ikka väga käest ära on läinud see läbustamine ja ülbitsemine, mingeid karistusi ei järgne, RMK on täiesti hambutu ja lihtsalt loodab naiivselt inimeste mõistlikkusele.
Lahendus oleks platsid suveajaks muuta tasuliseks ja mehitada personaliga. Ma oleks küll nõus maksma. Näiteks auto 3, inimene 2, telk 3 eurot. Tasuta asjadest ei oska põmmpead lugu pidada.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 16:10Täiesti õudseks on läinud see lugu. Minu viimane kogemus RMK platsiga oli igal juhul selline, kus meid ja ühte teist perekonda kahe väikese lapsega ähvardas mingi noaga venelane, kes parasjagu suuri kõlareid püsti pani. Ausalt rohkem ei kipu.
Kuradima hea ikka, et mul oma saunaga maakodu on olemas. Grillin ja saunatan seal nii nagu tahan, kui soov on, siis kutsun sõpru külla. Noaga venelased, tänan ei!
Külaline

Ei mõista, miks peaks üldse sellistes kohtades käima? Praktiliselt igal pool on võimalik rentida erakasutuseks maju. Kui tahate teiste kulul elada, siis tulebki igasugust jama taluda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:30 Ei mõista, miks peaks üldse sellistes kohtades käima? Praktiliselt igal pool on võimalik rentida erakasutuseks maju. Kui tahate teiste kulul elada, siis tulebki igasugust jama taluda.
Just, kui tahad pummeldada, rendi maja või peokoht. Või sa mõtlesid, et matkaks seal erakasutuses või? Kuidas maaomanikud suhtuvad, kui oma telgi kellegi isiklikus kuusemetsas püsti panen?
Jääb ikkagi riigimaa telkimiseks, kusjuures ka seal ei tohi igal pool telkida, vaid selleks ettenähtud kohas. Paraku leiame eest sama läbu ja lärmi, mille eest linnast loodusesse puhkama põgenesime. Jama.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 22:09
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:30 Ei mõista, miks peaks üldse sellistes kohtades käima? Praktiliselt igal pool on võimalik rentida erakasutuseks maju. Kui tahate teiste kulul elada, siis tulebki igasugust jama taluda.
Just, kui tahad pummeldada, rendi maja või peokoht. Või sa mõtlesid, et matkaks seal erakasutuses või? Kuidas maaomanikud suhtuvad, kui oma telgi kellegi isiklikus kuusemetsas püsti panen?
Jääb ikkagi riigimaa telkimiseks, kusjuures ka seal ei tohi igal pool telkida, vaid selleks ettenähtud kohas. Paraku leiame eest sama läbu ja lärmi, mille eest linnast loodusesse puhkama põgenesime. Jama.
Miks sa eramaja hoovi selle telgi pead panema, kui saate voodis välja magada? Päeval matkate, õhtul pidutsete ning puhkate eramajutuses, mitte RMK alal.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 22:39Miks sa eramaja hoovi selle telgi pead panema, kui saate voodis välja magada? Päeval matkate, õhtul pidutsete ning puhkate eramajutuses, mitte RMK alal.
Sa ei jaga üldse matsu? Kes tahab pummeldada, rendib ISE omale selleks koha, mitte ei lähe RMK platsile lällama, sest seal soovivad inimesed loodust ja rahu nautida.
Kui joogi jaoks ja kohalesõiduks raha jätkub, siis seltskonnaga peokoha eest maksta ei peaks ka just ülejõu käima.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 08:43 Kuidas suhtute, kui RMK platsid hõivatakse mingite seltskondade poolt päevadeks?
Suhtun nii, et võdistan õlgu ja tänan õnne, et mul oli oidu soetada Karutagumikku üks väike privaatne osmik. Käin mere ääres ära (kus näen neid "nauditavaid" RMK olusid), sõidan tagasi oma metsatukas asuvasse osmikusse ja iga kord on hea tuju nagu maast leitud, et ei pea seal rahvamassi sees võõraste inimestega ühiselt "puhkama". Minu arust eestlase tüübile ei sobi selline karjaelu ja sealt see "hõivamine" ka tuleb, ehkki need kohad on teistmoodi mõeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:05
Lahendus oleks platsid suveajaks muuta tasuliseks ja mehitada personaliga. Ma oleks küll nõus maksma. Näiteks auto 3, inimene 2, telk 3 eurot. Tasuta asjadest ei oska põmmpead lugu pidada.
Mehitada personaliga? Täitsa huvitav oleks teada, et kuidas sa seda reaalsuses ette kujutad. Sa oleks nõus need paar eurot maksma, aga kas sa seal tasuta pileteid müüma või valvama ka oled nõus või valvuritele palka maksma?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:10 Minu jaoks on igasugu peod ja suurüritused RMK platsidel täielik no-go ja ma ei saa aru, miks riik seda lubab ja kuidagi ei hõlma. Minge vaadake mis läbu toimub kloogaranna platsidel, venelased tulevad sinna kontserditehnikaga, aetakse luiki taga, reostatakse järve, üks vend sõitis oma parsaga otse kõrkjatesse.

Minuarust peaks need platsid olema LOODUSE nautijatele, mitte tasuta variant pidude korraldamiseks. Platsil peaksid olema kaamerad (või müramõõturid) ning samuti võiksid olla pargivahid/loodusvahid, kes patrullivad suurematel matkaplatsidel. Reeglid peaksid olema selged ja jõustatud ning suuremad grupid tasulised või kui on tegemist loodushuvilistega siis RMK-lt eriloaga. Täiesti õudseks on läinud see lugu. Minu viimane kogemus RMK platsiga oli igal juhul selline, kus meid ja ühte teist perekonda kahe väikese lapsega ähvardas mingi noaga venelane, kes parasjagu suuri kõlareid püsti pani. Ausalt rohkem ei kipu.
Ma küll Kloogarannas RMK platse ei tea, kus need platsid seal on? Ja kus platsil täpsemalt see noaga ähvardav venelane oli, politsei ikka kutsusite?
Külaline

Viimasele: äkki mõtleb Meremõisa omi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 07:05
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:05
Mehitada personaliga? Täitsa huvitav oleks teada, et kuidas sa seda reaalsuses ette kujutad. Sa oleks nõus need paar eurot maksma, aga kas sa seal tasuta pileteid müüma või valvama ka oled nõus või valvuritele palka maksma?
Näiteks Lemme telkimisala on juba praegu tasuline. Telk tasuta, aga autoga sissesõidul maksad iga kord 5 eurot.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 23:09
Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 22:39Miks sa eramaja hoovi selle telgi pead panema, kui saate voodis välja magada? Päeval matkate, õhtul pidutsete ning puhkate eramajutuses, mitte RMK alal.
Sa ei jaga üldse matsu? Kes tahab pummeldada, rendib ISE omale selleks koha, mitte ei lähe RMK platsile lällama, sest seal soovivad inimesed loodust ja rahu nautida.
Kui joogi jaoks ja kohalesõiduks raha jätkub, siis seltskonnaga peokoha eest maksta ei peaks ka just ülejõu käima.
Jagan ikka. Kes tahab normaalset kohta, kus teisi ees pole, rendib endale raha eest. Mis siin keerulist?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 23:09
Inimesed soovivad erinevaid asju. See maailm ei muutu sinu tahtmise järgi.
Külaline

Ei kao need joodikmatsid tasuta platsidelt kuhugi, et normaalsed inimesed saaks loodust ja linnulaulu nautida. Põletatakse metsamaju maha purjus peaga jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:05 Olen absoluutselt nõus, et muusika ja lärm võiks jääda renditud peokohta, mitte vaiksesse loodusesse. Väga, väga nõus.
Kuuldavasti politsei ei tule kohale, on artikleidki sellest. Kui politseivärvides masinat märgatakse, tõmmatakse tasaseks... kuni nende lahkumiseni. Eravärvides autost oleks rohkem kasu.
RMK tädile võid ju helistada, aga mida temagi teha saab, soovitab politseile helistada.
Ikka väga käest ära on läinud see läbustamine ja ülbitsemine, mingeid karistusi ei järgne, RMK on täiesti hambutu ja lihtsalt loodab naiivselt inimeste mõistlikkusele.
Sa vist ei oska üldse arvutada. Idioot lausa. Mis teenust selle raha eest rmk pakkuda suudaks? Pealegi enamus inimesed pole nii vaesed rotid kui sina. Ja kui tahavad maksavad rmk platsi kasutamise eest 20x rohkem. Et napsu võtta ja värskes õhus seksida
Külaline

Sul on seksiga mingi probleem, et kohe mitu kommi järjest seda välja tood? Keegi, peale sinu, pole seksimisest rääkinud. Seksi aga terviseks, kui vahel veab. Tundub, et mujal ei saa või pole raha kohtuda, siis tasuta pleiss metsa all kärab ka. Ilma alkota ei õnnestu? Kahju kohe.
Külaline

Sa vist ei oska üldse arvutada. Idioot lausa. Mis teenust selle raha eest rmk pakkuda suudaks? Pealegi enamus inimesed pole nii vaesed rotid kui sina. Ja kui tahavad maksavad rmk platsi kasutamise eest 20x rohkem. Et napsu võtta ja värskes õhus seksida
Sina joo kodus ja seksi prügikasti taga. Mis sul mingite platsidega asja.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:50
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:35
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 10:29 Ei kao need joodikmatsid tasuta platsidelt kuhugi, et normaalsed inimesed saaks loodust ja linnulaulu nautida. Põletatakse metsamaju maha purjus peaga jne.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Täna vist telgis telki püsti ei saa, sest sajab. Laua saamiseks peaks ka juba kohal olema.
Külaline

Kus nende suurte peotelgi ja kõlaritega simmanite kohta info liigub? Sel aastal Nõva kaitsealal renoveeritavas tornis, eelmisel aastal samal kaitsealal Keibus.
Osaleda ei taha, aga teaks eemale hoida. Jõle komme, täiesti süüdimatud tüübid.
Külaline

Postitus on kustutatud
Kuigi pole sinu asi, siis võin vastata, et mina ei joo. Ega kellegi joomine ei häirikski, kui see ei teeks seda inimest veel kibestunumaks ja agressiivsemaks kui ta muidu on. Tõeline joodik on muidugi ka kaine peaga vihane ja konfliktne. Võib-olla oled sinagi selline või lihtsalt iseloom kehv. Ei oska öelda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Karlsson, Krissse, libakägu ja 10 külalist