Kas lähete rõõmuga tööle?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas lähete rõõmuga tööle?

Postitus Postitas Külaline »

Olen üsna palju lugenud, kuidas inimesed lähevad rõõmuga tööle. Kuidas tunnevad õnne ja rõõmu enda tööst. Kuidas teiega on? Kas ärkate hommikul rõõmuga ja lähete sama rõõmuga tööle?
Mina ei lähe. Ma olen väsinud. Tean, et olen tegelikult oma töös väga hea, aga koormus on meeletu.Tihti on õpilased, see lisab koormust veelgi juurde. Mina olen haiglas õde. Armastan oma tööd, aga ei jaksa enam.
Külaline

Lähen rõõmuga tööle igal hommikul ja olen tänulik, et on kuhu minna.
Külaline

Loomulikult. Kõik 35 aastat. Kuidas siis muidu? Kui oleks ebameeldiv, siis ju otseloomulikult seal ei töötaks, seega ei mõista küsimust.
Külaline

Vastumeelselt päris ei lähe, aga hoopis parema meelega jääks koju. Klienditeenindaja olen suures toitlustuses.
Külaline

Jah, mulle meeldib mu töö. Ssmas on mul üsna pingeline eraeluline graafik hetkel ja tihti olen lihtsalt väsinud, mis mõjub mõnevõrra ka mu töörõõmule. Õnneks töö meeldib ikka.
Külaline

Ei ma ei lähe rõõmuga tööle. Olen 57 ja on juba saadud tööl käia küll ja küll. Enam ei taha, kui ilma hakkama saaks.
Külaline

Enamus ajast lähen küll rõõmuga tööle. On päevi, kui ma pole nii entusiastlik, aga neid esineb pigem harva. Mulle meeldib mu töö, ehk seetõttu. Samuti on mulle tähtis, et töökaaslastega oleks hea klapp ja mul see tõesti nii ka on. See teeb hommikuse töölemineku veelgi mõnusamaks, et on lahedad kolleegid, kellega juttu puhuda ja kellega on sarnane naljasoon.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 22:38 Enamus ajast lähen küll rõõmuga tööle. On päevi, kui ma pole nii entusiastlik, aga neid esineb pigem harva. Mulle meeldib mu töö, ehk seetõttu. Samuti on mulle tähtis, et töökaaslastega oleks hea klapp ja mul see tõesti nii ka on. See teeb hommikuse töölemineku veelgi mõnusamaks, et on lahedad kolleegid, kellega juttu puhuda ja kellega on sarnane naljasoon.
Oli ka palju aastaid nii. Vahel oli tõusmine ja minek raske, aga tööl oli tegelikult tore. Tagumikutunde ka ei pidanud tegema. Vahel oli intensiivseid perioode, vahel rahulikum, aga olime suht hea meeskond.
Nüüd olen vanem, enam kuhugi minema ei pea, ajan kodus oma asja omas rütmis. Mõnede endiste töökaaslastega oleme sõprussuhted säilitanud, suhtleme, käime külas ja peredega koos reisidel.
Külaline

Oo ei, rõõmust on asi kaugel. Olen üsna läbipõlenud.

Töökoha vahetamine on mõttes, aga ei tekita mingit entusiasmi - läbipõlemine ja depressioon tulevad ka sinna kaasa.

Vaja oleks aeg maha võtta, kaua aega puhata - aga pole võimalik.

Ja nii ma siis surun iga päeva läbi halli kivi õhtusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 20:54 Olen üsna palju lugenud, kuidas inimesed lähevad rõõmuga tööle. Kuidas tunnevad õnne ja rõõmu enda tööst. Kuidas teiega on? Kas ärkate hommikul rõõmuga ja lähete sama rõõmuga tööle?
Mina ei lähe. Ma olen väsinud. Tean, et olen tegelikult oma töös väga hea, aga koormus on meeletu.Tihti on õpilased, see lisab koormust veelgi juurde. Mina olen haiglas õde. Armastan oma tööd, aga ei jaksa enam.
Jah, lähen. Mul on kaks töökohta ja mõlemas teen hea meelega tööd. Valmistan materjale ette, püüan teha edulugusid. Ainult makse makstes ei tunne rõõmu sest palk kõige selle eest on väga nadi. Samas tean, et meeldiv töö on ka suur väärtus. Nii ma seda veel vahetanud polegi. Varsti ilmselt on lihtsalt sundolukord sest teada on, et mu palk piisavalt ei tõuse. Hinnad on nii palju tõusnud, et talviste kuude ees tunnen hirmu, kas tulen rahaliselt toime.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 10 külalist