новости здоровья

vana hea klassika
Vasta
Külaline

новости здоровья

Postitus Postitas Külaline »

Kes rõip rahastab sellist "ajalehte" nagu новости здоровья? Mulle oli see postkasti topitud vaatamata sellele, et postkastil on silt "ainult tellitud post". Ilmselt ei oska postitaja seda silti lugeda. Esilehel, pealkirja all on autorite portreed (kellele ka postkasti topitud, see näeb mis seal on). Tõeline jälkus, ainult venekeelne, värviliselt trükitud.
Külaline

Meile tuleb juba aastaid venekeelne Postimees. Nii iga paari kuu tagant. Kirjutasin neile, et see jälk postitamine lõppeks, vastu tuli pikk ja viisakas kirik, et see toimub "piirkondades, kus on teadaolevalt venelasi." Ehk siis pmst võiks see olla IGA piirkond Eestis?! Kindlasti on Hiiumaal ka mõni venelane jne.

Mõte olevat edastada "tõest infot idanaabri kohta". Loobuda sellest eestlased ei saa, kuna noh isikuandmete kaitse jm jama. Ehk et kõigile topitakse see!
Ma tegin küll ettepaneku, et i g a Eesti elanik on hoopis riigikeelse Postimehe ära teeninud, abs kõik
Külaline

See sõltub ikkagi ka lehe sisust. Mulle ja naabritele oli hiljuti postkasti pandud Müürileht. Ma hea meelega loen seda vahel. Veel toredam, kui see leht poleks olnud nii vana. Siiski jäi pisut niru tunne, et postkaste kasutati pigem paberikonteineritena. Lugesin, kohe ära ei visanud ja järgmise elu sai Müürileht värvirulli all.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 02:21 See sõltub ikkagi ka lehe sisust. Mulle ja naabritele oli hiljuti postkasti pandud Müürileht. Ma hea meelega loen seda vahel. Veel toredam, kui see leht poleks olnud nii vana. Siiski jäi pisut niru tunne, et postkaste kasutati pigem paberikonteineritena. Lugesin, kohe ära ei visanud ja järgmise elu sai Müürileht värvirulli all.

Sõltub ikka eelkõige keelest. Sellest on ju teema. Miks peab Eesti Vabariigis venekeelset lektüüri levitama? Milleks? Eriti viimase 2,5 a sündmuste valguses. See on lausa kuritegelik sellist jama levitada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 8 külalist