Mis te arvate, kas see on Revolveri sulest?
-
Külaline
Tal mitu kontot jah, egalitaari alt ka kirjutab.
-
Simon says:
- Kontakt:
Siin üldse kõik minu kontod.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:38 Tal mitu kontot jah, egalitaari alt ka kirjutab.
-
Külaline
Seda ta on.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:16SS on revolver.
-
Külaline
Mis vorbid neist siis nii palju, piirdu ikka ühega. Siis ei kao sul järg ka käest, et mis konto alt oled juba samal teemal kirjutanud.
-
Simon says:
- Kontakt:
Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:59 Mis vorbid neist siis nii palju, piirdu ikka ühega. Siis ei kao sul järg ka käest, et mis konto alt oled juba samal teemal kirjutanud.
-
Külaline
Milleks teha konto, kui saab ka ilma?Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:59 Mis vorbid neist siis nii palju, piirdu ikka ühega. Siis ei kao sul järg ka käest, et mis konto alt oled juba samal teemal kirjutanud.
Aga jah, tõeline julgustükk küll sinu poolt “simon says” nime alt kirjutada
-
Külaline
Pange link selle tüübi profiilist, ma vaataks ka üle, milline see arvatav revolver välja näeb.
-
Külaline
Jõlgud siin 24/7, aga isegi lihtsamaid foorumi tööpõhimõtteid pole selgeks saanud- külalised on ka täiesti registreerimata, mingeid "varjunimesid" ei olegi, mida sa taga ajad. Vana, aga ikka nii...Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51 Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))
-
Külaline
Öelge siis palun selle tutvumislehekülje nimi ka. Mina paaris surfisin, aga ei näinud ühtegi habemega meest.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 23:16SS on revolver.
Küll aga leidsin ühe teise perekoolist ja siit foorumist tuntud mehe.
-
Külaline
Siin on mõeldud SS - simon says. Revolver pani endale siin foorumis uue kasutajanime.
-
Külaline
See Simon says figureeris periooditi ka perekoolis. Mis muidugi ei välista, et ta on Revolver. Revolvril on läbi aegade mitmeid kasutajanimesid olnud.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 23:19Siin on mõeldud SS - simon says. Revolver pani endale siin foorumis uue kasutajanime.
Aga TA võiks öelda küll, mis selle tutvumisportaali nimi on.
-
Külaline
Võimatu, tean revolverit juba perekooli päevilt, ta on suhtes juba 90ndatest, tunnen tema naist. Ta on väga suur mees, kusagil Tinderis pole tal aega olla, see et ta kusagil naistekates lämiseb, iga mehel pidi olema oma kiiks nagu ta kunagi seltskonnas ütles. Naisi ta pole kunagi otsinud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 21:05 Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:
Nüüd üks küsimus neile kes arvavad et mehed peaksid neid kummardama, nende kapriise täitma ja kisavad et aeg on edasi läinud, naised iseseisvad ja mehed peavad rohkem pingutama.
Mida on teil edukale ja endaga toimetulevale mehele pakkuda? Nõud ja riided peseb kuivatab masin. Põrandad ja aknad robot ja muudeks koristusteks saab tellida koristaja. Süüa oskab teha vast iga endast lugupidav mees ja resto tuleb odavam ja lihtsam kui mingit olevust kodus pidada. On olemas selline liik naisi nagu eskorttüdrukud, kes on mehe jaoks alati sellised nagu tema tahab. Mitte silmi punnitav ja rusikatega vehkiv kuninganna kes kisab et tema teab ise paremini.
Kas te tõesti arvate et teie üldkasutatav palgi leotus tiik, kust on läbikäinud nii palju palke et nendest võib üle emajõe silla ehitada on midagi väärt. Minu solvamine ja sildistamine näitab ainult üht et te oletegi lutikad kes otsivad meest et teda närida.
Mulle tundub see kuidagi väga tuttav jutt. Mis te arvate, kas jälle sama inimene või selliseid on palju? See mees muidu otsib ühtlasi ka naist.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 21:23 Võimatu, tean revolverit juba perekooli päevilt, ta on suhtes juba 90ndatest, tunnen tema naist. Ta on väga suur mees, kusagil Tinderis pole tal aega olla, see et ta kusagil naistekates lämiseb, iga mehel pidi olema oma kiiks nagu ta kunagi seltskonnas ütles. Naisi ta pole kunagi otsinud.
Midagi nii lõbusat pole ammu lugenud. Milliseid erinevate foorumite kasutajaid sa veel tunned?
-
Külaline
Mina igatsen. Ta ikka päris hästi pani siinseid virtuaalprintsesse paika. Eriti seda rikast ja ilusat kes lõpetab iga oma joru lauseaga MIKS PEAKS
-
Külaline
Mina ei igatse. Minu meelest oli ta jutt tihtipeale labane ja teisi halvustav. Alatoon oli selline, et mida te s*takotid ka teate, mina ütlen, kuidas asjad olema peavad. Jättis rumala inimese mulje.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:19 Mina igatsen.
-
Simon says:
- Kontakt:
Näiteks selleks, et mitte välja näha nagu idiootKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 15:18Milleks teha konto, kui saab ka ilma?Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:59 Mis vorbid neist siis nii palju, piirdu ikka ühega. Siis ei kao sul järg ka käest, et mis konto alt oled juba samal teemal kirjutanud.
-
Külaline
Kui sina pead kõiki "külalisi" idiootideks, siis on see küll puhtalt sinu probleem.Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 01:53Näiteks selleks, et mitte välja näha nagu idiootKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 15:18Milleks teha konto, kui saab ka ilma?Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51
Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))
Ja keda üldse peaks huvitama, kuidas ta "välja näeb"?
Ega sa ise ju ka eriti hea välja paista oma kommentaaridega.
-
Simon says:
- Kontakt:
*üks külaline*Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 02:13Kui sina pead kõiki "külalisi" idiootideks, siis on see küll puhtalt sinu probleem.
Ja keda üldse peaks huvitama, kuidas ta "välja näeb"?
Ega sa ise ju ka eriti hea välja paista oma kommentaaridega.
-
Külaline
Ainus, kes siin idioot välja näeb, oled sina. Üritad siin mingit fame’i saavutada oma naeruväärsete sõnavõttudega veel naeruväärsema nime alt. Get a life.Simon says: kirjutas: ↑31 Aug 2024 01:53Näiteks selleks, et mitte välja näha nagu idiootKülaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 15:18Milleks teha konto, kui saab ka ilma?Simon says: kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:51
Räägib isik, kes isegi oma varjunime kirjutada ei julge;))))
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kägu369, Lumi, Triibu ja 12 külalist