Uued kogemused

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Uued kogemused

Postitus Postitas Külaline »

Millal viimati tegite midagi täiesti esimest korda ja mis see oli? Tahaks mõnda täiesti uut kogemust või elamust aga ideid napib.
Külaline

Nii imelik kui see ka ei ole, aga käisin oma kõrges eas esimest korda keeglit mängimas, väga tore oli!
Külaline

Ma müüsin hiljuti esimest korda korteri maha. Aga see "tegevus" ilmselt ei sobi sulle.
Soovitan minna veelauaga sõitma. Põlvas on veepark. Ilmselt on neid Tallinna lähedal ka. See on väga tore.
Külaline

Õpi nt järelhaagisega tagurdama. Väga kasulik oskus. Just täna sain jälle harjutada ja tõdesin, et võiks paremini osata.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 21:34 Postitus on kustutatud
Mina olen ikka arvanud, et allaneelamine on loogiline ja pigem argine lõpplahendus sedasorti tegevusele, järelhaagise taguradmisest ja Põlva veepargist ikka kõvasti tavalisem.
Külaline

Imelik, mina ei taha üldse midagi uut proovida.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 18:11 Imelik, mina ei taha üldse midagi uut proovida.
Mina olen 51 ja tunnen ka samamoodi: kõik need asjad, mis mind on huvitanud, olen praeguseks ära proovinud ja muid asju lihtsalt selle pärast proovida, et varem pole pole proovinud - ei tea, ei tõmba nagu.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 18:41
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 18:11 Imelik, mina ei taha üldse midagi uut proovida.
Mina olen 51 ja tunnen ka samamoodi: kõik need asjad, mis mind on huvitanud, olen praeguseks ära proovinud ja muid asju lihtsalt selle pärast proovida, et varem pole pole proovinud - ei tea, ei tõmba nagu.
Siis on aeg ära surra.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Õhk: Langevarjuhüpped, õhupallisõit, sõit purilennuki ja motodeltaplaaniga, benji hüppedf.
Vesi: Snorgeldamine, sukeldumine akvalangiga, sõit jahiga, skuutriga, jetiga, süstaga, kanuuga, paadiga.
Lumi; mäesuusatamine ja lumelauaga sõit, mäest alla laskmine kummirõngaga või kuidas nimetada.
Maa: Sõit igasugu erinevate vahenditega(kart, pagi, atv, vormel, off-road jne).

Koosta nimekiri ja hakka otsast peale pihta, ning kui tehtud, siis pane linnukene.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Arvan samuti, et kui ikka midagi uut enam teha ei taha, siis ei maksa ruumi raisata siin. Aeg teistele ruumi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 00:40 Arvan samuti, et kui ikka midagi uut enam teha ei taha, siis ei maksa ruumi raisata siin. Aeg teistele ruumi teha.
Milleks? Laiendan parem oma impeeriumit, et paarikümne aasta pärast veel jõukam olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 01:46
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 00:40 Arvan samuti, et kui ikka midagi uut enam teha ei taha, siis ei maksa ruumi raisata siin. Aeg teistele ruumi teha.
Milleks? Laiendan parem oma impeeriumit, et paarikümne aasta pärast veel jõukam olla.
Jõukus võiks ikka olla vahend muu elu nautimiseks, sh uute nauditavate kogemuste saamiseks. Nõme, kui jõukus muutub eesmärgiks omaette.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 07:11
Jõukus võiks ikka olla vahend muu elu nautimiseks, sh uute nauditavate kogemuste saamiseks. Nõme, kui jõukus muutub eesmärgiks omaette.
Mis see sinu asi on?
Külaline

Eestis ei ole ruumipuudust. Või hingan su hapniku ära?
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 04 Sept 2024 19:07 Õhk: Langevarjuhüpped, õhupallisõit, sõit purilennuki ja motodeltaplaaniga, benji hüppedf.
Vesi: Snorgeldamine, sukeldumine akvalangiga, sõit jahiga, skuutriga, jetiga, süstaga, kanuuga, paadiga.
Lumi; mäesuusatamine ja lumelauaga sõit, mäest alla laskmine kummirõngaga või kuidas nimetada.
Maa: Sõit igasugu erinevate vahenditega(kart, pagi, atv, vormel, off-road jne).

Koosta nimekiri ja hakka otsast peale pihta, ning kui tehtud, siis pane linnukene.
Sa oled nii igav.
Külaline

Simon says: kirjutas: 05 Sept 2024 07:41 Mis see sinu asi on?
See on küll imelik arvamusavaldus inimese poolt, kes ööpäev läbi pea igasse teemasse oma kahtlase väärtusega "tõeteri" poetamas käib. See mõte võiks sul tegelikult enne iga su enda kommentaari postitamist ka peast läbi käia...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 07:11
Absoluutselt ongi. Mis ei tähenda seda, et kui naudin olemasolevat elu ilma uute asjade kogemata, peaksin ära surema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist