Memmeke
-
Külaline
Ma arvan, et umbes 70-aastaselt, võib-olla ka mõned aastad varem. Alla 65 tunduks vara, aga oleneb ka mu enda vananemiskiirusest.
-
Külaline
P.S. Kui mul oleksid lapselapsed, siis võiksid nad mind memmeks kutsuda kasvõi siis, kui olen alles 45, aga võõrad siis veel ei tohiKülaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 08:50 Ma arvan, et umbes 70-aastaselt, võib-olla ka mõned aastad varem. Alla 65 tunduks vara, aga oleneb ka mu enda vananemiskiirusest.
-
Külaline
Lastele tunduvad kõik juba 40-aastaselt umbes 100 aasta vanused ja inimesed nii kaua ei elagi. Seega oled juba 40-aastaselt memmeke 
-
Külaline
Eh, hiljuti rannas üks umbes 10-aastane ütles teisele lapsele minu kohta vanaema. Olen 53 ja olin pisut häiritud sellest väljendist.
saan aru, et kümeaastasele olen ma võibolla tõesti tema vanaema vanune, aga endal mul vel lapselapsi ei ole, ei kümneaastasi ega kümnepäevaseid, nii et häiris. Aga no mis sa ikka teed, kui vanaema, siis vanaema, ju siis tema jaoks ma nii vana tundusin.
Memmekeskes õnneks keegi mind ei ole veel kutsunud ja loodan, et selle ajani on veel 25+ aastat aega vähemalt.
Memmekeskes õnneks keegi mind ei ole veel kutsunud ja loodan, et selle ajani on veel 25+ aastat aega vähemalt.
-
Külaline
Oled vist veel üsna noor? Minu ema on 84 ja tema küll välja ei näe nagu memmeke. Ei kujuta ette 70-aastast memmekestKülaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 08:50 Ma arvan, et umbes 70-aastaselt, võib-olla ka mõned aastad varem. Alla 65 tunduks vara, aga oleneb ka mu enda vananemiskiirusest.
-
Külaline
Tunnetuse küsimus. Arvan, et lapselapsed võivad juba memmeks kutsuda.
Memm ei tundu olema sõimusõna. Enda kujutluses on memm selline sõbralik vanadaam, kepiga ja krunniga kuklas.
Endal tuttav, kes hüüdis oma viieaastast tütart memmeks. Eks see oli nende omavaheline kodune kõnepruuk.
Memm ei tundu olema sõimusõna. Enda kujutluses on memm selline sõbralik vanadaam, kepiga ja krunniga kuklas.
Endal tuttav, kes hüüdis oma viieaastast tütart memmeks. Eks see oli nende omavaheline kodune kõnepruuk.
-
Külaline
Saagimit küll memmekeseks ei peaks, samas see filmidiiva E.K on küll vanuse poolest memmeke mis memmeke. Ise alla 60 aasta vanuseid küll memmekeseks ei pea, kuigi selles nimetuses midagi negatiivset minu jaoks ei ole.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 11:10 Lastele tunduvad kõik juba 40-aastaselt umbes 100 aasta vanused ja inimesed nii kaua ei elagi. Seega oled juba 40-aastaselt memmeke![]()
-
Külaline
Värske Lidli reklaam oli, et hakkavad eakatele allahindlusega tooteid pakkuma, kuna need on väga hinnatundlikud ja edaspidi saavad külastajad alates 60. eluaastad osad tooted soodushinnaga.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 11:58
Oled vist veel üsna noor? Minu ema on 84 ja tema küll välja ei näe nagu memmeke. Ei kujuta ette 70-aastast memmekest![]()
Kui 60 on eakas, siis 70 on memm mis memm, kujuta või ära kujuta ette.
https://majandus.postimees.ee/8091212/l ... st-pakkuma
-
Külaline
Mammi on selline, tulimagusa maasikamoosi ja rasvast nõretavate pirukatega
https://www.ohtuleht.ee/952455/ene-paju ... rvab-mammi
https://www.ohtuleht.ee/952455/ene-paju ... rvab-mammi
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
A.S. on raha ja tähelepanu näljas harakas.
E.K. on iga võimu ajal osanud peen lugupeetud eliitdaam olla.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Minu arust memmekest determineerivad hõbevalged-hõbehallid juuksed, kui kiharad on veel tumedad või kartulikoorekarva, siis ei ole veel memm 
-
memmeke
Mul ei lähe iialgi meelest, kui olin 29-aastane naine ja põrkasin autosid täsis parklas kahe auto vahelt läbi minnes kokku käest kinni hoidvate noortega (äkki 16-17?) ja poiss ütles tüdrukule, et lase tädi läbi. Sa juudas, kuidas see tol hetkel mulle hinge läks. Eks see kõik on jh nii suhteline asi.
-
Külaline
Ehhee, ma olin 19, kui jalutasin aias koera, kes üritas aia alt välja pugeda ja kaks umbes 10-12-aastast poissi läksid mööda ja kommenteerisid, et näe, koer üritab aia alt välja pugeda, tõmbab veel muti ka kaasa!memmeke kirjutas: ↑08 Sept 2024 19:56 Mul ei lähe iialgi meelest, kui olin 29-aastane naine ja põrkasin autosid täsis parklas kahe auto vahelt läbi minnes kokku käest kinni hoidvate noortega (äkki 16-17?) ja poiss ütles tüdrukule, et lase tädi läbi. Sa juudas, kuidas see tol hetkel mulle hinge läks. Eks see kõik on jh nii suhteline asi.
Nüüd olen 55 ja siiamaani on see meeles!
-
Külaline
Ei ole vaja nõmetseda. Anu on vägagi elegantne ja oskab vajadusel käituda.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑08 Sept 2024 16:29A.S. on raha ja tähelepanu näljas harakas.
E.K. on iga võimu ajal osanud peen lugupeetud eliitdaam olla.
-
Külaline
Minu arvates on tänapäeval memmesid kahjuks vähe. Mul seostub pigem teatud riietusega. Tänapäeval on pigem prouad.
-
Külaline
Lapsel oli õigus, sinu vanuses ollaks juba mitmekordne vanaema.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 11:42 Eh, hiljuti rannas üks umbes 10-aastane ütles teisele lapsele minu kohta vanaema. Olen 53 ja olin pisut häiritud sellest väljendist.saan aru, et kümeaastasele olen ma võibolla tõesti tema vanaema vanune, aga endal mul vel lapselapsi ei ole, ei kümneaastasi ega kümnepäevaseid, nii et häiris. Aga no mis sa ikka teed, kui vanaema, siis vanaema, ju siis tema jaoks ma nii vana tundusin.
Memmekeskes õnneks keegi mind ei ole veel kutsunud ja loodan, et selle ajani on veel 25+ aastat aega vähemalt.![]()
-
Külaline
-
Külaline
No aga ta ongi ju neile memm. Viie aastase jaoks on 50ne aastane ikka täielik vanur valmis.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 23:09 Marju Karini lapselapsed kutsuvad teda memmeks ja see on minu meelest väga nunnu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 7 külalist