Naljakad juhtumised elus.

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:14
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:06
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 19:28
No aga mis teha, eks see on meie minevik (õnneks)! Kui ikka ei ole emakeel, siis võibki igasugu asju juhtuda 😁. Teema on ju naljakatest juhtumitest elus.
No oleks siis ainuski naljakas juhtumine siin. :-(

Netist leiab aeg-ajalt naljakaid elujuhtumeid siit (inglise keeles)

fmylife.com
ja
notalwaysright.com
No aga miks sina ei kirjuta siis teema kohaselt naljakat juhtumit? Mina olen küll siin teemas naerda saanud. Anna siis oma panus. Naer on terviseks!
Andsin panuse kahe lingi näol.

Siin pole küll mitte ükski (!) postitus naljakas olnud. Ei oska isegi arvata, mis sind siin kohe naerma ajas. Isegi muigama ei aja need lamedad lood.
Külaline

Võtsin kõik järjehoidjad maha. Tuleb märguanne, avan ja norm kommentaari asemel on 8 juhul 10-st mingi solk. Mis inimesed küll selles foorumis on :shock:
Iga pikem teema lõpeb paari juhmi lõputu kemplemisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:26 Võtsin kõik järjehoidjad maha. Tuleb märguanne, avan ja norm kommentaari asemel on 8 juhul 10-st mingi solk. Mis inimesed küll selles foorumis on :shock:
Pole jah midagi naljakat siin. Isegi siniste sussidega arsti juurest koju jalutamine või valesse autosse istumine oleksid naljakamad.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:22 Siin pole küll mitte ükski (!) postitus naljakas olnud. Ei oska isegi arvata, mis sind siin kohe naerma ajas. Isegi muigama ei aja need lamedad lood.
Viga on sinu huumorimeeles. Ega keegi ei sunni ka sind seda teemat lugema ka. Mine loe oma linke, läheb tuju paremaks ja jagad pärast meilegi mõne kvaliteetnalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:28
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 11:56 Need naljakad juhtumised ei aja muigamagi mitte.
Ajaks naerma ehk küll, kui pooled lood poleks venkudega ja vene keelega seotud. Seda pagana vene värki ei taha enam kuulda ka.
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:27
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:26 Võtsin kõik järjehoidjad maha. Tuleb märguanne, avan ja norm kommentaari asemel on 8 juhul 10-st mingi solk. Mis inimesed küll selles foorumis on :shock:
Pole jah midagi naljakat siin. Isegi siniste sussidega arsti juurest koju jalutamine või valesse autosse istumine oleksid naljakamad.
Aga äkki sa mõistadki ainult lihtsakoelist huumorit? Noh sellist, et keegi tõstab näpu üles ja siis laseb kõhutuult ja teised naeravad. Ega no see on ka ok ju, aga ära lihtsalt seepärast teiste kallal praali.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:54
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:27
Aga äkki sa mõistadki ainult lihtsakoelist huumorit? Noh sellist, et keegi tõstab näpu üles ja siis laseb kõhutuult ja teised naeravad. Ega no see on ka ok ju, aga ära lihtsalt seepärast teiste kallal praali.
Kõik ei ole mõttehiiglased nagu sina. See ei anna sulle õigust nn lihtsakesi mõnitada?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:57 Kõik ei ole mõttehiiglased nagu sina. See ei anna sulle õigust nn lihtsakesi mõnitada?
Näe, oskad nalja teha küll ju :lol:
Külaline

Mul oli kunagi üks hambutu sõber. Ükskord astus ta minu juurest päevasel ajal läbi, et veidi juttu vesta. Tegin külmkapi ukse lahti ja küsisin, kas sa midagi hamba alla soovid? Vastuseks oli...
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Vaatasime kord emaga pimedas elutoas õudusfilmi. Film lõppes pärast südaööd. Pesin kiiresti hambad ja läksin oma tuppa, tuld ei süüdanud, sest ere valgus viib une ära. Kuu paistis niigi, tänu sellele nägin oma voodit. Noh, krabasin tekist kinni ja tõmbasin. Ja seal teki all oli juba keegi. Ta tegi kummalist tumedat häält - või oli see hoopis minu enda hääl, sest vait ma sel hetkel olla ei suutnud. Hiljem analüüsides sain aru, et me mõlemad röökisime tol hetkel nagu kõrid võtsid. Sellest ajast peale tean, mida tähendab väljend "veri tarretus soontes". Seejärel nägin musta kogu mu voodist välja hüppamas ja aknalauale maandumas. Kuuvalgel joonistusid välja süsimusta kassi kontuurid, siis oli ta avatud akna kaudu läinud, endal saba sirge ja käpad all värisemas.

Võõras külakass oli kasutanud juhust ja roninud suveööl lahtisest aknast tuppa. Oli pugenud minu voodisse, miskipärast lausa teki alla, ja laskis seal unel hea maitsta. Kumb meid rohkem ehmatas - kas mina või kõuts - ei teagi. Aga palderjani vajasime pärast mõlemad (noh, võõrale kassile ma pakkuma ei hakanud, aga ära ta ilmselt poleks sellest öelnud).
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:22
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:14
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 20:06

No oleks siis ainuski naljakas juhtumine siin. :-(

Netist leiab aeg-ajalt naljakaid elujuhtumeid siit (inglise keeles)

fmylife.com
ja
notalwaysright.com
No aga miks sina ei kirjuta siis teema kohaselt naljakat juhtumit? Mina olen küll siin teemas naerda saanud. Anna siis oma panus. Naer on terviseks!
Andsin panuse kahe lingi näol.

Siin pole küll mitte ükski (!) postitus naljakas olnud. Ei oska isegi arvata, mis sind siin kohe naerma ajas. Isegi muigama ei aja need lamedad lood.
No ma siis huvi pärast vaatasin seda esimest linki. Valisin siis kohe TOP kategooria, et ikka kindlasti naljakas oleks.
Selline lugu näiteks nende TOPis:
"Today, I was having sex with my boyfriend. When he was about to orgasm, he screamed "Yes Brittany!" at the top of his lungs. My name's not Brittany. That's his sister."
Hmm, kus kohas siin nüüd naerma peaks :roll: ?

See vanamehe ülespoomine, ja hiiglama suur huinjaa, ja taksikoera urg siin on palju naljakamad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Sept 2024 20:22Siin pole küll mitte ükski (!) postitus naljakas olnud. Ei oska isegi arvata, mis sind siin kohe naerma ajas. Isegi muigama ei aja need lamedad lood.
Mis põhjus on sul seda kirja panna?
Taksi lugu ajas küll naerma. Kuna oskan vene keelt, siis kraana lugu samuti.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 11:56 Need naljakad juhtumised ei aja muigamagi mitte.
Ajaks naerma ehk küll, kui pooled lood poleks venkudega ja vene keelega seotud. Seda pagana vene värki ei taha enam kuulda ka.
Russofoob ka kohal..
Külaline

Minu ühed naljakamad mälestused on ajast, kui pidin teismelisena u kuu aega haiglas olema, palatikaaslasteks kaks muidu võrdlemisi kepsaka olemisega, kuid üsna kõva kuulmisega vanaprouat. Nende omavahelised vestlused olid nii naljakad, et olin sageli oma voodis lihtsalt naerust kõveras ja toppisin tekki suhu, et mitte täiest kõrist naeru lagistada. Kuidas nad kogu aeg üksteisest mööda rääkisid, üks kuulis ühte, teine sai teistmoodi aru ja vahepeal olid nad ise veel rahul ka oma juttudega, ehkki üks rääkis aiast ja teine aiaaugust. Kirjutasin mõned paremad dialoogid üles ka, kuid kahjuks on see märkmik aastatega kuskile kaotsi läinud. Samas ei tea, kui naljakas see lihtsalt tekstina tundukski, sest eks kaasa mängisid ka muud asjad, hääletoon ja laiem kontekst sõltuvalt parasjagu jutuks olnud teemast jms. Igal juhul sain seal korraliku naeruteraapia ja olen praegugi veel tagantjärgi nendele prouadele tänulik, et nad enda teadmata mu haiglasoleku nii lõbusaks muutsid.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 08:54
Russofoob ka kohal..
Venelased ongi värdjad ja iga normaalne inimene kardab neid, arvestades seda idiootsust mis muuhulgas ka just praegu toimub, kui sina rahulikult kohvi jood.
Külaline

Jah venekeelsed naljad tõlkidega ära ka. Teatud põlvkonnad arvavad nagu venelased, et kõik eestlased oskavad sünnist saati vene keelt. Teatud vanuses onkud ja tädid teevad oma vene nalju, naeravad nii et vats võbiseb ja noored kõrval sügavad lõuga - mütsigi ei saa aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 08:54
Russofoob ka kohal..
Jah nagu igas ingliskeelses foorumis peab olema keegi, kes kahtlustab, kuidas kõik on rassistid. Kui sul on nõuka ja vaene asjadest siiber, siis oled russofoob.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:43 Jah venekeelsed naljad tõlkidega ära ka. Teatud põlvkonnad arvavad nagu venelased, et kõik eestlased oskavad sünnist saati vene keelt. Teatud vanuses onkud ja tädid teevad oma vene nalju, naeravad nii et vats võbiseb ja noored kõrval sügavad lõuga - mütsigi ei saa aru.
womp womp
Külaline

Autor: dea
Aeg: 09-09-03 18:09
No meenutame siis veel. Naine kõndis talvel Tartus üle jalakäijate silla ja nägi, et ees kõndis mees, kes tassis mune võrgus( oli selline valge võrk vanasti). Hämar oli juba. Trepist alla minnes märkas, et mees istuli kukkunud. Naine hoolitsevalt küsima, et kas munad jäid terveks. Mees pobises miskit ja naine astus edasi. Ja nägi siis, et võrguga mune kandev mees endiselt tema ees kõndis.

Autor: ***
Aeg: 09-09-03 14:19
Lähen mina koju, vaatan-uks pole lukus. Ahaa, mõtlen ma-mees kodus. teen ukse lahti, vaatan-esikus suur must võõras spordikott. Ahha-külalised, mõtlen ma. Hõikan "tere!!!". Keegi ei vasta. Lähen siis kiirel sammul suurde tuppa, seal seisab ukse taga üks mees, mina pistan talle käe pihku ja ütlen, "Tere, mina olen see-ja-see, vahetan riided ära ja kohe tulen". Magamistoas meest ei olnud, viskasin kiiruga koduriided selga, et lähen külaliste juurde. Korteris pole kedagi. Koridoris on suur must kott, mille sees oli mu videokaamera, videomakk ja mingid ehtekarbid (muide, mitte minu omad - need viisime politseisse). Nää, varast on võimalik ka hajameelsusega ära peletada. Ta võis mõelda, et ikka eriline hullumeelne on see perenaine, kipub kätt andma, parem jalga lasta enne kui hilja.
Külaline

Mulle väga meeldib sattuda bussi või rongi, kus on seltskond eestlastest maainimesi. Nagu istuks Benny Hilly show keskel. Hiljuti sõitsin Tallinnas 12 minutit Viljandi suuna rongis, kus oli maakohta minev seltskond ja ka see 12 mints oli muhe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 7 külalist