Mis teiste eraelus toimub, on huvitav?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mis teiste eraelus toimub, on huvitav?

Postitus Postitas Külaline »

Inimesi ikka huvitab, mis teiste eraeludes toimub, ütles Mallukas. Mis te arvate, on see nii? Kuidas teile tundub end hinnates?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 08:47 Inimesi ikka huvitab, mis teiste eraeludes toimub, ütles Mallukas. Mis te arvate, on see nii? Kuidas teile tundub end hinnates?
Ei ole kunagi huvitanud rikaste ja edukate eraelu, samas jälgin meelsasti PÄRISELU saateid nagu Märgatud eestis" või kunagi "Naistevahetust". Mallukas ja "Kroonika" jätavad täiesti külmaks.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Alati on huvitav, kellele rohkem, kellele vähem. Mõnele on Mallukas ka huvitav, mõnele Kroonika, mõnele krimikroonika... :) on silmakirjalik väita, et kedagi apppppsaluutselt teiste elu ei huvita, need kipuvad olema need kõige suuremad akna peal kõõlujad ja vahtijad :)
Külaline

Mina olen küll väga uudishimulik. Tunnistan ausalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 09:40
Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 08:47 Inimesi ikka huvitab, mis teiste eraeludes toimub, ütles Mallukas. Mis te arvate, on see nii? Kuidas teile tundub end hinnates?
Ei ole kunagi huvitanud rikaste ja edukate eraelu, samas jälgin meelsasti PÄRISELU saateid nagu Märgatud eestis" või kunagi "Naistevahetust". Mallukas ja "Kroonika" jätavad täiesti külmaks.
Mul selles mõttes täpselt vastupidi, et Kroonikat vaatan küll, et kes meie nö staaridest on abiellunud, lapse saanud, lahku läinud jne. Põhiliselt siis nt lauljad, muusikud, näitlejad jm sellised tegelased, suunamudijaid ma ei jälgi ja ei tea paljude nimesidki, nii et need ei huvita. Ja kohe üleüldse ei huvita mind igasugused nn tõsielusaated, nagu seesama Märgatud Eestis vm, neid ausalt öeldes ei vaataks raha eest ka.
Külaline

Ja mind üldse ei huvita. Või vähemalt nii 90% ulatuses ei huvita. Töö paraku on selline, et võiks ühiskonnas toimuvaga kursis olla ja seega pealkirjadest ikka lasen pilgu üle.
Külaline

Töötan psühholoogina ja kuulan hommikust õhtuni igasugu asju, seega kohe üldse ei huvita teiste elud. Ega seal midagi sellist ilmselt pole ka, mida ma poleks enne näinud ega kuulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 20:15
. Ja kohe üleüldse ei huvita mind igasugused nn tõsielusaated, nagu seesama Märgatud Eestis vm, neid ausalt öeldes ei vaataks raha eest ka.
Ja mina ainult neid vaatangi! Ja krimisaateid ka varem, aga neis ei näidata enam mitte midagi.
Külaline

Ta võib seda ju öelda, sest mingi müügiargument, olgugi viletsakene, peab ju olema. Miks inimene arvab, et just tema eraelu nii huvitav on, mine võta kinni. Mulle ei ole see tegelane mitte kunagi sümpatiseerinud ja seda tüüpi meelelahutust pean madalaks.
Külaline

Tegelt ei ole huvitav, liiga tihti on piinlik. Ei vaata neid saateid, suunamudijaid ei tunne.
Mõne kuulsa inimese elulugu raamatuna on küll põnev või kogemuslikud podcastid.
Aga muidu, ei, tänan! Ilmselt olen igav inimene ise ka.
Külaline

Mul on pigem ajalooliste isikute eraelu vastu huvi, nt kuningad jt- kuidas abellusid, kuidas elasid, millesse surid jnejne. Just mitteametliku poole pealt, kirjadest selguv jne.
Masa

Postitus Postitas Masa »

Mõnedel inimestel peale oma eraelu polegi millestki rääkida. Retoorilise küsimuse peale, kuidas sul läheb, kuidas tervis, saad pika ja nutuse loo tavaliselt.
Mkm ei huvita, enam ei küsi viisakusest ka mitte.
Külaline

Pean tunnistama, et olen hakanud vaatama " Kuuuurijat" ja " Märgatud Eestis" saadet. Seda nädalat vaatasin Ilvesega, no tegelikult ju andekas naine ja Hunti suutsin ka veel vaadata, aga see mallukas on juba absoluutselt väga kaugelt üle igasugiste piiride. Eks mingil määral on on ju tore vaadata selliseid saateid, aga no kuskilt lähevad piirid. Tahaksin näha seda nädalat näiteks Mart Sanderiga, või siis Piller/ Haaber ( ei tea kas nüüd läks õigesti), Saagimit vaataks ka näiteks. Oli kunagi mingi saade, kus Saagim oli kellegi teisega " nädal aega ilma", ehk siis neil ei olnid mitte midagi.. no oli tegelikult huvitav vaadata küll.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 10 Sept 2024 20:15
Mul selles mõttes täpselt vastupidi, et Kroonikat vaatan küll, et kes meie nö staaridest on abiellunud, lapse saanud, lahku läinud jne. Põhiliselt siis nt lauljad, muusikud, näitlejad jm sellised tegelased, suunamudijaid ma ei jälgi ja ei tea paljude nimesidki, nii et need ei huvita. Ja kohe üleüldse ei huvita mind igasugused nn tõsielusaated, nagu seesama Märgatud Eestis vm, neid ausalt öeldes ei vaataks raha eest ka.
Sama
Külaline

Mind küll huvitab, mis kellegi elus juhtub. Muidugi juhul, kui üldse juhtub. Ja siis ma olen veel see madal inimene, kes neid asju arutab ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:39 Seda nädalat vaatasin Ilvesega, no tegelikult ju andekas naine ja Hunti suutsin ka veel vaadata, aga see mallukas on juba absoluutselt väga kaugelt üle igasugiste piiride.
Eks loodussaateid ongi hariv vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:39 Pean tunnistama, et olen hakanud vaatama " Kuuuurijat" ja " Märgatud Eestis" saadet. Seda nädalat vaatasin Ilvesega, no tegelikult ju andekas naine ja Hunti suutsin ka veel vaadata, aga see mallukas on juba absoluutselt väga kaugelt üle igasugiste piiride. Eks mingil määral on on ju tore vaadata selliseid saateid, aga no kuskilt lähevad piirid. Tahaksin näha seda nädalat näiteks Mart Sanderiga, või siis Piller/ Haaber ( ei tea kas nüüd läks õigesti), Saagimit vaataks ka näiteks. Oli kunagi mingi saade, kus Saagim oli kellegi teisega " nädal aega ilma", ehk siis neil ei olnid mitte midagi.. no oli tegelikult huvitav vaadata küll.
Saagim hakkab ikka räigelt krimpsu tõmbama. Aeg oleks pintsi peale minna, granny värk on ikka suht kitsas sektor...
Külaline

avaliku elu tegelaste (ehk siis need "mõjuisikud", kes pidevalt igalpool virvendavad) eraelu ei huvita karvavõrdki. Artikleid sellekohaseid ei ava, blogisid ei loe, ammugi ei vaata mingit Malluka saadet.
Mõne sümpaatse laulja või näitleja kohta loen küll, aga reeglina normaalsete inimestega on ka normaalsed artiklid.
Külaline

Ei tunne vähimatki huvi mingite juutuuberite ega suunamudijate eraelu vastu.

Aga tavaliste inimeste lood pakuvad mõningal määral ikka huvi. Eriti, kui neil on ette tulnud mingi probleem, mille lahendamiseks nad on pöördunud ajakirjanduse poole. Kunagi ei tea, millal elu enda või oma lähedase ette sarnase mure ette veeretab, siis oleks kasulik vähemalt teada, et niisuguseid jamasid on üldse olemas. Nagu näiteks hiljutised lood, kus vanamemm kirjutas oma korteri mingi uhhuutervendaja nimele, või kus üks lapsevanem lõigatakse lapse elust põhjendamatult täiesti välja, nii et vanem peab kasvõi pea peal seisma, et oma last üks kord aastas näha. Avalikkuse tähelepanu on viimane võimalus, et need inimesed saaksid lõpuks seda abi, mida vajavad. Ja teisalt - ilma selliseid lugusid kuulmata elaksid teised inimesed omas mullis ega teakski, mis elus toimuda võib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist