Ta pandi päris haledalt kõigi poolt paika. Kui ei ole argumenteerimise oskust antud siid peabki pillid kokku pakkimaKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:19 Mina igatsen. Ta ikka päris hästi pani siinseid virtuaalprintsesse paika. Eriti seda rikast ja ilusat kes lõpetab iga oma joru lauseaga MIKS PEAKS
Mis te arvate, kas see on Revolveri sulest?
-
Külaline
-
Külaline
Ära aja. Ta produtseeris tohutul hulgas kommentaare. Pole võimalik, et see inimene käiks tööl ja ta oleks pere. Pole ta kuhugi kadunud, nüüd on anonüümne isik samasuguse stiiliga.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 21:23Võimatu, tean revolverit juba perekooli päevilt, ta on suhtes juba 90ndatest, tunnen tema naist. Ta on väga suur mees, kusagil Tinderis pole tal aega olla, see et ta kusagil naistekates lämiseb, iga mehel pidi olema oma kiiks nagu ta kunagi seltskonnas ütles. Naisi ta pole kunagi otsinud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 21:05 Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:
Nüüd üks küsimus neile kes arvavad et mehed peaksid neid kummardama, nende kapriise täitma ja kisavad et aeg on edasi läinud, naised iseseisvad ja mehed peavad rohkem pingutama.
Mida on teil edukale ja endaga toimetulevale mehele pakkuda? Nõud ja riided peseb kuivatab masin. Põrandad ja aknad robot ja muudeks koristusteks saab tellida koristaja. Süüa oskab teha vast iga endast lugupidav mees ja resto tuleb odavam ja lihtsam kui mingit olevust kodus pidada. On olemas selline liik naisi nagu eskorttüdrukud, kes on mehe jaoks alati sellised nagu tema tahab. Mitte silmi punnitav ja rusikatega vehkiv kuninganna kes kisab et tema teab ise paremini.
Kas te tõesti arvate et teie üldkasutatav palgi leotus tiik, kust on läbikäinud nii palju palke et nendest võib üle emajõe silla ehitada on midagi väärt. Minu solvamine ja sildistamine näitab ainult üht et te oletegi lutikad kes otsivad meest et teda närida.
Mulle tundub see kuidagi väga tuttav jutt. Mis te arvate, kas jälle sama inimene või selliseid on palju? See mees muidu otsib ühtlasi ka naist.
-
Külaline
Oi, kui palju lihtsam on idioot välja näha kasutajanime alt selliseid postitusi tehes, nagu sinu omad on. (Revolverist ei hakka rääkima, tema puhul on on spetsiifilisemaid sõnu juba vaja.) Sul oli perekoolis sama puue, kõiki kägusid pidasid üheks. Nüüd, peale mitut seletamist, ikka ei ole aru saanud asja ivast
-
Külaline
Miks ta siis nii innustunult koguaeg kirjutab, kuidas ta neljakümbistele korra taha keerab ja siis nad maha jätab?Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 21:23Võimatu, tean revolverit juba perekooli päevilt, ta on suhtes juba 90ndatest, tunnen tema naist. Ta on väga suur mees, kusagil Tinderis pole tal aega olla, see et ta kusagil naistekates lämiseb, iga mehel pidi olema oma kiiks nagu ta kunagi seltskonnas ütles. Naisi ta pole kunagi otsinud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 21:05
-
Külaline
Juustup, sa oled tagasi?Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:19 Mina igatsen. Ta ikka päris hästi pani siinseid virtuaalprintsesse paika. Eriti seda rikast ja ilusat kes lõpetab iga oma joru lauseaga MIKS PEAKS
-
Külaline
Original Taste ehk OT, Miinus... Midagi on veel olnud. Kes mäletab?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 23:26See Simon says figureeris periooditi ka perekoolis. Mis muidugi ei välista, et ta on Revolver. Revolvril on läbi aegade mitmeid kasutajanimesid olnud.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 23:19Siin on mõeldud SS - simon says. Revolver pani endale siin foorumis uue kasutajanime.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 23:04
Öelge siis palun selle tutvumislehekülje nimi ka. Mina paaris surfisin, aga ei näinud ühtegi habemega meest.
Küll aga leidsin ühe teise perekoolist ja siit foorumist tuntud mehe.
-
Külaline
Minu arust ka. Ta ei ole kuhugile läinud siit. Lihtsalt ei ole enam oma kasutajanimega.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 10:17Ära aja. Ta produtseeris tohutul hulgas kommentaare. Pole võimalik, et see inimene käiks tööl ja ta oleks pere. Pole ta kuhugi kadunud, nüüd on anonüümne isik samasuguse stiiliga.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 21:23Võimatu, tean revolverit juba perekooli päevilt, ta on suhtes juba 90ndatest, tunnen tema naist. Ta on väga suur mees, kusagil Tinderis pole tal aega olla, see et ta kusagil naistekates lämiseb, iga mehel pidi olema oma kiiks nagu ta kunagi seltskonnas ütles. Naisi ta pole kunagi otsinud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 21:05 Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:
Nüüd üks küsimus neile kes arvavad et mehed peaksid neid kummardama, nende kapriise täitma ja kisavad et aeg on edasi läinud, naised iseseisvad ja mehed peavad rohkem pingutama.
Mida on teil edukale ja endaga toimetulevale mehele pakkuda? Nõud ja riided peseb kuivatab masin. Põrandad ja aknad robot ja muudeks koristusteks saab tellida koristaja. Süüa oskab teha vast iga endast lugupidav mees ja resto tuleb odavam ja lihtsam kui mingit olevust kodus pidada. On olemas selline liik naisi nagu eskorttüdrukud, kes on mehe jaoks alati sellised nagu tema tahab. Mitte silmi punnitav ja rusikatega vehkiv kuninganna kes kisab et tema teab ise paremini.
Kas te tõesti arvate et teie üldkasutatav palgi leotus tiik, kust on läbikäinud nii palju palke et nendest võib üle emajõe silla ehitada on midagi väärt. Minu solvamine ja sildistamine näitab ainult üht et te oletegi lutikad kes otsivad meest et teda närida.
Mulle tundub see kuidagi väga tuttav jutt. Mis te arvate, kas jälle sama inimene või selliseid on palju? See mees muidu otsib ühtlasi ka naist.
Naljakas oli ka see, et kui ta oli kasutajanimega, siis oli signatuuris märkinud end blondiiniks.
-
Külaline
See on teine troll, mitte Revolver, möla on ühevõrra eemaletõukav mõlemal, aga Revolver ei keera enam ammu kellelegi taha!Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 11:23 Miks ta siis nii innustunult koguaeg kirjutab, kuidas ta neljakümbistele korra taha keerab ja siis nad maha jätab?
-
Külaline
Lisaks on veel üks saripostitaja, kes valib ainult krokodille, sest muidu ta ei saaks endale seletada, miks ta isegi vigaraga enam masti püsti ei saa. Nüüd on vähemalt naised süüdi
see on ka naiste peale ürgtige- miks, ma ei kujuta ette, sest impotentsuses suvalised võõrad naised nüüd küll süüdi pole.
-
Külaline
See teooria ei pea sul paika, tegid konto ja ikka...Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 01:53Näiteks selleks, et mitte välja näha nagu idiootKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 15:18Milleks teha konto, kui saab ka ilma?Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51
Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))
-
Külaline
Sina oled see kes haiglaselt kõiki kes oma väärtpaberitest, kinnisvarast vm varast kirjutavad, üheks inimeseks peab ja suisa neile veel perekoolistki kommentaare ja 10 aastat nooremat meest omistab? Eriti naeruväärne on see vastavasisulistes teemades.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:19 Mina igatsen. Ta ikka päris hästi pani siinseid virtuaalprintsesse paika. Eriti seda rikast ja ilusat kes lõpetab iga oma joru lauseaga MIKS PEAKS
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kägu369, Lumi, Triibu ja 10 külalist