Naljakad juhtumised elus.

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:57 Autor: dea
Aeg: 09-09-03 18:09
No meenutame siis veel. Naine kõndis talvel Tartus üle jalakäijate silla ja nägi, et ees kõndis mees, kes tassis mune võrgus( oli selline valge võrk vanasti). Hämar oli juba. Trepist alla minnes märkas, et mees istuli kukkunud. Naine hoolitsevalt küsima, et kas munad jäid terveks. Mees pobises miskit ja naine astus edasi. Ja nägi siis, et võrguga mune kandev mees endiselt tema ees kõndis.
Selle järelkõndimisega seoses meenus -- hoiatan! ei ole eriti naljakas - kuidas kord komandeeringus olles meie eestlaste punt jalutas järjekordse õhtusöögikoha poole. Kohalik võõrustaja ja meie grupi mehed ees, mina ja teised naised nende järel. Kõik jutustasid ja lõkerdasid ja eriti millelegi tähelepanu ei pööranud. Keegi meist ei teadnud ka kus restoran asub. Hoidsin meestegrupi ühel valgeid pükse kandval isendil silma peal ja juhtisin meie naissalka tema kiiluvees. Nii me siis kõndisime ja lustisime. Kuni äkki jäid valged püksid ootamatult seisma, mina siis ka naistele, et "Stopp!" - ja täiesti võõras mees valgetes pükstes jõllitas meile vastu ja läheduses mitte ühtegi restorani moodi asutust ka ei paistnud. Kes seda teab, kaua me mingite suvaliste kohalike meeste järel olime marssinud.
Külaline

Mina olen korra alumise naabri ukse taga kolistanud ja tuppa laskmist nõudnud, kuna ajasin hajameelsusest korrused sassi.
Tulin töölt koju, üritan võtmega ust avada, aga võti ei klapi. Ise mõtlen veel, et miks mees nüüd ühtäkki luku on ära vahetanud. Annan kella, keegi ei ava. Annan veelkord, ise vaikselt juba kärsituks muutudes, sest tean ju, et mees on kodus. Lasen veel demonstratiivselt pikalt kella, et mehele ikka kohale jõuaks. Lõpuks ometi kuulen seest lohisevaid samme. Kui uks lõpuks avatakse, näen koridoris unist ja segaduses naabrimees, magamismask poolenisti silmadel.
Külaline

Jätke need õnnetud Ukraina lapsed. Kohalikud vene lapsed ei oska eesti keelt neist rohkem. Sellest ei tohi meil aga rääkida.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 20:54
Külaline kirjutas: Võtsin kõik järjehoidjad maha. Tuleb märguanne, avan ja norm kommentaari asemel on 8 juhul 10-st mingi solk. Mis inimesed küll selles foorumis on :shock:
Iga pikem teema lõpeb paari juhmi lõputu kemplemisega.

Aga äkki sa mõistadki ainult lihtsakoelist huumorit? Noh sellist, et keegi tõstab näpu üles ja siis laseb kõhutuult ja teised naeravad. Ega no see on ka ok ju, aga ära lihtsalt seepärast teiste kallal praali.
Ma tegelikult kirjutasin mitte naljade, vaid selle tegelase kohta, kes teiste kirjutisi halvustama hakkas. Sellised on teemade solkijad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 15:53
Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 20:54
Külaline kirjutas: Võtsin kõik järjehoidjad maha. Tuleb märguanne, avan ja norm kommentaari asemel on 8 juhul 10-st mingi solk. Mis inimesed küll selles foorumis on :shock:
Iga pikem teema lõpeb paari juhmi lõputu kemplemisega.

Aga äkki sa mõistadki ainult lihtsakoelist huumorit? Noh sellist, et keegi tõstab näpu üles ja siis laseb kõhutuult ja teised naeravad. Ega no see on ka ok ju, aga ära lihtsalt seepärast teiste kallal praali.
Ma tegelikult kirjutasin mitte naljade, vaid selle tegelase kohta, kes teiste kirjutisi halvustama hakkas. Sellised on teemade solkijad.
Kes teemaalgatajale järele ei kiida ja tema naljade üle ei naera on kohe teemasolkija?
Selllisel juhul soovitan teemaalgatajale foorumit ninnunännu.ee
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:36
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:28
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 11:56 Need naljakad juhtumised ei aja muigamagi mitte.
Ajaks naerma ehk küll, kui pooled lood poleks venkudega ja vene keelega seotud. Seda pagana vene värki ei taha enam kuulda ka.
Pilt
Nojah, "äge" ju, kui Putin sulle nalja teeb. Äkki lisad mõne meemi Hitlerist ka, saab veel rohkem nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:06 Nojah, "äge" ju, kui Putin sulle nalja teeb. Äkki lisad mõne meemi Hitlerist ka, saab veel rohkem nalja.
ja sa jagad seda jama koos pildiga....
Külaline

Ja kukkuski teema jälle lampkasti
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:45 Ja kukkuski teema jälle lampkasti
Elu on selline! :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 17:08 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Humoristid koos!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 17:52 Postitus on kustutatud
Kas sulle endale on ka eesti keel võõrkeeleks või niisama on loetust arusaamisega suurem probleem? Võta kätte ja loe teemaalgatus uuesti tähelepanelikult ja mõttega läbi ning leia vastus küsimusele - kas teie vestlus siin on õigustatud ja teemakohane?
Külaline

Täiesti jama, hea teema on metsa keeratud. Naljakate lugude asemel on mingi vaidlus keele teemadel. Sama hästi võib selle teema juba kustutada, ei ole üldae enam teemakohane. Aitäh, kes tõesti naljakaid lugusid jagasid!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:21 Täiesti jama, hea teema on metsa keeratud. Naljakate lugude asemel on mingi vaidlus keele teemadel. Sama hästi võib selle teema juba kustutada, ei ole üldae enam teemakohane. Aitäh, kes tõesti naljakaid lugusid jagasid!
Turvasiil võiks ju siit üle käia ja ainult elulised juhtumised/meenutused alles jätta ja muu asjassepuutumatu vaidluse ära kustutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:25
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 20:21 Täiesti jama, hea teema on metsa keeratud. Naljakate lugude asemel on mingi vaidlus keele teemadel. Sama hästi võib selle teema juba kustutada, ei ole üldae enam teemakohane. Aitäh, kes tõesti naljakaid lugusid jagasid!
Turvasiil võiks ju siit üle käia ja ainult elulised juhtumised/meenutused alles jätta ja muu asjassepuutumatu vaidluse ära kustutada.
Ma kirjutasin juba ja palusin üldse teema kustutada. Ma tõesti igatsen neid perekooli nalja teemasid, aastate jooksul ikka korduvalt otsisin üles ja lugesin ja läks tuju heaks! Siin on mingi nõme keele teema nüüd üles tõmmatud. Jah, mina ka ei räägi vabatahtlikult enam vene keelt, aga teema oli ju hoopis miskit muud!
Külaline

Ja veelkord tänan kõiki, kes kirjutasid teema kohaselt naljakaid juhtumisi enda eludest. No ajas naerma ja tegi tuju paremaks küll! ❤️
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Ma sel korral teemat veel ei kustutanud aga palun teemas püsida, annaks veel võimaluse. Hea meelega loeks isegi naljakaid juhtumeid elust enesest. Kes tahab mõnel muul teemal arutleda, loob eraldi teema.
Vaatame, mis saab ja kui muud üle ei jää, siis on tõesti kõik.
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 12 Sept 2024 21:21 Ma sel korral teemat veel ei kustutanud aga palun teemas püsida, annaks veel võimaluse. Hea meelega loeks isegi naljakaid juhtumeid elust enesest. Kes tahab mõnel muul teemal arutleda, loob eraldi teema.
Aitäh ❤️
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 12 Sept 2024 21:21 Ma sel korral teemat veel ei kustutanud aga palun teemas püsida, annaks veel võimaluse. Hea meelega loeks isegi naljakaid juhtumeid elust enesest. Kes tahab mõnel muul teemal arutleda, loob eraldi teema.
Need teemasse puutumatud kommentaarid võiks siiski vast kustutada, neid on liiga palju, et viitsiks üldse mingit nalja veel otsida. Minu enda praegune kommentaar käib ka kahtlemata sinna alla. :) aitäh!
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:26
Need teemasse puutumatud kommentaarid võiks siiski vast kustutada, neid on liiga palju, et viitsiks üldse mingit nalja veel otsida. Minu enda praegune kommentaar käib ka kahtlemata sinna alla. :) aitäh!
Just kustutasin enamuse ära. Räägiks nüüd ise ka mõne naljaka loo aga ei tulegi kohe, jääb hilisemaks :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:06 Mulle väga meeldib sattuda bussi või rongi, kus on seltskond eestlastest maainimesi. Nagu istuks Benny Hilly show keskel. Hiljuti sõitsin Tallinnas 12 minutit Viljandi suuna rongis, kus oli maakohta minev seltskond ja ka see 12 mints oli muhe.
See on jah nii. Kusjuures olen seda aastatega üha enam hindama hakanud, sellist ehedat, muhedat maatõugu eestlast. See ongi juba pool koomikut ja ma mõtlen seda täiesti heatahtlikult. See ongi selline ehe segu otsekohesusest ja filtri puudumisest, mis maainimesed nii naljakaks teeb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Pepsi ja 4 külalist