Kas herilane on nii tark, et oskab tulla suht kaugele sugulase surma eest kätte maksma? Täpselt nuga hoidnud käe näppudele
Ma olen mõrtsukas
-
Külaline
Ma olen mõrtsukas
Eile välikohvikus süües hakkas herilane kiusama. Vajutasin ta noaotsaga mulgipudru ääre sisse. Sõin rahulikult edasi. Ok, herilase jätsin söömata. Hakkasin ära minema, olin juba päris kaugel kui tundsin, et peopesas midagi kõditab. Ju ma kuidagi käega rehmasin, sain torke parema käe mõlema keskmise sõrme sisse. Palju ei valutanudki, aga täna hullusti sügelevad.
Kas herilane on nii tark, et oskab tulla suht kaugele sugulase surma eest kätte maksma? Täpselt nuga hoidnud käe näppudele
-
Külaline
Jah, nüüd oled märgitud ja herilased hakkavad põlvkondade kaupa sulle tehtud ülekohtu eest kätte maksma. Elad nende legendides igavesti.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 16:53 Eile välikohvikus süües hakkas herilane kiusama. Vajutasin ta noaotsaga mulgipudru ääre sisse. Sõin rahulikult edasi. Ok, herilase jätsin söömata. Hakkasin ära minema, olin juba päris kaugel kui tundsin, et peopesas midagi kõditab. Ju ma kuidagi käega rehmasin, sain torke parema käe mõlema keskmise sõrme sisse. Palju ei valutanudki, aga täna hullusti sügelevad.
Kas herilane on nii tark, et oskab tulla suht kaugele sugulase surma eest kätte maksma? Täpselt nuga hoidnud käe näppudele![]()
-
Summsumm
Ikka jah. Ega ta muidugi ei tulnud välikohvikusse laudade ümber lendama, sest seal on palju sööke ja magusaid jooke putukaid kohale meelitamas. Ikka mõrtsukale kätte maksma tuli.
Olin kunagi tuttavatel abiks nende maakodus, aitasin mett võtta. Seisin sissepakituna taru juures ja andsin suitsu. Järgmisel päeval istusime õue peal ja grillisime, ning vihased mesilased tiirlesid mul ümber, paar tükki nõelas ka, ehkki istusin üsna liikumatult. Tuttav siis ütles, et mesilased on eilse meevõtu pärast su peale pahased, et võõras inimene oli seal nende taru ääres. Et omainimene toimetab, sellega nad on harjunud.
-
Külaline
Ikka, pöial ju teistest eemal ja nimetuski teine.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 08:32 Sul on paremal käel kaks keskmist sõrme?
-
Külaline
Aga miks sa herilase pudru sisse surusid? Ära ei saanud ajada? Eriti kummaline on see et sa seda sama putru edasi sõid kus herilane sees?
-
Loodus
Usun. Herilane on väga nutikas. Olen neid veetünnist pààstnud. Kiinduvad ja peavad end mu sõpradeks hiljem.
Miks peab tapmine esimene valik olema?
-
Külaline
Kas sulle ei õpetatud juba lapsena, et enne reageerimist katsu end teise olukorda asetada? Lähed rahulikult lõunat sööma, keegi kurat surub su näoli pudrusse, hädavaevu suudad sõpradele oma hädast märku anda ja oledki kutu. Naine-lapsed kodus ootamas aga sind enam ei tule...Vähemalt sõber maksis kätte.
Väga häbematu tegu sinust igatahes.
-
Summsumm
Kas nad tulevad oma sõprust väljendama tavaliselt siis, kui sul õlleklaas käes on?Loodus kirjutas: ↑09 Sept 2024 13:34 Usun. Herilane on väga nutikas. Olen neid veetünnist pààstnud. Kiinduvad ja peavad end mu sõpradeks hiljem.
-
Külaline
Tark on tõesti herilane toidu sisse lükata ja kogemata suhu pista. Hiljem on hingamisteed turses.
-
Külaline
No ajasin korduvalt, aga tema jonnakus ületas minu taluvuspiiri.
-
Külaline
Ju ma ikka herilasega ampsu taldriku äärele paigutasin ja söömata jätsin.
-
Külaline
Tead, ma häbenen nüüd ise kaAnonymous kirjutas: ↑09 Sept 2024 13:35Kas sulle ei õpetatud juba lapsena, et enne reageerimist katsu end teise olukorda asetada? Lähed rahulikult lõunat sööma, keegi kurat surub su näoli pudrusse, hädavaevu suudad sõpradele oma hädast märku anda ja oledki kutu. Naine-lapsed kodus ootamas aga sind enam ei tule...Vähemalt sõber maksis kätte.
-
Külaline
Jessas, inimesed halavad siin mingi putuka pärast. Ma löön igasugused putukad hetkegi mõtlemata maha, kui need mind tüütavad või mu koju tulevad.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 12:35 Jessas, inimesed halavad siin mingi putuka pärast. Ma löön igasugused putukad hetkegi mõtlemata maha, kui need mind tüütavad või mu koju tulevad.

-
Külaline
Muidu polekeki mõelnud arvatavasti, üks satikas ees või taga, aga kui "karistusaktsioon" järgnes, siis hakkas äkki mõtlema
Tegelikult muidugi puhas juhus, aga loogikaviga- "kui üks järgneb teisele, peab olema teine esimesest põhjustatud".
Huvitav, mitu aastat veritasu herilaste kohus sulle määranud on, sel suvel vast enam õue nina pista ei tasu- (liit)silm silma ja suised hamba vastu!!
Huvitav, mitu aastat veritasu herilaste kohus sulle määranud on, sel suvel vast enam õue nina pista ei tasu- (liit)silm silma ja suised hamba vastu!!
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist